Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcum hemen listeye ekliyorum süt isteğini kuşum, rabbim ereni yeterince doyuracak kadar sütünü bol etsin inşallah. herşeyinde fazlası zarar, benim bir arkadaşım var sütü çok diye göğüslerinden ne çekti kız, durmadan doktorlardaydı, herşeyin hayırlısı ve kararında olanını nasibetsin ALlahım sana ve bütün annelere inşallah.

buketim valla akraba olucaz yakında, hatta belkide akrabayızdır kız, benim eşim erxurumlu ya, olurmu olur bu konuyu bi konuşalım senle kimlerdensin filan :)

Merhaba arkadaşlar İsmim Kübra
yaseminle arkadaşlığımız forumda başladı ve hep devam etti çok şükür
Daha önceki dua listelerinde yer aldım bi kaç kez
Ama uzun süre foruma girmedim
Yine her gün girme imkanım pek olmuyo unutuyorum genelde o yüzden yasemin sağolsun dua listesinin fotoğrafını göndermiş her gün duamı edeceğim sizlere, ama buraya yazamayabilirim.. Sizin adınıza birilerinin dua ettiğini bilin ama
Benim ve ablam için de yaseminin dediği gibi hayırlı eş hayırlı evlilik diye dua etmenizi istiyorum
Şimdiden Allah kabul etsin dualarımızı
Dua etmemizi nasip eden mevlam elbet kabulünüde nasip eder
Hayırlı cumalarınız olsun
Hepinize sevgiler

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR YARIN SON KNTROLDEYİM MALUM NOLUR NOLMAZ BELKİ DOĞUMA ALIR DİE LİSTEYİ BİTİRDİM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH...HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN YANA HELAL OLSUN ÖPÜLDÜNÜZZ :) ŞAFAK 2 :)
gul_1982/ Gül 16,01,2015 cuma Sağlıkla kızını kucağına alması + Ailesine sağlık, huzur, bir ömür boyunca beraberlik içinde olmaları.
hayatumuttur/ Gamze 19,01,2015 pazartesi Annesinin tedavisinin sağlıklı ve kolay bir şekilde tamamlanıp hastalığının tekrarlamaması için (kendisi bizlere okuyamayabilir hakkınızı helal edin)
Burju82/ Burcu 20,01,2015 salı Ailesine sağlık ve huzur, oğlunun gaz sancılarının bitmesi ve uykusunun düzene girip uslu bir bebek olması + sütünün yeterince bol olması
Afy2646/ Sebiha 21,01,2015 çarşamba Hayırlısı ile Erdem’in gaz sancılarının bitmesi ve uykusunun düzene girip uslu bir bebek olması
barisozlem/ Özlem 22,01,2015 perşembe Tüm ailesine sağlık huzur, oğluna mışıl mışıl uyku ve hayırlı bir ömür.
graphicdesigner/ Yasemin 23,01,2015 cuma Betül’ün sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir evlat olması, rahat uyuması ve ailesine sağlık, huzur.
buketdemet/ Buket 26,01,2015 pazartesi Evine huzur, sağlık ve bereket, kızının sağlıkla huzurla büyüyüp hayırlı bir evlat olması
tb_fb/ Tuğba 27,01,2015 salı Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
bdroner/ Bedriye 28,01,2015 çarşamba Evine bereket, ailesine ve tüm sevdiklerine sağlık, huzur, hayırlı işler, kızına sağlıklı uslu bir ömür
ecrinn007/ aslı 29,01,2015 perşembe Yuvasına huzur, bereket, çocuklarına hayırlı ve sağlıklı ömür, kesintisiz gece uykusu ve sakinlik.
dejavu_one/ seda 30,01,2015 cuma Evine bereket ve huzur, tüp bebek tedavisinin olumlu olması, sağlıklı ve hayırlı bir evlat.
duamnur/ burcu 02,02,2015 pazartesi Yuvasına huzur mutluluk ve iman, ailesine sağlık ve birlik. Hayırlısı ile sağlıklı bir bebek
asyamca/ gülhan 03,02,2015 salı İşlerinin rastgitmesi, evinde huzur ve bereket, bebeğinin sağlıkla büyümesi.
zakkumx/ zeynep 04,02,2015 çarşamba Ailesine sağlık ve huzur, çocuklarına hayırlı sağlıklı güzel bir ömür.
hayatsultan/ kübra 05,02,2015 perşembe Kendisine ve ablasına e kısa zamanda hayırlı birer eş ve mutlu birer yuva.
sunbal/ sündüz 06,02,2015 cuma Minik kızı şevvale şifa, hayırlı bir evlat olması ve Ailesine huzur, sağlık.
tmyomr/ tümay 09,02,2015 pazartesi Ailesine sağlık ve huzur, eşinin hakettiği maaşı alması, evlerinin hayırlısı ile yenilenmesi.
Gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsin inşallah..

CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM ANNENE ŞİFA NASİB ETSİN İNŞALLAH..
GAMZE VE GÜLÜN DUALARINI OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN TATLIM RABBİM SANADA SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..
CANIM YASEMİNİN ARKADAŞI BİZİMDE ARKADAŞIMIZDIR RABBİM ABLAN İÇİNDE SENİN İÇİNDE HAYIRLI YERLERDEN KAPILAR AÇSIN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH..

canımsın aminn diyorum inşallah Allah herkesin gönlündeki duaları hayırlısı ile kabul edip en kısa zamanda kendisine versin. dualar hiçbirzaman karşılıksız kalmaz bu biliçle ve aşkla okuyoruz...

Canlar merhaba...

Öncelikle Gülcüm ALLAH yar ve yardımcın olsun İNŞALLAH...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...Ve Gamzecim RABBİM annene acil şifa ve dayanma gücü nasip etsin İNŞALLAH...Ne yazık ki ben dua listesine katılamadım...Sebebini de belirtmek isterim..Malumunuz geçirdiğim 3 sorunlu gebelikten sonra bu hamilelik benim için hergününü dua ederek geçirdiğim bir sürece döndü..Her kontrolden önce dua adıyorum ve sürekli onları okuyorum...O nedenle yetiştiremeyecim endişesiyle listeye dahil olamadım... Ama hepiniz kalbimdesiniz...Lakin sürekli dualarımda olan Tuba, Burcu ve Seda...Şimdi Burcumun sütü için de dua edeceğim...Ben de bu son dönemlrde kusmanın yanında bir de şiddetli mide yanmasıyla uğraşıyorum..ya düşünüyorum da bu forumda hiiç kimse hamilelik süreci içerisinde sıkıntılarını dile getirmedi..Bi Yasemin i hatırlıyorum ama onun olayı büyüktü..hani hiçbiriniz yok kusuyorum..yok yanıyorum demediniz..neden ben bu kadar söyleniyorum anlamıyorum...

canım ALLAH razı olsun seninde meleklerini korusun İNŞALLAH..SAĞLIKLA KUCAĞINA AL ..

meralcim, dert yanmak olarak düşünme, içine dökmek paylaşmak olarak düşün. bazen bende kendimi sürekli birşeyleri size anlatıp şikayet ederken buluyorum kendimi, ama amacım şikayet etmek, isyan etmek vvs değil, paylaşıp sizlerden fikir almak, yorum almak, sıkıntı duyduğum şeyleri hafifletmeye yardımcı olmanız. onun için kendini sıkma neyin varsa paylaş. senin minik kuş seni zorlayarak geliyor desene, hepimizin kendince ayrı zorlukları oldu tabi, kimi bulantı, kimi düşük tehlikesi, kimi hamilelikte ev içi huzursuzluk vs vs. sen kafanı rahat tut, hepsi oluyor geçiyor, sen gel burda takıl arada bir konuşalım edelim açılalım. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla seni ve bütün hamileleri.

Canım ben aranıza girdiğimde hamileydim başlığı gördüm ilerleyen sayfalara baktım dualar karşılık bulmuş bir kısmı kucağına almış bebegini bende burdakilerk bilgilerinden faydalandim... ben hamile oldugumda giriptim sonra bulantilarim arttı ben kusup rahatlayamiyordum kontrole gittiğimde doktor serum takiyordu kabiz oldum basura döndü bir çok ilaç kullandım sonra kanim pıhtılaşma hücresi azaldı en sonunda preeklemsi gecirdim ve burdakilerden destek aldım Yaseminin de dediği gibi içine atma Rabbim kolaylık versin. Mide yanması icin surup kullanabilrsin olmadı mide koruyucu ilaç killanabilirsin bak son aylarımda ben onuda kullandım. Hamileyken vücudun alt üst oluyor. Kimileri için gerçekten zor bir süreç...

MERALCİM SEN HAMİLESİN VE İKİ CAN TAŞIYORSUN HERKESİN SENDEN KOLAY GEÇEBİLİR ÇÜNKÜ ONLARDA TEK BİR CAN VARDİ SENDE ÇİFT VE ZORLUĞU DAHA FAZLA BU DÖNEMLERİN TADINI ÇIKAR NAZINI YAP EN GÜZEL DÖNEMLERİN BOŞ VER KAFANA TAKMA ÇOK MU SÖYLENİYORUM DİYE SEN ŞUAN EN GÜZEL VAZİFEYİ YERİNE GETİRİYORSUN HER ŞEYE HAKKIN VAR.

gülcüm hadi hayırlısı olsun hayırlısıyla kolay bir doğum olur Rabbim yar ve yardımcın olsun kolaylıkla atlat.
Bende bugün 20 lik dişimi çektim ya kızlar bende hastane doktor korkusu başlamış gideceğim zaman midem bulanıyor başım dönüyor kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor el ayak titremesini söylemiyorum bile ölüyorum gibi oluyor hep aklıma ya aşırı kanamam olursa beni kurtaramazlarsa diye geliyor.yolda aklıma neler gelmedi ki ya dişim de ödem varsa kalbime inerse ödem ölürsem ya doktor tam dişi çekerken kan fışkırırsa ve durduramazlarsa diye birsürü şey geliyor aklıma biliyorum bunlar vesvese ama o an mani olamıyorsun ki şu an yazarken çok saçma geliyor ama o an çok korkutucuydu.

AMİN canım ALLAH razı olsun İNŞALLAH GÜZEL haberlerle döneriz bakalım...
tatlım sende kendini korkutma boşuna ölümden neden korkuyorsunki eninde sonunda gideceğimiz yer orası değilmi tabiki genciz erken ama bun sadece yaradan bilir böyle düşün korkun azda olsa hafifler ALLAH herşeyin hayırlısını versin..öyle şeyler aklına gelince bolbol dua oku..

Gülcüm su gibi kolay bir dogum olsun, sonrasinda ağrı sızı olmasin insallah

Burcucum hic de sacma degil, o kadar sey yasadiktan sonra hastane fobisi cok normal, ama lutfen bir dr git, ilac destegi al ve kendini elestirme bende yasadim hastane fobisi,daha düne kadar vardi, dua ve ilac çözümün olsun insallah

Canlarim benim vaktim yok,oğlan sürekli memede, mama verdigim zamanda, ben yemek yiyip biraz uyuyorum, Allahima hamdolsun, ama biraz sinirliyim bu aralar saniri? Lohusa halleri gececektir eminim,hepinizi öpüyorum

amin CANIM ALLAH razı olsun.....loğusa döneminde olur canım birde uykusuz kalıyosu ya ondandır geçer canım..

Burcucum adasim gidecem gidecem inşallah canim doktora ama ne zaman bak alim artik pek izin alamiyorum inşallah ilk firsatta gidecek ama.
Sende kendini sikma canim pasan yaninda ve çok şükür saglikli tadini cikar Rabbim yardimcin olsun sana sakinlik ve huzur versin amin

Meralim canım öncelikle bu halinle bile bile dualarını esirgemediği için sağol. Canım benim sen hamilesin ve bunlar çok normal yaşayacaksın elbette mide yanmaları, bulantılar olacak. Tabii ki gelip burada anlatacaksın içini dökeceksin dertleşeceksin bak herkesin bir şekilde başka dertleri de var kim sana burada aman ne çok söylendi diyecek kuzum. Bende de gastrit var mesela hamile kalırsa artık her gün ay midem yanıyor, ay midem bulanıyor ağrıyor diueceğim bıkacaklar benden ahahaa. Hiç kötü şeylet getirme aklına sağlıkla doğacaklar hem kusma demek onlar iyi anlamına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…