Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuşum uyumadığında ağlıyo mu oksa duruyomu..

canlarım günaydın, nasılsınız napıyorsunuz. Meral nasıl acaba merak ettim durun watsaptan sorim bari ben.
mesudeyide merak ediyorum, herkes kendi derdine daldı valla uğrayın arada kızlar . çiğdem bi uğradı sıkıntılarım var dedi kayboldu, o ne durumda acaba?

hadi bakalım inşallah iyi gelir o çay burcum. sen bebeğinin karnını doyur sonra uyusun uyumasın onu düşünme hiç git kuaföre, nasılsa 1-2 saat her şekilde idare ederler sizinkiler. ama işte anne psikolojisi varya, şimdi nasıl koştura koştura gidip, ağda olup saç kestirirken için pır pır heyecan olacak, bu kadında birtürlü btiremedi diyeceksin. hatta ağda olduktan sonra içindeki pırpırlanmadan dolayı saçını kestirmeden döneceksin belki. sonra koşa koşa eve döneceksin ve ağlayan bir bebekle kısır döngüne devam edeceksin. ayyy ne günlerdi bee aklıma geldi şimdi :) Allahımmmmm senin ve hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım benim

kuşum uyumadığında ağlıyo mu oksa duruyomu..

çok ağliyo buketim yırtıyo kendini,gazını çikartiyor kusuyor, hemen memeye saldırıyor,ancak memede susuyor ama uyku yok.humananin gece cayını verdim sanirim o vesile oldu dün biraz uyudu,onuda verirken acayip vicdan yapiyorum

YOK KUZUM NŞYE VİJDAN YAPIYOSUN. UYKU İLACI DEĞİLYA ÇOCUĞU RAHATLATIYOKİ ÇOCUK UYKUYA GEÇEBİLİYO..SENİNKİNİN GAZ SORUNU VAR BELLİKİ.K,MYN YAĞIYLA OV TOPUKLARINI KARNINI..SAP SİMPLEX DE KULLANABİLİRSİN ÇOK ZORDA KALIRSAN..ONUN DIŞINDA GAZ GİDEİRCİ ŞEYLER İÇİR ÇOCUĞA. Bİ DENE BAALIM NE OLACAK..ERKEK ÇOCUKLARINDA ÇOK GAZ OLURMUŞ ÖLE DUYMUŞTUM..KARNINA MASAJ YAP SÜREKLİ..

Buketim özlemim oglana sap simplex kullaniyorum sabah aksam. Simdi sorum şu, diyelim ki gazi var,ben sirtini ovaladim agzindan gazı çıkardı, popodan da gazi çıkardi, ama hala agliyor. Hala gaz mi var,yksa sorun baska bisey mi? Yani gaz bir kere çıkarsa yeter mi? Yoksa sabaha kadar gaz cikarmaya mi calismaliyim

Canim her emzirdiginde ve mama verdiginde mutlaka cikar gazini doymuyor olabilirmi belki onun icin agliyordur biraz daha mama ver kakasini yapamadiysada aglar bide aksam huysuzlugu diyorlardi sanirim aksam belli bi saatten sonra huysuzlaniyorlar ama 40 indan sonra geçiyor bide sen kendini usutme ayaklarini sıkı giyin rezene ic gaz yapan seyleri yeme mesela ben mercimek yedigimde bora rahatsiz oluyordu

Canım banada yapabilir misin bu imzadan :)

Canım gazı bazen bir kere çıkarmakla bitmiyor tamamı bir kere daha dene. erdemin gazını ben çıkarıyorum ama bizimkiler severken kucaklarinda tekrar gaz çıkarabiliyor.

elbette başka sorunlarıda düşünmelisin..ama emzirdikten sonra oluyosa ayaklarını çekip uzatıyosa yada eşeleniyosa illaki gazdır..birde erkek bebek olması durumu var tabi gazı çok olur..omzuna alıp iki elinide omzundan aşağı sarkıtıp küçük hareketlerle poposuna vurmanı yada yatak titreten oyuncaklar var onlardan almadı yada ufak bir araba turuna çıkmanı tavsiye ederim..bunlar gaz çıkarma yöntemleri..muhtemelen sen doktora götürsen bişeyi yok kolik diyecek..inşallah başka bişey değildir sadece gazdan ağlıyodur..yani aç değilse altı kirli değilse üstünü çok örtüp bunaltmıyosan başkada bi hastalığı yoksa allah korusun derdi gazdır..sap simpleksin işe yaraması gerek aslında
sen kendinde kimyon içiyosun demi..gaz yapacak şeylerde yemiyosun..

bide burcu o gaz dediğin minik minik gazcıklar.titreşimle onları bir araya getiriyosun sonra pırtlatı veriyo..ondan sırtına vuruyoz zaten..

Özlem bende istiyorum Lütfen lütfen :)

kızlar benim eşimle aram hiç iyi değil bu gidişle sonumuz ne olur bilmiyorum sürekli kavga sürekli bağrış bunaldım sonumuz ne olacak bilmiyorum beni o kadar kırdı ki artık gönlüm soğudu ona karşı artık her yaptığı batıyor gitmek istiyorum işimden dolayı kıpırdayamıyorum bir yere uzaklaşsak iyi gelecek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…