- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.821
Kizlar istanbul avrupa yakasinda oturanlar varmi :)) varsa kimler acaba? Diyorimkiii bir gun bulusalmm 2. Bulusmamizda gebe kaldktan snra olsun :))) bebisleerlee birlikte :) hatta 3. Bulusmamizda gobusler biraz sistikten snra olsun:))) 4. Bulusmadaa bebislerimizle birlikte parkta olsn onlarn peslerinden kosarken:))))
Ooi keki duyunca cikamadim hee,kahveleri ben yaparım bide akşamın şu saatinde kek yaptım yanında yeriz
Canimm hosgeldinn nasilsin, hemen + isaretliyorum seniherkese hayırlı geceler yasemın cnm benı de ekler mısın?dua lıstesıne
Kizlar istanbul avrupa yakasinda oturanlar varmi :)) varsa kimler acaba? Diyorimkiii bir gun bulusalmm 2. Bulusmamizda gebe kaldktan snra olsun :))) bebisleerlee birlikte :) hatta 3. Bulusmamizda gobusler biraz sistikten snra olsun:))) 4. Bulusmadaa bebislerimizle birlikte parkta olsn onlarn peslerinden kosarken:))))
Ooi keki duyunca cikamadim hee,
Yiyelim guzelleselim
Canimm hosgeldinn nasilsin, hemen + isaretliyorum seni
Ben varim bennnn valla kizlar yapin bir plan ben varim bu topikte bir ilk yapalim
buluşun buluşun buluşma fotolarınızıda ekler uzak olanları çatlatırsınız
Kuşum sen hic ist agelmiyormusun ? Super olurdu yaa senin geldigin zamana denk getirirdik
ah ah cnm ben 29sene ıst.okmeydanında yasadım ve sımdı ızmıre gelın gttım cok ozledım yasadım yerı
Ooi keki duyunca cikamadim hee,
Yiyelim guzelleselim
Canimm hosgeldinn nasilsin, hemen + isaretliyorum seni
Ben varim bennnn valla kizlar yapin bir plan ben varim bu topikte bir ilk yapalim
ıyım cnm sukur bııyosun ben pek gremımıyorum işim bıtmıyo benım haftasonu annemle kızım geldı teyzemın kızının dugunu vardı cuma gelıp pzt gtıler hoş fazla bışey anlamadım ama olsun bunada sukur ben byle sen nasılsın ya var ya sen olmasan herhalde kımse konusmayacak benle ıyıkı varsın neden dedım byle yanlış anlasılmasın ama ılk bu sıteye geldım selam verdım sen sadece benımle konustun ama bakıyorum yenı gelen arkadaslarım oldu slm verdıler herkes slm verdı acaba dedım anladın dımı arkadasım demek ıstedımı
Ayyy kizin yarasini deştik yav :26:
geliyorum gelmez olurmuyum ama hep çok kısıtlı zamanlarda geliyorum görümcem var istanbulda bide amcalar halalar dede dayı oooo sülale orda
canım kızın seninle yaşamıyormu ?
Ooo tamam ozaman geldiginde haber ver ne olur ne olmaz o anda ayni semtte filan oluruz belki, 5 dakka cama cikarsin el sallarim ben sana, sende bana mendil atarsin filan
Hadi iyi geceler canim bu gece muhabbet balli cikamadik biturlu
yok cnm ben yenı evndım kızımın okulu var oyuzden tatılerde gelıyo
ıyım cnm sukur bııyosun ben pek gremımıyorum işim bıtmıyo benım haftasonu annemle kızım geldı teyzemın kızının dugunu vardı cuma gelıp pzt gtıler hoş fazla bışey anlamadım ama olsun bunada sukur ben byle sen nasılsın ya var ya sen olmasan herhalde kımse konusmayacak benle ıyıkı varsın neden dedım byle yanlış anlasılmasın ama ılk bu sıteye geldım selam verdım sen sadece benımle konustun ama bakıyorum yenı gelen arkadaslarım oldu slm verdıler herkes slm verdı acaba dedım anladın dımı arkadasım demek ıstedımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?