Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İyi günler arkadaslar...
Yasemincim Gül icin tesbih cektim.
Buket Yagmurcuga gecmis olsun.
Burcu m Yigit Erene bol uyku versin Rabbim .
K.Burcu korkma insallah ilacin yan etkisidir.
Ayse kucukken toka taktiriyordu simdi cekip atiyor saclari gozune giriyor ne tac ne toka kestirmek istemiyorum kiz anneleri bana bir cozum soyleyin

Canlarım birde Gül'ün sütü gelsin diye okuyabilenler Fetih Suresi Okusun olurmu.
Allah razı olsun şimdiden herkesten inşallah.

kızlar ALLAH razı olsun sağolun YASEMİNCİM yazmışsın hemen sağol canım benim..çok zorlandım ya hala acıyo göğüslerim az az gelio sütüm ağlaa ağlaya emziriyorum boyumdan sırtlarıma doğru ağrı oluyor nefes alamıyorum bide emziremeyince psikoloji alt üst oluyor bakamıyorum nasıl bakıcam erdine düşüyorum moral yerlerde kendimi tutamıyorum gözlerim doluyo hemen ALLAHIM sabır ver die dular ediyorum İNŞALLAH dualrınızla çabcak toparlarım lansinohfln kar etmedi doğumdan cok önce başladım 9 ayda yinede süt kanalları zorlanıyo demeki hamile kaldığımda fatih emiyodu biliyosunuz neyse hayırlısı buda geçecek inşallah ALLAH bebeklerimzi bize bağışlasın onlar sağlıklı olsunda atlatırız bunlarıda çok öpüyorum sizi ALLAH a emanet olun..ALBÜME KUZULARIMIN RESMİNİ EKLİİYORUM bakarsınız..

tümaycım betülde tokaları çekip çıkartıyor, hani o incecik rengarenk lastikler satılıyor ya tokacılarda, birtek onlar kalıyor çünkü çıkartamıyor. onları tavsiye ederim kuzum.

özlemcim çok sağol evde var akşam direk içeyim ben onu

gül canım inşallah en kısa zamanda herşey rayına oturacak illaki böyle bir kaos durumu oluyor ilk günlerde yaa

günaydın arkadaşlar
bu zayıflama işini ne yapacağım ben yaa
tamam genel görünüt olarak çok şişman değilim ama hamilelik öncesi gibide değilim. birde ben kilo alınca belden yukarıya alıyorum bacak ve basen ince, göbek bel ve göğüsler tombul oluyor. buda orantısız bir görüntü teşkil ediyor, kendime hiçbişey yakıştıramıyorum. adam gibi bir diyet bulsam, birde her akşam spor yapmaya karar verip hatta yemin etsem bide yapmadan yatmıycam diye süper olucak. doğru düzgün kilo verdiren sağlıklı bir diyet listesi bulmam lazım. 10 kg net vermem lazım, şöyle giydiğim bluzlar üzerimde bol bol dursun yapışmasın artık ya, ne giysem streç gibi oluyor! bugün bu işi netleştireceğim artık ye ye ye nereye kkadar yahu.

YASEMİNCİM benim de kilo vermem lazım ama yemekten vazgeçemiyorum çok büyük porsiyon yemiyorum ama açıktıkca da yiyorum ben suan 66 kiloyum doktor en az 10 kilo vermen gerek dedi bu halle nasıl verecem bilmiyorum yemek yemek güzel şey...aslında yine şeker hapına başlamak istiyorum onu kullandığımda en az 4 kilo veriyordum oda rahmi çalıştırıyor ya korkuyorum yan etkisi olur mu diye bir yol bulursan bana da söyle

hayırlı cumalar kızlar RABBİM tüm dualrımızı kabul etsin İNŞALLAH..
biz iyiz çok şükür sütüm geliyor prensesim emiyor ALLAH razı olsun dualrınız için..dün kntrolumuz vardı sargım alındı hiranurda muayene oldu oda iyi çok şükür soru yok...fatih sürekli öpmek istiyor hamileykende karnımı açıp ciciş die öpüyodu şimdi kafasını öpüyo elini öpüyo beşikteyken yetişemio beşiğini öpüyo kuzum benim çok sevio bi görseniz eeee dio beşiğini sallıyo :) bizde haberler bu kadar öptüm sizi..

ay çok tatlı yaaa..yemişim ben o abiyi..sevsinler..ama sen biliyosun zaten söylememe gerek yok..yinede asla ikisini yalnız bırakmamak gerekirmiş..
ay çok sevindim sevmesine yaa..demekki tam yaşında doğumuşsun..

gül canım maşallah oh beee dualar kabul oldu desene çok çok sevindim. Allah feraha çıkarttı seni artık inşallah. oyy yerim ben abisini yaa maşallah negüzel sevmesi ve onu kabullenmesi harika birşey, herşey gönlünce olacak inşalah bundan sonra bak yoluna giriyor, hiranur inşallah rahat uyuyan bir bebek olurda bari geceleri dinlenirsin kuşum. benim derdim zorum uykuyla biliyorsun :))))

ay çok tatlı yaaa..yemişim ben o abiyi..sevsinler..ama sen biliyosun zaten söylememe gerek yok..yinede asla ikisini yalnız bırakmamak gerekirmiş..
ay çok sevindim sevmesine yaa..demekki tam yaşında doğumuşsun..

evet kızlar çok şükür hepinizden ALLAH razı olsun :)

Canlarim yazdiklarinizi okuyorum,inanın cevap yazmaya vaktim olmuyor. Duamı okuyan herkesden Allah razi olsun. Eren beşinci gün kakasini yapti hamdolsun,popoya zeytinyag ile masaj yaptim,o mu vesile oldu bilmiyorum, ama ne kaka,böyle bir şeyi ömrümde görmedim, Allahima hamdolsun

Yasemin uykusuz gecelerini inanilmaz anliyorum,hatta dün gece artik sinirlendim, ve buyüzden vicdan yaptim. Ama bizim ogaln gece gündüz uyku cok az,Allahima emanet

Gülcum masallah size cok sevindim

Yaso bu arada cuma senin dua günündü ve okumaya fırsatım olmadı, insallah simdi okucam hakkini helal tatlim

Kilo vermek isteyen cicişler,Allah kolaylik versin, benim koca bir armur göbegim kaldı, ne zaman yok olur bilmiyorum, olur mu onuda bilmiyorum :))

Süt olsun diye yedikçe yiyorum, sonum hayır olsun, tek çare boğazi biraz azlatmak, ee o da zor oluyor tabiki

şuan yazmaya vaktim var, ama bir şaşkınlık üzerimde ne yazacagimi bilemiyorum,hepinizi öpüyorum :)

Rumuz: uykusuz gecelerin yalnız kraliçesi :)

hayatumuttur/ Gamze 19,01,2015 pazartesi Annesinin tedavisinin sağlıklı ve kolay bir şekilde tamamlanıp hastalığının tekrarlamaması için(kendisi bizlere okuyamayabilir hakkınızı helal edin)

Burju82/ Burcu 20,01,2015 salı Ailesine sağlık ve huzur, oğlunun gaz sancılarının bitmesi ve uykusunun düzene girip uslu bir bebek olması + sütünün yeterince bol olması

Afy2646/ Sebiha 21,01,2015 çarşamba Hayırlısı ile Erdem’in gaz sancılarının bitmesi ve uykusunun düzene girip uslu bir bebek olması

barisozlem/ Özlem 22,01,2015 perşembe Tüm ailesine sağlık huzur, oğluna mışıl mışıl uyku ve hayırlı bir ömür.

graphicdesigner/ Yasemin 23,01,2015 cuma Betül’ün sağlıklı, huzurlu, hayırlı bir evlat olması, rahat uyuması ve ailesine sağlık, huzur.

Kızlar dualarınızı okudum regli olduğum için ancak bu akşam okuyabildim. Gül'ün doğumu olduğu için onunkini regl ilen okumuştum Allah kabul eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…