- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.101
Sağol sedacigim yollar kotu havalar soğuk diye bende gitmedim herkes aradi gitme dedi banaÖzlemciğim başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin havalar kötü canım yalova bursa arası da çok kötü kapalıymış brnimde balıkesirde teyzem var eşinin annesi vefat etti dün sabah bizde gidecektik dayımlarla teyzem gelmeyin dedi.
Sağol canim allah razi olsunkızlar kandiliniz mübark olsun...
özleeeeeem başın sağolsun..burcu tekrar gözün aydın olsun..
Canım mm ablamm hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın İnşallah Zor ama bi o kadarda keyifli günler bekliyo sizi bolca uyu dinlen kiloları hiç sorun etme doğumdan sonra istemesende gidiyo zaten kosturmaktanCoookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....
canım hoş geldin ne güzel haberle geldin RABBİM kucağına almayıda nasib etsin inşallah...Coookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....
Coookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....
Canlarım yazdiklarinizi tek tek okudum,doguma gitmeden önce burda haber vermeyi cok istedim ama inanin annemi bile arayamdim, sancim yoktu ama apar topar gittik kimseye haber veremedim hakkinizi helal edin,bugün 3. Gün ve ben sancıyla uğrasiyorum, sancım çıkıyor ama inanilmaz bir acıyla cikiyor, daha oğlumun altini degistirmedim, egilemiyorum ve inanin ben kendimi güçlü görüyorum ağzımı açmıyorum ama güçlü görsemde cok ağrılı bir sürec benim icin, ama geçecek Allahıma hamdolsun bugünlerime hamdolsun.oğlum bir memeyi aliyor digerini almiyor, ve hala günde iki üç kez mama veriyoruz,cok az tabiki ama mamayi yiyince uyuyor. Insallah artik memeye cok zorlucam,pompada aldim hayirlisiyla. Bu arada özlem başınız sağolsun canim güzelim,mekani cebnet olsun,her firdsatta gelmeye calisirim,bu arada dgumdan bir gece önce evde cok iş yaptik eşimle gece 12 de yattim sabaha suyum geldi,hepinizi öpüyorum hakkinizi helal edin, her boş oldugumda gelirim topiğe
Coookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....
Kuzummm gözün aydın rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin ne kadar oldu tatlım ay çok sevindim yaa darusı tüm isteyenlere inş.Coookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....
meraaaaalll canım benim cok sevindim cok şükür sende hamilesin hemde ikizmis çok güzel bi haber rabbim ikisini de saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin çok kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah ve insallah darisi Tuba ve seda ya olsun bi tek onlar kaldı galibaCoookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....
canım demek citi piti bi kiz olacak bizim cimcime sağlıkla gelsin insallah ben yanlismi biliyorum sezeryanla doğum 38.haftada olmuyormuyduEki Görüntüle 1360785 selam kızlar bugün drdaydık bebekte gelişme lmamış 2 hafta öncekiyle aynıymış minyon olucak galiba dedi dr ben korktum biraz..12sinde alın dedim 37+5 oluyo çok ağrım oluyo dedim... ...olmuyomuş 39 beklicekmiş bakalım hayırlısı cuma yine gidicez..bu arada babyshower pastası yaptım kendime :) bakınn. canım hoş geldin ne güzel haberle geldin RABBİM kucağına almayıda nasib etsin inşallah...
amiiin canim çok sağol,la havle bir onceki listeydi diğeri yeni ama siralama ayniMeralll çok çok tebrik ederim,kucağına aldığın günleri de görürüz inş,çok sevindim,demek ikizlerin olacak maşallah Allah nazardan saklasın,ne kadarlık oldu bebişlerin?
Özlem canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun.
Kızlar dua listesini ben la havle vela kuvvete.... okudum ama şimdi baktım ya vasi'ymiş,sonradan mı değişti yoksa hep mi öyleydi.
evet canım 38+5 te alçak işte 39 oluyo fatihtede suyum tam 39da gelmişti normal doğumlarsa 40 ve üstünü bekliyoruz ama sezerynsa 1 hafta öncesi dedi bakalım nolcakmeraaaaalll canım benim cok sevindim cok şükür sende hamilesin hemde ikizmis çok güzel bi haber rabbim ikisini de saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin çok kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah ve insallah darisi Tuba ve seda ya olsun bi tek onlar kaldı galiba
canım demek citi piti bi kiz olacak bizim cimcime sağlıkla gelsin insallah ben yanlismi biliyorum sezeryanla doğum 38.haftada olmuyormuydu
amiiin canim çok sağol,la havle bir onceki listeydi diğeri yeni ama siralama ayni
Gülhan canim dediğini yapıyorum. İnşallah durum cogalir bebek doymuyor sürekli etmiyor ama yetmiyor. Ve bu yüzden bende sürekli agliyorum. Salak gibi. Bu arada telefonu evin içinde kaybettim. Sessizdeydi en son. Bana whatsapp dan ulaşmaya calisan camlara duyurulur. Süt için önerileri bekliyorum. Bir bos vaktinde gelir okurum. Aklima saçma sapan düşünceler geliyor sürekli endişe ediyorum
Dua ya sariliyorum. Allah a hamd ediyorum ama nankörlük edip korkulara kapiliyorum. Zormus çok zor ama asla şikayetçi değilim. Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?