- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.261
Gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsin inşallah..
ALLAH RAZI OLSUN TATLIM RABBİM SANADA SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..GAMZE VE GÜLÜN DUALARINI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN AMİN
CANIM YASEMİNİN ARKADAŞI BİZİMDE ARKADAŞIMIZDIR RABBİM ABLAN İÇİNDE SENİN İÇİNDE HAYIRLI YERLERDEN KAPILAR AÇSIN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH..Merhaba arkadaşlarİsmim Kübra
yaseminle arkadaşlığımız forumda başladı ve hep devam etti çok şükür
Daha önceki dua listelerinde yer aldım bi kaç kez
Ama uzun süre foruma girmedim
Yine her gün girme imkanım pek olmuyo unutuyorum genelde o yüzden yasemin sağolsun dua listesinin fotoğrafını göndermiş her gün duamı edeceğim sizlere, ama buraya yazamayabilirim.. Sizin adınıza birilerinin dua ettiğini bilin ama
Benim ve ablam için de yaseminin dediği gibi hayırlı eş hayırlı evlilik diye dua etmenizi istiyorum
Şimdiden Allah kabul etsin dualarımızı
Dua etmemizi nasip eden mevlam elbet kabulünüde nasip eder
Hayırlı cumalarınız olsun
Hepinize sevgiler
Merhaba arkadaşlarİsmim Kübra
yaseminle arkadaşlığımız forumda başladı ve hep devam etti çok şükür
Daha önceki dua listelerinde yer aldım bi kaç kez
Ama uzun süre foruma girmedim
Yine her gün girme imkanım pek olmuyo unutuyorum genelde o yüzden yasemin sağolsun dua listesinin fotoğrafını göndermiş her gün duamı edeceğim sizlere, ama buraya yazamayabilirim.. Sizin adınıza birilerinin dua ettiğini bilin ama
Benim ve ablam için de yaseminin dediği gibi hayırlı eş hayırlı evlilik diye dua etmenizi istiyorum
Şimdiden Allah kabul etsin dualarımızı
Dua etmemizi nasip eden mevlam elbet kabulünüde nasip eder
Hayırlı cumalarınız olsun
Hepinize sevgiler
Canlar merhaba...
Öncelikle Gülcüm ALLAH yar ve yardımcın olsun İNŞALLAH...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...Ve Gamzecim RABBİM annene acil şifa ve dayanma gücü nasip etsin İNŞALLAH...Ne yazık ki ben dua listesine katılamadım...Sebebini de belirtmek isterim..Malumunuz geçirdiğim 3 sorunlu gebelikten sonra bu hamilelik benim için hergününü dua ederek geçirdiğim bir sürece döndü..Her kontrolden önce dua adıyorum ve sürekli onları okuyorum...O nedenle yetiştiremeyecim endişesiyle listeye dahil olamadım...Ama hepiniz kalbimdesiniz...Lakin sürekli dualarımda olan Tuba, Burcu ve Seda...Şimdi Burcumun sütü için de dua edeceğim...Ben de bu son dönemlrde kusmanın yanında bir de şiddetli mide yanmasıyla uğraşıyorum..ya düşünüyorum da bu forumda hiiç kimse hamilelik süreci içerisinde sıkıntılarını dile getirmedi..Bi Yasemin i hatırlıyorum ama onun olayı büyüktü..hani hiçbiriniz yok kusuyorum..yok yanıyorum demediniz..neden ben bu kadar söyleniyorum anlamıyorum...
meralcim, dert yanmak olarak düşünme, içine dökmek paylaşmak olarak düşün. bazen bende kendimi sürekli birşeyleri size anlatıp şikayet ederken buluyorum kendimi, ama amacım şikayet etmek, isyan etmek vvs değil, paylaşıp sizlerden fikir almak, yorum almak, sıkıntı duyduğum şeyleri hafifletmeye yardımcı olmanız. onun için kendini sıkma neyin varsa paylaş. senin minik kuş seni zorlayarak geliyor desene, hepimizin kendince ayrı zorlukları oldu tabi, kimi bulantı, kimi düşük tehlikesi, kimi hamilelikte ev içi huzursuzluk vs vs. sen kafanı rahat tut, hepsi oluyor geçiyor, sen gel burda takıl arada bir konuşalım edelim açılalım. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla seni ve bütün hamileleri.Canlar merhaba...
Öncelikle Gülcüm ALLAH yar ve yardımcın olsun İNŞALLAH...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...Ve Gamzecim RABBİM annene acil şifa ve dayanma gücü nasip etsin İNŞALLAH...Ne yazık ki ben dua listesine katılamadım...Sebebini de belirtmek isterim..Malumunuz geçirdiğim 3 sorunlu gebelikten sonra bu hamilelik benim için hergününü dua ederek geçirdiğim bir sürece döndü..Her kontrolden önce dua adıyorum ve sürekli onları okuyorum...O nedenle yetiştiremeyecim endişesiyle listeye dahil olamadım...Ama hepiniz kalbimdesiniz...Lakin sürekli dualarımda olan Tuba, Burcu ve Seda...Şimdi Burcumun sütü için de dua edeceğim...Ben de bu son dönemlrde kusmanın yanında bir de şiddetli mide yanmasıyla uğraşıyorum..ya düşünüyorum da bu forumda hiiç kimse hamilelik süreci içerisinde sıkıntılarını dile getirmedi..Bi Yasemin i hatırlıyorum ama onun olayı büyüktü..hani hiçbiriniz yok kusuyorum..yok yanıyorum demediniz..neden ben bu kadar söyleniyorum anlamıyorum...
gülcüm danı okudum..
allah sana kolaylıklar kolay doğumlar verisn..sağ salim kavuş inşallah..
Canım ben aranıza girdiğimde hamileydim başlığı gördüm ilerleyen sayfalara baktım dualar karşılık bulmuş bir kısmı kucağına almış bebegini bende burdakilerk bilgilerinden faydalandim... ben hamile oldugumda giriptim sonra bulantilarim arttı ben kusup rahatlayamiyordum kontrole gittiğimde doktor serum takiyordu kabiz oldum basura döndü bir çok ilaç kullandım sonra kanim pıhtılaşma hücresi azaldı en sonunda preeklemsi gecirdim ve burdakilerden destek aldım Yaseminin de dediği gibi içine atma Rabbim kolaylık versin. Mide yanması icin surup kullanabilrsin olmadı mide koruyucu ilaç killanabilirsin bak son aylarımda ben onuda kullandım. Hamileyken vücudun alt üst oluyor. Kimileri için gerçekten zor bir süreç...Canlar merhaba...
gülcüm hadi hayırlısı olsun hayırlısıyla kolay bir doğum olur Rabbim yar ve yardımcın olsun kolaylıkla atlat.
Bende bugün 20 lik dişimi çektim ya kızlar bende hastane doktor korkusu başlamış gideceğim zaman midem bulanıyor başım dönüyor kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor el ayak titremesini söylemiyorum bile ölüyorum gibi oluyor hep aklıma ya aşırı kanamam olursa beni kurtaramazlarsa diye geliyor.yolda aklıma neler gelmedi ki ya dişim de ödem varsa kalbime inerse ödem ölürsem ya doktor tam dişi çekerken kan fışkırırsa ve durduramazlarsa diye birsürü şey geliyor aklıma biliyorum bunlar vesvese ama o an mani olamıyorsun ki şu an yazarken çok saçma geliyor ama o an çok korkutucuydu.
amin CANIM ALLAH razı olsun.....loğusa döneminde olur canım birde uykusuz kalıyosu ya ondandır geçer canım..Gülcüm su gibi kolay bir dogum olsun, sonrasinda ağrı sızı olmasin insallah
Burcucum hic de sacma degil, o kadar sey yasadiktan sonra hastane fobisi cok normal, ama lutfen bir dr git, ilac destegi al ve kendini elestirme bende yasadim hastane fobisi,daha düne kadar vardi, dua ve ilac çözümün olsun insallah
Canlarim benim vaktim yok,oğlan sürekli memede, mama verdigim zamanda, ben yemek yiyip biraz uyuyorum, Allahima hamdolsun, ama biraz sinirliyim bu aralar saniri? Lohusa halleri gececektir eminim,hepinizi öpüyorum
Canlar merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?