Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın şekerler hem mide bulantısı hem 2-3 gündür ishal var doğuma yakın oluyodu sanırım ishal dimi ağrıyı saymıorum o bayadır var diren gülüm diren :) öpüyorum hepinizi..

canım hayırlısı ben test yapıcam zaman 3-4 tane alırdım ya hergün yapardım çift çizgi görürsemde üstüste yapardım doğrumu die sen almışken al 3-4 tane dursun kendinide yorma fazla hadi hayırlısı bekliyoruz sonucunu inşallah..

Arkadaslar selamlar..

Buket hayirlisiyla cok rahat bir sekilde tasinin insAllah ve yeni bir bebek mi yoksa dedim ☺ Allah hayirlisini versin insAllah

Seda insAllah hayirlisiyla pozitif sonuc olur butun yuregimle diliyorum bhnu

Biz yaa kizlar elifin bahsettim mi inanin animsamiyorum elif 4 gun once gibi ateslendi dra gittik testleri yaptirdik cok sukur temiz cikti ama iki azi disi cok kotu sisti ona yorduk geceleri cigliklar atiyormus ne dislermis patlamadi bi turlubide burnu tikandi oksuruk basladi bugun yine kontrole gidicegiz insAllah rahat gecer ya elif her dis cikarirken nrzle oluyor Allah beterinden korusun bu sefer gerci usuttu de uyku tulumunu daha yeni giymeyi kabul ediyor ustunu ortturmuyor bakalim

Bu arada gunlerdir biraz uykusuz biraz elifin yogjnlugu dua listesini tamamlayamadim cep tlfdan giriyorum bilg giren bir kisi sevabina normal sayfaya yapistirabilir mi lutfen liste kaybolmadan cok rica ediyorum

Kızlaaaar günaydınn. Merak etmişsiniz Allah razı olsun insanın uzakta da olsa böyle güzel dostları olması ne güzel. Şimdik eşim gitmiş sabah için alışveriş yapcaktı testte bakmış bebe tıme var diye başka yerde de prediktör almış erken hamilelik testi regl gecikmeden ölçüyo ama biraz pahalı onu almış kızdım bende neden oara verdin başka yerden bulurduk diye sabah tuvalete girdiğimden yapamadım henüz ama artık varsa vardır yojsa yoktır olacak erken ölçüyor zaten ve benim 40.günüm inanın beklentim yok üzülmem de sadece artık belli olsun bişeyler istiyorum net negatif çıksım sürüncemede kalmıyım ya da regl olayım zor böyle

Ay unutum Gull dogurdun dogurucaksin insAllah saglikla al prensesini kucagina sezeryan planliyor degil mi dr normal dogum beklemiyor di mi

sağol canım AMİN İNŞALLAH evet tatlım seeryan ilki sezeryansa normal doğum olmuyor bidaha günü belli zaten suyum fln gelmesse haftaya pazartesi bakalım..

canım eşinede hak ver oda en az senin kadar heyecanlıdır oda merak ediyordur o anlık ruh halinle kızmışsındır ama onuda anla...yapmadınmı peki o testi ozaman ya yarın sabahilk idrarınla yap yada baya bi tut en az 4 saat öyle yap hadi hayırlısı..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM EVET DİŞLER FENA FATİHTE GECELERİ ÇIĞLIKLAR ATIYO UYKUSUNDA AZI DİŞLER CIKALI COK OLDU AMA HER BİR DİŞTE AYRI Bİ BAĞRIŞ TAMAMLANANA KADAR DEVAM BAKALIM AZ KALDI İNŞALLAH..

Benim doğumdan 4-5 gün once başlamıştı sanırım ishal

herkese selammm canlarım napıyorsunuz

Sedacım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzumm benimm

Burcum canım benim sarılık her bebekte olur hiç telaş etme canım benim sen çok stres yapma sütünü ve doğal olarak yiğit ereni çok etkiler bu durum

Ya bu aradan özelden cep telefonlarınızı yollayın watsaptan da mesajlaşalım malum asyadan kaynaklı sürekli giremiyorum 7 diş birden çıkarıyoruz 2sinin uçları patladı kaldı 5 diş ve en zor dişler arka ana kök dişleri çıkarıyoruz inş. sağ salim atlatırız bu durumuda

Gülcüm sağlıklı sıhatli alırsın inş. prensesi kucağına

K.Burcum canım takma boşver patronlarla ne kadar çok uzun çalışmış olsanda işlerine geldiğinde iyisin gelmediğinde kötüsün

Buket yeni evinde mutlu huzurlu otur bebeğim Allah yardımcın olsun ev taşımak birde bu soğukta tasımak zor gerçekten

Kızlaar iyi haber vermeyi isterdim ama tabii ki negatif. Zaten bu test erken gebelik testi benimde 40 günüm bitti olsa gösterirdi yani bekledipim birşeydi akşam üzeri çok kötü oldum sancılandım belim kasıklarım fenaydı ağladım resmen bir dr un cep nosu vardı aradım anlattım testin o kadar günden sonra göstermemesi zor dedi söktürücü al baya olmayabilirsin eziyet çekme vücudun atmak istiyor olamıyorsun dedi alıcam yani şu anda da sancıım var sizi de boşa ümitlendirdim

SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH :)

canım benim hayırlısı olsun İNŞALLAH yakında gelecek bebişin..sende kalbini ferah tut vrdır bundada bir hayr...ilaç söktürücü vs konusunda bilgim yok ama ben ne biliym pek ilaç taraftarı değilim ama tabi çeken bilir o yüzden bişi diyemiyorum yaşayanda bilende sensin..

Sedacım kaç gündür senden iyi haber almak için sürekli kontrol ediyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım gönlünü ferah tut,elbet bir zamanı var,o gün gelince istemesek bile olacaktır.
İlacı da sen bizden daha iyi biliyorsun zaten.
Hiç ümitlendirdim diye de kafana takma,burası bunun için var zaten.

Canım çok teşekkür ederimama benim canım artık hiç dua etmek istemiyor,önceden bir başladım mı tek tek isimlerinizi sayıyordum artık hiç öyle olmuyor,kendimi çok kötü hissediyorum,sanki haşa herşeyden ümidimi kesmişim gibi,hatta canım zerre kadar çocuk bile istemiyor,önceden sürekli bebek eşyalarına bakıyordum artık hiç umurumda değil gibi,aslında iyi bir şey gibi kafam rahat ama çocuk için hiçbir adım atmıyorum oluruna bıraktım,doktora gitmeye bile o kadar çok üşeniyorum ki her seferinde bu adetimde kesin gideceğim diyorum ama sonra içimden hiç gelmiyor,niye böyle oldum anlamadım,hayal bile kurmuyorum artık,iyi mi kötü mü anlamadım,düşün yani adet günümü bile bilmiyorum,hatırlayıncaya kadar baya bir düşünmem gerekiyor

Tubacigim tamda böyle zamanlarda geliyor o bebisler insallah seninkide hic birşeye gerek kalmadan kendiliginden gelecektir sen bir süre kafanı dinle baktin olmuyor sonra yine baslarsin ugrasmaya

Sedacim hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzünü guldursun inşallah tez zamanda da güldürerek.
Tubacim hayırlısı olsun sıkma kendini bu evrelerde geçer bende şuan o durumdayım çocuk diyince içim kalkıyor kalbim çarpıyor ama hayırlısı Rabbim neylerse güzel eyler.

Canlarım günaydin.oğlan uyudu. Sizi merak ettim, unuttugunu düşünmeyin sakın, yemek yemek için bile zor vaktim oluyor. Bizim oglan gece kuşu, hepimizi ayakta dikiyor.

Seda canim, sona yaklastigini hissediyorum Allahin izniyle. Rabbim sana güzel habereler almayi nasip edecek insallah

Tuğba doğru yoldasın,ben bu tarz düşünceler içindeyken hamile kaldim, herseyi birak bebekle ilgili,dua konusunda zihninin oyunu aslinda,umarim hemen gecer. Allah cok büyük, swnin icin ve seda için sabır diliyorum

günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar,

Sedacım hepbirlikte tek yürek olduk sana odaklandık inşallah en yakın zamanda tutacak bu bebek dualarımız seninle canım benim.

Tuba aynı duyguları bende yaşadım ve eminimki topikte bebek bekleyen birçok arkadaşımızda bu psikolojik durumlardan geçmiştir. Allah hertürlü hissi yaşatıp sonra nasibediyorki değerini çok daha iyi bilelim diye sanırım.

Burcu canıım çok sevindim küçük delikanlımız çıkmış hastaneden, hiç üzülme bebeklerin çoğu geçiriyor bu sarılığı. ama gördüğüm kadarıyla senin oğlan Betül ablasının yolundan geliyor, doğar doğmaz sarılık + gece uyumama + süt yetmemesi vs :)) bana önerdiğin duaları sırasıyla sana önericem ben galiba kuşum :))) kız okadarda dua ettim sana: Allahım burcunun bebeği inşallah mışıl mışıl uyuyan bir bebek olur diye. Ama dur şimdi daha dünyaya alışmaya çalışıyor yavrucak, belki zamanla normale döner inşallah. tani burda da hatırlatmak isterim ki; Betül 14 aylık ve dün gece yine ayaktaydık buda bir gerçek....

Buketcim valla kuş gibisin maşallah sana evi niye değiştirdiniz kuzum hadi hayırlı uğurlu olsun ayy ne zor olmuştur ya hem soğuk hem minik kuşla ilgilenip ev toplamak. şimdiden sonrada onları yerleştirmek ölüm yaa ALlah yardımcın olsun.

Tümayım listeyi birazdan normal sayfaya ekleyeceğim sen nasılsın gözlerin iyimi, ayşemiz nasıl, oyy yerim ben onun dümdüz fönlü gibi saçlarını yaa maşallah çok tatlı watsaptan görüyorum resmini.

Gülhancım numaramı özelden yazarım sana birazdan unutmam inşallah :)

Küçük Burcum inşallah işyerinde herşey düzene girmeye başlamıştır, ayy evdeki ve işyerindeki huzursuzlukta fenadır Allah merhamet ve kibarlık versin patronuna inşallah canım.

Gül anammmm 7 günün kaldı yaa maşallah valla bitirdin hamileliği helal olsun sana. minik prensesi çok merak ediyorum sağlıkla gelsin inşallah ve çok uslu bir bebek olur inşallah.

Bedriyecim Betülde aynı durumda ağzının içini göstermiyor ama galiba o da en arkadaki büyük dişleri çıkartmakla meşgul. Bende napim şu ünlü şurubumu kafama dikiyorum gece, onun verdiği sabır ve sakinlikle saatlerce uğraşıyorum cimcime ile...

Nazan nerde kızlar, Mesudem nerelerde, nazan en son bazı kişilere kırıldığını söylemişti o konu hakkında bilgisi olan varmı?

dua listemiz, sadece isimler yazılı burda. bir tane daha göndereceğim, onun yanında ne için okunacağıda yazıyor olacak. belki telefondan karışık görünür diye 2 türlü gönderiyorum Tümaycım

dejavu_one/ Seda
gul_1982/ Gül
melek2828/ Nazan
graphicdesigner/ Yasemin
Burju82/ Burcu
tmyomr/ Tümay
barisozlem/ Özlem
buketdemet/ Buket
Afy2646/ Sebiha
tb_fb/ Tuğba
bdroner/ Bedriye
asyamca/ Gülhan

Günde 137 tane"Ya VasiAnlamı:"ilmi gücü merhametiyle herşeyi kuşatan, maddi manevi bolluk ve bereket veren
Okunma amacı: Kişinin ömrü uzar, enerjisi artar ,sağlıklı yaşar, işleri yolunda gider,kazancı artar, ruhsal sıkıntıdan kurtulur, bolluk ve bereket vericidir
DUA LİSTEMİZ

nick

okunacak tarih

ne için okuyoruz?

dejavu_one/ Seda

15,12,2014 pazartesi

Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.

gul_1982/ Gül

16,12,2014 salı

Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, yeni bebeğininde sağlıkla ve kolaylıkla dünyaya gelmesi

melek2828/ Nazan

17,12,2014 carsamba

Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.

graphicdesigner/ Yasemin

18,12,2014 persembe

Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu,dişlerini ağrısız acısız kolaylıkla çıkartması için.

Burju82/ Burcu

19,12,2014 cuma

Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi. hayırlısıyla uslu bir bebeği olması için

tmyomr/ Tümay

22,12,2014 pazartesi

barisozlem/ Özlem

23,12,2014 salı

buketdemet/ Buket

24,12,2014 carsamba

Afy2646/ Sebiha

25,12,2014 persembe

Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür gaz sancılarının bitmesi ve uslu bir çocuk olması için

tb_fb/ Tuğba

26,12,2014 cuma

Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.

bdroner/ Bedriye

29,12,2017 pazartesi

asyamca/ Gülhan

30,12,2017 salı

canım bende aynen o durumdayım buradaki duaları okuyorum ama onda da geç kalıyorum listenin sonu geliyor da ancak. Hiç dua etmiyorum, kitabı elime almıyorum ümidimi kesmedim ne bileyim hep niyetleniyorum olmuyor. Aynen bende üşengecim ki sorma ben burada methedilen bir dr vardı onda aşılama deneyecektim gittim muayene oldum hormon testlerini yaptırdım eşim test yaptırdı düşük çıktı ona kür uyguluyordum değerleri yükselsin öyle yaptıralım diye ama öyle gözümde büyüdü ki vazgeçtim bir de düşük ihtimal diye belki de. Aslında artık adet günün bile hatırlamaman kafanı dağıtman iyi canım arada oluyor böyle biliyor musun Meral ile konuşurken ben o sayfayı kapattım artık istemiyoruz diyordu ama bak biraz kafasını dağıttı işiyle ilgilendi hazır olduğunda yeniden denedi ve oldu seninde öyle olacak sadece nadas gibi düşün bunu.

Canım benim imşallah hepimizinn yüzünü güldürür şurada sanırım 3 kişi kaldık üçümüzde arka arkaya haberler alacakmışız gibi geliyor bana

Canım kolay değil daha yeni bebek o dünyaya adapte olmaya çalışıyor, sen ona kısa kısa uyur uyanır ilgi ister ağlar zaten emzir gazını çıkar, altını değiştir uyut derken zaman geçiyordur. Canım benim normal yolla aslında baya zor gebe kalmam başka faktörler de var ama işte olsa güzel olur diyor insan bile bile test yapıyor. Amaa bilmiyorum bu seneden umutluyum inan yaza kadar umudum yok yazı bekliyorum tabi bu arada tedavi için kendimi hazırlıcam öyle durmak yok. Ve inanıyorum arkadaşlarımla peş peşe alıcaz haberleri hep öyle olmadı mı topiğimizde. Ehh ben demiştim assolistim sahneye en son ben çıkıcam

günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar,

Sedacım hepbirlikte tek yürek olduk sana odaklandık inşallah en yakın zamanda tutacak bu bebek dualarımız seninle canım benim.

Canım benim Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşlarım. Her zaman yanımdaydınız zaten ben aşılamaya da tüpe de giderke hep desteğinizi yanımda hissettim ve hiç bir zorluk yaşamadım çok şükür dualarınız sayesinde. 32 yumurta toplattım kuluçka makinesi gibiydim ama yürüyerek çıktım o hastaneden herkes iki büklüm gezerken ertesi günü bile. Allah ne yazdıysa o olur ben artık ısrarla istemekten vazgeçtim kaderimde varsa zaten olur tevekkül içimdeyim ama Tubişimin dediği gibi Ramazanda oruç tuttum odur budur ne dua ne birşey hiç birşey yapmıyorum. Bu dua listeleri de olmasa hiç okuyamıcam vesile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…