Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümaycım ayşe 1 ytaşında oldu demek maşallah ona yaa, Allahım sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasibetsin inşallah ayşeye ve tüm herkesin çocuklarına.
yaa menekşeyi nedense sevemedim henüz, aslında sürekli çiçek açan bir bitki, tam benim tarzım, en iyisi ben biyerden menekşenin en güzel modelinden bir tane edineyim belki suladıkça severim :) resmini çekip göndersene bana burdan yada watsaptan bakim belki heveslenirim :)

Yaseminiiimm canım beniim...arada girip okuyorum ama ne yazık ki cevap yazamıyorum çünkü çılgın müdürüm heran dibimde...Şimdi öğle tatilindeyim de yazabiliyorum..Kuzum ALLAH ıma binlerce kere şükürler olsun idare ediyorum artık...Kusmalarım azaldı..Kimi gün hiç yok kimi gün bitmek bilmiyor...Ama artık alıştım sanırım..Bugün 23. haftama girdim ALLAH ın izniyle...Veee aynı zamanda 36 yaşıma da girdim bugün:)) Merak edilmek hatırlanmak harika bir duygu...Çok teşekkür ederim Yaseminim...Hepinizi çok seviyorum canlar...

Yasemincim evde degilim gecince whatsaptan atarim :) Ben cok seviyorum menekseyi bi kac cesit daha istiyorum aslinda .

oyy maşallah sana şükürler olsun canım hamilelikte yarıyı geçmişsin. ALlah sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah canım arkadaşım.
Yeni yaşın sana dünyanın en güzel hediyesini getirecek zaten, ondan daha yüksek ve daha önemli bir dilek aklıma gelmiyor :) öncelikle minik kuşun sağlıkla, tam vaktinde, kolayca dünyaya gelsin inşallah. sende artık 3 kişilik ailenle huzurlu mutlu sağlıklı maddi ve manevi rahatlıklar içinde uzun yıllar yaşa canım benim.

Yasemincim evde degilim gecince whatsaptan atarim :) Ben cok seviyorum menekseyi bi kac cesit daha istiyorum aslinda .
sen bana bi aşıla şu menekşe sevgisini, ben onun 40 çeşidini bulur, sanada yapraklarından koparıp koparıp kargo ile yollarım :)

canim benim tekrar dogum gunun kutlu olsun rabbim evlatlarinla nice uzun saglikli omurler nasip etsin, cok şükür hamileliginin çoğu gitmis azi kalmis suan senin icin zor olsada tadini cikar bu guzel anın birde soyledin mi hatırlamıyorum senin bebeklerin cinsiyetleri neydi

yasemin 3 degil 4 kişilik aile

Kizlar size bi sorum olacak siz bebeklerinizi aylik doktor kontrolüne goturuyormusunuz, eger goturuyorsaniz dr. Ucretleri nelerdir ? ben goturmuyorum ilk 3 ay doğum yaptığım hastaneye goturuyordum saglik ocagindaki kontrolden farksiz sadece boy kg bakılıyor du asilarida saglik ocaginda yaptırmayı tercih etmiştim sonrada goturmeye gerek duymadım

Kızlar bugün işe gitmedim. Dün betül ne akşam yemeği yedi nede gece yatarken sütünü içti... bomboş mide ile yattı vicdan azabından uyuyamadım. Gece her uyanışında sütü uyku arasında verim dedim yine almadı. Sabah zar zor azıcık yedi. Onuda demin boynumdan aşağı kustu. Sonra annem krep yaptı diğer adı akıtma hani ondan. Ondan yedi biraz severek. Yatmadan öncede sütünü içti sevinçten ağladım... şuanda yatağında sallıyorum. Tam uykuya dalıyor bi öksürük geliyor uyanıyor. Kusmasa bari inşallah hayırlısı ile. Bende durumlar böyle. Tereyağını eritip içine pekmez koyuyorum 2 kaşık ondan veriyorum birde öksürük şurubu ve peditus.

kuşum çok geçmiş olsun yaa.iyi etmişsin gitmemekle..

iyiki anneler var demi..

Sağol buketim. Gerçekten iyiki var. Betül uyanınca çıkıcam yukarı anneme. Elini ayaklarını öpücem. Allahım yaa biri bişey yedi diye sevinçten ağlanılırmı? Evlat olunca bu biri ağlanırmış arkadaş....

bende bugün doktoru aradım.dün yağmur yine ağlarken uğundu durdu..nefesi kaçıy o mosmor oluyo elimiz ayağımız kesiliyo resmen.. doktor kansızlık olan çocuklarda olabilir dedi..havale geçirir gibi ağlıyo resmen.

Ayy canım benim yaa Allahım şifa versin tez zamanda inşallah. Kansızlık için ne kullanıyorsun peki. Ve birde ağlarken morarıp nefesinin kesilmesinin kansızlıkla nasıl bir ilgisi varmış ki kafam basmadı.

Ayy canım benim yaa Allahım şifa versin tez zamanda inşallah. Kansızlık için ne kullanıyorsun peki. Ve birde ağlarken morarıp nefesinin kesilmesinin kansızlıkla nasıl bir ilgisi varmış ki kafam basmadı.
kansızlık ilacı hiç kullanmadım..en son 6 aylıktı baktırdığımda kansız değildi..şimdi bu alyuvarlar oksijen taşıdığı için kanın azsa nefesini toplayamayabilirsin.tahminim bu benim..

Canlar nasilsiniz???
yasemin canim benim sana dua edeyim yani betule cok gecmis olsun,rabbim sifa versin.
Ozlem biz burdurdayiz burda sadece devlet hast var,ben cocugu oraya götürüyorum, her ay götürüyorum,her ay dedigim cocuk zaten daha yeni bir bucuk aylik olacak,sarilik oldugunda falan hep devlete goturdum, özel hast ispartada var kışın gitmesi cok zor, zaten hamileligim boyunca ispartada ki ozel hast gittik yol cok bunaltti, ama ankaradaki devlet hast cok kalabalik olur sanirim. Ama inan ki aile hekiminden farki yok allah esirgesin bi hast olursa hast gerek var bence.dedim ya bizimki sarilik oldu sonra kalca ultrasounu, yok sarilik arttimi onun kontrolu derken cok gittik,simdide sadece ayda bir giderim ama niye gidecem bilmiyorum aman ne cok yazdim.herkes iyidir insallah yazialanlari yarimyamalak okudum,biz iyiyiz aslinda acayip sikayetlerim var ama allahima hamdolsun sadece yazmadan edemeyecegim her aksam saatlerce aglama nobeti tutuyor oglumu,dua ederek atlatiyorum yoksa aglyarak kendimi yerlere atacam ,icim cok daraliyor allaha siginiyorum o anda, susmayan bebek zor,insani cok uzuyor.neyse agzimi bi acsam neler yazicam,sizi cok optum.

Buket cim çok şükür çaresiz birşey değilmiş kansızlığı kolay atlatır biter Allahın izniyle. Srn bu konuya yönel. Hangi sebze meyveler veya şifalı bitkiler var bu konuda öncelikle onlara yönel. Kuzu doğal yolla şifa bulsun inşallah.

Burcum canım arkadaşım bende geçtim o yollardan seni çooook iyi anlıyorum çok yıpratıcı bir dönem Allah yardımcın olsun. Ben şimdi küçük bebek muhabbeti olduğunda veya yeni bebek görmeye gittiğimde bile moralim bozuluyor biliyormusun. İçime kasvet çöküyor nasıl büyüyecek bu bebek diyorum.... ayyy sen anlatmasanda ben senin sıkıntını ruhumun en derinliklerinden hissediyorum. Allahım sana sabır tahammül şefkat dayanıklılık ve güç versin.

Gelelim bana...
bugün mecburen işler beni beklediği için hiç istemeyerek işe gittim... ama hep gözlerim saatte, hep aklım betülde... saat 11 gibi pişmanlık, özlem, merhamet ve annelik duygularım artık baskın geldi ve "bben napıyorum yaa dedim. İşmi önemli senin evladınmı dedim. hastaneye götürüp birdaha kontrol ettirmek fikri aklımı kemirip duruyoduruyordu. Başladım ağlamaya ama nasıl ağlamak... durduramadım kendimi onu bırakıp işe gelmiş olmanın pişmanlığı ile. Sonra hemen çıktım geldim sağlık ocağına götürdüm. Dr baktı nerdeyse 1 haftafır geçmemiş ve azalmamış dedi. Artık mecburen antibiyotik yazmak zorundayız yoksa bronşite çevirmesinden korkarım dedi. Diğer peditus ve bricanyl şurubu kesti. 2 güne kadar daha iyi olmazda hastaneye götürüp hava verdirin mutlaka dedi. Allahım inşallah iyileşirde gerek kalmaz öyle şeylere. Bide hava cihazı var dedi ev tipi ventolin mi neymiş adı.hani ağzına burnuna bi plastik takıyorsun o cihaz hava veriyor. Varsa ondan sabah akşam hava ver iyi gelir dedi. Komşuda varmış getirdi sağolsun. Ama başkasının kullandığı şeyi kullanmak pek aklıma yatmıyor.
Birde o siyah turpu oyup içine tereyağı peynir pekmez bal ve çörek otu koyup doğal antibiyotik de yaptım. Meyve püresinin içine karıştırıp verdim bugün. Allahım uğraşıyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum inşallah tez zamanda şifa bulur betüşüm. Dua edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…