- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.401
ya yaso adam beni boşayacak inanki..valla şimdide gitti kıbrısta..oradada bu işlerin piyasası çok.Allah yaşatmasın ama korkuyom valla.aklıma kötü kötü .şeyler geliyo..ulan kendin yapamıyon başkasıda yapmasın istiyon ama..nasıl işş..hissiyatım gitti..sanırım sütten oluyo yaa..
bu kapı meselesi çok garip geçen tuvaletteyim yağmur pat diye tekmeledi kapıyı girdi içeri..ben klozette oturduğum yerde kala kaldım...bakıyo bide kafasını eğmiş..:))şaşırdı çocukda...
yok kız buket sütle alakası yok, ben 1 senedir süt vermiyorum ama aynı durumdayız. kendimizi zorlayarak bu durumun içine girmemiz lazım bence. ben onu keşfediyorum. önce kendimize çeki düzen verip bakımlı olmaya niyet edip kendimize güvenimizin gelmesi lazım. kendimi beğenmezken eşimin benimle birlikte olması düşüncesi bile çok kötü geliyordu bana. sonra ağda yaptım kaşımı gözümü aldım duş aldım tertemiz giyindim (yani insana döndüm) baktımki bu halimle pekte fena değilim, bu iş olur dedim :)ya yaso adam beni boşayacak inanki..valla şimdide gitti kıbrısta..oradada bu işlerin piyasası çok.Allah yaşatmasın ama korkuyom valla.aklıma kötü kötü .şeyler geliyo..ulan kendin yapamıyon başkasıda yapmasın istiyon ama..nasıl işş..hissiyatım gitti..sanırım sütten oluyo yaa..
bu kapı meselesi çok garip geçen tuvaletteyim yağmur pat diye tekmeledi kapıyı girdi içeri..ben klozette oturduğum yerde kala kaldım...bakıyo bide kafasını eğmiş..:))şaşırdı çocukda...
Gamzecim ALlahım kolayca sağlıkla atlatmasını nasibetsin inşallah, dua edeceğim bugün hep anneciğine.Yrn annem 2. Kemoterapiyi alacak kızlar dualarınızı bekliyorum...
Allahım isteyen herkese nasip etsin çok zor gerçekten çocuk bakmak 2 Tane olanlar düşünemiyorum allah yardımcımız olsun. Allahım öyle bi sevgi vermişki sevgisi baktırıyor.eksik etmesin rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Öptüm sizi görüşürüz arkadaşlar.
Yrn annem 2. Kemoterapiyi alacak kızlar dualarınızı bekliyorum...
Allahım isteyen herkese nasip etsin çok zor gerçekten çocuk bakmak 2 Tane olanlar düşünemiyorum allah yardımcımız olsun. Allahım öyle bi sevgi vermişki sevgisi baktırıyor.eksik etmesin rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Öptüm sizi görüşürüz arkadaşlar.
yok kız buket sütle alakası yok, ben 1 senedir süt vermiyorum ama aynı durumdayız. kendimizi zorlayarak bu durumun içine girmemiz lazım bence. ben onu keşfediyorum. önce kendimize çeki düzen verip bakımlı olmaya niyet edip kendimize güvenimizin gelmesi lazım. kendimi beğenmezken eşimin benimle birlikte olması düşüncesi bile çok kötü geliyordu bana. sonra ağda yaptım kaşımı gözümü aldım duş aldım tertemiz giyindim (yani insana döndüm) baktımki bu halimle pekte fena değilim, bu iş olur dedim :)
ayrıca o wc konusunda aynı durumdayız, ben eve geldiğimde kimse olmadığı için direk zaten ben çiş yapıcam diyorum tuvalete o benden önce pıtır pıtır hızlıca giriyor, ah birde dikkatli bakıyor ne anlıyorsa utanıyorum :))) yani her akşam birlikte çiş yapma senfonimiz var.
Gamzecim ALlahım kolayca sağlıkla atlatmasını nasibetsin inşallah, dua edeceğim bugün hep anneciğine.
BENİMKİ KAKASINI YAPACAĞI ZAMAN GİDİP KOLTUKTAN TUTUP IKINA IKINA YAPIYODU ŞİMDİDE Bİ KUYTUYA GİRİP ÇÖMELİYO AYNI TUVALETTE OTURUR GİBİ..ÖYLE YAPIYO..YANİ O AN TUTSAN TUVALETE YAPAR..:))YAVAŞ YAVAŞŞ ALIŞTIRAK BENCE.İtabi zaten ben yaparken onada diyorum hadi kızım sende çiş yap diye, bir ara duraksıyor sanki yapıyor gibi, bence yapıyor hatta. işte öğretme örnek ol demişler:)))
ayy evet büyüdükçe kakalarıda daha fazla kokuyor :))) aman kabız filan olmasınlarda istedikleri gibi kokutup osurup kaka yapsınlar, bana parfüm gibi geliyor :))gamzecim RABBİM şifa versin annene acısız sancısız geçsin İNŞALLAH..
YASO VE BUKET bizimkide saklanıyo kakasını yaparken gelince zaten anlıyoruz kokudannevin içini bayıyo
ayy evet büyüdükçe kakalarıda daha fazla kokuyor :))) aman kabız filan olmasınlarda istedikleri gibi kokutup osurup kaka yapsınlar, bana parfüm gibi geliyor :))
Kızlar bu ara canlı çiçek merakım başladı yaaa, küçükken annemin çiçeklerini çamaşır suyu ile öldürmüşlüğüm bile varken, şimdilerde galiba yaşlanıyorum ki bende çiçek sevmeye başladım :))) her beğendiğim çiçeğin dalından kırıp saksıya dikip yetiştirmeye başlıyorum. İşte şuanda yetiştirmeye başladığım çiçeklerim ;
Eki Görüntüle 1399396 Eki Görüntüle 1399399 Eki Görüntüle 1399400
evet kuzum sondaki mum çiçeği kayınvalidemden kopartmıştım yazın, ilk kopardığımda sadece en alttaki 2 yaprak vardı, 6 ayda 10 tane daha yaprak verdi :) gerçi kaç aydır hiç ilgilenmiyordum daha yeni ilgilenmeye başladım. yazın açıyor hakikaten çiçeği mükemmel muma benziyor toz pembe renkte. bakalım benim minik bu yaz açarmı bu haliyle :)HEPSİ ÇOK GÜZEL..BENİM ANNEMDE ÇOK ÇİÇEK SEVER..Bİ ARA Bİ MENEKŞELERİ VARDI HAYRET EDERSİN.ŞİMDİ O KADAR GÜZEL DEĞİL ÇİÇEKLERİ BENDE Bİ ANE SBARIŞ ÇİÇEĞİ . VAR..ANNEM HER GELİŞİNDE KISKANÇ KISKANÇ BAKAR..BENİMKİ HİÇ İLERLEMEDİ DİYE KONUŞUR...O SONDAKİ SARI SAKSIDAKİ MUM ÇİÇEĞİ Mİ..BENDEDE VAR SARMAŞIK..BEN ONU DAYIMDAN ALDIM..O Bİ ÇİÇEK AÇAR SANKİ YAAYMIŞ GİBİ DURUR AMA BİR KOKAR BİR KOKAR BÜTÜN EVİ KOKUTUR MUHTESEM KOKULU Bİ ÇİÇEK..
canım benim ALlah yar ve yardımcın olsun, Allahım oğluna mışıl mışıl derin uykular nasibetsin sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah. Seni gerçekten en en iyi amlayanların başında geldiğime eminim. Düşünki ben yazdan beri daha geçen hafta ilk defa tüm vucudumu ağda yaptım. Betül 15 aylık oldu ancak yaptım yani :))) bol bol tefriciye oku uyuturken, birde gece yatarken içirdiğin mamasının içine o bahsetmiş olduğum Milupanın Gece Çayı'ndan koy, ölçü olarak yarım silme çay kaşığı koysan heralde etki eder inşallah.canlarim sizinde tahmin ettiginiz gibi, tuvalete gitmeye zor zaman buluyorum,bazen yüzüme akşam yıkıyorum, ve inanilmaz bakimsizin,yani sizi eleştirdigim herşeyi yaşiyorum :)
evladim sakin saglikli ve uykucu olsunda tek
inan yazacak o kadar cok seyim var ki hepsi şikayet,ama yazmicam hamdolsun Allah a zaten anneler tahmin ediyordur ne oldugunu, tek diyecegim sey,yasemin kader arkadaşım :) bizim oğlan benden daha az uyuyor, çünkü ben onu sallarken falan kestiriyorum biraz en azindan :)
bu arada ciceklerin cok güzel
gamze canim Rabbim yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?