- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.481
tümaycım ayşe 1 ytaşında oldu demek maşallah ona yaa, Allahım sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasibetsin inşallah ayşeye ve tüm herkesin çocuklarına.Iyi guunler canlar...Uzun suredir yazamiyorum kusura bakmayin ama okuyorum yazdiklarinizi.4subatta kizim biir yasinda oldu .Hafta sonu aile arasinda kucuk bir kutlama yaptik.Kiz kardesim yanimda tatil icin geldi.Ayse teyzesiyle doyasiya oynuyor.Dua listesini bitirdim.
Yasemin Betule gecmis olsun canim ciceklerin cok guzel benimde vardi cilli begonyam hastalanmis kuruyor meneksem var cok guzel.
K.Burcu canim bende ayni problemleri yasadim esimle bu konulari onunla konusma biz ilgi bekliyoruz onlarda yasadiklarini unutmak istiyorlar kadinkar aglayip bi sekilde rahatliyor erkekler oyle degil yapilari farkli bi arkadasinla konus bize anlat esine biraz zaman tani.
canlarım günaydın, nasılsınız napıyorsunuz. Meral nasıl acaba merak ettim durun watsaptan sorim bari ben.
mesudeyide merak ediyorum, herkes kendi derdine daldı valla uğrayın arada kızlar . çiğdem bi uğradı sıkıntılarım var dedi kayboldu, o ne durumda acaba?
hadi bakalım inşallah iyi gelir o çay burcum. sen bebeğinin karnını doyur sonra uyusun uyumasın onu düşünme hiç git kuaföre, nasılsa 1-2 saat her şekilde idare ederler sizinkiler. ama işte anne psikolojisi varya, şimdi nasıl koştura koştura gidip, ağda olup saç kestirirken için pır pır heyecan olacak, bu kadında birtürlü btiremedi diyeceksin. hatta ağda olduktan sonra içindeki pırpırlanmadan dolayı saçını kestirmeden döneceksin belki. sonra koşa koşa eve döneceksin ve ağlayan bir bebekle kısır döngüne devam edeceksin. ayyy ne günlerdi bee aklıma geldi şimdi :) Allahımmmmm senin ve hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım benim
Yasemincim evde degilim gecince whatsaptan atarim :) Ben cok seviyorum menekseyi bi kac cesit daha istiyorum aslinda .tümaycım ayşe 1 ytaşında oldu demek maşallah ona yaa, Allahım sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasibetsin inşallah ayşeye ve tüm herkesin çocuklarına.
yaa menekşeyi nedense sevemedim henüz, aslında sürekli çiçek açan bir bitki, tam benim tarzım, en iyisi ben biyerden menekşenin en güzel modelinden bir tane edineyim belki suladıkça severim :) resmini çekip göndersene bana burdan yada watsaptan bakim belki heveslenirim :)
oyy maşallah sana şükürler olsun canım hamilelikte yarıyı geçmişsin. ALlah sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah canım arkadaşım.Yaseminiiimm canım beniim...arada girip okuyorum ama ne yazık ki cevap yazamıyorum çünkü çılgın müdürüm heran dibimde...Şimdi öğle tatilindeyim de yazabiliyorum..Kuzum ALLAH ıma binlerce kere şükürler olsun idare ediyorum artık...Kusmalarım azaldı..Kimi gün hiç yok kimi gün bitmek bilmiyor...Ama artık alıştım sanırım..Bugün 23. haftama girdim ALLAH ın izniyle...Veee aynı zamanda 36 yaşıma da girdim bugün:)) Merak edilmek hatırlanmak harika bir duygu...Çok teşekkür ederim Yaseminim...Hepinizi çok seviyorum canlar...
sen bana bi aşıla şu menekşe sevgisini, ben onun 40 çeşidini bulur, sanada yapraklarından koparıp koparıp kargo ile yollarım :)Yasemincim evde degilim gecince whatsaptan atarim :) Ben cok seviyorum menekseyi bi kac cesit daha istiyorum aslinda .
canim benim tekrar dogum gunun kutlu olsun rabbim evlatlarinla nice uzun saglikli omurler nasip etsin, cok şükür hamileliginin çoğu gitmis azi kalmis suan senin icin zor olsada tadini cikar bu guzel anın birde soyledin mi hatırlamıyorum senin bebeklerin cinsiyetleri neydiYaseminiiimm canım beniim...arada girip okuyorum ama ne yazık ki cevap yazamıyorum çünkü çılgın müdürüm heran dibimde...Şimdi öğle tatilindeyim de yazabiliyorum..Kuzum ALLAH ıma binlerce kere şükürler olsun idare ediyorum artık...Kusmalarım azaldı..Kimi gün hiç yok kimi gün bitmek bilmiyor...Ama artık alıştım sanırım..Bugün 23. haftama girdim ALLAH ın izniyle...Veee aynı zamanda 36 yaşıma da girdim bugün:)) Merak edilmek hatırlanmak harika bir duygu...Çok teşekkür ederim Yaseminim...Hepinizi çok seviyorum canlar...
yasemin 3 degil 4 kişilik aileoyy maşallah sana şükürler olsun canım hamilelikte yarıyı geçmişsin. ALlah sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah canım arkadaşım.
Yeni yaşın sana dünyanın en güzel hediyesini getirecek zaten, ondan daha yüksek ve daha önemli bir dilek aklıma gelmiyor :) öncelikle minik kuşun sağlıkla, tam vaktinde, kolayca dünyaya gelsin inşallah. sende artık 3 kişilik ailenle huzurlu mutlu sağlıklı maddi ve manevi rahatlıklar içinde uzun yıllar yaşa canım benim.
Kızlar bugün işe gitmedim. Dün betül ne akşam yemeği yedi nede gece yatarken sütünü içti... bomboş mide ile yattı vicdan azabından uyuyamadım. Gece her uyanışında sütü uyku arasında verim dedim yine almadı. Sabah zar zor azıcık yedi. Onuda demin boynumdan aşağı kustu. Sonra annem krep yaptı diğer adı akıtma hani ondan. Ondan yedi biraz severek. Yatmadan öncede sütünü içti sevinçten ağladım... şuanda yatağında sallıyorum. Tam uykuya dalıyor bi öksürük geliyor uyanıyor. Kusmasa bari inşallah hayırlısı ile. Bende durumlar böyle. Tereyağını eritip içine pekmez koyuyorum 2 kaşık ondan veriyorum birde öksürük şurubu ve peditus.
Kızlar bugün işe gitmedim. Dün betül ne akşam yemeği yedi nede gece yatarken sütünü içti... bomboş mide ile yattı vicdan azabından uyuyamadım. Gece her uyanışında sütü uyku arasında verim dedim yine almadı. Sabah zar zor azıcık yedi. Onuda demin boynumdan aşağı kustu. Sonra annem krep yaptı diğer adı akıtma hani ondan. Ondan yedi biraz severek. Yatmadan öncede sütünü içti sevinçten ağladım... şuanda yatağında sallıyorum. Tam uykuya dalıyor bi öksürük geliyor uyanıyor. Kusmasa bari inşallah hayırlısı ile. Bende durumlar böyle. Tereyağını eritip içine pekmez koyuyorum 2 kaşık ondan veriyorum birde öksürük şurubu ve peditus.
bende bugün doktoru aradım.dün yağmur yine ağlarken uğundu durdu..nefesi kaçıy o mosmor oluyo elimiz ayağımız kesiliyo resmen.. doktor kansızlık olan çocuklarda olabilir dedi..havale geçirir gibi ağlıyo resmen.Sağol buketim. Gerçekten iyiki var. Betül uyanınca çıkıcam yukarı anneme. Elini ayaklarını öpücem. Allahım yaa biri bişey yedi diye sevinçten ağlanılırmı? Evlat olunca bu biri ağlanırmış arkadaş....
Ayy canım benim yaa Allahım şifa versin tez zamanda inşallah. Kansızlık için ne kullanıyorsun peki. Ve birde ağlarken morarıp nefesinin kesilmesinin kansızlıkla nasıl bir ilgisi varmış ki kafam basmadı.bende bugün doktoru aradım.dün yağmur yine ağlarken uğundu durdu..nefesi kaçıy o mosmor oluyo elimiz ayağımız kesiliyo resmen.. doktor kansızlık olan çocuklarda olabilir dedi..havale geçirir gibi ağlıyo resmen.
kansızlık ilacı hiç kullanmadım..en son 6 aylıktı baktırdığımda kansız değildi..şimdi bu alyuvarlar oksijen taşıdığı için kanın azsa nefesini toplayamayabilirsin.tahminim bu benim..Ayy canım benim yaa Allahım şifa versin tez zamanda inşallah. Kansızlık için ne kullanıyorsun peki. Ve birde ağlarken morarıp nefesinin kesilmesinin kansızlıkla nasıl bir ilgisi varmış ki kafam basmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?