- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.121
Coookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....
Meralll çok çok tebrik ederim,kucağına aldığın günleri de görürüz inş,çok sevindim,demek ikizlerin olacak maşallah Allah nazardan saklasın,ne kadarlık oldu bebişlerin?
Özlem canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun.
Kızlar dua listesini ben la havle vela kuvvete.... okudum ama şimdi baktım ya vasi'ymiş,sonradan mı değişti yoksa hep mi öyleydi.
kuzum benim hakkımız helal olsun bebeğimm benim benimde öyle agrılarım oldu biraz zaman gecsin düzelir canım süttünü artırmak için pekmez serbeti iç pekmezli yumurta ye ve margarini erit tavada içine cok az pekmez koy birazcık kaynat ve ekmeği banp ye inanılmaz derecede süt yapıyor ben sütümün kalitesinin artmasına ve sütümün çoğalmasını bunlara borcluyum ve allaha binlerce sükür olsunki hala emzirebiliyorum birde bol su iç hayatım roka bulgur pilavı ve tavukta süt artırır ye yemeklerden sonra 1 tatlı kasıgı toz kimyonu ye arkasından su iç hem senin gazını azaltır hemde paşanın gazını azaltır yiğit erenin çok gazı varsa parca kimyon kaynattıp içine çok az seker koyup 2-3 cay kaşığı içirebilirsin tatlım benim seni çok seviyorum baım tekrardan hayırl olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün balımm
Canım gözünüz aydın Allahım sağlıklı sıhatli dogumlar nasip etsin bol bol dinlen tatlımmmm
Kuzummm gözün aydın rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin ne kadar oldu tatlım ay çok sevindim yaa darusı tüm isteyenlere inş.
Meralcim gözün aydın cnm sağ salim kucağıda al inşallah cnm öptüm
meraaaaalll canım benim cok sevindim cok şükür sende hamilesin hemde ikizmis çok güzel bi haber rabbim ikisini de saglikla sihhatle kucağına almayi nasip etsin çok kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah ve insallah darisi Tuba ve seda ya olsun bi tek onlar kaldı galiba
canım demek citi piti bi kiz olacak bizim cimcime sağlıkla gelsin insallah ben yanlismi biliyorum sezeryanla doğum 38.haftada olmuyormuydu
amiiin canim çok sağol,la havle bir onceki listeydi diğeri yeni ama siralama ayni
arkadaşlar selamlar ben geldim ve ne göreyim meralcim canımm çok tebrtik ederim maşallah ALlah nazarlardan saklasın tamamına erdirsin inşallah çkkkkkkk sevindim....
burcu gelelim sana kuşum, aman sakın süt vereceğim diye kafayı yiyipte mama vermemezlik yapma, ben yaptım betülü sarılık ettim şimdi resimlere bakıyorum yavrucak resimlerde hep sarı, gözlerinin içine kadar sarı yani, ne cahillikmiş, ne inatmış.... sakın sen yapma, bırak mama yesin ama sarılık olmasın, 2 gün makinada kaldı yavrucak bizde hastanede kaldık filan zor tabi. onun için hiçbir konuda mükemmel ve ısrarcı olmamanı tavsiye ederim, hep aklına şunu getir "yetimhanede büyüyen bbebekler doğdukları andan itibaren mama ile besleniyor, onlar sağlıkla büyüyorsa benimkide büyür de, kafanı rahat tutmaya çalış. ama tabiki anne psikolojisi bunu kabul etmiyor ve insan kendisine ediyor, ben ilk 6 ayımı hatırlamak dahi istemiyorum açıkça bu anne sütü takıntımdan dolayı. relax ol melisa çayı iç papatya çayı iç. minik kuşa da gaz için rezene çayı ver çay kaşığı ile inşallah rahatlatır. birde "sab" isimli gaz damlası var ben çok memnundum onu kullanabilrsin dr a danışıp.
Allahiiim ne güzel haberler
burjum tebrik ederim Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin Insaallah cok tatlidir simdi o melek onu kokla icine cek agrilarini unut miss gibi rahatla sütün vardir merak etme yok diye dusunme yeterki stres yapma dinlen arkadaslara katiliyorum bendeki sütün fiskirmasina sebep olan bol süt yapan seylerden en onemlilerini soyluyorum ozlemin dedigi gibi beyaz üzüm, tahin pekmez karisimi kahvaltida eksik olmasin gerci ben her ogünde tatli niyeti ile yiyordum :) birde birsey daha var pastalarin icine koyuyorlar ama turkcesini bilmiyorum ya ne komik cheescake yapiliyor ya onun icinde olan sütürünü hay Allah nedeniliyorkii tüh simdi hicte merak etmemisim türkcesini:)) almancasi quark.
Su, rezene cayi ve uyku coook önemli.
Agrilarina gelincede tavsiyem bebisinle sen ilgilenmeye calis cunku sana yani annesine muhtac ve iythaci yavrun oldgunu düsünüp ayaga kalk yatagindan al emzir bezini degistir bunlari zevkle yapinca tüm agrilarin azaliyor ve zamanla unutuyorsun Insallah kolay atlatirsin cunku muhtesem bir armagan var elinde onun tadini cikarmaya calis :)
Ben hastahanedeyken bebek yatagi yanimda ama yatagima alip emzirmek icin o agrilardan vazgecmistim. Cunku biliyordum simdi yapmazsam cabuk iyilesemicem evimde tek basina kaldigimdada ebeler yanimda olmayacak. Güzel düsün canim gercekten kolay degil ama yapabilirsin. Bunlari yaziyorum ama belkide coktaaan kendine gelmistirsin Insallah diyelim
meral cok cok sevindim tebrik ederim Rabbim kolay dogum ve hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin Insaallah cok guzel ya masallah Insaallah diger arkadaslarimda en hayirli zamanda kavusurlar bebislerine burda hamilelik mujdesi vermeleri dilegi ile
bedriye masallah kizina Cok tatlisiniz ana kiz bende tebrik ediyorum minik kizini burdan o yanaklarindan gidigindan opuyorum. Bizimkisi cok gidiklaniyor gidigindan opunce simdi gozümün önüne geldide birden bu saatde :)) uyurken bile yavrusunu ozleyen tek varlik annedir heralde. annelik cok güzel gercekten Isteyen herkese tattirsin bu esi benzeri olmayan duyguyu Mevlam ozellikle tanidiklarima burdaki arkadaslarima.
Ozlem basiniz sagolsun mekani cennet olsun Insallah ailenede sabir diliyorum
gül icimden bi ses sanki sende bugun yarin doguracaksin diyor sebebini bilmiyorum galiba biran once kavusmani istedigim icin:)) Hayirlisi Insaallah
dualarrinizi okumaktayim hala Insaallah tek tek haber etmek nasip olmuyor ama busefer listem var ora isaretliyorum okuduklarima haberde edecem Insallah
bu saatde yaziyorum aslinda yazmak istedigim bi cok kisi vardi ama uykum geldi dayanamiyorum gozlerim pes etmis durumda sizleride opuyorum ozaman :) tatli uykular
Hiii az kalsın küçük kız kardeşimi unutuyormuşuuumm.. Aslıııımmm kaderdaşıımm...Tavsiyelerine çook ihtiyacım var kuzuuumm..Ablayı yalnız bırakmaa..Abla seni çok seviyoorr...Canım mm ablamm hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın İnşallah Zor ama bi o kadarda keyifli günler bekliyo sizi bolca uyu dinlen kiloları hiç sorun etme doğumdan sonra istemesende gidiyo zaten kosturmaktan
Ayy topiğimizin 3. İkizleri oluyo
Ikisidemi erkek acaba yada bi kız bi erkek mi?))
Oyy yerim ben o gobusude))
Çok öpüyorum çok sevindim kendine çok iyi bak
canımm mesaj attım haberi öğrendim buradan kutlayayım çok çok sevindim canım benim zaten hiç şüphem yoktu hamile kalacağından sadece zamanını bekliyordu ve geldi sen de benim gibi kafanı dağıttın, tatilini yaptın ve istediğin zamanda oldu Maşallah canım Allah sağlıkla hamilelik geçirmeni kucağına almanı nasip etsin hem de ikizlermiş ne güzel bir anda iki çocuk annesi olacaksın. Dikkat et kendine bizi habersiz bırakma..
Yahu diyorum Seda da yazmıştı nerede?? İnan benim de hiç şüphem yok seninle, Tuğba'yla ve Burcu'yla ilgili...Ama hiiççç...Ben tam anlamyla bir anda karar verdim hiç önünü arkasını düşünmeden...zaman mekan maddiyat ayarlaması yapmadan...sadece ve sadece ben bir daha denicem, olmadı bir daha, olmadı bir daha duygusuyla başladım...Ve RABBİM e hamdolsun ki sürece başladık..Bu bir süreç RABBİM süreci sağlıkla tamamlamayı nasip etsin cümlemize...
Allahiiim ne güzel haberler
burjum tebrik ederim Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin Insaallah cok tatlidir simdi o melek onu kokla icine cek agrilarini unut miss gibi rahatla sütün vardir merak etme yok diye dusunme yeterki stres yapma dinlen arkadaslara katiliyorum bendeki sütün fiskirmasina sebep olan bol süt yapan seylerden en onemlilerini soyluyorum ozlemin dedigi gibi beyaz üzüm, tahin pekmez karisimi kahvaltida eksik olmasin gerci ben her ogünde tatli niyeti ile yiyordum :) birde birsey daha var pastalarin icine koyuyorlar ama turkcesini bilmiyorum ya ne komik cheescake yapiliyor ya onun icinde olan sütürünü hay Allah nedeniliyorkii tüh simdi hicte merak etmemisim türkcesini:)) almancasi quark.
Su, rezene cayi ve uyku coook önemli.
Agrilarina gelincede tavsiyem bebisinle sen ilgilenmeye calis cunku sana yani annesine muhtac ve iythaci yavrun oldgunu düsünüp ayaga kalk yatagindan al emzir bezini degistir bunlari zevkle yapinca tüm agrilarin azaliyor ve zamanla unutuyorsun Insallah kolay atlatirsin cunku muhtesem bir armagan var elinde onun tadini cikarmaya calis :)
Ben hastahanedeyken bebek yatagi yanimda ama yatagima alip emzirmek icin o agrilardan vazgecmistim. Cunku biliyordum simdi yapmazsam cabuk iyilesemicem evimde tek basina kaldigimdada ebeler yanimda olmayacak. Güzel düsün canim gercekten kolay degil ama yapabilirsin. Bunlari yaziyorum ama belkide coktaaan kendine gelmistirsin Insallah diyelim
meral cok cok sevindim tebrik ederim Rabbim kolay dogum ve hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin Insaallah cok guzel ya masallah Insaallah diger arkadaslarimda en hayirli zamanda kavusurlar bebislerine burda hamilelik mujdesi vermeleri dilegi ile
bedriye masallah kizina Cok tatlisiniz ana kiz bende tebrik ediyorum minik kizini burdan o yanaklarindan gidigindan opuyorum. Bizimkisi cok gidiklaniyor gidigindan opunce simdi gozümün önüne geldide birden bu saatde :)) uyurken bile yavrusunu ozleyen tek varlik annedir heralde. annelik cok güzel gercekten Isteyen herkese tattirsin bu esi benzeri olmayan duyguyu Mevlam ozellikle tanidiklarima burdaki arkadaslarima.
Ozlem basiniz sagolsun mekani cennet olsun Insallah ailenede sabir diliyorum
gül icimden bi ses sanki sende bugun yarin doguracaksin diyor sebebini bilmiyorum galiba biran once kavusmani istedigim icin:)) Hayirlisi Insaallah
dualarrinizi okumaktayim hala Insaallah tek tek haber etmek nasip olmuyor ama busefer listem var ora isaretliyorum okuduklarima haberde edecem Insallah
bu saatde yaziyorum aslinda yazmak istedigim bi cok kisi vardi ama uykum geldi dayanamiyorum gozlerim pes etmis durumda sizleride opuyorum ozaman :) tatli uykular
kııııııııııızz Allah seni iyi etsin..gözün aydın olsun..Allah tamamına erdirsin..Coookk ama cok sevgili güzel dostlar....uzuun zamandır yazicam ama inanın cok zor günler geçirdim 1 ay ise gidemedim serumlarla ayakta kaldım...surda sadece 2 haftadır kendimdeyim onda da hayata adapte olmaya çalışıyorum...Iste bu sebeptendir ki sizinle bu güzel haberi paylasamadim...Evet dostlar RABBİM e binlerce kere şükürler olsun ki HAMİLEYİM...dondurulmuş embriyo transferi ile ikizlerime hamile kaldım...hakkınızı hela edin dostlar daha önce paylasamadigim için ....
Kızlaarr günaydıınnn nasılsınız bakemm..
Yaa benim regl yazdan beri 33 günde oluyordu bu ay 37. günüm yok daha birşey. Birkaç gündür öğleden sonraları acayip miden bulanıyor, ekşiyor, sabah bile mide ağrısıyla uyanıyorum ümitlenmek de istemiyorum zira yumurtlama dönemimde birşey olamadı çok öncesinde olmuştu bir de sonrasında o yüzden pek umutlu da değilim açıkçası göğüs acıması yok, burnumda regl sivilcesi de çıktı ufak ufak ama birşey yok. 2 güne kadar olmazsam test yapıcam ki yoksa söktürücü alıcam mecburen çünkü hani yüzde yüz emin olmam lazım söktüücü almam için.
Kızlaarr günaydıınnn nasılsınız bakemm..
Yaa benim regl yazdan beri 33 günde oluyordu bu ay 37. günüm yok daha birşey. Birkaç gündür öğleden sonraları acayip miden bulanıyor, ekşiyor, sabah bile mide ağrısıyla uyanıyorum ümitlenmek de istemiyorum zira yumurtlama dönemimde birşey olamadı çok öncesinde olmuştu bir de sonrasında o yüzden pek umutlu da değilim açıkçası göğüs acıması yok, burnumda regl sivilcesi de çıktı ufak ufak ama birşey yok. 2 güne kadar olmazsam test yapıcam ki yoksa söktürücü alıcam mecburen çünkü hani yüzde yüz emin olmam lazım söktüücü almam için.
Yaa di miii bak ben unuttum onları...manyak adam...Çok şükür ki hayatımda ilk kez hayır dedim de tüpümü kurtardım...Ne zor günlerdi..RABBİM bir daha yaşatmasın hiçbirimize İNŞALLAAAHH...Hepimiz sınandık..RABBİM sınavını yük akıyla geçenlerden eylesin hepimizi...Ve İNŞALLAH hepimize mükafatımızı nasip etsin RABİM...Canım benim öyle olmak lazım galiba kararlı ama ne olacağını sonucunu düşünmeden yapmak lazım. Ben zaten senden güzel haberi bekiyordum sen düşünmüyorum artık dediğin zamanlarda bile ben zamana ihtiyacı var yine isteyecek ve başlayacak olacak dedim ilk seferindeki de sadece şanssızlıktı. Ve o salak doktor az daha bir tüpünü alacaktı. Herşey geride kaldı canım. Aman dikkatli ol, stresten uzak dur, yoğun çalışmalarına ara ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?