Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarim bencikiyorum anca giderim
Yatis vaktimiz geldi,dua listemiz hizli doldu valla,belkide persembe gunu baslatiriz bakalim yarin netlestiririz.
Allah rahatlik versin herkese, buketimide ozledim,o simdi kuzucuklari ile hayallere dalarak uyumustur heralde, kalbim dualarim onunla, iyi geceler...

Kizlar istanbul avrupa yakasinda oturanlar varmi :)) varsa kimler acaba? Diyorimkiii bir gun bulusalmm 2. Bulusmamizda gebe kaldktan snra olsun :))) bebisleerlee birlikte :) hatta 3. Bulusmamizda gobusler biraz sistikten snra olsun:))) 4. Bulusmadaa bebislerimizle birlikte parkta olsn onlarn peslerinden kosarken:))))

buluşun buluşun buluşma fotolarınızıda ekler uzak olanları çatlatırsınız

kahveleri ben yaparım bide akşamın şu saatinde kek yaptım yanında yeriz
Ooi keki duyunca cikamadim hee,
Yiyelim guzelleselim
herkese hayırlı geceler yasemın cnm benı de ekler mısın?dua lıstesıne
Canimm hosgeldinn nasilsin, hemen + isaretliyorum seni

Ben varim bennnn valla kizlar yapin bir plan ben varim bu topikte bir ilk yapalim

ah ah cnm ben 29sene ıst.okmeydanında yasadım ve sımdı ızmıre gelın gttım cok ozledım yasadım yerı

kızlar bende yavaş yavaş kaçıyorum, eşim işteydi biraz sonra gelir hepinize hayırlı geceler

Ooi keki duyunca cikamadim hee,
Yiyelim guzelleselim

Canimm hosgeldinn nasilsin, hemen + isaretliyorum seni

Ben varim bennnn valla kizlar yapin bir plan ben varim bu topikte bir ilk yapalim

ıyım cnm sukur bııyosun ben pek gremımıyorum işim bıtmıyo benım haftasonu annemle kızım geldı teyzemın kızının dugunu vardı cuma gelıp pzt gtıler hoş fazla bışey anlamadım ama olsun bunada sukur ben byle sen nasılsın ya var ya sen olmasan herhalde kımse konusmayacak benle ıyıkı varsın neden dedım byle yanlış anlasılmasın ama ılk bu sıteye geldım selam verdım sen sadece benımle konustun ama bakıyorum yenı gelen arkadaslarım oldu slm verdıler herkes slm verdı acaba dedım anladın dımı arkadasım demek ıstedımı

canım kızın seninle yaşamıyormu ?

geliyorum gelmez olurmuyum ama hep çok kısıtlı zamanlarda geliyorum görümcem var istanbulda bide amcalar halalar dede dayı oooo sülale orda

Ooo tamam ozaman geldiginde haber ver ne olur ne olmaz o anda ayni semtte filan oluruz belki, 5 dakka cama cikarsin el sallarim ben sana, sende bana mendil atarsin filan
Hadi iyi geceler canim bu gece muhabbet balli cikamadik biturlu

Ayy canim benim yaa , hic kasıtli olarak cevap vermemezlik yapilmamistir buna adim kadar eminim tatlim. Heralde tam kizlarincikacagi zamana denk gelmissindir oyle bir talihsizlik olmustur seni sevmeyen ölsuncanim benim inan hic oyle seyler aklina getirme, herkes ayni dertten muzdarip okdugu icin hemiz birbirimizin bir kopyasi gibiyiz bu topkte, hepimiz can dostuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…