Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslıcım tek çocukla ilgilenmek zorken sen ikiz çocuk büyütüyorsun huyları da değişiyor sürekli haliyle her ay bambaşka insanlar olurlar ama sen bu işi iyi yürütüyorsun canım ben daha ortada fol yumurta yokken korkuyorum. Hele daha büyüsünler nasıl da tatlı olacaklar anlaşacaklar destek olacaklar birbirlerine.

Tubacım gerçekten regl döneminde insan daha hassas oluyor. Bir de ben yaşamadım hastanede görmek daha başkadır hiç doğuma gitmedim yeni doğan bebek görmedim o ortamı yaşamadım ama benden kaç yaş küçük kuzenlerim doğurdu hep bebek görmelere de gittim. İnsan bir burkuluyor tabi hayalini kuruyor benim olsaydı diyor ama hayırlısı canım vardır bizi yaradanın da bizim için kararladığı birşey elbet. Ağlamak içinden geldiğinde ağla boşalt içini ben öyle yapıyorum içine atma rahatla. Yahu bu komşunun da kendi yakınından kimse yok mu annesi, kaynanası eşi dostu yani hadi doğum ani oldu ya sonra hiç mi refakat edecek kimsesi yok ilgilenecek edecek insan komşuya bırakır mı o saate kadar anlamadım valla.

Gamzem inşallah iyi geçecek birşey çıkmadığı için kemoterapi önlem amaçlı olacak yüzden de hafif olur öyle tedavi amaçlı gibi çok etkiler olmaz dualarım seninle canım benim Allah bir önce şifasını versin bunu da atlatsın bitsin geçsin.
 
Bircan icin cok sevindim ilk bebeği için çok ugrasmisti simdi normal yollami hamile kaldi acaba hemde ikiz çok güzel rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin buyuturken kolayliklar versin insallah
Özlem supriz bebekler istemeden hamile kalmis ve ikizler Rabbimin mucizesi .
 

bediş dentınx diye bi jel var..diş etlerine sürülüyo..ağrısını alıyo.uyuşturuyo kullan muhakkak
 

seda üzülme..bende brucunun dediği gibi sona yaklaştığını düşünüyorum yada başka bir ifadeyle: çok tatlı bir başlangıca...


ben varım
 
anam topik rüyalara gark olmuş..hadi hayırlısı..
 
Aynen öyle kızlar her adetimde değil ama bazı adetlerimde çok hassas oluyorum,bu da onlardan biri galiba,bir de bulunduğum ortam falan gerildim galiba,neyse geçti gitti.

SEDA görümcesi vardı ama o evde çocuklara baktı.

GAMZE canım Allah annene acil şifa versin,inşallah en kısa zamanda atlatır ve sağlığına kavuşur.

TÜMAY eğer acil değilse ben cüz okuyabilirim,yeni adet oldum,1 hafta sonra okuyabilirim.

Demek bir ikiz daha geliyor,maşallah ne güzel,Rabb'imin mucizesi işte,sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
 
günaydın kızlar şafak 4...:)
GAMZECİM RABBİM ANNENENE ACISIZ BİR ŞEKİLDE TEDAVİSİNİ ATLATMASINI NASİB ETSİN ŞİFA VERSİN İNŞALLAH...
BİRCAN HAMİLEYMİŞ YENİ ÖĞRENDİM HEMDE İKİZ MAŞALLAH..:) RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİB ETSİN MİNİK KUZULARI

BENİ İLK SIRAYA DÜŞÜNEN ARKADAŞLARDANDA ALLAH RAZI OLSUN RABBİM ONLARIDA SEVİNDİRSİN TEZ VAKİTTE İNŞALLAH..hepinizi çok öpüyorummmmm :*
 
D Didem e sorarim canim ona gore sana haber veririm.
 
selam arkadaşlar 17 kişi olduk, listeyi yarın yayınlayacağım herkes kontrol etsin , hem ismi varmı diye hemde istek bölümünde yazdıklarım uygunmu diye.
ayy bircana bak maşallah yaa, tümay haberler sendeymiş kız :) o arkadaiın içinde arada bir topiğe yaz tekrar et görmeyenler varsa görüp belki okumak isteyen olabilir. ben regliyim onun için alamıyorum.
gülll heyecanlandırma kız beni ayyy inanamıyorum maşallah bitti anam ayyy
buketim yeni evin hayırlı olsun ama dikkat et bak yeni ev yeni çocuk olmasın, topikte ikinci çocuk haberleri yaygınlaşmaya başladı ona göre herkes dikkat etsin kendine . rabbim öncelikle ve hayırlısı ile ilk bebeğini isteyen arkadaşlarımıza öncelik ve acelelik versin inşallah.
 
Çok sağolun arkadaşlar.teşekkürler yasemincim sevinirim bende listeden vakit buldukça okumaya çalışacağım beni ekleme ama hak geçmesin.

Bide kızlar tuğra bronşit oldu hafif ama bide popoda bi çatlak var sürmeli ilaç kullanıyoruz geçen gün sürekli ıkındı kabız değil 4 kere kaka yaptı doktor dediki çatlakta bronşitde ıkınma yapabilir neyse ilaçları kullandık yine ıkınma var sürekli değil kaka yapma ıkınması yada bişeyle ilgilenirken yapamama uğraşma ıkınması gibi bugün bezlerken çiş yapmaya başladı sonra kesti çişi sonra tekrar ıkındı çişe devam etti ama gülüyor sonra durdu yine sonra yine ıkındı işemeye devam etti uzun normal çişini yaptı bitti sonra yine ıkındı bişe çıkmadı bekledim.niyedir ya taktım kafama acaba çiş tutmayı mı öğrendi oyun haline getirdi yada bi Problemmi var Yrn gidicem doktora bronşit için dicem doktora. Çiş tahlili veririz inşallah bişe çıkmaz önemli değildir.fikri olan söylerse sevinirim yada sorabileceğiniz bi doktor tanıdık varsa iyi olur teşekkürler :)
 
arkadaşlar günaydın,
yeni dua listemizi yayınladım, ALlah nasibederse yarın başlıyoruz. Bugün herkes bilgilerini kontrol etsin lütfen, eklemek veya çıkartmak istediğiniz şeyler olursa bana bildirin. konu ile ilgili birkaç notum olacak;
* Gül ve gamzeyi yaptığım çekilişe katmadan ilk 2 sıraya yazdım, lütfen herkes hakkını helal etsin, çünkü şuanda gördüğüm kadarıyla en acil bu 2 arkadaşımızın durumu. Gül bugün yarın doğum yapacak, gamzenin ise annesi kemoterapi tedavisine başladı.
* Gamzeyi listeye ekledim annesine dua edelim diye, ama kendisi dediki "beni listeye ekleme , ben sizlere okuyamayabilirim belki hak geçmesin " dedi. o yüzden şimdiden helal edin hakkınızı, okumak isteyen okuyabilir kendisine, istemeyen gönülsüz okumasın ki hak geçmesin.
* hayatsultan nickli kişi benim forumdan arkadaşımdır, dua etmeyi çok sever, o yüzden kendisinide kattım, zaten tanıyan arkadaşlar vardır aramızda, bu kim acaba diye merak etmeyin diye bilgi vereyim dedim.
* kişi sıralaması kurra ile yapılmıştır bu sabah itibari ile, yani sıralamayı ben kendi kafamdan yapmadım bilginiz olsun.
* eski dua listesini bitiremeyen arkadaşlar var ise ben resmini çektim, isteyen kişiye mail yada watsaptan gönderirim.
 

KIIZZ KİM İKİNCİYE HAMİLE..BEN Bİ GÜLÜ BİLİYOM ODA DOĞURMİYOM..ANAM BEN NE KAÇIRDIM..DERHAL ÖZET GEÇİNN..:))
 
günaydın şekerler biliyorum şafak saymak çok sıkıcı ama su kalan son günler geçmiyor biliyosunuz o yüzden şafak 3 diyorum :) bazen yürürken doğdu doğacak gibi gelio bastırıyo aşağı zor adım atıyrum hadibakalım az kaldı ALLAHın izniyle..yeni listemiz hayırlı olsun ben başlıyorum izninizle nolur nolmaz listeyi bitiriym RABBİM kabul etsin kimin ne derdi varsa derman isteği varsa kabul olsun İNŞALLAHHH AMİN.....
 
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUNN ÖPTÜM KOCAMANNN

KIIZZ KİM İKİNCİYE HAMİLE..BEN Bİ GÜLÜ BİLİYOM ODA DOĞURMİYOM..ANAM BEN NE KAÇIRDIM..DERHAL ÖZET GEÇİNN..:))
CANIM BİRCAN İKİZLERE HAMİLE :)
 
buketim bircan diye bir arkadaşımız vardı o ikizlere hamilyemiş.
gül ayyyy çok heyecanlıyım yaaaa çıktı çıkacak senin kızzz ayyy bismillah

aynen canım bide ilkinde su fln geldi apartopar gittik ya başıma neler geleceğinide pek bilmiyodum şimdi bildiğimden mi nedir bi heyecan bendede var :) eşim fatih doğunca camdan görüylar ya resmini çekmişti fatihn bu sefer vidyoyada çek dedim bende göriym hareketlerini dedim ayy sağlıkla bi kucağıma alıymda :)aslında belden uyuşturmalı istiyorumda cesaret edemyorum çünkü inleme ağlama vs duyunca benim tansiyonum düşüyo zaten düşük kesin bayılırım die korkuyorum
 
Gül duani ettim önceside sonraisda cok kolay bir dogum olsun, ama sen cok güçlüsün eminimki cok rahat olacak

Buket yeni ev, sana huzur berket saglik getirsin güle güle oturun

Bircan şoktayım hayirli olsun ikizlerin masallah suphanallah



Yaso yeni dua listesi icin Allah razi olsun, sap damlasini aldim, aradsirad rezene veriyorum eren'e.

Bu arada kizlar,benim dua günümde bol bol sütü olsun diye dua eder misiniz günde 2-3 mama veriyorum oğlana

Gül dogurmadan bana dua eder misin bol bol süt olsun diye,hamilelerin duasi kabul olurmuş :)))
hepinizi öpüyorum
 


ALLAH RAZI OLSUN CANIM.....ederim tabi canım bolbol sütün olsun yiğit erene yarasın İNŞALLAHH :) emziren tüm annelerin sütleri çoğalsın,yemek yemeyenler yemek yesin,gazı olanların gazı gitsin gelmesin,uyumayan bebişler rahat uyusun,yaramazlar uslansın, dişi çıkanlar sancısız çıkarsın,evlat isteyenlere RABBİM EVLAT VERSİN ,herkesin ailesine huzur,sağlık,bereket versin RABBİM İNŞALLAH....:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…