Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlaar asıl geçen gün ne oldu biliyor musunuz cuma gecesi yattım artık c.tesi olmuştu yani saat 2 filandı tv izlemiştim neyse gözümde kapanıyor ama dua ettim uyuyakalmadan dedim Allahım bana bir evlat nasio edeceksen rüyamda göster sabah hemen unutayım ama bir işaret ver dedim öyle uyymuşum sabah kalktım genelde rüyamı hatırlarım herşeyi hatırlıyordum ama bebeğe dair bir işaret yoktu hiç eşimde uyandı odaya geldim eşim deei ben bir rüya gördüm diye ne dedim aklıma hiç gelmiyor tabi dedi ki misafirler varmış evimizde gidiyorlar sonra ben kucağımda bebeklerle geliyorum eşim şaşırıyor bilmiyormuş gibi rüyasınd bebekler küçükmük ama çok tatlıkarmış adlarını da yağmur ve bulut koymuşuz bir kız bir erkek yani eşim bulutu seviyormuş bende biraz da kızımızı sev babası diyormuşum. Ve eşimin duamdan haberi yok o önce gidip uyumuştı zateb çok sessizdim dua ederken odaya girdiğimi bile duymamıştı o kadar şaşırdım ki eşime anlattım ben kendim görmek için demiştim dedim adları bile varmış eşim ilk defa böyle net rüya gördüm dedi yani bebeklerimin ismi artık hazır teyzeleri nasip olursa tabi ve kimseye de anlatmadım annem dahil.

seda canım inanmıyacan ama bende böyle birsey yaşadım bu hamileliğimden önce bir gece yatarken öyle ağladım dedim yarabbim eğer bana evlat vereceksen rüyamda göster susup sessizce bekleyeyim yok vermeyeceksen boş göreyim rüyamı ona göre artık umudumu kesip hayatımı yaşayayım ve o gece rüyamda yemyeşil bahçeler içinde 2 tane erkek çocuk gördüm nasıl güzeller görmen lazım simsiyah gözleri var bembeyaz tenleri üzerlerinde de beyaz fistan var diyorum bu kadar güzel çocuklar kimin bir ses bana diyor bunlar senin oğulların ve sonra o ses diyor ki isimleri hasan ve hüseyin sonra arkamı dönüyorum bir kız çocuğu çok uzaktan bana bakıyor ona gitmeye çalışıyorum uzaklaşıyor oda galiba benim ölen kızımdı.bu hamileliğimde de doktor ilk ikiz deyince dedim acaba rüyam mı çıkıyor sonra anladım ki daha biraz daha zamanı var bekleyecez Rabbim neylerse güzel eyler.benim de iki erkek olursa isimleri hazır Hasan erkan ve Muhammed hüseyin.Erkan isminide annem rüyasında görmüş eyüp sultana gitmiş oranın dönüşünde gece rüyasında oğlumun olduğunu görmüş ismi de erkanmış.

Bedişim aynen varya eşim bir ses yapsın panter emel gibi adamın karşısına çıkıveriyorum gözlerimi sonuna kadar açıp, zaten zor zar uyutmaya çalışıyorum saatlerce, birde sokak köpekleri var, birde yan komşumuzun kangal köpeği ve horozları. ALlahım birgün cinnet geçirip hepsini telef edicem. geçen akşam köpeğe mandalina fırlattım sus yeter artık diye deliriyorum ya tam kız uyuyor başlıyor hav hav hav... eşim yakamı paçamı çekip beni balkondan içeri çekiyor bir görseniz halimizi çok gülersiniz. eminim dışardan çok komik görünüyorumdur o anlarda.
Betül hanımefendinin uyku saati bence saat 21,30 . ama betüle göre hiç öyle değil tabi, 22,30 a akadar yatakta debelenme, 10 kere kalkıp oturma, ağlama, söylenme durumları ile devam eden ve kaç saat süreceği belli olmayan bir süreç yaşıyoruz her akşam :)
Hayırlara çıksın inşallah sedacım ayyy ne güzel bir rüya ve ne güzel 2 isim yaaa. Allahım inşallah rüyalar gerçek olsun yarabbim. okurken bile çok etkilendim inşallah yaa inşallah gerçek olur hayırlısı ile.
oyy benim manevi gözü açılmış arkadaşım nekadar güzel bir rüya da sen görmüşsün ve nekadar doğru çıkmış baksana. inşallah sırada hasan ve hüseyin kardeşler var desene artık. Allahım tez zamanda sağlıkla nasibeder inşallah canım benim.

dua listemiz ile ilgili hatırlatma yazısı yazıyorum görmeyen arkadaşlarım için;

EL-MUHYİ

Can bağışlayan hayat ve sağlık veren manasına gelen bu ismi şerifi işlerin başarılı olması için her gün 68 kere zikretmek faydalı olacaktır.

Ya Muhyi ismini günde 68 defa zikreden kişinin kalbine iman ve irfan nuru dolarak, kötüye giren işleri varsa Allah ın izni ile düzelir. Ya Muhyi ismini halvet ve riyazet ile zikreden manevi sırlara erer. Yani inzivaya çekilerek az yemek az konuşma ve az uyuma halinde sürekli tekrar edenlerin manevi sırlara vakıf oldukları bildirilir. Hastalar bu ismi şerif ile şifa bulur. Nefsine hâkim olamayan kişilerin geceleri uyumadan önce bu ismi okumaları nefislerinin kendilerine riayet etmesini sağlarken bir ay boyunca her beş vakit namazın ardından bu ismi zikretmeye devam eden kişiler Allah’ın izni ile tüm hastalıklarından kurtulur.

Sevgili canım arkadaşlarım, esmaul hüsnayı açtım genel olarak gözden geçirirken bu ismi seçtim hepimiz için, aramızda işleri düzgün gitmeyen, kendisinin veya çocuğunun veya ailesinin sağlık sorunları olan, kötü giden hertürlü durumun iyiye gitmesini isteyen, birçoğumuzun belirttiği gibi duadan uzaklaşmaya meyil etmişlerimizin kalbindeki iman ve irfan nurunu yeniden canlandıracak bir dua bu inşallah.

Bu dua etkinliğimizi bu Cuma günü yani 16.01.2015 Cuma günü başlatacağım inşallah. Listede bulunmak isteyen kişiler;

· Hem bulunmak istediklerini, hemde kalplerinden geçen, etmemizi istediğiniz isteğinizi yazın, bende listeyi bu şekilde herkesin gönlüne göre dualarının isteklerinin yazılı olduğu şekilde hazırlayayım. Az kişi bile olsak, yani 3 kişi bile olsak dua etkinliğimizi inşallah artık ara vermeden sürekli güncel tutalım kızlar. Haydi Bismillah….

günaydın şekerlerim ballarım son 5 gün annem illede cumadan geliym yalnızsın dio dedim anne cumartesi kntrol var eşim yanımda pazar gel metrobüsle uğraşma bayılıyo çünkü korkuyorum bişi olcak die pazar akşam babamla gel kalırsınız babam doğumda yanımda olmak istiyo ben çıktıktan sonrada gider zaten babamla gel dedim kadının aklı burda oda haklı tabi ama iyim çok şükür dedim...

Canlarım ne güzel rüyalar görmüşsünüz RABBİM sizide sevindirsin İNŞALLAH..

ay canım ne güzel bir rüyaymış tüylerim diken diken oldu valla okurken inşallah Rabbim gönderecek melekelerini haberini de sana göndermiş. Ben değil ama eşim gördü nasıl oldu anlamadım. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

Canım valla bebek uyuyunca insan tık ses duymak istemez o zaman da inadına olur işte tahmin edebiliyorum halini. İnşallah hayırlara çıkar rüyalarımız.

Canım büyük gün geliyor demek inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım hayırlı uzun ömürlü olsun kolay bir doğum olsun canım benim. Annende gelecekmiş ne güzel.

İnşallah canım Amin çok sağol Allah razı olsun.

evet canım AMİN İNŞALLAH :)

13 kişi olduk canım, zaten arkadaşlar müsade ederse ilk sıraya seni yazacağım, geri kalan hepimiz için kura çekeceğim. en acil senin durumun şuanda :)

tamam canım düşündüün için çok sağol ALLAH razı olsun ilk sıra olursada olur ama olmassada sorun değil çünkü biliyorum dualarınız benimle olucak :*

Canlar güzeller herkese iyi geceler...
An itibariyle Ada hanımı uyutmaya çalışıyorum bu arada da size yazayım dedim
Günler o kadar yoğun geçiyo ki yazmaya fırsat bulamıyorum :) Hani ikizlerden biri uslu olurmuş ya tamamen yalan Gündüz Ada gece de Efe :) Aman sagliklari yerinde olsunda ama biraz da uslu olsunlar :) :) 10 gündür Ada huy değiştirdi kimseye gitmiyor gitsede beni gördüğü anda ağlıyor bazen efe de öyle yapıyo işte o zamanlar fena :)
Herkesi yakından takip ediyorum Sedacim bi haber alırım die sürekli geldim ama inan çok yakın zamanda Rabbim yüzünü güldürecek Tuba Burcu inanın kızlar hep dualarimdasin iz
Herkesi çok öpüyorum :)

Kızlar çok sağolun hepiniz,dualarınızdan eksik etmeyin.

Pazar akşamı ben ablamdaydım,benim komşum da hamile,eşi de şehir dışındaydı,biz otururken eşi eşimi aramış,benim hanım doğum yapıyor hastaneye götürür müsünüz,yenge de yanında kalsın diyezaten daha önceden bana söylemişti ama ben korkarım ne yapacağımı bilmem dedim.
Sonra ablam bana kızdı,hep beraber hazırlandık,onu alıp hasteneye gittik,gittiğimizde doğum başlamıştı zaten,yarım saat falan geçtikten sonra bebek doğdu,meğer erken doğmuş 33 haftalıkmış biraz küçüktü küveze almadılar ama kontrol altında tuttular 2 saat kadar,neyse o gece eğlenceli geldi bebek falan zevkliydi yani,ama ertesi gün yani dün psikolojikmen çöktüm,bütün bulduğum kuytu köşelerde gizli gizli ağladım,o kadar kötü oldum ki,hiç susamayacağım zannettimAllah'tan eşim geldi de yanıma onun yanında iyice zırladım rahatlayıp hastaneye gittim,ama gider gitmez yine sıkıntı bastı,zaten devlet hastanesiydi bir odada 5 hasta artı refakatçiler ziyaretçiler bilmem ne derken yine patlamaya hazırlanıyordum ki ablam aradı ben de çok sıkıldım deyince beni almaya geldiler,komşum kendi ikide bir git kalmana gerek yok ben zaten iyiyim deyip duruyordu,benden ondan cesaret alarak gittim valla,onu yalnız bıraktımbu sefer eve gelince vicdan azabından ölecektim az daha ben nasıl bıraktım ya acil bir şey olursa diye,zaten 12'de gelmiştim eve,ama gerçekten iyiydi bana hiç ihtiyacı yoktu diye kendimi avuttum,sonra sabah olur olmaz tekrar gittim hastaneye,onu taburcu etmişler ama bebek emmiyor diye şekeri düşüyor diye onu taburcu etmemişlerama bir gün daha kalmayı göze alamazdım zaten adet oldum hem karnım ağrıyor hem sıkıntısı derken bugün kalmadım yani.

Ablamın kızı 2.5 yaşında hala annesini emiyor ben de onu alıp bize getirdim bugün belki ayrı kalırsa bırakır diye,çok şanslıyım hiç ağlamadı,benim için de iyi oldu hem kafamı dağıttım,çünkü dünden sonra hiç toparlanamayacağım zannettim.Böyle işte.

Yasemin beni de ekler misin listeye ,bir de ben en son La havle... okumuştum ondan sonra bir daha liste oldu mu bilmiyorum,sanki bir ara ya vasi gibi bir şey gördüm ama okumadım hiç.

Yuh amma uzun olmuş,kusura bakmayın artık

Arkadaşlar annemé bugün kemoterapiye başladılar dualarınızda yan etkileri az hatta inşallah hiç olmaz sağ salim kazasız belasız tedaviyi atlatsın sağlığına kavuşsun tekrarlanmasın diye dua Ederseniz sevinirim adı Tülay allah razı olsun çok öptüm.

Aslı'cım canım benim bebekler bir dönem dediğin gibi oluyor, Betülde bir sıra yabanileşmişti, eve misafir gelince yapışıyordu bana, herkesi yabancılıyordu filan , zor oluyor gerçekten ama geçiyor zamanla.

Tuba kuzum bu çok ağlamanın bir sebebide tam adet dönemine denk gelmiş olması bence, insan o dönemde herşeyi her duyguyu resmen doruklarda yaşıyor. Geçen ay betül uyumuyor diye öyle büyütmüşümki kafamda sabah ağladım zırladım delirdim evden çıktım saatlerce gelmedim, annem meraktan ölmüş kadın, sanki dünyanın sonu gibi geliyor o günlerde insana herşey. Halbuki bu kız herzaman böyle yani :)
hamile olmadan evvel ama insan ekstra bir hassas oluyor birde üstüne adet eklenmiş çok fena olmuş tubacım, ben o dönemde tv de pınar süt reklamı her çıktığında ağlardım mesela, hani diyor ya sonunda "büyüdüm büyüdüm ben anne oldum" diye, o cümlede kopuyordum, kızıyordum hep herkes anne olabiliyormu bu ne biçim şarkı yaaa ühhhüüü diye başlardım hep... hala bile o reklamda hep boğazıma düğümleniyor sanki birşey yutkunuyorum.
Allahım sana güç kuvvet ve ardından hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasibetsin sevgili arkadaşım. Bu zor dönemi hepimiz geçirdik o yüzden bu topikteki herkes seni sonuna kadar anlıyor buna emin ol.

Gamzecim listenin ilk sırasına gülü yazıyorum bu hafta doğumu olacak diye, ikinci sırayada seni yazayımmı annen için dua edelim topluca ne dersin? Rabbim şifa ve kolaylık versin inşallah bu tedavinin ardından eski sağlıklı hayatına döner ve birdaha tekrarlamaz.

Selam arkadaslar....
Tuba canim yazdiklarini okurken bi tuhaf oldum kendimi dusundum ben ölen bebegimde bi komsuyla ayni anda hamile kalmistik onun kizini her gordugumde zirlarim benim oglumda bu kadar olucakti diye ben hep dua ediyorum Seda ya sana K.Burcuya bak anne olman zor dedikleri herkes teker teker anne oldu sira sizde Allahin izniyle.

Gamzecim rabbim safi ismiyle sifa versin hic yasmamis gibi olun.

Yasemin Didem vardi topikte artik giremiyormus benden rica etti.Esi askere gidiyormus mevlit yapicakmis cuz almak isteyen olur mu diyor?Sizlerede cok selamlari var.

Bircanda kizindan sonra tekrar hamile kalmis ikizleri olucakmis.Rabbim herkese sabrinin mukafatini versin insallah.

Canım Allah yardımcısı olsun annenin tez zaman da şifa bulsun gitsin bitsin inşallah bida da gelmesin hastalık

ASLICIM canım dediğin gibi sağlıklı olsunlar bu günlerde geçer inşallah birde bakmışsın büyümüşler bugünleri hatırlamazsın bile ilk hamile kaldığında ne kadar üzülüyordun ben ikiz bakamam nasıl gece kalkacam diye bak baktın bu zamana getirdin bile rabbim güç kuvvet versin bugünleri de rahat aksın geçsin.
TUBA canım öyle ya etrafında ki hamileler bebekler insanı daha çok etkiliyor benim arkadaşım doğum yapmış çokta samimiyim korkuyorum görmeye gideyim bebeği görünce daha toparlanamazsam diye en son eşime dedim bir akşam beraber gidelim ben tek kaldıramıyacam galiba ya bizi ancak biz anlıyoruz evlat hasreti çeken bilir.
GAMZECİM rabbim annene kolay tedaviler versin hiçbir zararı etkisi olmadan geçsin gitsin bu dönemlerde inşallah hiçbir sorunu kalmadan kurtulur bu hastalıktan.
YASEMİN canım benim için bir sorun yok GAMZE VE GÜLÜ başa yazabilirsin.onların durumları acil bizim ne zaman olsa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…