- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.321
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ DUYURU
Gül arkadaşımızın sütü gelmiyormuş, ve çok ağrıları varmış, kızcağız çok üzüntülü stresli ve ağlayıp duruyormuş, yazımı okuyan herkes en azından;
100 defa "ya şafi, ya kafi, ya muafi" şifa zikirlerini tekrar etsin lütfen.
Bunun dışında bildiğiniz dualarıda okuyup kendisine dua ederseniz çok makbule geçer inanın...
Canlarım birde Gül'ün sütü gelsin diye okuyabilenler Fetih Suresi Okusun olurmu.
Allah razı olsun şimdiden herkesten inşallah.
ay çok tatlı yaaa..yemişim ben o abiyi..sevsinler..ama sen biliyosun zaten söylememe gerek yok..yinede asla ikisini yalnız bırakmamak gerekirmiş..hayırlı cumalar kızlar RABBİM tüm dualrımızı kabul etsin İNŞALLAH..
biz iyiz çok şükür sütüm geliyor prensesim emiyor ALLAH razı olsun dualrınız için..dün kntrolumuz vardı sargım alındı hiranurda muayene oldu oda iyi çok şükür soru yok...fatih sürekli öpmek istiyor hamileykende karnımı açıp ciciş die öpüyodu şimdi kafasını öpüyo elini öpüyo beşikteyken yetişemio beşiğini öpüyo kuzum benim çok sevio bi görseniz eeee dio beşiğini sallıyo :) bizde haberler bu kadar öptüm sizi..
ay çok tatlı yaaa..yemişim ben o abiyi..sevsinler..ama sen biliyosun zaten söylememe gerek yok..yinede asla ikisini yalnız bırakmamak gerekirmiş..
ay çok sevindim sevmesine yaa..demekki tam yaşında doğumuşsun..
gül canım maşallah oh beee dualar kabul oldu desene çok çok sevindim. Allah feraha çıkarttı seni artık inşallah. oyy yerim ben abisini yaa maşallah negüzel sevmesi ve onu kabullenmesi harika birşey, herşey gönlünce olacak inşalah bundan sonra bak yoluna giriyor, hiranur inşallah rahat uyuyan bir bebek olurda bari geceleri dinlenirsin kuşum. benim derdim zorum uykuyla biliyorsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?