Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedaa hadi İNŞALLAAHH...Güzel haberlerini bekliyorum...

Ay seda hadi hayırlı haberlerini aliriz inşallah ben senden çokheyecan yaptim simdi hic belli olmaz ne zaman tutacağı yiyeceği ekmeği varsa sen ne yaparsan yap oluyor Rabbim hayırlı haberini almayi nasip etsin amin

Canım benim valla heyecan yapma hiç yani olduğunu zannetmiyorum dedim ya bu aydan zaten yumurtlama günlerimle çok alakasız günlerde oldu ki sonra ben akıntımı gördüm baya 2 hafta geçmişti üzerinden o arada da olamadı eşim rahatsızdı zaten ancak üstüne görmüş olmam lazım bir önceki reglimi ki ama o da baya fazla gelmişti zor yani. Sen en yaptın şimdi ne alemdesin kuzum?

canım dediğim gibi bu ay için çok düşük ihtimal öyle yumurtlama gününden birkaç gün önce de değil baya vardı arası bir öncekinden olsa üzerine görme gibi değildi regl yine de bir umut tabi. Valla yasom annem kurbanda bize geldi yattığı gece çok güzel bir kız çocuğu görmüş ama tombulmuş eşime çekmiş yani çok tatlıymış annem de bana resmimizi çek diyormuş filan kısmet. ben bu seneden ümitliyim öyle böyle bilmiyorum.

ya seda niye söktürücü içiyosun..yaz değilki denize gidecek diyeyim..yav bi bekle dur..bende ümitlendim şuan..

Canım bir an önce olsun diye gecikince de sancı oluyor çok. Beklerim biraz daha ama Buket'im bu ay tutması mümkün değil yumurtlamanın çok öncesi oldu bir de çok sonrasında oldu İstanbul'a gitmeden akıntımda geldi ne zaman olduığunu biliyorum hiç yakın arada olmadı. Ama neden gecikti bilmiyorum bir önceki regl de normal geldi. Bakalım belli olmaz tabi bu topik mucizelerin topiği ne de olsa.

GÜNAYDIN KIZLARR SON 11 GÜN :)

CANIM HAYIRLISI BEKLE BAKALIM SÖKTÜRÜCÜ FLN KULLANMA İNŞALLAH VARDIR..

Bekleyeceğim biraz daha canım zaten iki gün daha gelmezse test yapcam baya geçmiş oluyor artık varsa çıkar söktürücü için de beklerim.

Sedaa hadi İNŞALLAAHH...Güzel haberlerini bekliyorum...

Ahh canım neredee öyle yazdım ama işte bir umut yoksa imkansız gibi birşey tüp yolları gözükecek bana biliyorum ama maralım gerçekten bu sene güzel şeyler hissediyorum belki öyle hissetmek istediğim içindir bilmiyorum.

seda belli olmaz dur bakalım hayırlısı ile inşallah.bende iyiyim canım işe git gel sonuçları bekliyoruz daha çıkmamış hayırlısıyla cıksın bizde nasıl bir yol izleyeceğimize bakalım.

ne güzel dedin mucizeler topiği diye..belkide sıradaki mucizede meralden sonra sensşndir..olmaz olmaz deme..sadece bekle..umutlanma sadece bekle..ilaç milaç içme ne zaman olursan ol..ağrılı olursa olsun..bekle..sen bu söktürücü olayını çok yapıyosun..biraz normal akışına bırak..üdehale etme.bir kaç ayda böyle dene bi bakalım..altını çiziyorum..bir kaç ayç...en azında tüp bebeğe kadar..(yada aşılamaya:))

bukete katılıyrum seda evet , söktürücü için acele etme hatta akışına bırak diycem ama içmeyincede aylarca olmama durumun olabilir benimde düzensizdi bilirim 6 ay olmuyordum kendi haline bırakınca :) hayıt tohumu hiç denedinmi beni süper düzene sokmuştu bir dönem. hem doğal bitki yapmadıysan araştır bir uygula bak.

Kızlaaar kızlaarr birşey yazıcam ama hemen yine heyecan yapmayın..

Akşam işten eve geldik evde de benim pek sevmediğim bir yemek vardı ıspanak eşime de yarın akşam için yapacağım yemek için kıyma aldırmıştım dedim ayıptır demesi hani kolay birşey o yüzden diyorum kıymalı yumurta yaptım iki tane yumurtayla yanına kahvaltılıklarda koydum sonra yuhh dedim seda hepsini sen mi yiyeceksin ama yedim. Yumurtayı resmen silip süpürdüm, bir yanda da yağ sürüyorum ekmeğe bir yandan yengem kahvaltılık sos vermişti onu bir yandan peynir nefes almadan yedim resmen ki hızlı yiyemem ben o yüzden de tıkanır çabuk doyarım. Eşim hayret etti. Tabi şimdi ne kadar doyduğumu anlıyorum. Ancaak ben regl yakınken de çok iştahlı olurum yani bu bir kıstas değil. Ayrıca dediğim gibi aralık ayında hamile kalmış olamam net olarak yumurtladığım zamanı biliyorum öncesinde ve sonrasında ilişki olmadı hatta ay boyunca 3 kere olmuştur diyeyim eşimde rahatsızdı ben öyle kötüydüm. Bir öncekinden olsa üzerine görmem lazım ama baya regl geldi. Eşim test aldı duruyor 3 gün daha yapmam sürekli acaba geldi mi diye gidiyorum tık yok. Neden bu kadar gecikti ki aylar sonra nasıl da seviniyorum düzene girdi diye

Inşallah hamilesindir :) (benim doğuma giderken aklıma gelen isimlerden biriydin)
Bende yumurtlama gününe denk gelmeden hamile kaldım olmaz diyordum Rabbim ol deyince olur niye olmasın ki... insallah güzelhaberinide alırız...

Canımm Allah razı olsun Allah evladına uzun ömürler versin. Çok dua alıyorum ve bunun etkilerini de görüyorum moralim iyi herşeyim yolunda tek eksiğim bir bebek o da Allah kısmet ederse olur ya da Allah ne zaman ol derse o zaman olacak alnıma yazıldıysa yani daha kaderci bakıyorum artık önceden olmazsa olmaz düşünemiyorum derdim hayatımı sürdüremem sanırdım ama şimdi öyle değil Allah birşeyi istediğimiz anda vermiyorsa ya olmaması gerektiği içindir ya da daha iyisi olacağı içindir buna inanıyorum. Keşke olsa o kadar uğraştıktan sonra büyük mucize olur.

günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım sedacım hayırlı haberlerini bekliyoruz senden bir haber var mı diye ilk acıyorum ondan sonra okuyorum diğer yorumları.
benim moralim bozuk ya bugün patronla kötü kavga ettik normalde altta kalmam lafına karşılık verirdim ama kendimi tutamadım odama kendimi zor attım nasıl dolmuşsam artık yarım saat ağladım sebebi ise iş yerinde inşaat var bende oturacak yer yoktu dün 14:30 cıktım iznimi de aldım kendi de çık dedi ama sabah içeri girer girmez bağırmaya başladı bana dedim izin aldım çıkma deseydin bilmem izin meselesi değil bende bu inşaatta ne yapsaydım dedim odanı topla düzen ver falan dedi bende daha konuşamadım zaten odama geldim yarın işe gelmeyecem birde ben bu adamın yanında 5 senedir varım zor durum da diye 2 aydır maaş almıyorum halen dünyanın lafını söylüyor evim otururum en azından bu soguğu cekmem

günaydın kızlar yarın kntrolumuz var son siparişlerimide yaptımm ikizlere 1 yaş kurabiyesi :))

canım inşallah hamilesindir bekle sabret sakın söktürücü içme varsa çıkar zaten ümitlenmede ümidinide kaybetmede..

canım allah sabır versin iyi tutmuşsun kendini durduk yere kimse kimseye bağıramaz bide zor dudumda die maaşta almamışsın .yi niyetini suiistimal etmiş resmen en iyisini yapmışsın otur evinde tabi

ay bu adam manyak galiba madem öyle izin vermeseydi odanı topla deseydi hayret birşey sen oturmadan nasıl çalışacaksın hem de 2 aydır maaş alamıyorsun hem izin veriyor hem dee söylemeden gitmişsin gibi bağırıyor başka birşeye bozuldu ya evde karısıyla kavga etti sana çatıyordur gerizekalı valla gitme boşver o kadar zaman emek vermişsin bulsun başka birini bakalım maaşsız çalışıyor mu bir de karda kışta gidiyorsun amann boşver.

Valla tatlım öyle yazdım sonrada pişman oldum kızları ümitlendirdim boşa diye inan birşey olması imkansız gibi birşey aslında aralık ayında doğru düzgün birşey olmadı olan tarihler yumurtlama dönemlerimin yanından bile geçmiyordu zor değil imkansız hatta yani. Ama işte regl olmayınca insan hemen acaba mı diyor. Test duruyor yapmıyorum öyle.

Maşallah canım o halimle hala pastalar yapıyorsun sipariş çıkarıyorsun helal valla azim diye buna derim. Artık yeter ama bebek gelecek doğururken bile pasta süsleyeceksin gibi geliyor bana. İnşallah dr da hayırlı haberlerle gelirsin tarih verir yaa.

sağol canım son siparişlerdi artık kendi mevlüdüme kadar yapamam heralde :) kesin 19una yazdı ama bakalım yarın ne diycek değişiklik olcak mı bu arada fatihi aşağı indirdim kar oynadı kelebeğim ya albüme koyarım 1-2 resim :)

Evet kendini bbirşey sandı simdi çocuk gibi birbirimize trip atiyoruz benimle konuşmuyor sanki suçlu benim bende onunla konuşuyorum ama isi düşer yapmiyacam kovsun beni tazminatımi alip keyf ederim

Yarın haber verirsin gelince canım eğer bebeğin durumu iyiyse suyu filan yerindeyse bekletir bekletsin zaten ne kadar kalırsa o kadar kardır sorun olmadığı sürece. Evet face de gördüm oğluşunun karla tanışma resimlerini çok tatlı maşallahhh..

evet canım bakalım hayırlısı :)
indiriymmi indirmiyimmi tereddütte kaldım ama baktım güneş var indirdim dayanamadım ama kayıyo yerler dikkat ede ede yürüdüm 5d gönlü oldu sevdi kuzum ya akşamları ayaz olmasa babası oynatırda çok esiyo..neyse seneye oynar kardeşinide indirirm kısmetse artık :)

BCanlarım günaydin insallah herkes cok iyidir keyifler yerindedir

Oğlum sarılık oldu 2 gündur hastanedeyiz. Cok agladim üzüldüm salak gibi,guçlü olmam gerekirken.yarin yine jkan alacaklar sarilk degerini bakacaklar. Bu arada oglum gece kuşu, hepimizi mum ediyor, ve sürekli ağlayan minnacik bir kuzumuz var.

Seda kız bu seneye de hayirla başla, Rabbim sana cok güzel bir evlat yollasin,insallah guzel haberin gelir

Canım geçmiş olsun. Uykusuda kırkı çıkınca düzelir inşallah benimki hala gece on ikiden önce uyumasada seninki uyur inşallah :)

Günaydın kızlar hayırlı bereketli bol dualı cumalar ben bugün yine işe geldim mecburiyetten ihtiyacımız var tüp bebek için birikim yapmak zorundayım artik katlanacaz bir bu inşaat zamanı geçsin odami toplayayim düzene koyayim o zaman intikamimi alırım şimdilik bekliyorum

Canım yeni doğanlarda sarılık yaygındır üzülme geçer biter. Şimdi hayata adapteolmaya çalışıyor gece uyanacak uyumayacak biraz yorulacaksın ama onu ne kadar bekledi canım şimdi yanında çok şükür.

İnşallah canım valla benden iyi haber yok gibi test yaptım negatif gibi biraz karışık yan kırmızısı dağıldı filan sonra toplandı ama 2. çizgi yok hayırlısı.

Canım üzme tatlı canını o da birşeye bozulmuştu senden hırsını aldı herhalde çok ayıp ama inşallah düzelir işte napıcan hep mecburiyetten. İnşallah hamile kal o zaman hadi bana eyvallah dersin.

Kızlaaar ben dün testi yaptım eşim bebe tıme almış hiç sevmem o testi şikayet oluyordu hep bende sorun yaşamıştım önceden neyse yaptım ilk çizgi çıktı t olan taraf kıpkırmızı oldu yayıldı dağıldı kırmızılık baya. Sinir oldum dolaba koydu baktım hep kaybolmamıştı kırmızılık dağınık neyse sabah kalktım baktım dağılmış az bişi ortada kırmızılık kalmış çizgi şeklinde değil ama çok az öyle kalmış ve negatif. Pozitif olsa o kırmızılık dağılınca çizgi görünüyormuş. Fazla idrar damlatınca da öyle olabiliyormuş neyse negatif yani yine de bu akşamda alıcam kesin emin olmak için. Çok rahatsızım belim ağrıyor kasıklarım hah oldum diyorum yok olsam valla sevinicem ne güzel düzene girdi diyordum mevsimsel gecikti herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…