- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.461
kız buket doğru öyle bir deniyim bakim bu akşam, inşallah hayırlısı ile içerde şifa olur. senin minik kuş nasıl yaa napıyor havadis yok iç yağmurumuzdan? afacanlıklarını anlat bakalım.YASO NİYE TADI KÖTÜ OLSUN BALINI ÇOK ZENCEFİLİNİ AZ YAP ..ADI ÜSTÜNDE BAL BU..BAL TATLI EĞİLSE NE TATLI:))
HEMEN ARAŞTIRIYORUM :))) dönücem ben sanaYaseminciğim sorularina cvp veriyorum cicegin adi muscari yaklasik 1 aydir bende belki daha fazla olmustur geldiginde resimdeki gibiydi onlar uzadi uzadi cicekler acildi falan artik cirkin artik ciceklerini dokmeye basladi bana isyerinin cicekcisi getirdi hediye cicekleri dokuldukten sonra ne zaman tekrar acar bilmiyorum galiba 1-2 ay civarı kaliyor oyle tahmin ediyorum hadi bunuda bi arastiriver
yağmurda ne yapsın yaramazlığa devam..seninkide öylemi bilmiyom ççevde hafta sonu oturduğum yerden şöyle bi gözlemliyim dedim.iki saniye oturduğunu görmedim..o tarafa gdiyo bu tarafa gidiyo.oyuncakları elinden saçıyo ortalığa..bişey keşfediyo limden tutup götürüyo koşa koşa gidiyo..hiç normal yürümüyo..hp koşuyo..şimdi yeni evde büyük 4 metre koridor var obaş bu baş koşuyo...salona bayılıyo salonda sehpada iki tane süs eşyası var..onlara cıs dedim uzaklaştırdım..salona girince benim gözümün içine bakıyo..bi boş anımı bulsa hemen kapacak..kv de yağmuru öyle terbiye ediyo bak annen elini sıkar diyo..:))bak yağmur cıs mış o diyorum kendi elini sıkıyo ııı diyo parmağını sallıyo:))Özlemcim kuşum benim, sen yazdıktan sonra baktım netten hakkaten çok faydalıymış kız şaşırdım kaldım afferim sanai eski zaman kadınları gibisin kız herşeyi biliyorsun gurur duydum senle. saçlara bile çok iyi geliyormuş o yumurta suyu süpersin. artık haftada bir dökerim ben hepsine paylaştırırım ozaman çok gelmez. süper bilgi çok çok sağol canım benim.
bu arada çiçeğine bayıldım yaaaa acaba nezamanlar açıyor bu çiçek, çiçeği nekadar kalıyor üstünde, ve adı nedir bu güzelliğin? ve sana kim aldı :)))))
kız buket doğru öyle bir deniyim bakim bu akşam, inşallah hayırlısı ile içerde şifa olur. senin minik kuş nasıl yaa napıyor havadis yok iç yağmurumuzdan? afacanlıklarını anlat bakalım.
aynen kuşum hele oğlanlar daha azgin olur derler.zaten benimkide erken alindigi için oğlan olamadi.biraz daha bekleseydik pipisi cikacakti:))Bukeeet yakin gelecekte bizi nelerin bekledigini ozetlemis oldun bizim oglan simdiden durduğu yerde duramiyo ben yandım sanırım
Canım çok beğendim teşekkür ederim :)
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar
dün akşam 9da betülü doktora götürdüm, baktım yemekte yemiyor, öksürüğüde iyice yoğunlaşmaya başlayınca bir dr görsün istedim. günde 3 kere 1 kaşık peditus, 3 kere yarım kaşık bricanyl ver dedi. ben evde zaten veriyordum ama çay kaşığı ile veriyordum şimdi dr ölçüleri net olarak belirleyince içim daha rahat etti. tam uyutuyorum, bi öksürük geliyor yavrum öksürürkende kusuyor yatak çarşaf batıyor kendside ağlıyor. Allahım biran önce Betüle ve tüm hasta çocuklara bebeklere şifa versin inşallah aminnnnn...
Evet gelelim bende yeni başlayan çiçek sevgisine:) ayyy kızlar dün ikeaya gittim ordan duvar rafı ve birkaç çiçek aldık, geldik salonun bir kenarına yaptık ne güzel oldu, hemen resminide paylaşayım.
Bu arada elinizde güzel çiçekler varsa resmini çekip yollayında bakim yaaa, doğa sevgim coştu :)))
Eki Görüntüle 1406840
kızlar günaydın hayırlı haftalar güzel haberlerle dolu günler olsun.
bizim durum ne iyi ne kötü tam düzeliyor eşim bir öküzlük yapıyor yine kırıyor beni örneğin dün oturuyorduk tüp bebekten konu açıldı bizim tüp bebekle bile olmama ihtimali var doktor bunu söyledi belki sorunlu kromozonu düzeltiriz ilerler diğer kromozonda sorun çıkar diye.bende eşime dedim ki ya tüp bebekle bile evlat sahibi olamazsak ne yapacaz ben bekliyorum desin askım sen yanımda ol bebek önemli değil sen yetersin ama benim öküz kocam ne dedi kendini üzme yenisini alırım o çocuk yapar tabi espri yaptığını sanıyor ama çok kırıldım sonra tüm gün özür diledi öptü sarıldı falan ama artık kalbimi çok kırdı özürle falan geçmiyor bu en ufak olay diyorum konuşmayalım bir süre uzak duralım ona da yanaşmıyor bakalım sonumuz ne olacak allah yardımcımız olsun.
ay hele nu erkek çocuğu..geçen benimkide gardıropla pencerenin arasına girmiş skışmışbağırıyoki beni burdan cıkarın...Eki Görüntüle 1407709 bu bizimkinin en masum hali :) tuğra heryerde :)
buketcim betül kendisi yerinde durmadığı gibi benide 5dk oturtmuyor, illa onun olduğu yerde olacam, eğer yere oturup oynamak istiyorsa bende yerde oturucam. bizimkisi herkül zannediyor kendini, ona plastik sandalye aldım otursun diye, onu tutup iki eliyle kaldırıyor, tekme atıyor gollllll diyor. sonra salonda iki tane birbirine yakın koltuk var, onun arasında geçmeye bayılıyor, heleki o 2 koltuk birbirine yaklaşmış olsun, poposuyla itiyor koltuğu illa geçecek yani ordan birde ses çıkartıyor ııııhhhhh diye. elini filan biyere çarparsa ben işaret parmağımı sallayarak çarptığı yere "hımmmmmm kızarım ben sana, sen benim kızımın elini nasıl acıtırsın" diyorum, bi gör zevkten 4 köşe oluyor ben oraya kızıyorum diye. sonra bakıyorum bazen ordan geçerken kendiside kızıyor parmağını sallayarak o bölgeye yine :))yağmurda ne yapsın yaramazlığa devam..seninkide öylemi bilmiyom ççevde hafta sonu oturduğum yerden şöyle bi gözlemliyim dedim.iki saniye oturduğunu görmedim..o tarafa gdiyo bu tarafa gidiyo.oyuncakları elinden saçıyo ortalığa..bişey keşfediyo limden tutup götürüyo koşa koşa gidiyo..hiç normal yürümüyo..hp koşuyo..şimdi yeni evde büyük 4 metre koridor var obaş bu baş koşuyo...salona bayılıyo salonda sehpada iki tane süs eşyası var..onlara cıs dedim uzaklaştırdım..salona girince benim gözümün içine bakıyo..bi boş anımı bulsa hemen kapacak..kv de yağmuru öyle terbiye ediyo bak annen elini sıkar diyo..:))bak yağmur cıs mış o diyorum kendi elini sıkıyo ııı diyo parmağını sallıyo:))
anlayacağın bir tek pepe izlerken oturuyo ondada pek uzun değil hemen ayağa kalkıp tv nin dibine giriyo..allahısen seninkide böylemi..nolur böyle de..:))
Gamzeeee oyy maşallah, o yılbaşı çiçeği bir açsa görsel şölen olur resmen maşallah nekadar güzel büyümüş. yanındaki uzun çiçeğide çok severim tam salon bitkisi. aferim sana performansını beğendim. sende cevher var güzel bakıyorsun bence çoğalt biraz çiçekleriYasemincim bunlarda bizdekiler başka yok küçüğü yılbaşı çiçeği biliyorum büyüğünü bilmiyorum küçüktü baya 5 yıldır Bizde bu hale geldi
günaydın tatlım aminnnnn, sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşallah hepimize.gunaydin kizlar gununuz coook guzel gecsin
sebiha kuzum çok sağol, valla akşam oturup çiçek köşeme bakmak şu sıralar en büyük zevkim, kafayı onlara verdim. iyi geldi bana.Canım betüle Rabbim acil şifalar versin bu arda çok şık olmuş duvarın bana bile bir heves geldi yani ki hiç sevmem çiçek bakmayı...
Gelelim bana on beş tatile termale gittik esimle dayimin hediyesiydi bize. Çok kötü bir yer vermişler bize dayıma ayıp olmasın diye kaldık biraz iyi geldi. beni annemlerin yanına eskisehire bıraktı eşim. Üç gün sonra karşı komsumuz kalp krizi geçirdi vefat etti. bize çok yakindilar. Çok üzüldüm. taziyeye gelenlerden eve sigmayanlari bizde ağırladık. Ne annemi ne babamı göremedim görsemde pek tadımız yoktu.
Eve gelir gelmezde temizliğe başladım. Ama bir haftada anca çıkarım içinden...
Erdemde hapsuruyor arada hasta mı yoksa normal mi anlayamadım hasta oldugunu nasıl anlarım ki bilmiyorum.
AYY MİNİK KUŞUM DAHA çok küçükmüş yaa, ayy şu imzalarınızı bi yayınlayında kim kaç aylık iyice göreyim kızlar. tabi 3 aylık ancak ıhlamur verilebilir az miktarda doğru. inşallah sonuçlar temiz çıkar canım, tamda kış aylarındayız hastalık kaçınılmaz yani. bizlerin elinde olmayan bişey, havada gezen mikroplara da müdahele edemiyoruz anne olarak ne yazıkki :)Yasemin şimdi erden üç aylık ya ıhlamur verebilir miyim? Eşim bu ilaç meselesine acaip karşı doktor vermeden almaz onları. Bende gidip alamam. Ihlamur vermek mantıklı.
Birde kafama takıldı eskisehirde erdemi doktora götürdüğümde doktor cevap vermedi ben her sabah erdemin burnunu temizliyorum tıkanmış oluyor sizdede böyle mi?
en önemli şeyi atlamisim erdemi doktora götürdüm eskisehirde kulaginda hafif akıntı var diye. Doktor onu önemsemedi burnuna da cevap vermedi. Erdemden kalp ekosu istedi üst dudagi hafif mor dedi. Birde testisleri şiş bunu çocuk cerrahi görsun dedi. çocuk cerrahine götürdum bir buçuk yaşına kadar inmezse ameliyat dedi. birde sunnetini evde yaptırmayın pipisi yapışık dedi. Kalp ekosunu da bu hafta eşim musait oldugunda cektirecegiz umarım birşey çıkmaz. Şöyle bir bakınca geriye berbat bir onbes tatil yaşadım. Yazarken içim şişti.
aynen varya..ama geçmiş olsun kuzuma ..allah şifa versin..buketcim betül kendisi yerinde durmadığı gibi benide 5dk oturtmuyor, illa onun olduğu yerde olacam, eğer yere oturup oynamak istiyorsa bende yerde oturucam. bizimkisi herkül zannediyor kendini, ona plastik sandalye aldım otursun diye, onu tutup iki eliyle kaldırıyor, tekme atıyor gollllll diyor. sonra salonda iki tane birbirine yakın koltuk var, onun arasında geçmeye bayılıyor, heleki o 2 koltuk birbirine yaklaşmış olsun, poposuyla itiyor koltuğu illa geçecek yani ordan birde ses çıkartıyor ııııhhhhh diye. elini filan biyere çarparsa ben işaret parmağımı sallayarak çarptığı yere "hımmmmmm kızarım ben sana, sen benim kızımın elini nasıl acıtırsın" diyorum, bi gör zevkten 4 köşe oluyor ben oraya kızıyorum diye. sonra bakıyorum bazen ordan geçerken kendiside kızıyor parmağını sallayarak o bölgeye yine :))
betülde saat 20,45 te yumurcakta niloya var, ardından da can diye bi çizgi film var , o ikisini seviyor, bitek onlarda bir nebze sakinleşip ilk 5 dakkasını seyrediyor :))
benimde "hayır ellenmez" dediğim şeyler var salonda, aynı dediğin gibi o şeyin yanına gidiyor, parmağını uzatıyor ona, gözümün içine bakıyor, öpücük atıyor, sevimli hallere giriyor ki dokunduğunda kızmiyim diye, ama tabi ben ona mahal vermiyorum :)))
ama minik kuşum şimdi hasta gece üzülüp durdum Allahım şifa versin inşallah betüle ve bütün hasta çocuklara .
Gamzeeee oyy maşallah, o yılbaşı çiçeği bir açsa görsel şölen olur resmen maşallah nekadar güzel büyümüş. yanındaki uzun çiçeğide çok severim tam salon bitkisi. aferim sana performansını beğendim. sende cevher var güzel bakıyorsun bence çoğalt biraz çiçekleri
tuğrada maşallah madenciler gibi girmedik delik bırakmıyor gördüğüm kadarıyla, heleki face de paylaştığın resme çok güldüm, kızı yakalamış sepetin içinde öpüyor çapkınnn :))))
bu arada annen nasıl, daha iyimi, tedavisi olumlu olarak sürüyordur inşallah?
günaydın tatlım aminnnnn, sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşallah hepimize.
sebiha kuzum çok sağol, valla akşam oturup çiçek köşeme bakmak şu sıralar en büyük zevkim, kafayı onlara verdim. iyi geldi bana.
tatilinde biraz bahtsız geçmiş ama yinede sana bir değişiklik olmuş hiç olmazsa.
Erdeme bence peditus varsa evde yarım ölçü ver sabah akşam. betülde hapşurarak başladı, sonra öksürüp burnu akmaya başladı. inşallah erdem öyle olmaz. ama sen yinede önlemini alsan iyi olur tabi. ıhlamur filan içiyorsa ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?