Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcucum mutlaka destek al bekleme, bu senin eksik oldugun anlamina gelmez,hepimizin ihtiyaci olan şey

Baskilarinizdan dolay emzigi bi seye batirip verme olayini biraktim,zaten emzigi almiyor,alsa ben yaşarim :)

Gülcüm Allah yardimcin olsun, iki cocukla zeyna gücü versin Rabbim

Yaso gaz icin bende biberonla rezene veriyorum cok az iciyor,sakinlesiyor niraz

BUrcu canım çokkk geçmiş olsun, ne yazıkki hepimizn başına geliyor böyle olaylar. birikip birikip patlamak işte bu kuzum. bende betül 4-5 aylıktı yaşadım hayatımda ilk defa öyle birşey, gece gündüz uyumayan ağlayan bir bebekti biliyorsunuz, en sonunda vucut patladı isyan etti, dakikalarca anıra anıra bağırarak ağlamıştım kendimi durduramadan, ayy çok zor yaa, onun için taze anne olan burcumuzu çok iyi anlıyorum ama yapacakta birşey yok yani, ne kırkı çıkınca düzeliyor, ne 3 aylık olunca ne 6 aylık olunca.... hep bir umut insanlar düzelir diyip duruyor ama ben kimseye öyle sahte umutlar veremem. bugün 4 ten beri uyanığım, hani düzelecekti, hani 40'ı çıkınca düzelirdi? hani 6 aylık olunca düzelirdi, hani yaşına girince düzelirdi.... bir çocuk 7 sinde neyse 70inde o sanırım...

burcu adasim yarın dahiliyeye randevu aldım onada gidecem b12 eksikliğinde de oluyormuş benim bu yasadıklarım ona baktıracam sonra oradan cıkışta da psikiyatriye giderim rabbimin izniyle bakalım ne diyecek.
yasemin canım rabbim senin yar ve yardımcın olsun betüle mışıl mışıl uykular versin öyle güzel uyusun ki sen bile şaşır bu betül mü diye :)

ayyyyy öncelikle bu güzel hatta güpgüzel duana ruhumun enderinliklerinden aminnnnnnn diyorum sağol canım inşallah ya.
Hadi bakalım git gel bize aktar dr ne dedi ne yaptı filan diye, inşallah işinin ehli doktorlara denk gelirsin güzel teşhis koyarlar canım benim.

burcucum bende ısrarla gitmeni tavsşye ederim..bende yaşadım bi kere. durup dururken bi atak yaşamışım... 15 dk kendime gelememişim..uyandığımda başımda birsürü millet..ne oldu hiç hatırlamıyorum bile..ama yardım almak şart..

sedacim duani okudum, rabbim sana saglikli ikiz evlatlat versin en kisa zamanda guzel haberi alirsin insallah BURCU canim duani okudum rabbim ruhuna su gibi ferahlik versin,hastaneden mutlu dönersin insallah

O BANA DOĞUMGÜNÜMDE ALMIŞ GEÇEN HAFTA..BENDE ONA SEVGİLİLER GÜNÜNDE ALAYIM BARİ..İYİ FİKİR.

arkadaş madem öyle adama olta takimi al..belki yazın balık tutmaya gidersiniz boğazdaÇ:))
KIZ seni Allah iyi etsin emi, benim ağda yapmaya vaktim yok, balık tutmaya diyorsun :))))
kaşlarımı da şöyle alabiliyorum anlatayım; cuma günleri burda herkes cumaya gidiyor kimse kalmıyor işyerinde. bende cımbızımı aynamı çıkartıp cumadan cumaya kaşımı bıyığımı alıyorum. çok etik değil ama napalım anne olunca herşey etik :)))))

O ZAMAN KOCANA AĞDA YAPMAY ÖĞRET..

yasemincim ben ne alacağıma karar vermedim ama ben bir kolye beğendim 1 haftadır iş atıyorum ama pek anlamıyor galiba kendi hediyemi kendim alacam bu gidişle.sen de ona iş yerinde kullanmak için senin betülün ve kendinin resminin olduğu sihirli bardaklardan yaptırabilirsin ben yaptırmıştim çok beğenmişti.

bu arada ben hastaneye gittim obsesif kompulsif bozukluğu varmış ilaç yazdı yani çok şükür panik atağı yenmişim ama bu sefer bu çıktı bu beni panik atak kadar korkutmuyor herşeyi takıntı haline getirme hastalığıymış bende çocukken de vardı elimi bir yere değdirdiğim de koklamam lazımdı yoksa deli gibi oluyordum o geçti şimdide düşünce takıntım oluşmuş.dahiliye sonuçları da pazartesi çıkıyor

EN AZINDAN Bİ ADIM ATTIN VE SONUÇ ALACAKSIN..NE GÜZEL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…