- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.361
ayyyyy öncelikle bu güzel hatta güpgüzel duana ruhumun enderinliklerinden aminnnnnnn diyorum sağol canım inşallah ya.burcu adasim yarın dahiliyeye randevu aldım onada gidecem b12 eksikliğinde de oluyormuş benim bu yasadıklarım ona baktıracam sonra oradan cıkışta da psikiyatriye giderim rabbimin izniyle bakalım ne diyecek.
yasemin canım rabbim senin yar ve yardımcın olsun betüle mışıl mışıl uykular versin öyle güzel uyusun ki sen bile şaşır bu betül mü diye :)
İyi aksamlar kizlar biliyorum artik biktiniz beni dinlemekten ben bile biktim kendimden ya is yerinde ne olduğunu anladim bir anda kolum uyuşmaya basladi tüm vücudum sisiyor gibi oldu sonrada kendimden geçtim ambulans geldi hemşireler sinir krizi dedi benim de bugünüm güzel geçti dedim bugün olmasi önemli değil günlerin birikimini atmis olabilirsin dedi epey konuştu benimle destek almami söyledi israrla bakalim ne olacak ben çok sikildim
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlarım
sevgililer gününde bişey alacakmısınız eşinize yaa, hadi size bir konu açıyorum, hep eşim bana alıyor bu yılda ben ona alayım diyorum ama erkeğe ne alınır arkadaş hep kazak hep gömlek alıyorum. saati var cüzdanı var...
ne alıcaz peki???O BANA DOĞUMGÜNÜMDE ALMIŞ GEÇEN HAFTA..BENDE ONA SEVGİLİLER GÜNÜNDE ALAYIM BARİ..İYİ FİKİR.
ne bilem standart bişeler işte..benimkinin hırkası yok..hırkaları sever..hırka alabilirim..ne alıcaz peki???
arkadaş madem öyle adama olta takimi al..belki yazın balık tutmaya gidersiniz boğazdaÇ:))benimkisininde ayakkabısı su alıyordu gidelim birlikte alalım bari :) ama aslında ben süpriz bişey istiyordum yaaa beni standartlığa meyil ettirme yahuuu
KIZ seni Allah iyi etsin emi, benim ağda yapmaya vaktim yok, balık tutmaya diyorsun :))))arkadaş madem öyle adama olta takimi al..belki yazın balık tutmaya gidersiniz boğazdaÇ:))
O ZAMAN KOCANA AĞDA YAPMAY ÖĞRET..KIZ seni Allah iyi etsin emi, benim ağda yapmaya vaktim yok, balık tutmaya diyorsun :))))
kaşlarımı da şöyle alabiliyorum anlatayım; cuma günleri burda herkes cumaya gidiyor kimse kalmıyor işyerinde. bende cımbızımı aynamı çıkartıp cumadan cumaya kaşımı bıyığımı alıyorum. çok etik değil ama napalım anne olunca herşey etik :)))))
yasemincim ben ne alacağıma karar vermedim ama ben bir kolye beğendim 1 haftadır iş atıyorum ama pek anlamıyor galiba kendi hediyemi kendim alacam bu gidişle.sen de ona iş yerinde kullanmak için senin betülün ve kendinin resminin olduğu sihirli bardaklardan yaptırabilirsin ben yaptırmıştim çok beğenmişti.günaydın hayırlı cumalar arkadaşlarım
sevgililer gününde bişey alacakmısınız eşinize yaa, hadi size bir konu açıyorum, hep eşim bana alıyor bu yılda ben ona alayım diyorum ama erkeğe ne alınır arkadaş hep kazak hep gömlek alıyorum. saati var cüzdanı var...
EN AZINDAN Bİ ADIM ATTIN VE SONUÇ ALACAKSIN..NE GÜZEL.bu arada ben hastaneye gittim obsesif kompulsif bozukluğu varmış ilaç yazdı yani çok şükür panik atağı yenmişim ama bu sefer bu çıktı bu beni panik atak kadar korkutmuyor herşeyi takıntı haline getirme hastalığıymış bende çocukken de vardı elimi bir yere değdirdiğim de koklamam lazımdı yoksa deli gibi oluyordum o geçti şimdide düşünce takıntım oluşmuş.dahiliye sonuçları da pazartesi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?