- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.081
günaydın arkadaşlar yılın son gününden.
özlemcim ALlah sizlere sabır versin annaneninde mekanı cennet olsun inşallah canım benim.
burcu demek gerçekten doğum yapmış ben mesaj ve watsaptan yazdım ama kız kendi haliyle meşgul tabi inşallah herşey yolundadır iyi haberlerini alırız.
ayyyy bedriyeee bu süper haber maşallah elifimize yaaa, darısı betülün başına, elif betülden 3 ay büyüktü galiba, demekki 3 aya kadar betülde yürür diye ümit edeyim bari :))) betül şuanda 14 aylık, hep 2 elinden tutup yürütüyorduk, yeni yeni tek elle tutup yürütmeye çalışıyoruz korkuyor filan ama yürüyorda cadı yani :)Yaseminimmm canim benim bende dun aksam uzeri haberlestim burcuyla cok iyi gelyordu sesi masaAllah genel anestezi ile olmus ufak bi agrim var ama onemli degil dedi.. Bebis de iyiymis cok sukurler olsun Allah a..
Bu arada ozlem in babannesiymis caniminici vefat eden..
Birdee kizlar elif yeni yurumeye basladi masaAllah.. bir kac adim atiyor o kadar alismisim ki emeklemesine, cok sevindim yurumesine.. burdan kendisine beni sevindirdigi icin tesekkur ediyorum ☺☺
günaydın arkadaşlar yılın son gününden.
özlemcim ALlah sizlere sabır versin annaneninde mekanı cennet olsun inşallah canım benim.
burcu demek gerçekten doğum yapmış ben mesaj ve watsaptan yazdım ama kız kendi haliyle meşgul tabi inşallah herşey yolundadır iyi haberlerini alırız.
Ozlem basiniz sagolsun canim benim.. Allah rahmet etsin insAllah.. ben olsam gitmezdim bu arada hava soguk cunku istda da yolda arabada korusanda burada usur diye korkuyorum.. bizimde esim kismetse pers gunu ablamlara gidip gelicek yani adapazarina ama ben elifi arabada zaptedemiyorum cok sık mola ceriyoruz ee havada soguk diye korkuyorum bende gitmiyecegim
Burcuuuuummmmm can kuzummm gozunuz aydin Yigit Eren hosgelmiss hayirli saglikli gazsiz uyku duzeni olan bir bebek olsun insAllah.
oyyyy yerim ben onu minik minik yürüyo demekYaseminimmm canim benim bende dun aksam uzeri haberlestim burcuyla cok iyi gelyordu sesi masaAllah genel anestezi ile olmus ufak bi agrim var ama onemli degil dedi.. Bebis de iyiymis cok sukurler olsun Allah a..
Bu arada ozlem in babannesiymis caniminici vefat eden..
Birdee kizlar elif yeni yurumeye basladi masaAllah.. bir kac adim atiyor o kadar alismisim ki emeklemesine, cok sevindim yurumesine.. burdan kendisine beni sevindirdigi icin tesekkur ediyorum ☺☺
tatlım kızlar daha atik oluyo erkekler karında gelişio kızlar dışarda oda başlar yavaş yavaş..oyyyy yerim ben onu minik minik yürüyo demekyaa ben benim sipalar yürümeye başladıkların da napacam bilmiyorum şimdi bile başa çıkamıyorum ada fena dönüp duruyo koyduğum yerde bulamıyorum efe de yatırdığım gibi kalıyo tembel oğlum
Sağol canımÖZLEMCİM başınız sağolsun yeni gördüm daha....
tatlım kızlar daha atik oluyo erkekler karında gelişio kızlar dışarda oda başlar yavaş yavaş..
Bedriyecim gözün aydın elif yürüyomuş hadi bakalım başlar artık heryeri karıştırmayaben yetişemiyorum bizim küçük adama
Canımm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün... çok sevindim senin adına :) umarım okursun burayı gayret et yürümeye yürüdükce çıkıyor bende zorlandım ağzımdan burnumdan geldi resmen... ben koridorda yurumustun odada yürümek yetmiyor... humananin süt çayı var canım onu iç o indiriyor sütü kayısı suyuda sütü çoğalıyor eve gidince kompostosunu içerisin... Stres yapma benim altıncı günde emdi emmeyecek diye düşünme bak ben biberonla verdim birde sen ne güzel kaşıkla veriyorsun... onun çenesi yoruluyordur olmadı elle kullanilan basit bir pompa alıp sütün inmesini sağlarsın bendeki bebedor yada wee ninde sanırım yengem vermişti... ilk günler biraz sancılı bir süreç ama sen çok güçlüsün bunun üstesinden gelirsin Allahın izniyle... ay nasıl guzeldir şimdi o küçük melek... maşallah size :)Canlarım hakkinizi helal edin. Genel anestezi sezeryan oldun. Dün sabah suyum geldi, 10.30 da acil ameliyata girdim. Hersey cok güzeldi hamdlsun, agrim cok az oldu, ama bugün remen inleye inleye gaz cikardim, gözümde yaş kalmadı. Ilac serumla cikardim gazı . Oglumuz iyi hamdolsun,memeyi tutamiyorum,sütüm az ve sürekli mama veriyoruz kaşıkla. Ve ben cok sinirliyim, suan inanilmaz gaz sancım var,yürüyorum ve cikmiyor, hakkımda hayırlısı Rabbimin nasibini yaşıyorum, ama oğlüm yanımızda Allaha ane kadar hamd etsem azdir
Canim bana hemsire kayisi suyu icme demisti bebeğin karnini agritirmis uzum elma incir onlari icsin benceCanımm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün... çok sevindim senin adına :) umarım okursun burayı gayret et yürümeye yürüdükce çıkıyor bende zorlandım ağzımdan burnumdan geldi resmen... ben koridorda yurumustun odada yürümek yetmiyor... humananin süt çayı var canım onu iç o indiriyor sütü kayısı suyuda sütü çoğalıyor eve gidince kompostosunu içerisin... Stres yapma benim altıncı günde emdi emmeyecek diye düşünme bak ben biberonla verdim birde sen ne güzel kaşıkla veriyorsun... onun çenesi yoruluyordur olmadı elle kullanilan basit bir pompa alıp sütün inmesini sağlarsın bendeki bebedor yada wee ninde sanırım yengem vermişti... ilk günler biraz sancılı bir süreç ama sen çok güçlüsün bunun üstesinden gelirsin Allahın izniyle... ay nasıl guzeldir şimdi o küçük melek... maşallah size :)
Bak bunu bilmiyordum benimki ona mı ağlıyor acaba... ama ben kayısı şeftali erik karıştırıp içiyordum... neyse icmem artık...Canim bana hemsire kayisi suyu icme demisti bebeğin karnini agritirmis uzum elma incir onlari icsin bence
Canlarım yazdiklarinizi tek tek okudum,doguma gitmeden önce burda haber vermeyi cok istedim ama inanin annemi bile arayamdim, sancim yoktu ama apar topar gittik kimseye haber veremedim hakkinizi helal edin,bugün 3. Gün ve ben sancıyla uğrasiyorum, sancım çıkıyor ama inanilmaz bir acıyla cikiyor, daha oğlumun altini degistirmedim, egilemiyorum ve inanin ben kendimi güçlü görüyorum ağzımı açmıyorum ama güçlü görsemde cok ağrılı bir sürec benim icin, ama geçecek Allahıma hamdolsun bugünlerime hamdolsun.oğlum bir memeyi aliyor digerini almiyor, ve hala günde iki üç kez mama veriyoruz,cok az tabiki ama mamayi yiyince uyuyor. Insallah artik memeye cok zorlucam,pompada aldim hayirlisiyla. Bu arada özlem başınız sağolsun canim güzelim,mekani cebnet olsun,her firdsatta gelmeye calisirim,bu arada dgumdan bir gece önce evde cok iş yaptik eşimle gece 12 de yattim sabaha suyum geldi,hepinizi öpüyorum hakkinizi helal edin, her boş oldugumda gelirim topiğe
ayyyy bedriyeee bu süper haber maşallah elifimize yaaa, darısı betülün başına, elif betülden 3 ay büyüktü galiba, demekki 3 aya kadar betülde yürür diye ümit edeyim bari :))) betül şuanda 14 aylık, hep 2 elinden tutup yürütüyorduk, yeni yeni tek elle tutup yürütmeye çalışıyoruz korkuyor filan ama yürüyorda cadı yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?