Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlaar kandiliniz ve cumanız mübarek olsun. Allah herkesin dualarını kabul etsin. Biz çarş.öğleden sonra İstanbul'a geldik ama salı gecesi kar çok yağdı Sabah erkenden eşim indi 1 saatten fazla arabanın altındaki karları temizledi camlar buzdu dışarı çıktım ki Uludağ halt etmiş dize kadat kar işe gittik eşyaları koyup tüm kampüs kar eşim benim okulun önünepark etti takıldı ordada uğraştı.neyse bikaç saat okulda kaldım öğrencilere tatil olmuş zatenn ama mecbur mesai öğledem sonrası içim izin almıştım 12 de çıktık ne güzel yavaşta olsa gidiyorduk bozüyükte tır saplanmış zaten yol safi kamyon tırdı zincirleri yok 1 saat bekledik bi kaöyon iterek kenara kaydırrmış da polis de girdi tüm tırları kenara çektirdi küçük arabalar geçti sakarya yoluna girince rahar ettik geldik çok güzel bir yılbaşı gecesi oldu kalabalık tombalalar oynandı 4 kere ben yaptım şansım açıktı.dünde annem kardeşim onun kız arkadaşı eşim avm ye gittik sinena yemek güüzel geçti hava çok soğuk ama. Bugün evdeyiz yarın çıkarız belki. Pazar da dönücez inşallah.

Burcu canim alinti yapmadim seni çok sağol allah razi olsun

Bedriyecigim insallah darısı bizede olur bizim oğlani şimdiden zapt etmek zor yuruyunce ne yapacağız bakalim herseye atiliyor ellemek istiyor dolabın üstündeki süsleri elliyor
Sağol sedacigim yollar kotu havalar soğuk diye bende gitmedim herkes aradi gitme dedi bana
kızlar kandiliniz mübark olsun...

özleeeeeem başın sağolsun..burcu tekrar gözün aydın olsun..
Sağol canim allah razi olsun

Coookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....

Canım mm ablamm hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın İnşallah Zor ama bi o kadarda keyifli günler bekliyo sizi bolca uyu dinlen kiloları hiç sorun etme doğumdan sonra istemesende gidiyo zaten kosturmaktan
Ayy topiğimizin 3. İkizleri oluyo
Ikisidemi erkek acaba yada bi kız bi erkek mi? ))
Oyy yerim ben o gobusude ))
Çok öpüyorum çok sevindim kendine çok iyi bak

selam kızlar bugün drdaydık bebekte gelişme lmamış 2 hafta öncekiyle aynıymış minyon olucak galiba dedi dr ben korktum biraz..12sinde alın dedim 37+5 oluyo çok ağrım oluyo dedim... ...olmuyomuş 39 beklicekmiş bakalım hayırlısı cuma yine gidicez..bu arada babyshower pastası yaptım kendime :) bakınn. canım hoş geldin ne güzel haberle geldin RABBİM kucağına almayıda nasib etsin inşallah...

Meralll çok çok tebrik ederim,kucağına aldığın günleri de görürüz inş,çok sevindim,demek ikizlerin olacak maşallah Allah nazardan saklasın,ne kadarlık oldu bebişlerin?

Özlem canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun.

Kızlar dua listesini ben la havle vela kuvvete.... okudum ama şimdi baktım ya vasi'ymiş,sonradan mı değişti yoksa hep mi öyleydi.

kuzum benim hakkımız helal olsun bebeğimm benim benimde öyle agrılarım oldu biraz zaman gecsin düzelir canım süttünü artırmak için pekmez serbeti iç pekmezli yumurta ye ve margarini erit tavada içine cok az pekmez koy birazcık kaynat ve ekmeği banp ye inanılmaz derecede süt yapıyor ben sütümün kalitesinin artmasına ve sütümün çoğalmasını bunlara borcluyum ve allaha binlerce sükür olsunki hala emzirebiliyorum birde bol su iç hayatım roka bulgur pilavı ve tavukta süt artırır ye yemeklerden sonra 1 tatlı kasıgı toz kimyonu ye arkasından su iç hem senin gazını azaltır hemde paşanın gazını azaltır yiğit erenin çok gazı varsa parca kimyon kaynattıp içine çok az seker koyup 2-3 cay kaşığı içirebilirsin tatlım benim seni çok seviyorum baım tekrardan hayırl olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün balımm

Canım gözünüz aydın Allahım sağlıklı sıhatli dogumlar nasip etsin bol bol dinlen tatlımmmm

Kuzummm gözün aydın rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin ne kadar oldu tatlım ay çok sevindim yaa darusı tüm isteyenlere inş.

meraaaaalll canım benim cok sevindim cok şükür sende hamilesin hemde ikizmis çok güzel bi haber rabbim ikisini de saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin çok kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah ve insallah darisi Tuba ve seda ya olsun bi tek onlar kaldı galiba

canım demek citi piti bi kiz olacak bizim cimcime sağlıkla gelsin insallah ben yanlismi biliyorum sezeryanla doğum 38.haftada olmuyormuydu

amiiin canim çok sağol,la havle bir onceki listeydi diğeri yeni ama siralama ayni

Gülhan canim dediğini yapıyorum. İnşallah durum cogalir bebek doymuyor sürekli etmiyor ama yetmiyor. Ve bu yüzden bende sürekli agliyorum. Salak gibi. Bu arada telefonu evin içinde kaybettim. Sessizdeydi en son. Bana whatsapp dan ulaşmaya calisan camlara duyurulur. Süt için önerileri bekliyorum. Bir bos vaktinde gelir okurum. Aklima saçma sapan düşünceler geliyor sürekli endişe ediyorum
Dua ya sariliyorum. Allah a hamd ediyorum ama nankörlük edip korkulara kapiliyorum. Zormus çok zor ama asla şikayetçi değilim. Hepinizi opuyorum

Burcum banada Bedriye tavsiye etmisti rezene cayi ic .Birde bebek cok kucuk oldugu icin yoruluyor karnini doyuramiyor bu yuzden sık emmek istiyor sen emzir articak sutun insallah .

hayırlı haftalar kızlar
evet canım 38+5 te alçak işte 39 oluyo fatihtede suyum tam 39da gelmişti normal doğumlarsa 40 ve üstünü bekliyoruz ama sezerynsa 1 hafta öncesi dedi bakalım nolcak

canım süt te ilk haftalar bende zorlanmıştım şişmişti gelmiodu sağdım sıcak havlular mı soğuk komplekslermi derken fatihi tutturdum emzirdim deneye deneye o emdikçe çoğaldı
humananın çayı var stell tea bulgur plavı su ve meyve suları kırmızı et çoğaltıyor sütü dene bolbol 3.4 aydan sonra zaten azalmaya başlıyo...

arkadaşlar selamlar ben geldim ve ne göreyim meralcim canımm çok tebrtik ederim maşallah ALlah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşallah çkkkkkkk sevindim....

burcu gelelim sana kuşum, aman sakın süt vereceğim diye kafayı yiyipte mama vermemezlik yapma, ben yaptım betülü sarılık ettim şimdi resimlere bakıyorum yavrucak resimlerde hep sarı, gözlerinin içine kadar sarı yani, ne cahillikmiş, ne inatmış.... sakın sen yapma, bırak mama yesin ama sarılık olmasın, 2 gün makinada kaldı yavrucak bizde hastanede kaldık filan zor tabi. onun için hiçbir konuda mükemmel ve ısrarcı olmamanı tavsiye ederim, hep aklına şunu getir "yetimhanede büyüyen bbebekler doğdukları andan itibaren mama ile besleniyor, onlar sağlıkla büyüyorsa benimkide büyür de, kafanı rahat tutmaya çalış. ama tabiki anne psikolojisi bunu kabul etmiyor ve insan kendisine ediyor, ben ilk 6 ayımı hatırlamak dahi istemiyorum açıkça bu anne sütü takıntımdan dolayı. relax ol melisa çayı iç papatya çayı iç. minik kuşa da gaz için rezene çayı ver çay kaşığı ile inşallah rahatlatır. birde "sab" isimli gaz damlası var ben çok memnundum onu kullanabilrsin dr a danışıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…