Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ah canım benim ya. Allah razı olsun üşenmeyip yapıyorsun. tabiki ben de varım

yaseminciğim ben varım, eline makinayı almışken bide kendi fotonu çekip koysaydın çekilişi yapan benim diye valla ben çok merak ediyorum hepinizi burda yazışıyoruz ama keşke bide görseydik birbirimizi

aynen ya bende merak ediyorum, yüreği bukadar güzel insanların yüzlerine vurmuştur güzellikleri zaten

bende avrupa yakasındaydım.1.5 sene oldu ayrılalı. ya ben de görüşmeyi çok isterdim. oturup sohbet etmeyi, gülmeyi dertleşmeyi. ortak dertlerimiz var nasıl olsa. neyse artık bir arada olanlar görüşsün kaynaşsın, bizede anlatırsınız artık

cok hos olmus ya ne tatlisin
bende variiiiiimmm.

bende tercihimi ya mucib te yana kullanıyorum

Son düzenleme:
ilahi yasemin hakkını helal et okadar ugrasıyosun tabiki listede varım seve seveeeeeee

bende varım şeker....

bend eıyıyım tatlım cok sukur bı yaramazlkık yok bıraktıgın gıbı hala ugrasıyoruz ıste rabbım nezaman nasıp ederse beklıyoruz.evet ya bı adet zamanı beklentı ıcınde olunca gecmez bıde son zamnalar genellıkle herkez aynı seyı souyuluyo .ne derler bı avazda hayırlısıyla dogum yaparsın ınslalah cnm

kızlarr yaa benim bat a 9 gün kaldı tam yumurtlama dönemimde üşüttüm midemi hastalandım ama yılmadım elimden geldiğince çalıştım... ama bende hiiiç belirti falan yok bi gaz var fena halde ama üşütmenin devamı diye düşünüyorum ben başka da hiiiç bişi yok göğüslerim falan gayet normal ne zaman bi mesaj verir ki sizce?

canım daha çok erken emin olki bütün hamilelik belirtileri 6 haftalık olunca çıkıyor rahat ol belirti arama ilk belirti adet gecikmesidir inşallah hamilesindir tabiki hamile olma ihtimalin var (rahat ol böyle düşün )

merhaba kızlar bugün adetin 30. günü ve bende hiç bi belirti yok sadece akıntım oluyor 2 gün daha bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…