- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.241
Özlem supriz bebekler istemeden hamile kalmis ve ikizler Rabbimin mucizesi .Bircan icin cok sevindim ilk bebeği için çok ugrasmisti simdi normal yollami hamile kaldi acaba hemde ikiz çok güzel rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin buyuturken kolayliklar versin insallah
Arkadaslar selamlar..
Buket hayirlisiyla cok rahat bir sekilde tasinin insAllah ve yeni bir bebek mi yoksa dedim ☺ Allah hayirlisini versin insAllah
Seda insAllah hayirlisiyla pozitif sonuc olur butun yuregimle diliyorum bhnu
Biz yaa kizlar elifin bahsettim mi inanin animsamiyorum elif 4 gun once gibi ateslendi dra gittik testleri yaptirdik cok sukur temiz cikti ama iki azi disi cok kotu sisti ona yorduk geceleri cigliklar atiyormus ne dislermis patlamadi bi turlubide burnu tikandi oksuruk basladi bugun yine kontrole gidicegiz insAllah rahat gecer ya elif her dis cikarirken nrzle oluyor Allah beterinden korusun bu sefer gerci usuttu de uyku tulumunu daha yeni giymeyi kabul ediyor ustunu ortturmuyor bakalim
Bu arada gunlerdir biraz uykusuz biraz elifin yogjnlugu dua listesini tamamlayamadim cep tlfdan giriyorum bilg giren bir kisi sevabina normal sayfaya yapistirabilir mi lutfen liste kaybolmadan cok rica ediyorum
Kızlaar iyi haber vermeyi isterdim ama tabii ki negatif. Zaten bu test erken gebelik testi benimde 40 günüm bitti olsa gösterirdi yani bekledipim birşeydi akşam üzeri çok kötü oldum sancılandım belim kasıklarım fenaydı ağladım resmen bir dr un cep nosu vardı aradım anlattım testin o kadar günden sonra göstermemesi zor dedi söktürücü al baya olmayabilirsin eziyet çekme vücudun atmak istiyor olamıyorsun dedi alıcam yani şu anda da sancıım var sizi de boşa ümitlendirdim
EL-MUHYİ
Can bağışlayan hayat ve sağlık veren manasına gelen bu ismi şerifi işlerin başarılı olması için her gün 68 kere zikretmek faydalı olacaktır.
Ya Muhyi ismini günde 68 defa zikreden kişinin kalbine iman ve irfan nuru dolarak, kötüye giren işleri varsa Allah ın izni ile düzelir. Ya Muhyi ismini halvet ve riyazet ile zikreden manevi sırlara erer. Yani inzivaya çekilerek az yemek az konuşma ve az uyuma halinde sürekli tekrar edenlerin manevi sırlara vakıf oldukları bildirilir. Hastalar bu ismi şerif ile şifa bulur. Nefsine hâkim olamayan kişilerin geceleri uyumadan önce bu ismi okumaları nefislerinin kendilerine riayet etmesini sağlarken bir ay boyunca her beş vakit namazın ardından bu ismi zikretmeye devam eden kişiler Allah’ın izni ile tüm hastalıklarından kurtulur.
Sevgili canım arkadaşlarım, esmaul hüsnayı açtım genel olarak gözden geçirirken bu ismi seçtim hepimiz için, aramızda işleri düzgün gitmeyen, kendisinin veya çocuğunun veya ailesinin sağlık sorunları olan, kötü giden hertürlü durumun iyiye gitmesini isteyen, birçoğumuzun belirttiği gibi duadan uzaklaşmaya meyil etmişlerimizin kalbindeki iman ve irfan nurunu yeniden canlandıracak bir dua bu inşallah.
Bu dua etkinliğimizi bu Cuma günü yani 16.01.2015 Cuma günü başlatacağım inşallah. Listede bulunmak isteyen kişiler;
· Hem bulunmak istediklerini, hemde kalplerinden geçen, etmemizi istediğiniz isteğinizi yazın, bende listeyi bu şekilde herkesin gönlüne göre dualarının isteklerinin yazılı olduğu şekilde hazırlayayım. Az kişi bile olsak, yani 3 kişi bile olsak dua etkinliğimizi inşallah artık ara vermeden sürekli güncel tutalım kızlar. Haydi Bismillah….
anam topik rüyalara gark olmuş..hadi hayırlısı..Kızlaar asıl geçen gün ne oldu biliyor musunuz cuma gecesi yattım artık c.tesi olmuştu yani saat 2 filandı tv izlemiştim neyse gözümde kapanıyor ama dua ettim uyuyakalmadan dedim Allahım bana bir evlat nasio edeceksen rüyamda göster sabah hemen unutayım ama bir işaret ver dedim öyle uyymuşum sabah kalktım genelde rüyamı hatırlarım herşeyi hatırlıyordum ama bebeğe dair bir işaret yoktu hiç eşimde uyandı odaya geldim eşim deei ben bir rüya gördüm diye ne dedim aklıma hiç gelmiyor tabi dedi ki misafirler varmış evimizde gidiyorlar sonra ben kucağımda bebeklerle geliyorum eşim şaşırıyor bilmiyormuş gibi rüyasınd bebekler küçükmük ama çok tatlıkarmış adlarını da yağmur ve bulut koymuşuz bir kız bir erkek yani eşim bulutu seviyormuş bende biraz da kızımızı sev babası diyormuşum. Ve eşimin duamdan haberi yok o önce gidip uyumuştı zateb çok sessizdim dua ederken odaya girdiğimi bile duymamıştı o kadar şaşırdım ki eşime anlattım ben kendim görmek için demiştim dedim adları bile varmış eşim ilk defa böyle net rüya gördüm dedi yani bebeklerimin ismi artık hazır teyzeleri nasip olursa tabi ve kimseye de anlatmadım annem dahil.
Didem e sorarim canim ona gore sana haber veririm.Aynen öyle kızlar her adetimde değil ama bazı adetlerimde çok hassas oluyorum,bu da onlardan biri galiba,bir de bulunduğum ortam falan gerildim galiba,neyse geçti gitti.
SEDA görümcesi vardı ama o evde çocuklara baktı.
GAMZE canım Allah annene acil şifa versin,inşallah en kısa zamanda atlatır ve sağlığına kavuşur.
TÜMAY eğer acil değilse ben cüz okuyabilirim,yeni adet oldum,1 hafta sonra okuyabilirim.
Demek bir ikiz daha geliyor,maşallah ne güzel,Rabb'imin mucizesi işte,sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
selam arkadaşlar 17 kişi olduk, listeyi yarın yayınlayacağım herkes kontrol etsin , hem ismi varmı diye hemde istek bölümünde yazdıklarım uygunmu diye.
ayy bircana bak maşallah yaa, tümay haberler sendeymiş kız :) o arkadaiın içinde arada bir topiğe yaz tekrar et görmeyenler varsa görüp belki okumak isteyen olabilir. ben regliyim onun için alamıyorum.
gülll heyecanlandırma kız beni ayyy inanamıyorum maşallah bitti anam ayyy
buketim yeni evin hayırlı olsun ama dikkat et bak yeni ev yeni çocuk olmasın, topikte ikinci çocuk haberleri yaygınlaşmaya başladı ona göre herkes dikkat etsin kendine . rabbim öncelikle ve hayırlısı ile ilk bebeğini isteyen arkadaşlarımıza öncelik ve acelelik versin inşallah.
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUNN ÖPTÜM KOCAMANNNarkadaşlar günaydın,
yeni dua listemizi yayınladım, ALlah nasibederse yarın başlıyoruz. Bugün herkes bilgilerini kontrol etsin lütfen, eklemek veya çıkartmak istediğiniz şeyler olursa bana bildirin. konu ile ilgili birkaç notum olacak;
* Gül ve gamzeyi yaptığım çekilişe katmadan ilk 2 sıraya yazdım, lütfen herkes hakkını helal etsin, çünkü şuanda gördüğüm kadarıyla en acil bu 2 arkadaşımızın durumu. Gül bugün yarın doğum yapacak, gamzenin ise annesi kemoterapi tedavisine başladı.
* Gamzeyi listeye ekledim annesine dua edelim diye, ama kendisi dediki "beni listeye ekleme , ben sizlere okuyamayabilirim belki hak geçmesin " dedi. o yüzden şimdiden helal edin hakkınızı, okumak isteyen okuyabilir kendisine, istemeyen gönülsüz okumasın ki hak geçmesin.
* hayatsultan nickli kişi benim forumdan arkadaşımdır, dua etmeyi çok sever, o yüzden kendisinide kattım, zaten tanıyan arkadaşlar vardır aramızda, bu kim acaba diye merak etmeyin diye bilgi vereyim dedim.
* kişi sıralaması kurra ile yapılmıştır bu sabah itibari ile, yani sıralamayı ben kendi kafamdan yapmadım bilginiz olsun.
* eski dua listesini bitiremeyen arkadaşlar var ise ben resmini çektim, isteyen kişiye mail yada watsaptan gönderirim.
CANIM BİRCAN İKİZLERE HAMİLE :)KIIZZ KİM İKİNCİYE HAMİLE..BEN Bİ GÜLÜ BİLİYOM ODA DOĞURMİYOM..ANAM BEN NE KAÇIRDIM..DERHAL ÖZET GEÇİNN..:))
buketim bircan diye bir arkadaşımız vardı o ikizlere hamilyemiş.
gül ayyyy çok heyecanlıyım yaaaa çıktı çıkacak senin kızzz ayyy bismillah
Gül duani ettim önceside sonraisda cok kolay bir dogum olsun, ama sen cok güçlüsün eminimki cok rahat olacak
Buket yeni ev, sana huzur berket saglik getirsin güle güle oturun
Bircan şoktayım hayirli olsun ikizlerin masallah suphanallah
Yaso yeni dua listesi icin Allah razi olsun, sap damlasini aldim, aradsirad rezene veriyorum eren'e.
Bu arada kizlar,benim dua günümde bol bol sütü olsun diye dua eder misiniz günde 2-3 mama veriyorum oğlana
Gül dogurmadan bana dua eder misin bol bol süt olsun diye,hamilelerin duasi kabul olurmuş :)))
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?