Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gülcüğüm duanı okuyamadım günüm vardı iki akşamdır eve gelip temizlik hazırlık yaptım dün çok geç yattım erkenden kalktım ağırladım filan o kadar yorgunum ki şimdi acelece okumak istemiyorum o yüzden yarın okuyacağım canım. İnşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.

Canım yaşadıkların çok normal,çok zor şeyler atlattın ama hepsinin üstesinden bir şekilde geldin maşallah,bugünler de geçecek Allah'ın izniyle,Rabb'im sabrını artırsın ve bu sabrından dolayı seni en güzel şekilde mükafatlandıraın inşallah.

GÜL canım duanı okudum,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş,büyük gün pazartesi çok az kaldı prensesine kavuşmana.

günaydın kızlar günler bitti çok şükür yarında bi gelse :) bugün annemler gelio :))

SAĞOLUN KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN :)

Kizlar ankarada ki doktor aradi sonuçlar cikmis bebeğin organlari tammis dedi bu iyi birşey demekki bebekte özürlülük yok ama genetik sonuç alamamislar bebek bir hafta karnimda ölü kaldigi icin hücreler üreme yapamamış haziranda görüşelim bir plan yapalim temmuz gibi de uygulamaya baslariz dedi ama ben biraz daha geç istiyorum daha bakalim Rabbim ne nasip edecek birde bebeğim erkekmis yani cennette bir paşam var annesini bekliyen ablasinin yaninda

günaydın kızlar günler bitti çok şükür yarında bi gelse :) bugün annemler gelio :))

SAĞOLUN KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN :)

Canım Gülcüğüm regliyim ama yine de abdestimi aldım okudum içim rahat etmezdi çünkü Rabbim kabul eder inşallah. Yarın ki doğumun çok güzel geçsin sağlıkla al evladını kucağına sağlıklı uzun bir ömrü olsun oğlunla birlikte.

Canım bu iyi haber yani bebekte sorun olmaması genetiğinde de büyük ihtimalle sorun olmadığı gösterir ayrıcaa tüp bebek olacaksa zaten genetik tanı yapılır genetiği iyi olan embriyo koyulur risk olmaz canım. İnşallah bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallah Allahın izniyle..

Gülcüm Allahım yardımcın olsun, melek kızın sağlıkla doğhsun.

Burcucum Rabbim senin evladinin kaderini çiziyor,bakalım ne zaman ne şekilde gelecek, sağlıkla hayirla gelsin. Haberler cok iyi ama masallah, bir çozüm var.

meralcigim benimde midem yanardi ilac icip dururdum gelip anlatirdimda sirtim ağrırdı hasta olurdum gelip anlatiyordum ama bazende sanki sadece dert yanan benmisim gibi gelirdi bende oyle düşünürdum yazmazdim

canım ALLAH razı olsun seninde meleklerini korusun İNŞALLAH..SAĞLIKLA KUCAĞINA AL ..

AMİİİNNN canım beniiimmm...Bu arada sen şuan şu saatlerde kızınla başbaşasın...RABBİM bizlere de nasip etsin İNŞALLAH...

Bilmem mi Yaseminim 7/24 ağlansam 7/24 cevaplarsıznı beni..Ben sadece bu güçsüz hallerime kızıyorum..Sürekli kendimle çekişmekten yoruldum...Acaba gerçekten kötü müyüm yoksa abartıyor muyum? vs vs...

aah canım beniiimm...biz seninle ne yazık ki tanışamadık..ama yazdıklarını hep okudum yazdıkların ve tavsiyelerin için sonsuz teşekkür ederim...şimdilik rennie duo içiyorum fena değil rahatlatıyor gibi gibi...neyse nasılsa geçecek bugünler değil mi??...

Burcuumm güzel kalpli arkadaşım beniim...Yatıp kalkıp senin tadını çıkaracağın günler için dua ediyorum...

ne demek Seda'm burda herkesten ALLAH razı olsun kimse kimseden eirgemedi dualarını...RABBİM İNŞALLAH kabul ettiklerinden eyler...Aslnda beni bu kadar güçsüz kılan çalışma hayatım sanırım...Çok anlayışsız bir müdürle çalışıyorum...Ayakta durmaya halim yokken beni dışarı pazarlama yapmaya yollamaya çalışıyor...Gerçekten dayanamıyorum artık...Sanırım bu sinir harbi de beni olumsuz etkiliyor...Dayanma gücümü düşürüyor...

oooyy kurban olurum ben onu veren ALLAH aaa...Cennette abla kardeş elinden tutup alacaklar seni..bu dünyadaki meleklerin öbür dünyadaki meleklerin ... Çok zenginsin Burcum... İçimden geçen süreyi ötelememen ...İNŞALLAH kararın değişir de dr verdiği zamanda BİSMİLLAH dersin...

meralcim canım kuzenim vardı o da hamileyken rennie şurubu kafaya dikip hepsini içiyordu kendine şarkı yazmıştı herkes oldu ayyaş ben oldum ilaçyaş diyordu elimde ilaç şişesiyle geziyorum kendine dert ediyordu şimdi kızı var Allah bağışlasın söylüyorum hatırlamıyor bile Allahın izniyle sende paşalar doğunca aklına bile gelmiyecek

selam herkese
gülden haber varmı.Allah yardımcısı olsu..

ay duamnur tahlillere sevindim.ben sana dedim o iyi bir doktor..inşallah iyi sonuçlar alacak neticede gebe kalmakta sorun yok..toparlarsın sen ozamana kadar kendini merak etme ve plan yapma..

selam arkadaşlar, gelemedim kaç gündür, çok şükür gülümüz doğum yapmış çokmu çok tatlı bir kızı olmuş watsaptan ve face den paylaşmış. Allahım sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.
Burcu canım sonuçlar iyi çıkmış çok sevindim, birdahaki hamileliğinde demekki rüyaların gerçek olacak inşallah.
Yeni anne burcu sanada ALlahtan sabır diliyorum bence bebeğin özellkle ilk 6 ayı çok çok zor, sonraki 6 ayı birazdaha az zor ama yinede zor. melisa çayı öneriyorum sana, papatya çayı öneriyorum ve mükemmel anne duygusuna fazla kapılma, çok zorlama olmayan şeyleri yani, kendine vakit ayırmaya bak. bu dediklerimi ben yapmadım, keşke yapsaydım. şimdi düşünüyorumda ben kızımla ilk 6 ayda çok stresli vaziyette ilgilendim herşeyi stres yaptım, üzüntü yaptım pek tadı yoktu yani.

kızlar selam..çılgın buket geldi..
yağmur bütün bir hafta sonu hastaydı..ateşlendi bişey yemedi dkora götürdük boğazında aft olmuş..ilaç felan verdi..artık gündü z ateşlenmiyo ama gece ateşleniyo..kalkıyorum ateşdüşürücü veriyorum sonra çenesi düşüyo çocuğun yaa kalkıp gezmek istiyo gecenin köründe..odaya gidiyo televizyonu atırıyo..geve 5.5 da kalktı. 7 de uyudu..benide sinir krizine soktu..:))

Benimkide gece agulayınca sinirlerim tepeme çıkıyor onu uyutana kadar benim uykum dağılıyor :) seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…