Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

AY ÇOK GÜLDÜM AMA NE KAKA..SIRTINDAN DA ÇIKTI MI:)))

VALLA UYKUSUZLUK ÇOK KÖTÜ..YAĞMUR 10 GÜNDÜR GECE UYANIYO AĞLIYO NE EMZİK ALIYO NE MEME ALIYO NE SU İÇİYO SAĞA DÖNÜYO SOLA DÖNÜYO AĞLIYO.. RAHATSIZ YANİİ.BOĞAZI GEÇMEDİ HALA.. 3 GÜNDÜRDE SESİ KISIK.. NAPACAZ BİLEMEM..BU ARADA DİŞLERİ SIZLIYO HERALDE.AĞZINA EL DEĞMİYO..

Canlarim nasilsiniz özledim sizi

BUKET duani okudum,yeni ev size huzur bereket saglik getirsin, evladin gecelri uyusun cok akilli hayirli bir evlat olsun

TUBA duani okudum,Rabbim sana ay parçasi nur yüzlü güzel hayirli bir oğlan evlat versin, sana dua ederken içimden böyle gecti, eşinle cok huzurlu olun insallah

BEDRIYE canim duani okudum, Rabbim elif e sakinlik ve huzur versin, diş sancılari bitsin kolay olsun,evinize huzur bereket versin Allahim

Buketcim evet kaka sırtına kadardı,ben bir insan evladinin o renk o kıvamda yaptigini ilk defa görüyorum :)yaso geceleri oglana ya halim okuyorum o zaman sen geliyorsun aklima, ne kadar cok baski yapmistim sana oku diye

Bu arada anne olmadan önce, var olan annelere akıl verdigim için cok pismanim,hepiniz hakkinizi helal edin.öyle disardan ahkam kesmekle olmuyormuş,başa gelince insan anliyor.
Oğluma emzik veriyorum,mama veriyorum, ayagimda salliyorum, emzigini sekerli suya batirip veriyorum yani asla yapmam dedigim herseyi yapiyorum, ve anneler simdi sizi cok cok iyi anliyorum,harika ama zor bir durum Allah yardimcimiz olsun, aranizdaki en acemi beceriksiz anne benim

burcu ben her gece okuyorum otomatiğe bağladım zaten, eksiksiz her akşam aklımdasın o yüzden kuzum:)
birde bizim bir akraba var dini bütün bir kız, ona sordum ne okuyim diye,
Yasin suresinin içinde geçen "ve cealna nevmeküm sübata" oku 21 kere yada uyuyana kadar dedi. onuda otomatiğe bağladım. Buketimin gönderdiği kitap sayfalarını ise gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar uyanıp uyumazsa okuyorum ...
Bunların dışında bütün namaz surelerini baştan sona okuyorum, tefriciye okuyorum, okuyorum da okuyorum :))))

Ve şu zayiflama meselesine tekrar parmak basmak istiyorum, süt olsun diye öküz gibi yiyorum, ne duysam yiyorum gece gündüz, gebelikte 12 kg almistim, emzirmede iki katini alicam sanirim,bide ameliyat yerim agridigi icin göbegimi saramadim,koca bir göbegim var,hergün biraz daha büyüyor

burcum birde milupanın gece çayı diye bişey var, onu alalaım internetten araştırdım işe yarıyor diyor herkes. içinde melisa papatya nane vs varmış granül halinde, kaynar suya koyup ılıtıp veriyorsun. bende milupanın papatya çayı vardı o bile nerdeyse işe yarıyor gibiydi ama bu gece çayı daha iyi. biliyorsun melisa dedinmi akan sular durur bende. bana yarıyorsa kızımada yarar diyorum ben. 1 tatlı kaşığına 100 ml su diyor kutusunda, ama ben bebekken yarım çay kaşığı papatya granüle 30 ml su ekleyip veriyordum. yada gece yatarken yaptığım sütün içine koyuyordum . mutlaka gece çayı daha iyidir mutlaka alalım

zayıflama konusuna gelincede, merak etme emzirirken kesinlikle kilo alınmıyor hiç korkma yani ben şahsım adına öküz gibi yiyip almadım. ama veremedim de :) sabit kalıyorsun. ben daha yeni yeni işte spor yapıp yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. bu afacan çocuklarımızla işimiz zor. yani 1 yaşını geçmeden önce kesinlikle paspal, ayı gibi yiyen, kendine özen göstermeyen, hayattan bıkmış, perişan bir anne modeliydim tamamen. şimdilerde artık kendime çeki düzen vermeye başlamaya çalışıyorum inşallah betül hanım müsade ederse şayet....

Burcu çok güldüm haline hakkını helal et :) ama daha önce de dedin ya bir hamileyi hamile olunca bir anneyi anne olunca anlıyor insan :) 40 içinde gece uyumayan çocuk çıkınca uyur derlermis benim sipa uyuyor ama calar saat gibi saat başı ağlıyor emiyor uyuyor ben sabahları zombi gibi oluyorum yaklaşık üç aylık olduk üç ayin için de üç defa uzun uyudu 4 saat o da :) ama onun uykusunu alıp agulaması var ya birde gulmesi hepsini unutturuyor :)

Yaso o gece çayı bir aylık bebege veriliyor mu, evet dersen hemen yarin aliyorum.
Ve kilolar ve bakimsizlik..burda yazmıştınız ya kaş almaya bile çiakmiyorum diye,ben bugün üzerime akşam 8 de degistirdim, pjamamla yasiyorum ve kaşlarım orman oldu, ,böyle yazanlara kızıyordum ben bide..pehh bana..

Sebiha canimcin dediklerin içime su serpti haydi insallah 40 cikti mi düzeni olur, valla ben bazi geceler cok sinirleniyorum, sonra onun yüzüne bakiyorum hersey bitiyor,melegim benim

özlemm gecen kaka yapamadi mamasina zeytinyag koydum,bide emzigini kaysi hoşafına batırdım bir emdi anlatamam yarim saat sesi çikmadi, evet kesinlikle yalnış ne desen haklısın

BURCUCUM adaşım annelik maşallah ne kadar güzel olmuş sana rabbim evladında geçireceğin nice güzel hayırlı günler versin.
YASEMİNCİM melisa çayı doğum kontrol hapının etkisini %20 ye düşürüyor tatlım kullanırken dikkat.

burcu kuşum senin bunları düşünmen için erken daha boşver yaa..sen bbebeğine bak elbet kendinede bakacağın günler gelir.şu emzik batırma olayına bende karşıyım haberin ola..oğlan çocuğunun gazı çok olur.kakasını 1 hafta yapmazsa endişelenmeye başla hemen zytinyağı içirme..ve kimyon yağıyla karnını topuklarını ov eğer gazdan ağlıyorsa...

gaz için rezene çayı yapıp çay kaşığı ile veriyordum ben betüle, sanki iyi geliyordu. 4-5 çay kaşığı ver yani bakalım.
Betül hala gazman gibi, altını değiştirirken bi görün, ıkınıyor sırf ben güleyim diye suratıma osurmaya çalışıyor, bende pişik olmasın diye krem sürüyorum ya, kremli oluncada daha keskin cırtttt diye bir ses çıkıyor, bayılıyor bu duruma :))))))

İyi aksamlar kizlar biliyorum artik biktiniz beni dinlemekten ben bile biktim kendimden ya is yerinde ne olduğunu anladim bir anda kolum uyuşmaya basladi tüm vücudum sisiyor gibi oldu sonrada kendimden geçtim ambulans geldi hemşireler sinir krizi dedi benim de bugünüm güzel geçti dedim bugün olmasi önemli değil günlerin birikimini atmis olabilirsin dedi epey konuştu benimle destek almami söyledi israrla bakalim ne olacak ben çok sikildim

selam kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür 2-3 gündür baş ağrım var kahve içmiodum içiyorum mecbur geciyo..bugün 10 gün oldu topuk kanı verdik...annem gitti kaldık biz bize bakalım alışcaz artık..öptüm sizi ara ara zamanım oldukça gelmeye çalışırım öpüyorum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…