Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımm mesaj attım haberi öğrendim buradan kutlayayım çok çok sevindim canım benim zaten hiç şüphem yoktu hamile kalacağından sadece zamanını bekliyordu ve geldi sen de benim gibi kafanı dağıttın, tatilini yaptın ve istediğin zamanda oldu Maşallah canım Allah sağlıkla hamilelik geçirmeni kucağına almanı nasip etsin hem de ikizlermiş ne güzel bir anda iki çocuk annesi olacaksın. Dikkat et kendine bizi habersiz bırakma..

Burcu canim kizlarda yazmış gaz icin rezene icebilirsin çok çok zorlanirsan yigit e de bir iki cay kaşığı verebilirsin milupa kullanıyorum hem sutte yapar ayrica humananin still tea var ise yarayabilir tavuk süt yapar sanirim ben gecen gun yer fistiginin bende süt yaptığını keşfettim ama alerjik olabilirmiş dikkat etmek lazım vitamin ilaclarini ve d vitaminini kullaniyormusun onlarda süt yaparmis dere otu yeşil uzum ama uzum simdi yoktur herhalde isirgan sut yapar bide gnc de bira mayasi Tableti satiliyormus internette okumustum kullananlari ise yariyormus denemedim aklina yatarsa dene istersen ama en iyi süt yapan sey uyku yapabiliyorsan yiğit uyudukca sende yat uyu

Burcu annem dinlemis karatay demis boza süt yapar diye hakikaten artırıyor sütü benimde aksamlari azalıyor ordan biliyorum...
tahin helvasıda süt yapıyor
bence kalitesinide artırıyor
humananin çayıda yapıyor stil tea
birde canım gaz ağrısı olunca sürekli emmeye çalışıyor doymuyor diye düşünüyor olabilirsin ben burdada yazmıştım daha önce...
mama konusunda yasemine katılıyorum eğer doymadigini düşünüyorsan kaşıkla ver canım ve seni emdikce artacak sütün... ben dakika tuyuyordum üç dk beş dk yedi dk sonra on dkya çıktı. şimdi o kadar bile emmiyor...
sezeryanda biraz daha geç geliyor.
Süt tamamen psikolojik bence benim kv gidince esimde okula baslayinca emzirebilmistim dinlenemiyordum odaya bir eşim bir annem bir kv giriyordu her firsatta... dinlen banyo yap ve sütünün geleceğine inan öpüyorum yiğiti ve seni :)

Allahiiim ne güzel haberler
burjum tebrik ederim Rabbim hayirli evlat olmasini nasip etsin Insaallah cok tatlidir simdi o melek onu kokla icine cek agrilarini unut miss gibi rahatla sütün vardir merak etme yok diye dusunme yeterki stres yapma dinlen arkadaslara katiliyorum bendeki sütün fiskirmasina sebep olan bol süt yapan seylerden en onemlilerini soyluyorum ozlemin dedigi gibi beyaz üzüm, tahin pekmez karisimi kahvaltida eksik olmasin gerci ben her ogünde tatli niyeti ile yiyordum :) birde birsey daha var pastalarin icine koyuyorlar ama turkcesini bilmiyorum ya ne komik cheescake yapiliyor ya onun icinde olan sütürünü hay Allah nedeniliyorkii tüh simdi hicte merak etmemisim türkcesini:)) almancasi quark.
Su, rezene cayi ve uyku coook önemli.
Agrilarina gelincede tavsiyem bebisinle sen ilgilenmeye calis cunku sana yani annesine muhtac ve iythaci yavrun oldgunu düsünüp ayaga kalk yatagindan al emzir bezini degistir bunlari zevkle yapinca tüm agrilarin azaliyor ve zamanla unutuyorsun Insallah kolay atlatirsin cunku muhtesem bir armagan var elinde onun tadini cikarmaya calis :)
Ben hastahanedeyken bebek yatagi yanimda ama yatagima alip emzirmek icin o agrilardan vazgecmistim. Cunku biliyordum simdi yapmazsam cabuk iyilesemicem evimde tek basina kaldigimdada ebeler yanimda olmayacak. Güzel düsün canim gercekten kolay degil ama yapabilirsin. Bunlari yaziyorum ama belkide coktaaan kendine gelmistirsin Insallah diyelim

meral cok cok sevindim tebrik ederim Rabbim kolay dogum ve hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin Insaallah cok guzel ya masallah Insaallah diger arkadaslarimda en hayirli zamanda kavusurlar bebislerine burda hamilelik mujdesi vermeleri dilegi ile
bedriye masallah kizina Cok tatlisiniz ana kiz bende tebrik ediyorum minik kizini burdan o yanaklarindan gidigindan opuyorum. Bizimkisi cok gidiklaniyor gidigindan opunce simdi gozümün önüne geldide birden bu saatde :)) uyurken bile yavrusunu ozleyen tek varlik annedir heralde. annelik cok güzel gercekten Isteyen herkese tattirsin bu esi benzeri olmayan duyguyu Mevlam ozellikle tanidiklarima burdaki arkadaslarima.

Ozlem basiniz sagolsun mekani cennet olsun Insallah ailenede sabir diliyorum

gül icimden bi ses sanki sende bugun yarin doguracaksin diyor sebebini bilmiyorum galiba biran once kavusmani istedigim icin:)) Hayirlisi Insaallah

dualarrinizi okumaktayim hala Insaallah tek tek haber etmek nasip olmuyor ama busefer listem var ora isaretliyorum okuduklarima haberde edecem Insallah

bu saatde yaziyorum aslinda yazmak istedigim bi cok kisi vardi ama uykum geldi dayanamiyorum gozlerim pes etmis durumda sizleride opuyorum ozaman :) tatli uykular

Tuğbacm canım benim ALLAH razı olsun...Ytaıp kalkıp sizlere dua ediyorum..Hala bana Kabe de ettiğin dua aklımda hakkını asla ödeyemem...Senin için ettiğim her duada senin bana ettiğin duaların sana dönmesini diliyorum RABBİM den...Sana ve Burcu ya gerçekten çok dua ediyorum..Tabii ki Seda ya da...

AMİİİNNN ALLAH razı olsun...

Kuzummm gözün aydın rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin ne kadar oldu tatlım ay çok sevindim yaa darusı tüm isteyenlere inş.

Nazan'ım çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun...RABBİM İNŞALLAH bu listede adı olan herkese hayırlısıyla ve tez zamanda nasip eder İNŞALLAAAHH..

Meralcim gözün aydın cnm sağ salim kucağıda al inşallah cnm öptüm

Canım beniiimmm AMİİİNN..Ben de seni kocaman öpüyorum...

Özleeeemmm kolay geçmiyoo Özleemm...kusmaktan 14. haftaya kadar 5-6 kilo verdim...bugün itibariyle 18. haftamdayım henüz hamileliğe başladığım kiloya ulaşamadım...hala kusuyorum...ve yemek yemekten nfret ediyorum...karnım acıktığında ağlamak istiyorum...

Yaseminiimm ne özlemişim seni dee...saol benim tatlı arkadaşım...ve elbetteki AMİİİNNN...

Ayşeee öncelikle dualarla ilgili sana hakkım sonuna kadar helal olsun..Hatta sen de bana helal edersen çok sevinirim çünkü benim de bir listem kayıp Canım benim sana da çok teşekkür ederim...ALLAH razı olsun...

Hiii az kalsın küçük kız kardeşimi unutuyormuşuuumm.. Aslıııımmm kaderdaşıımm...Tavsiyelerine çook ihtiyacım var kuzuuumm..Ablayı yalnız bırakmaa..Abla seni çok seviyoorr...

Yahu diyorum Seda da yazmıştı nerede?? İnan benim de hiç şüphem yok seninle, Tuğba'yla ve Burcu'yla ilgili...Ama hiiççç...Ben tam anlamyla bir anda karar verdim hiç önünü arkasını düşünmeden...zaman mekan maddiyat ayarlaması yapmadan...sadece ve sadece ben bir daha denicem, olmadı bir daha, olmadı bir daha duygusuyla başladım...Ve RABBİM e hamdolsun ki sürece başladık..Bu bir süreç RABBİM süreci sağlıkla tamamlamayı nasip etsin cümlemize...

Canım benim öyle olmak lazım galiba kararlı ama ne olacağını sonucunu düşünmeden yapmak lazım. Ben zaten senden güzel haberi bekiyordum sen düşünmüyorum artık dediğin zamanlarda bile ben zamana ihtiyacı var yine isteyecek ve başlayacak olacak dedim ilk seferindeki de sadece şanssızlıktı. Ve o salak doktor az daha bir tüpünü alacaktı. Herşey geride kaldı canım. Aman dikkatli ol, stresten uzak dur, yoğun çalışmalarına ara ver.

selam kızlar benim bıdığım çok hareketli MAŞALLAH ama ağrılara gelince değişen bişi yok hele geceleri bacaklarım kalçam aşağısı çok ağrıyo dönemiyorum bel bacak ağrısından karnım çok sert cuma kntrol var bakalım ne diycek..

canım valla bilmiyorum banada okadar dayanmaz gibi gelio suyum fln gelsede sağlıkla kucağıma alsam inan ağrı kesici fln kar etmio çok ağrım var geeleri inliyorum gündüz iyim bişeyim olmuyo cok şükür bakalım cuma kntrol var ne diycek dr..sağlıklı sıhhatli kucağıma alıyımda başka bişi istemiyorum..

kııııııııııızz Allah seni iyi etsin..gözün aydın olsun..Allah tamamına erdirsin..

Kızlaarr günaydıınnn nasılsınız bakemm..

Yaa benim regl yazdan beri 33 günde oluyordu bu ay 37. günüm yok daha birşey. Birkaç gündür öğleden sonraları acayip miden bulanıyor, ekşiyor, sabah bile mide ağrısıyla uyanıyorum ümitlenmek de istemiyorum zira yumurtlama dönemimde birşey olamadı çok öncesinde olmuştu bir de sonrasında o yüzden pek umutlu da değilim açıkçası göğüs acıması yok, burnumda regl sivilcesi de çıktı ufak ufak ama birşey yok. 2 güne kadar olmazsam test yapıcam ki yoksa söktürücü alıcam mecburen çünkü hani yüzde yüz emin olmam lazım söktüücü almam için.

Ay seda hadi hayırlı haberlerini aliriz inşallah ben senden çokheyecan yaptim simdi hic belli olmaz ne zaman tutacağı yiyeceği ekmeği varsa sen ne yaparsan yap oluyor Rabbim hayırlı haberini almayi nasip etsin amin

sedacım aman söktürücü için acele etme kuşum, olur ya vardır belki testte çıkacak kadar büyük değildir, sen yine söktürücü için 1 hafta bekle. bebeğinde senin gibi minyon olursa testte bile zor çıkar o minik kuş :) oyy yerim ben onu inşallah rabbim sana sağlıklı sıhhatli minyon bir kız çocuğu versin hayırlısı ile canım arkadaşım.

ya seda niye söktürücü içiyosun..yaz değilki denize gidecek diyeyim..yav bi bekle dur..bende ümitlendim şuan..

GÜNAYDIN KIZLARR SON 11 GÜN :)

CANIM HAYIRLISI BEKLE BAKALIM SÖKTÜRÜCÜ FLN KULLANMA İNŞALLAH VARDIR..

Yaa di miii bak ben unuttum onları...manyak adam...Çok şükür ki hayatımda ilk kez hayır dedim de tüpümü kurtardım...Ne zor günlerdi..RABBİM bir daha yaşatmasın hiçbirimize İNŞALLAAAHH...Hepimiz sınandık..RABBİM sınavını yük akıyla geçenlerden eylesin hepimizi...Ve İNŞALLAH hepimize mükafatımızı nasip etsin RABİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…