- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.301
Allah yardımcın olsun bende mi öyle olacağım acaba... uykusu düzene girsin diye dua ediyorum hep çalışmaya başlayınca zor olacak işimi hakkıyla yapamayıp çocukların vebaline girmekten korkuyorum...buket kız haline şükret 2 rekat namaz kıl, betül cuma gecesi gece 00:00'da uyandı taaaki sabah 06:25'e kadar uyumadı, ama varya 10 dk uyur insan dimi yokk anam, zombi gibi takıldık gece, Allahtan ertesi gün iş yoktu. yani rekoru kimseye kaptırmayız biz
buket kız haline şükret 2 rekat namaz kıl, betül cuma gecesi gece 00:00'da uyandı taaaki sabah 06:25'e kadar uyumadı, ama varya 10 dk uyur insan dimi yokk anam, zombi gibi takıldık gece, Allahtan ertesi gün iş yoktu. yani rekoru kimseye kaptırmayız biz
ya uyku düzeni kurarsın kurmasına da elbet onu bozacak bişeyler çıkıyo..hadi benimki emiyo memeye uyanıyo yasonunkini uyku problemi başka ama nedir çözemedik..bence yasoyu özlüyo ondan öle yapıyo.. koynunda yatırsın:))Allah yardımcın olsun bende mi öyle olacağım acaba... uykusu düzene girsin diye dua ediyorum hep çalışmaya başlayınca zor olacak işimi hakkıyla yapamayıp çocukların vebaline girmekten korkuyorum...
selam kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür evimize geldik öğlen çıktm çok şükür iyiz ama genel anestezi istedim fathtede öyle yapmışlardı ama yapmadılar benim tansiyonum düşüyo dedim nabzım yüksek dedim yinede belden uyşturdular daha iyi dediler dediğim gibi tansiyonum düştü oksijen verdiler en güzel yanı kızımı doğarken gördüm ço istiyodum ama cesaret edemiyodum neyse atlattık ama öncekinden çabuk toparladım çok şükür şimdi evmizdeyiz hepinizden allah razı olsun öpüyorum sizi fırsat buldukça gelirim..
Canım gözün aydın öncelikle Rabbim hiranura uzun ömür versin Bahtı açık olsun inşallah...kızlar göğüslerim fena acıyo ya napcamı şaşırdımhiranur emerken resmen tepiniyorum gözümden yaş geliyoc
Buket gecmis olsun canim. Simdi sen yazinca bana gece uykusuzluğu o kadar normal geldiki,bizim şuan ki düzenimiz gece 3-4 de uyumak sabah 7 gibi uyanmak. Allah uyumayan bebeklerin hepsine uyku düzeni versin
Gülcüm canim bende lansinoh krem ve ayva cekirdegi sürüyorum onlar acısını biraz olsun hafifketiyor
Bide size sorum bir bebek günde kac kez kaka yapmali???
bence kesinlikle kalınmaz, tabiki Allah OL dedikten sonra bize bişey demek düşmez ama bence o hapın yan etkisidir. banada oluyor bazen, sen gönlünü ferah tut.kızlar size bir şey soracam ama korkuyorum bu doğum kontrol haplarıyla hamile kalınmaz değil mi ben bir haftadır hamilelik belirtisi yaşıyorum ne olur olunmaz deyin kafayı yemek üzereyim geceleri kabusum oldu hiç aksatmadım ve hep saatinde aldım.bu sabah midem de bulanınca size danışmak istedim.
Canım forumda okumuştum biri dört aylık olunca farketmis seni korkutmak istemem ama sen yine testini yap olur mu inşallah yan etkisidir ilacın.ayy inşalllah yasemin ödüm kopuyor var ya hamile kalmaktan bu arada sen yaptın rapor çıkardın mı ilaç için
Korkutmak için yazmadim canım da eğer varsa ki düşük ihtimal daha çok üzülürsun ilaç kullandığın için...sebiha deme öyle benim olmamam lazım yemin annem evlatlıktan red eder .ya yasemin tam içimi rahatlattı sen ödümü kopardın yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?