- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.281
gülcüm hadi hayırlısı olsun hayırlısıyla kolay bir doğum olur Rabbim yar ve yardımcın olsun kolaylıkla atlat.
Bende bugün 20 lik dişimi çektim ya kızlar bende hastane doktor korkusu başlamış gideceğim zaman midem bulanıyor başım dönüyor kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor el ayak titremesini söylemiyorum bile ölüyorum gibi oluyor hep aklıma ya aşırı kanamam olursa beni kurtaramazlarsa diye geliyor.yolda aklıma neler gelmedi ki ya dişim de ödem varsa kalbime inerse ödem ölürsem ya doktor tam dişi çekerken kan fışkırırsa ve durduramazlarsa diye birsürü şey geliyor aklıma biliyorum bunlar vesvese ama o an mani olamıyorsun ki şu an yazarken çok saçma geliyor ama o an çok korkutucuydu.
Gülcüğüm duanı okuyamadım günüm vardı iki akşamdır eve gelip temizlik hazırlık yaptım dün çok geç yattım erkenden kalktım ağırladım filan o kadar yorgunum ki şimdi acelece okumak istemiyorum o yüzden yarın okuyacağım canım. İnşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla alırsın yavrunu kucağına.
SAĞOLUN KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN :)Canım yaşadıkların çok normal,çok zor şeyler atlattın ama hepsinin üstesinden bir şekilde geldin maşallah,bugünler de geçecek Allah'ın izniyle,Rabb'im sabrını artırsın ve bu sabrından dolayı seni en güzel şekilde mükafatlandıraın inşallah.
GÜL canım duanı okudum,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş,büyük gün pazartesi çok az kaldı prensesine kavuşmana.
günaydın kızlar günler bitti çok şükür yarında bi gelse :) bugün annemler gelio :))
SAĞOLUN KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN :)
Kizlar ankarada ki doktor aradi sonuçlar cikmis bebeğin organlari tammis dedi bu iyi birşey demekki bebekte özürlülük yok ama genetik sonuç alamamislar bebek bir hafta karnimda ölü kaldigi icin hücreler üreme yapamamış haziranda görüşelim bir plan yapalim temmuz gibi de uygulamaya baslariz dedi ama ben biraz daha geç istiyorum daha bakalim Rabbim ne nasip edecek birde bebeğim erkekmis yani cennette bir paşam var annesini bekliyen ablasinin yaninda
meralcigim benimde midem yanardi ilac icip dururdum gelip anlatirdimda sirtim ağrırdı hasta olurdum gelip anlatiyordum ama bazende sanki sadece dert yanan benmisim gibi gelirdi bende oyle düşünürdum yazmazdimCanlar merhaba...
Öncelikle Gülcüm ALLAH yar ve yardımcın olsun İNŞALLAH...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını...Ve Gamzecim RABBİM annene acil şifa ve dayanma gücü nasip etsin İNŞALLAH...Ne yazık ki ben dua listesine katılamadım...Sebebini de belirtmek isterim..Malumunuz geçirdiğim 3 sorunlu gebelikten sonra bu hamilelik benim için hergününü dua ederek geçirdiğim bir sürece döndü..Her kontrolden önce dua adıyorum ve sürekli onları okuyorum...O nedenle yetiştiremeyecim endişesiyle listeye dahil olamadım...Ama hepiniz kalbimdesiniz...Lakin sürekli dualarımda olan Tuba, Burcu ve Seda...Şimdi Burcumun sütü için de dua edeceğim...Ben de bu son dönemlrde kusmanın yanında bir de şiddetli mide yanmasıyla uğraşıyorum..ya düşünüyorum da bu forumda hiiç kimse hamilelik süreci içerisinde sıkıntılarını dile getirmedi..Bi Yasemin i hatırlıyorum ama onun olayı büyüktü..hani hiçbiriniz yok kusuyorum..yok yanıyorum demediniz..neden ben bu kadar söyleniyorum anlamıyorum...
canım ALLAH razı olsun seninde meleklerini korusun İNŞALLAH..SAĞLIKLA KUCAĞINA AL ..
meralcim, dert yanmak olarak düşünme, içine dökmek paylaşmak olarak düşün. bazen bende kendimi sürekli birşeyleri size anlatıp şikayet ederken buluyorum kendimi, ama amacım şikayet etmek, isyan etmek vvs değil, paylaşıp sizlerden fikir almak, yorum almak, sıkıntı duyduğum şeyleri hafifletmeye yardımcı olmanız. onun için kendini sıkma neyin varsa paylaş. senin minik kuş seni zorlayarak geliyor desene, hepimizin kendince ayrı zorlukları oldu tabi, kimi bulantı, kimi düşük tehlikesi, kimi hamilelikte ev içi huzursuzluk vs vs. sen kafanı rahat tut, hepsi oluyor geçiyor, sen gel burda takıl arada bir konuşalım edelim açılalım. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla seni ve bütün hamileleri.
Canım ben aranıza girdiğimde hamileydim başlığı gördüm ilerleyen sayfalara baktım dualar karşılık bulmuş bir kısmı kucağına almış bebegini bende burdakilerk bilgilerinden faydalandim... ben hamile oldugumda giriptim sonra bulantilarim arttı ben kusup rahatlayamiyordum kontrole gittiğimde doktor serum takiyordu kabiz oldum basura döndü bir çok ilaç kullandım sonra kanim pıhtılaşma hücresi azaldı en sonunda preeklemsi gecirdim ve burdakilerden destek aldım Yaseminin de dediği gibi içine atma Rabbim kolaylık versin. Mide yanması icin surup kullanabilrsin olmadı mide koruyucu ilaç killanabilirsin bak son aylarımda ben onuda kullandım. Hamileyken vücudun alt üst oluyor. Kimileri için gerçekten zor bir süreç...
MERALCİM SEN HAMİLESİN VE İKİ CAN TAŞIYORSUN HERKESİN SENDEN KOLAY GEÇEBİLİR ÇÜNKÜ ONLARDA TEK BİR CAN VARDİ SENDE ÇİFT VE ZORLUĞU DAHA FAZLA BU DÖNEMLERİN TADINI ÇIKAR NAZINI YAP EN GÜZEL DÖNEMLERİN BOŞ VER KAFANA TAKMA ÇOK MU SÖYLENİYORUM DİYE SEN ŞUAN EN GÜZEL VAZİFEYİ YERİNE GETİRİYORSUN HER ŞEYE HAKKIN VAR.
Meralim canım öncelikle bu halinle bile bile dualarını esirgemediği için sağol. Canım benim sen hamilesin ve bunlar çok normal yaşayacaksın elbette mide yanmaları, bulantılar olacak. Tabii ki gelip burada anlatacaksın içini dökeceksin dertleşeceksin bak herkesin bir şekilde başka dertleri de var kim sana burada aman ne çok söylendi diyecek kuzum. Bende de gastrit var mesela hamile kalırsa artık her gün ay midem yanıyor, ay midem bulanıyor ağrıyor diueceğim bıkacaklar benden ahahaa. Hiç kötü şeylet getirme aklına sağlıkla doğacaklar hem kusma demek onlar iyi anlamına gelir.
Kizlar ankarada ki doktor aradi sonuçlar cikmis bebeğin organlari tammis dedi bu iyi birşey demekki bebekte özürlülük yok ama genetik sonuç alamamislar bebek bir hafta karnimda ölü kaldigi icin hücreler üreme yapamamış haziranda görüşelim bir plan yapalim temmuz gibi de uygulamaya baslariz dedi ama ben biraz daha geç istiyorum daha bakalim Rabbim ne nasip edecek birde bebeğim erkekmis yani cennette bir paşam var annesini bekliyen ablasinin yaninda
kızlar selam..çılgın buket geldi..
yağmur bütün bir hafta sonu hastaydı..ateşlendi bişey yemedi dkora götürdük boğazında aft olmuş..ilaç felan verdi..artık gündü z ateşlenmiyo ama gece ateşleniyo..kalkıyorum ateşdüşürücü veriyorum sonra çenesi düşüyo çocuğun yaa kalkıp gezmek istiyo gecenin köründe..odaya gidiyo televizyonu atırıyo..geve 5.5 da kalktı. 7 de uyudu..benide sinir krizine soktu..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?