Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)


günaydın..güne kötü başlamışsın ama olur böyle şeyler..belliki oda sinirli işler younda değil sana çatmışancak 2 aydır maaş almamak ne demek onu anlamadım..hiç mi bişey vermiyo..tövbe yaa..neyse üzülme..


bu arada kızlar bende pazar karda kışta kıyamette ev taşıyom..bana dua edin:))
 
Bu arada çok uykum var gözlerim kapanıyor kaç gündür uykumu alamıyorum zaten dün akşam da geç yatmadım ama bugün daha beterim resme gözlerimi zor açık tutuyorum bu havada da kalkıp işe gelmek zor oluyor. Yarın valla uyucam bol bol akşamdan da evi silip süpürcem yarına işi kalmasın. Güzel bir kahvaltı sofrası hazırlamaya planlıyorum. Geçen hafta ailemdeydim bu hafta evimde yılın ilk kahvaltısı olacak.
 

ya seda sen yinede bekle..söktürücü içme..ya sen çok müdehale ediyosun bu adet olayına..anlıyorum olmayıncada sıkıntı basıyo ama..şu yasonun dediği hayıt tohumunu yapsana..bak yasoda ondan sonra hamiş kaldı..lütfen yap..
 

anaam kız delirdin mi karda kışta soğukta ne ev taşıması hayırdır neden böyle oldu. Allah yardımcın kolaylık versin olsun kolaycacık taşının yerleşin inşallahhh eve bir atsan kendini yerleşirsin canım yavaş yavaş olur yaa..
 

Canım ben her ay söktürücü almıyorum ki hatta en son 2013 yazında aldım o da tedaviye başlamadan önceki ay gecikmişti dr verdi dr da 40 gün geçince al diyor uzun süre rahmin kalın durması iyi değilmiş sökülmesi gerekir dedi. Sonra da tedaviye başladım o ayda gecikti ama tedaviye başlayacağımız için alma dedi 41. günde olmuştum sonra hiç almadım. Zaten 3-4 gün içiyorsun geliyor fazla içilmiyor içmeyince de iyice gecikiyor. Eşim öyle şeylere izin vermiyor dengesini bozacaksın diyor. Ama soğan kürü yapmayı düşünüyorum.
 
selam kızlar kızışımı gördüm geldim herşey yolunda çok şükür ama ağrı 100 lere kadar yükseld dr onun hakkında bişi demedi 17si muayene var ozamana kadar bişi olmassa 19u doğum bakalımm canım başka al tekrar yap kan yaptır sakın söktürücü içme soğan kürüde yapma belli olmadan onunda söktürücüden farkı yok çünkü rahmi temizlyor ben fatihede bundada öyle hamile kaldım..he bekle yoksa kesinleşsin soğan kürü yaparsın..adet ağrısı gibi ağrı normal bende yaşadım ve uyku halide olabilir sen bekle bekleeee olmadı kan yaptır o kesin sonuç verir..


kolay gelsin canım zor valla bu soğukta..
 

canım cok geçmiş olsun düzelir inşallah...uykusuda zamanla düzzene gircek annesi ilk zamanlar normal..
 

valla bende kendşme deli diyom zaten:))hakkaten deliyim ben:))
 

Canım soğan kürünü zaten regl olmadan yapamam şu sırada. O regli olup bittikten sonra yumurtlamadan önce yapılıyor. Tabii bekleyeceğim ağrılarım var. Yani olsa testte çıkar zaten 40 gün olacak yarın artık. Hem ben bu aydan gebe kalmış olamam ya imkansız yani regl üzerime görsem hemen çıkması lazım zaten o yüzden negatifse negatiftir bu akşam başka test alıp yapıcam yine bakalım.
 
Gulcum hadi hayırlısı inşallah senden de hayırlı haberler alırız kolay doğumla atlatirsin inşallah.
Buket canım dikkat et yine ev tasima sırasında bir bebis daha olmasın olsun güzeldir belki istemezsin diye dedim.
Sedacim hayırlısı olsun sen yine bekle benim bu son gebeligim de test yapıyordum çizgi çıkıyordu benim dışımda kimse görmüyordu o surede tam 15 tane test yaptım artik en son eşim var gibi dedi kan testi yaptık eczaneden almaya utaniyordum artik başka semtte eczaneye gidiyordum.yani hic belli olmaz ne olacağı bekle Rabbim neylerse güzel eyler.
 

evet canım ben hep 7. gün bitince başlıyodum..hadi hayırlısı canım ALLAH gönlüne göre versin vardır inşallah..


AMİN canım İNŞALLAH..son 9 gün bakalım...ALLAHım herkesin kalbine göre versin herkesi sevindirsin İNŞALLAH..
 
belli mi olur burcu..biliyorsun taşınmalar uğurlı..

ya seda yaa sen niye hep olmaz olmaz diyip duruyosun..yok yumurtlamada ilişki olmamış yok bilmem ne..yav adetten bi gün önceyle hamile kalanlar var..beni kızdırma seda..müştakı da kızdırma..şu me ma ekini hayatından çıkart lütfen..
 
Selam canlar...
Sedacim iki gundur heycanla senden haber varmi diye bakiyorum pozitif dusun lutfen.
Buketcim kolay gelsin tasinmak zor is hele kis gunu daha zor.
Gül seninde doguma az kaldi cok heycanli ya topigimizin ilk ikinci bebegi.
K.Burcu canim bosver takma .
 

ÇOK SEVİNDİM CANIM İNŞALLAH YARINKİDE TEMİZ CIKAR..

EVET CANIM AZ KALDI BAKALIM HAYIRLISI İLE GELSİN BEKLİYORUZ :)
 
Guul son 10 gunmu kaldı çok heyecanlı hayirlisi ile gelsin hiranur

Burcuu canim cok cok gecmis olsun bol bol emzir bide kotu bi haberim var o uykular pek kolay düzene girmiyor biz hala gece uyanıp duruyoruz

Seda insallah senden hayırlı haber aliriz buket e katılıyorum olumsuz düşünme Allah ol desin yeter onun için imkansız ve zor yoktur.

Bukeet canım Allah kolaylık versin hayirdir is yerine yakın olsun diyemi tasiniyorsun

Burcu patronu takma canım onlar öyle arada sırada heyheylenip çalışanlara takiyorlar benim basimdada var benzer bi tip ve 16.senemdeyim
 
AMİN...EVET CNM AZ KALDI BUGGÜN GECTİ DOĞUM YAPILCAK GÜNÜ SAYMASSAM 9 İPLE ÇEKTİĞİMDEN AZALTA AZALTA GİDİYORUM BEN :)
 
Burcum çok şükür hastaneden çıkmışsınız yükselmez inşallah artık canım sütün azsa mama da ver canıım ama mümkün olduğunca emzirmeye çalış ağlamazsa doyuyor demektir aç kalmaması lazım herşey güzel oacak bundan sonra.
 
Kızzlar biraz önce yine midem bulantı çıkardım gündüz de bulandı da idare etmiştim akşam hamburger yedik o dokundu dedim ama üşütmüş de olabilirim ist. Annemin ev serindi aşağudaki komşu evde durmuyor kombi yakmıyormuş ısınmıyodu o yüzden testte alamadık byrdan almak istemedim dünkü testen vercek yine eşim başka yerden alacak yarın belim regl olcam gibi kopuyor resmen 10dk ya geçiyor. Dün yaptığım teste sabah baktım kırmızılık dağılmıştı azcık kalmıştı ve sağ tarafu boştu tek çizgi vardı negatif yani ama yarun da yapcam bakalım.
 
Günaydın sedacim bu saatte senin için geldim test yaptın mi diye hayırlı bir haber almak için
Hadi artik yarin hayhayırlı haberlerini aliriz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…