- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.381
seni süper anne ilan ediyorum.:))selam kızlar nasılsınız gec olsada hayırlı cumalar..bebişleri uyuttum yazıyrum kızımın göbeği dün düştü hiç bişey sürme dedi dr ne dinliyosun be gülo sürseydin ya 3 günde düşerdi fatihte alkol sürdüm 3 günde düşmüştü neyse yıkadım bebişimi bugün herşey yolunda çok şükür.. topuk kanınada gittik..annem gitti tekim..baş ağrım bugün yok çok şükür..hepinizi öpüyoruz sımsıkı kucaklıyoruz :*
BURCU cnm geçmiş olsun umarım geçer...adım atması senden şifası ALLAHtan..
YASO ben ne alcam bilmiorum he alsamda eşimden para isteyip mi alsamhehe neyse yaparım bi pasta olur biter dimi bu arada 7 şubatta bizim tanışma yıldönümümüz 5. yılımız bitiyor :) en iyisi ne o bana bişi alsın ne ben ona :))))
Kizlar sonuçlar cikti pazartesi degil bugün öğleden sonraymis d vitamini eksikliği cikti ve tüm bas donmelerim kendimi kotu hissetmem ona bagliymis 6 ay kesintisiz tedavi dedi bakalim bugün bismillah dedik basladik Rabbim en kisa zamanda şifa nasip eder inşallah
seni süper anne ilan ediyorum.:))
sevgili arkadaşlarım iyi akşamlar.
öncelkle burcu canım hadi bakalım tedavin inşallah kolay geçer ve hayırlısı ile kolayca atlatırsın kuzum. çok şükürki çaresiz birşey değil, ve çok şükürki sen güçlü bir kızsın.
gül canım gerçekten buketin dediği gibi seni süper anne ilan ediyorum aşallah sana kuzum. Allah evlatlarına sakinlik iyi huy versinde bakımın kolaylaşsın inşallah.
sebiha yaa ay ben sana ne yazacaktım kafam durdu, ayy bişey diycektim anammmm unuttum olmaz böyle şey :)))
Çiğdemmmmmm canım benim hoşgeldin sevgili arkadaşım. seni hiç unuturmuyuz kuşum. hayırdır inşallah ne sıkıntıların var, anlat içini dök, hem dua edelim sana feraha çıkarsın inşallah.
veee bu akşam baştan aşağı ağda yaptım inanılmaz bir gelişme :) sonra birde duş aldım ohhhh insana döndüm, dünyaya geri geldim sanki. fakat eşim horlayarak uyuyor :))) neyse kendime güvenim geldi biraz hiç olmazsa. zaten diyetteyim, birde her akşam 70 tane mekik çekiyorum betül iyice uyuduktan sonra. şu göbeğimdeki gerginleşmemiş görüntü beni üzüyor, bugün karın germe ameliyatına heves ettim kendi kendime :)) sonra bir video izledim tövbeler olsun ayyy Allah korusun yapılacak iş değil yaaa !!!!!!!
tamam canım olsun tabi , anlamı ve hikmetlerinide yazarsan bende bilgi vereyim tüm arkadaşlara ona göre okumak isteyenleri yeni bir listede toplarız inşallah.Estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyum ve etubü ileyh. yasemincin yeni duamız bu olsun mu?
heh evet yaaa sağol kuşum hatırlattığın için :9 parfüm kokuları her daim midemi bulandırmıştır onun için, ona hediye kendime ceza vermiş olurum :)Yasemin ben söyleyim parfüm al demiştim :)
Bu arada ben annemlerdeyim esimde kendi annesinin yanında onu özlüyorum ama ana evinde olmak gibisi yokmuş ya :)
oooo özel kıyafet derken yani kırmızı gecelik tarzında bişeylerdenmi bahsettin, ben hala giyemedim belkide küflenmiştir yaaa ayy akşama gidip bir bakayım :))))))sağolun kızlarr bende şu lohusalığı atlatıyım özel kıyafetlerimi giyip süper anneliği başarı ile devam ettirmeye devam edicem :))))
mart başı gibi mevlüt yapmayı düşünüyorum fırsat bulursam kızışıma kurabiye yapıcam inşallah
canımmmmm sen ne desen ne yapsan haklısın, üstün anne örneğimiz bizim maşallah sana. Allahım güç kuvvet dayanıklılık ve minik kuşlarınada usluluk ve derin uykular nasibetsin hayırlısı ile inşallah.Canlarım herkese selamlar
İnanın gelmeye fırsat bulamıyorum ; ( Dualara bile hiç Baslayamamıstım artik bugün oturdum bitirdim tüm listeyi nolur hakkınızı helal edin
Günler o kadar yoğun geçiyo ki hele gecelerYasom bende senin gibi geceleri sabahlara kadar ayaktayim efe sağolsun,gündüz de ada sağolsun hiç bişe yaptirmiyo fenayim yani nasıl yorgun uykusuz ; ( Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Herkesi çok öpüyorum
tamam canım olsun tabi , anlamı ve hikmetlerinide yazarsan bende bilgi vereyim tüm arkadaşlara ona göre okumak isteyenleri yeni bir listede toplarız inşallah.
heh evet yaaa sağol kuşum hatırlattığın için :9 parfüm kokuları her daim midemi bulandırmıştır onun için, ona hediye kendime ceza vermiş olurum :)
oooo özel kıyafet derken yani kırmızı gecelik tarzında bişeylerdenmi bahsettin, ben hala giyemedim belkide küflenmiştir yaaa ayy akşama gidip bir bakayım :))))))
canımmmmm sen ne desen ne yapsan haklısın, üstün anne örneğimiz bizim maşallah sana. Allahım güç kuvvet dayanıklılık ve minik kuşlarınada usluluk ve derin uykular nasibetsin hayırlısı ile inşallah.
Kizlar sonuçlar cikti pazartesi degil bugün öğleden sonraymis d vitamini eksikliği cikti ve tüm bas donmelerim kendimi kotu hissetmem ona bagliymis 6 ay kesintisiz tedavi dedi bakalim bugün bismillah dedik basladik Rabbim en kisa zamanda şifa nasip eder inşallah
Canlarım herkese selamlar
İnanın gelmeye fırsat bulamıyorum ; ( Dualara bile hiç Baslayamamıstım artik bugün oturdum bitirdim tüm listeyi nolur hakkınızı helal edin
Günler o kadar yoğun geçiyo ki hele gecelerYasom bende senin gibi geceleri sabahlara kadar ayaktayim efe sağolsun,gündüz de ada sağolsun hiç bişe yaptirmiyo fenayim yani nasıl yorgun uykusuz ; ( Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Herkesi çok öpüyorum
Bu duanın anlamı:
"Kendisinden başka ilah olmayan, hakikî hayatla diri olan Hay, her şeyi ayakta tutan Kayyum olan büyük Allah’dan beni bağışlamasını istiyor ve -bütün benliğimle- ona tövbe edip, yöneliyorum; nefsine / kendine zulmetmiş, üstelik nefsi için ne ölümü, ne hayatı ve ne de öldükten sonra dirilmeyi elinde tutamayan bir kulun tevbesiyle / yönelişiyle (tevbe ediyorum)."
Istigfâra devam eden kimse, her sikintidan kurtulur, ummadigi yerden riziklanir.
Istigfâr olarak ” Estagfirullah el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyel kayyûm ve etûbü ileyh ” okumalidir.
canım çocuklar 1.5-2 yaşına girsede eskisi gibi olmaz yinede seyrek olur çünkü heran uyanma tedirginliğini hep yaşıyosun bizimki 21 aylık artık tüm kapıları açıyo meselabuket kuzu naber şu meseleye girmiyim diyorum ama dün sanırım galiba 2 aydan sonra bir halvet olayına adım attık çok şükür :)))) bir yandan da içimden dua ediyorum Allahım betül uyanmasın lütfen zaten zar zor ayda yılda bir oluyor diye :))
evet anneler gördüğünüz gibi betül 15 aylık ve hala bu konuda seyreklik durumu devam ediyor. yani çok heveslenmeyin hayatınızın normale dönmesi için galiba çocuklarınızın 1,5 - 2 yaşına gelmesi lazım :)))
buket kuzu naber şu meseleye girmiyim diyorum ama dün sanırım galiba 2 aydan sonra bir halvet olayına adım attık çok şükür :)))) bir yandan da içimden dua ediyorum Allahım betül uyanmasın lütfen zaten zar zor ayda yılda bir oluyor diye :))
evet anneler gördüğünüz gibi betül 15 aylık ve hala bu konuda seyreklik durumu devam ediyor. yani çok heveslenmeyin hayatınızın normale dönmesi için galiba çocuklarınızın 1,5 - 2 yaşına gelmesi lazım :)))
bu kapı meselesi çok garip geçen tuvaletteyim yağmur pat diye tekmeledi kapıyı girdi içeri..ben klozette oturduğum yerde kala kaldım...bakıyo bide kafasını eğmiş..:))şaşırdı çocukda...canım çocuklar 1.5-2 yaşına girsede eskisi gibi olmaz yinede seyrek olur çünkü heran uyanma tedirginliğini hep yaşıyosun bizimki 21 aylık artık tüm kapıları açıyo meselahani kapıyı kapıyım desen olmuyo kapasan kitlesen kapıya gelip zırlar o ayrı mesele tabi uykudayken yine fırsat bulunca olur sa olur bizimki yine baya bi ertelendi bakalım ikisi bir arada nasıl yapcezzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?