- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.181
Kızzlar biraz önce yine midem bulantı çıkardım gündüz de bulandı da idare etmiştim akşam hamburger yedik o dokundu dedim ama üşütmüş de olabilirim ist. Annemin ev serindi aşağudaki komşu evde durmuyor kombi yakmıyormuş ısınmıyodu o yüzden testte alamadık byrdan almak istemedim dünkü testen vercek yine eşim başka yerden alacak yarın belim regl olcam gibi kopuyor resmen 10dk ya geçiyor. Dün yaptığım teste sabah baktım kırmızılık dağılmıştı azcık kalmıştı ve sağ tarafu boştu tek çizgi vardı negatif yani ama yarun da yapcam bakalım.
Ay unutum Gull dogurdun dogurucaksin insAllah saglikla al prensesini kucagina sezeryan planliyor degil mi dr normal dogum beklemiyor di mi
canım eşinede hak ver oda en az senin kadar heyecanlıdır oda merak ediyordur o anlık ruh halinle kızmışsındır ama onuda anla...yapmadınmı peki o testi ozaman ya yarın sabahilk idrarınla yap yada baya bi tut en az 4 saat öyle yap hadi hayırlısı..Kızlaaaar günaydınn. Merak etmişsiniz Allah razı olsun insanın uzakta da olsa böyle güzel dostları olması ne güzel. Şimdik eşim gitmiş sabah için alışveriş yapcaktı testte bakmış bebe tıme var diye başka yerde de prediktör almış erken hamilelik testi regl gecikmeden ölçüyo ama biraz pahalı onu almış kızdım bende neden oara verdin başka yerden bulurduk diye sabah tuvalete girdiğimden yapamadım henüz ama artık varsa vardır yojsa yoktır olacak erken ölçüyor zaten ve benim 40.günüm inanın beklentim yok üzülmem de sadece artık belli olsun bişeyler istiyorum net negatif çıksım sürüncemede kalmıyım ya da regl olayım zor böyle
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM EVET DİŞLER FENA FATİHTE GECELERİ ÇIĞLIKLAR ATIYO UYKUSUNDA AZI DİŞLER CIKALI COK OLDU AMA HER BİR DİŞTE AYRI Bİ BAĞRIŞ TAMAMLANANA KADAR DEVAM BAKALIM AZ KALDI İNŞALLAH..Arkadaslar selamlar..
Buket hayirlisiyla cok rahat bir sekilde tasinin insAllah ve yeni bir bebek mi yoksa dedim ☺ Allah hayirlisini versin insAllah
Seda insAllah hayirlisiyla pozitif sonuc olur butun yuregimle diliyorum bhnu
Biz yaa kizlar elifin bahsettim mi inanin animsamiyorum elif 4 gun once gibi ateslendi dra gittik testleri yaptirdik cok sukur temiz cikti ama iki azi disi cok kotu sisti ona yorduk geceleri cigliklar atiyormus ne dislermis patlamadi bi turlubide burnu tikandi oksuruk basladi bugun yine kontrole gidicegiz insAllah rahat gecer ya elif her dis cikarirken nrzle oluyor Allah beterinden korusun bu sefer gerci usuttu de uyku tulumunu daha yeni giymeyi kabul ediyor ustunu ortturmuyor bakalim
Bu arada gunlerdir biraz uykusuz biraz elifin yogjnlugu dua listesini tamamlayamadim cep tlfdan giriyorum bilg giren bir kisi sevabina normal sayfaya yapistirabilir mi lutfen liste kaybolmadan cok rica ediyorum
günaydın şekerler hem mide bulantısı hem 2-3 gündür ishal var doğuma yakın oluyodu sanırım ishal dimi ağrıyı saymıorum o bayadır var diren gülüm diren :) öpüyorum hepinizi..
canım hayırlısı ben test yapıcam zaman 3-4 tane alırdım ya hergün yapardım çift çizgi görürsemde üstüste yapardım doğrumu die sen almışken al 3-4 tane dursun kendinide yorma fazla hadi hayırlısı bekliyoruz sonucunu inşallah..
Benim doğumdan 4-5 gün once başlamıştı sanırım ishal
herkese selammm canlarım napıyorsunuz
Sedacım hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzumm benimm
Burcum canım benim sarılık her bebekte olur hiç telaş etme canım benim sen çok stres yapma sütünü ve doğal olarak yiğit ereni çok etkiler bu durum
Ya bu aradan özelden cep telefonlarınızı yollayın watsaptan da mesajlaşalım malum asyadan kaynaklı sürekli giremiyorum 7 diş birden çıkarıyoruz 2sinin uçları patladı kaldı 5 diş ve en zor dişler arka ana kök dişleri çıkarıyoruzinş. sağ salim atlatırız bu durumuda
Gülcüm sağlıklı sıhatli alırsın inş. prensesi kucağına
K.Burcum canım takma boşver patronlarla ne kadar çok uzun çalışmış olsanda işlerine geldiğinde iyisin gelmediğinde kötüsün
Buket yeni evinde mutlu huzurlu otur bebeğim Allah yardımcın olsun ev taşımak birde bu soğukta tasımak zor gerçekten
Kızlaar iyi haber vermeyi isterdim ama tabii ki negatif. Zaten bu test erken gebelik testi benimde 40 günüm bitti olsa gösterirdi yani bekledipim birşeydi akşam üzeri çok kötü oldum sancılandım belim kasıklarım fenaydı ağladım resmen bir dr un cep nosu vardı aradım anlattım testin o kadar günden sonra göstermemesi zor dedi söktürücü al baya olmayabilirsin eziyet çekme vücudun atmak istiyor olamıyorsun dedi alıcam yani şu anda da sancıım var sizi de boşa ümitlendirdim
Kızlaar iyi haber vermeyi isterdim ama tabii ki negatif. Zaten bu test erken gebelik testi benimde 40 günüm bitti olsa gösterirdi yani bekledipim birşeydi akşam üzeri çok kötü oldum sancılandım belim kasıklarım fenaydı ağladım resmen bir dr un cep nosu vardı aradım anlattım testin o kadar günden sonra göstermemesi zor dedi söktürücü al baya olmayabilirsin eziyet çekme vücudun atmak istiyor olamıyorsun dedi alıcam yani şu anda da sancıım var sizi de boşa ümitlendirdim
Tuğbacm canım benim ALLAH razı olsun...Ytaıp kalkıp sizlere dua ediyorum..Hala bana Kabe de ettiğin dua aklımda hakkını asla ödeyemem...Senin için ettiğim her duada senin bana ettiğin duaların sana dönmesini diliyorum RABBİM den...Sana ve Burcu ya gerçekten çok dua ediyorum..Tabii ki Seda ya da..
Tubacigim tamda böyle zamanlarda geliyor o bebisler insallah seninkide hic birşeye gerek kalmadan kendiliginden gelecektir sen bir süre kafanı dinle baktin olmuyor sonra yine baslarsin ugrasmayaCanım çok teşekkür ederimama benim canım artık hiç dua etmek istemiyor,önceden bir başladım mı tek tek isimlerinizi sayıyordum artık hiç öyle olmuyor,kendimi çok kötü hissediyorum,sanki haşa herşeyden ümidimi kesmişim gibi,hatta canım zerre kadar çocuk bile istemiyor,önceden sürekli bebek eşyalarına bakıyordum artık hiç umurumda değil gibi,aslında iyi bir şey gibi kafam rahat ama çocuk için hiçbir adım atmıyorum oluruna bıraktım,doktora gitmeye bile o kadar çok üşeniyorum ki her seferinde bu adetimde kesin gideceğim diyorum ama sonra içimden hiç gelmiyor,niye böyle oldum anlamadım,hayal bile kurmuyorum artık,iyi mi kötü mü anlamadım,düşün yani adet günümü bile bilmiyorum,hatırlayıncaya kadar baya bir düşünmem gerekiyor
Canım çok teşekkür ederimama benim canım artık hiç dua etmek istemiyor,önceden bir başladım mı tek tek isimlerinizi sayıyordum artık hiç öyle olmuyor,kendimi çok kötü hissediyorum,sanki haşa herşeyden ümidimi kesmişim gibi,hatta canım zerre kadar çocuk bile istemiyor,önceden sürekli bebek eşyalarına bakıyordum artık hiç umurumda değil gibi,aslında iyi bir şey gibi kafam rahat ama çocuk için hiçbir adım atmıyorum oluruna bıraktım,doktora gitmeye bile o kadar çok üşeniyorum ki her seferinde bu adetimde kesin gideceğim diyorum ama sonra içimden hiç gelmiyor,niye böyle oldum anlamadım,hayal bile kurmuyorum artık,iyi mi kötü mü anlamadım,düşün yani adet günümü bile bilmiyorum,hatırlayıncaya kadar baya bir düşünmem gerekiyor
Sedacim hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzünü guldursun inşallah tez zamanda da güldürerek.
Tubacim hayırlısı olsun sıkma kendini bu evrelerde geçer bende şuan o durumdayım çocuk diyince içim kalkıyor kalbim çarpıyor ama hayırlısı Rabbim neylerse güzel eyler.
Canlarım günaydin.oğlan uyudu. Sizi merak ettim, unuttugunu düşünmeyin sakın, yemek yemek için bile zor vaktim oluyor. Bizim oglan gece kuşu, hepimizi ayakta dikiyor.
Seda canim, sona yaklastigini hissediyorum Allahin izniyle. Rabbim sana güzel habereler almayi nasip edecek insallah
Tuğba doğru yoldasın,ben bu tarz düşünceler içindeyken hamile kaldim, herseyi birak bebekle ilgili,dua konusunda zihninin oyunu aslinda,umarim hemen gecer. Allah cok büyük, swnin icin ve seda için sabır diliyorum
günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar,
Sedacım hepbirlikte tek yürek olduk sana odaklandık inşallah en yakın zamanda tutacak bu bebek dualarımız seninle canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?