- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.441
canım teşekkürler iyi dileklerin için inşallah geçer çünkü çok yoruldum kavgadan stresten.Kızlar betül öksürüyor. Bende benical şurup veriyorum. Öksürürken kusuyor balgam geliyor galiba onun için kusuyor. Ne yapsam ne önerirsiniz? Önceden ıhlamuru severdi artık hiç içmiyor nedense. İçine pekmez koyardım bayılırdı...ne yapsam bilemedim
canım inşallah bugüne belkide güzel haberlerini alırız, buzlar yavaş yavaş eriyecektir hiç endişe etme. siz bir elmanın 2 yarısısınız.canım teşekkürler iyi dileklerin için inşallah geçer çünkü çok yoruldum kavgadan stresten.
birde canım annem kardeşime reyhan çayı verirdi içine biraz bal katardı onu içirdiği gibi balgamı ve öksürüğü de anında geçerdi rengi de kırmızı bir renk olduğu için betülcük sever belki rabbim şifa versin inşallah
sağol kuzum, o nasıl birşeymiş öyle ilk defa duydum valla bir araştırayım bakim. sendede gün görmemiş ilginç tarifler varmış şekerimYasemincigim cok gecmis olsun malesef ne iyi gelir bilemiyorum ama simdi aklima bisey geldi ise yararmi hic bilmiyorum hani turpu oyup icine bal koyup 1 gece suzulmesini bekliyorlar ya oksuruge iyi geliyor acaba betulde ise yarar mi
tatlım betül aynı öksürmesi yoğunlaştı iyice. yatırdığım zaman öksürük gelince birde kusuyor yavrumDuamnur burcu insallah çabucak düzelir aranız... Eşler arasında oluyor ara ara o da tadı tuzu.
yasemin betül nasıl oldu? Ben erdemi hasta edeceğim diye korkuyorum... ayaklaninca kesin olur.
burcu tek başına daha kolay bakıyorsuna oglunu daha iyi tanirsin üzülme annem gidiyor diye. Bir haftada adapte olursun inşallah...
canım sedacım Allah kabul etsin inşallah. Allah kolaylık versin işlerinde. özletme kendini gel buraya ara ara hamaratlıklarını anlatta ilham alalım sendenKızlar kalan duaları okudum bitirdim. Giremedim geçen hafta müdürlük katındayım bir arkadaş izinliydi onun yerine baktım yazamadım akşamları da giremedim. Allah kabul eder inşallah.
aaaa sen bilmiyormusun bunu bu çok iyi gelir öksürüğe dene galiba siyah turpla yapılıyordu bi araştır olmadı tarif ederim.canım inşallah bugüne belkide güzel haberlerini alırız, buzlar yavaş yavaş eriyecektir hiç endişe etme. siz bir elmanın 2 yarısısınız.
reyhan çayını hemen not aldım, inşallah bulup alırım ve inşallah betül hanımefendi içer ve şifa olur :))
sağol kuzum, o nasıl birşeymiş öyle ilk defa duydum valla bir araştırayım bakim. sendede gün görmemiş ilginç tarifler varmış şekerim
tatlım betül aynı öksürmesi yoğunlaştı iyice. yatırdığım zaman öksürük gelince birde kusuyor yavrum( inşallah düzelir hemencicik. çok salgınmış betülede nerden geçti hiç bilemiyorum...
canım sedacım Allah kabul etsin inşallah. Allah kolaylık versin işlerinde. özletme kendini gel buraya ara ara hamaratlıklarını anlatta ilham alalım senden
yasemin canım rabbim şifa versin betüşe ilaçlar şifa olurda hemen atlatır.çiçek konusuna da gelince benim eşimde çok sever çicek buldukça alır getirir eve ama ben kurutup atıyorum sevmiyorum evde bakım istiyor ilgi istiyor oda bende yok tembelim biraz kuşu da vardı onu da verdim birine hamileliğim sırasında çok gıcık ettiler beni inadıma bağırıyorlardı sanki eşim baktı götürmese öldüreçem hemen götürdü kurtuldumgünaydın arkadaşlar hayırlı haftalar
dün akşam 9da betülü doktora götürdüm, baktım yemekte yemiyor, öksürüğüde iyice yoğunlaşmaya başlayınca bir dr görsün istedim. günde 3 kere 1 kaşık peditus, 3 kere yarım kaşık bricanyl ver dedi. ben evde zaten veriyordum ama çay kaşığı ile veriyordum şimdi dr ölçüleri net olarak belirleyince içim daha rahat etti. tam uyutuyorum, bi öksürük geliyor yavrum öksürürkende kusuyor yatak çarşaf batıyor kendside ağlıyor. Allahım biran önce Betüle ve tüm hasta çocuklara bebeklere şifa versin inşallah aminnnnn...
Evet gelelim bende yeni başlayan çiçek sevgisine:) ayyy kızlar dün ikeaya gittim ordan duvar rafı ve birkaç çiçek aldık, geldik salonun bir kenarına yaptık ne güzel oldu, hemen resminide paylaşayım.
Bu arada elinizde güzel çiçekler varsa resmini çekip yollayında bakim yaaa, doğa sevgim coştu :)))
Eki Görüntüle 1406840
burcu canım en güzeli benim dediğim bak işte gördünmü, fazla iletişime geçmemeye çalış şu sıra eşinle bence, çünkü hassas dönemdesin şuanda herşey çok taze büyük tramvalar atlattın ve hali ile o da nazik ve düşünceli davranmadığı için üzülüyorsun. o da kendince şaka yapmış ama tabi şakası bile hoş değil bu muhabbetlerin. erkekler pek dikkat etmiyor bu sözlerin nekadar kırıcı olduğuna. ama sonrasında sürekli özür dilemesi iyi bir davranış, okadarda odun değilmiş yani eşin. o yüzden sen şu kırılganlık dönemin birazdaha düzelene kadar küs gibi davranma sakın ama başka şeylerle kendini meşgul et, ne bileyim film izle, bilgisayarda oyalan, dolapları topla vs bir meşguliyetler bul kendine. hem kafan dağılsıın, hem ortam düzelsin sular sakinleşsin.kızlar günaydın hayırlı haftalar güzel haberlerle dolu günler olsun.
bizim durum ne iyi ne kötü tam düzeliyor eşim bir öküzlük yapıyor yine kırıyor beni örneğin dün oturuyorduk tüp bebekten konu açıldı bizim tüp bebekle bile olmama ihtimali var doktor bunu söyledi belki sorunlu kromozonu düzeltiriz ilerler diğer kromozonda sorun çıkar diye.bende eşime dedim ki ya tüp bebekle bile evlat sahibi olamazsak ne yapacaz ben bekliyorum desin askım sen yanımda ol bebek önemli değil sen yetersin ama benim öküz kocam ne dedi kendini üzme yenisini alırım o çocuk yapar tabi espri yaptığını sanıyor ama çok kırıldım sonra tüm gün özür diledi öptü sarıldı falan ama artık kalbimi çok kırdı özürle falan geçmiyor bu en ufak olay diyorum konuşmayalım bir süre uzak duralım ona da yanaşmıyor bakalım sonumuz ne olacak allah yardımcımız olsun.
canım çicekleri severim mesala kırmızı gülleri eşimin elinde kapıda görünce çok severim ama:))))Çiçek ve hayvan konusunda bende senin gibiydim, canlı çiçekten nefret ederdim o bana ağır iş gibi gelirdi, zaten kendime bakamıyorum birde onlaramı bakıcam ıyyyy derdim :)))) ama betül gibi zor bir çocuktan sonra diğer herşey kolay gelmeye başladı bana sanırım :)))) inşallah sende bebeğin olup biraz büyüdükten sonra evrim geçirip doğayı ve hayvanları sevmeye başlarsın
KUŞUM GEÇMİŞ OLSUN..AY ÖKSÜREN ÇOCUKLARA ÇOK ÜZÜLÜYOM..BUGÜNDE SERVİSTE Bİ ÇOCUK VAR ANNESİ HER SABAH GETİRİYO İŞE ORADAN KREŞİN SERVİSİNE BIRAKIYO..ÖKSÜRDÜ ÖKSÜRDÜ ÇOCUK BAKTIM KUSACAK ÇANTAMDA POŞET DOSYA VARDI ONU VERDİM HEMEN..AH KUZULAR HASTAOLMASIN YAA..BALLI ZENCEFİL YAPP. TURP OLAYINI BENDE BİLİYORUM AMA O ÇOK AĞIR VE SÖKTÜRÜCÜ BİŞEY BÜYÜK ADAMLAR ZOR DAYAIYO ONA BETÜLE OLMAZ GİBİME GELİYOKızlar betül öksürüyor. Bende benical şurup veriyorum. Öksürürken kusuyor balgam geliyor galiba onun için kusuyor. Ne yapsam ne önerirsiniz? Önceden ıhlamuru severdi artık hiç içmiyor nedense. İçine pekmez koyardım bayılırdı...ne yapsam bilemedim
KUŞUM ONUN KAFA SENİN GİBİ ÇALIŞMIYOR ŞUAN..GİRME O KONULARA EŞİNLE..kızlar günaydın hayırlı haftalar güzel haberlerle dolu günler olsun.
bizim durum ne iyi ne kötü tam düzeliyor eşim bir öküzlük yapıyor yine kırıyor beni örneğin dün oturuyorduk tüp bebekten konu açıldı bizim tüp bebekle bile olmama ihtimali var doktor bunu söyledi belki sorunlu kromozonu düzeltiriz ilerler diğer kromozonda sorun çıkar diye.bende eşime dedim ki ya tüp bebekle bile evlat sahibi olamazsak ne yapacaz ben bekliyorum desin askım sen yanımda ol bebek önemli değil sen yetersin ama benim öküz kocam ne dedi kendini üzme yenisini alırım o çocuk yapar tabi espri yaptığını sanıyor ama çok kırıldım sonra tüm gün özür diledi öptü sarıldı falan ama artık kalbimi çok kırdı özürle falan geçmiyor bu en ufak olay diyorum konuşmayalım bir süre uzak duralım ona da yanaşmıyor bakalım sonumuz ne olacak allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?