Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yaseminimmm canim benim bende dun aksam uzeri haberlestim burcuyla cok iyi gelyordu sesi masaAllah genel anestezi ile olmus ufak bi agrim var ama onemli degil dedi.. Bebis de iyiymis cok sukurler olsun Allah a..​

Bu arada ozlem in babannesiymis caniminici vefat eden..

Birdee kizlar elif yeni yurumeye basladi masaAllah.. bir kac adim atiyor o kadar alismisim ki emeklemesine, cok sevindim yurumesine.. burdan kendisine beni sevindirdigi icin tesekkur ediyorum ☺☺

ayyyy bedriyeee bu süper haber maşallah elifimize yaaa, darısı betülün başına, elif betülden 3 ay büyüktü galiba, demekki 3 aya kadar betülde yürür diye ümit edeyim bari :))) betül şuanda 14 aylık, hep 2 elinden tutup yürütüyorduk, yeni yeni tek elle tutup yürütmeye çalışıyoruz korkuyor filan ama yürüyorda cadı yani :)

Kizlar cok tesekkur ederim allah razi olsun bedriyecigim bende cesaret edemedim soğuk usutur hasta olur diye o yuzden girmedim evdeyim hem oralarda borayı zaptetmek biraz zor olabilirdi bide evlerde soğuk falan olur kaldım burda,bu arada elif yürümeye başlamış çok guzel bi haber

oyyyy yerim ben onu minik minik yürüyo demek yaa ben benim sipalar yürümeye başladıkların da napacam bilmiyorum şimdi bile başa çıkamıyorum ada fena dönüp duruyo koyduğum yerde bulamıyorum efe de yatırdığım gibi kalıyo tembel oğlum

ÖZLEMCİM başınız sağolsun yeni gördüm daha....
tatlım kızlar daha atik oluyo erkekler karında gelişio kızlar dışarda oda başlar yavaş yavaş..

Bedriyecim gözün aydın elif yürüyomuş hadi bakalım başlar artık heryeri karıştırmaya ben yetişemiyorum bizim küçük adama

Sağol canım

Canlarım hakkinizi helal edin. Genel anestezi sezeryan oldun. Dün sabah suyum geldi, 10.30 da acil ameliyata girdim. Hersey cok güzeldi hamdlsun, agrim cok az oldu, ama bugün remen inleye inleye gaz cikardim, gözümde yaş kalmadı. Ilac serumla cikardim gazı . Oglumuz iyi hamdolsun,memeyi tutamiyorum,sütüm az ve sürekli mama veriyoruz kaşıkla. Ve ben cok sinirliyim, suan inanilmaz gaz sancım var,yürüyorum ve cikmiyor, hakkımda hayırlısı Rabbimin nasibini yaşıyorum, ama oğlüm yanımızda Allaha ane kadar hamd etsem azdir

Canımm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün... çok sevindim senin adına :) umarım okursun burayı gayret et yürümeye yürüdükce çıkıyor bende zorlandım ağzımdan burnumdan geldi resmen... ben koridorda yurumustun odada yürümek yetmiyor... humananin süt çayı var canım onu iç o indiriyor sütü kayısı suyuda sütü çoğalıyor eve gidince kompostosunu içerisin... Stres yapma benim altıncı günde emdi emmeyecek diye düşünme bak ben biberonla verdim birde sen ne güzel kaşıkla veriyorsun... onun çenesi yoruluyordur olmadı elle kullanilan basit bir pompa alıp sütün inmesini sağlarsın bendeki bebedor yada wee ninde sanırım yengem vermişti... ilk günler biraz sancılı bir süreç ama sen çok güçlüsün bunun üstesinden gelirsin Allahın izniyle... ay nasıl guzeldir şimdi o küçük melek... maşallah size :)

kızlar napıyorsunuzzz nasılsıız hepinizi çok özledim bu aralr asya inci hanım sağolsun hiç bi iş yapamıyorum sadece onunla ilgikeniyorum telefondan arada faceye girebiliyorum kk ya giriyorum ama okuyana kadar kafayı yiyorum sayfalar bi yukarı bi aşagıya iniyo doğal olarak asya sabırsılanıyo pat teli bırakıyorum dişlerimiz cıkarıyoruz ve asırı huysuz bişe yemiyo içmiyo uyumuyo sürekl, oyun istiyor benden yaşımızı doldurunca rahat ederiz demiştim ama yasımızı dolduralı 20 gün oldu ama benim kız hala yaramaz ve huysuzz

Bu arada herkese huzurlu mutlu yıllar diliyorum herşey gönlünüzce olur umarım hepinizi çok seviyorummmm

Canim bana hemsire kayisi suyu icme demisti bebeğin karnini agritirmis uzum elma incir onlari icsin bence

Canlarım yazdiklarinizi tek tek okudum,doguma gitmeden önce burda haber vermeyi cok istedim ama inanin annemi bile arayamdim, sancim yoktu ama apar topar gittik kimseye haber veremedim hakkinizi helal edin,bugün 3. Gün ve ben sancıyla uğrasiyorum, sancım çıkıyor ama inanilmaz bir acıyla cikiyor, daha oğlumun altini degistirmedim, egilemiyorum ve inanin ben kendimi güçlü görüyorum ağzımı açmıyorum ama güçlü görsemde cok ağrılı bir sürec benim icin, ama geçecek Allahıma hamdolsun bugünlerime hamdolsun.oğlum bir memeyi aliyor digerini almiyor, ve hala günde iki üç kez mama veriyoruz,cok az tabiki ama mamayi yiyince uyuyor. Insallah artik memeye cok zorlucam,pompada aldim hayirlisiyla. Bu arada özlem başınız sağolsun canim güzelim,mekani cebnet olsun,her firdsatta gelmeye calisirim,bu arada dgumdan bir gece önce evde cok iş yaptik eşimle gece 12 de yattim sabaha suyum geldi,hepinizi öpüyorum hakkinizi helal edin, her boş oldugumda gelirim topiğe

Canım çok geçmiş olsun... zamanla geçecek o ağrıların benim bir hafta elimden tutmuslardi dogrulamamistim diğer memeyi de alır inşallah biraz daha kendine gelince... canım humanayı ihmal etme yetmiyordur belki sütün.

Yaseminciim elif 5 ekim dogumlu kismetse 15 aylik olucak 2 gun sonra ama bu yurume konusu da cok enteresan elif aylardir siraliyordu gecen bi anda kalkti yurumeye basladi sok oldum ciglik atasim geldi korkmasin diye sustum Betul de hayirlisiyla bir kac haftadan yuruyecektir insAllah Allah yuru dedigi an kalkicak elif de tek elle yuruyemiyordu korkuyor gibiydi yurumeye basladiktan sonra tek elini tuttugumuzda yine cok tedirgin oluyor..

Bu arada ben qlinti yapamiyorum sozde yaseminin yazdiklarini alintilamaya calistim ama becerebildim mi gorucez☺ asli canim benim elifin yaramazliklarinda kosustururken ikiz anasi olarak sana hep Allah tan kolaylik diliyorum.. Ozleemmm cok sagol kuzumm darisi Bora mizin basina insAllah... Gull cok sagol caniminici ama bizimki Fatih emir kadar yaramaZ degildir heralde kiz cocuklari simdo kismetse sende goruceksin erkek cocuklardan bir nebze daha az yaramaz oluyor sanki.. benim erkek yegenlerim canavar degilse eger☺☺

Canlarım kandiliniz mübarek olsun Allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versin hepimizin yuvasına. Evlatlarimiza hayırlı ömürler versin.Evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar salih Saliha evlatlar versin bu yolda sabır versin.
Hasta olanlara şifa versin.Borcu olanlara ödeme kolaylığı versin güzel Allahım
Kimin ne dileği istediği varsa ne dua ediyorsa Rabbim kabul etsin inşallah
Dualarda buluşmak dileğiyle
Hepinizi cokkkkk seviyorum

Özlemciğim başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin havalar kötü canım yalova bursa arası da çok kötü kapalıymış brnimde balıkesirde teyzem var eşinin annesi vefat etti dün sabah bizde gidecektik dayımlarla teyzem gelmeyin dedi.

Burcummm doğumun olmuşş face de gördüm biri etiketlemiş yazmıştı acaba mı dedim topiğe de giremedim çarş.gümü yine işe geç gittik 2 saat durdum öğleden sonra istanbula yola çıktık birazcık yolda da kaldık ama geldik şükür.Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun. Gazın varmış sıcak tut kendini hırkanı ayağından çift çorabını eksik etme yemeklerine kimyon kat gazlı yiyecekler yeme zor da olsa yürü hareket et birkaç gün normal canım. Maşallah sağlıkla doğdu ya sağlıkla çıktın ya gerisi olur emer de daha yeni doğdu annesi biberon verme memeye tutmaya çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…