Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kanda falan baktırmasaydım gebeliğe, şuan ben hamile olduğumu asla anlamazdım. Hiiiiiç belirtim yok.
Haziran annelerinin topiğinde, midesi bulananlarmı dersin, uykusu çok gelenlermi dersin, göğüslerinin ucu kararmaya başlayanlarmı dersin neler neler, onlar öyle anlatınca kendime sinir oluyorum ben niye böyleyim diye Yani diyeceğim SAKIN BELİRTİ ARAMAYIN, YANILIRSINIZ

kızlar napıyorsunuz ben hala ist dayım daha adet olmadım ama fazladan doğum kontrol hapı kullandım adet olmamak için çünkü dr um burada değil

inş kistim gitmiştir ya klomene başlarım bu ay
bide ben de varımm

oku oku bitmedi anacım..kaynatmışsınız da kaynatmışsınız..bizde kuzucuklarımla döndük erzuruma.. şimdilik dinleniyoruz..yarın iş başı..
fırsat buldukça yazıcam..hayali belirtilerimi anlatacam:)))
hadi anacım öpüldünüz..
bu arada yasemin ben zaten varım dua listesinde:))
ben daha öncede okumuştum..idmanlıyım yani...

Canım kesinlikle (Allah'ın izniyle) bende varım yüreğimin derinliklerinden okurum duayı sizin için bu arada çok şekersin oturup uğraşmışsın, çok hoşuma gitti ama şüphe duyduğum bişey var, bu eller senin mi? bunu da kanıtlamak için elinin ve yüzünün de bulunduğu bir foto koymalısın yoksa bütün topic kuşkuda kalacak yok yok şaka sen böyle gizemli kal

selammm kızçeler nasılsınızz napıyosunuz baya kalabalık burası maşallah
hemen soruyu üzerime alıp cevaplıyorum, iyiyim canım , sabah işe gidiyorum akşam 16.30 da evdeyim, yemek internet ütü :) sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? bende buralarda olunca kendimi çok iyi hissediyorum yasemin sağolsun kulakları çınlasın iyi ki açmış bu topiğe

Nasilsiniz?

Masaallah dün aksam baya bi döktürmüssünüz

merve adet olmana cok sevindim canim.

canım sorma, dün gece bende yoktum okudum hepsini ortam çok güzelmiş, bu arada hemen soruyu üzerime alıp cevaplayayım, iyiyim hele burda forumda daha da iyiyim, günlük stresi iştekii stresi unutuyorum burda gezinirken sen naasılsın?

merhaba kızlar bugün adetin 30. günü ve bende hiç bi belirti yok sadece akıntım oluyor 2 gün daha bekleyeceğim

canım eğer herşeyin normalse, inşallah güzel bir haber gelebilir, 7verengul arkadaşımız hamile 5. haftasında ve hala hiçbir belirtisi olmadığını söylüyor, bende arkadaşlarımdan şahit oldum ne bulantı, ne uyku, ne göğüs hassasiyeti bunların hiç biri olmadan da hamilelik yaşanıyor, kalbini ferah tut

canım benimm kuzucuklarınnın hayırlı bekleyişi tam gaz bizlerde de devam ediyor. Allah hayırlı haberler vermeni nasip etsin inşAllah.

ayyy Allah senin iyiliğini versin yaa varya bugün mesaideyim işlerim nekadar yoğundu anlatamam kafayı yedim, ama senin şu yazın beni resmen koparttı, ayy şüphe haa
canım benim çok tatlısın yaa

canım arkadaşlarım, herkesin çok hoşuna gitmiş bu koyduğum resimler, okudukça iyikide yapmışım diyorum valla bende çok sevindim böyle bi ekşın yaptığıma topikçe güldük ne güzel oldu.
valla 1 günde bütün yazdığım isimler nerdeyse onay verdi maşallah diyorum başka bişey demiyorum, süper aktifiz kızlar, kk bize ödül verecek bu gidişle
Cuma günü ALlahın izni ile başlıyacağız, ismini onaylatmayanları en sona yazacağım birkaç gün daha bekletip sonra sileceğim mecburen bilginiz olsun
hepinizi öpüyorum akşam yine nete girersem kaynatırız yaa dün gece süperdi varya tadı ağzımda kaldı, yine bi ekşın bulmam lazım ki sizi toplayabileyim

günaydın kızlar netim bozuk çalışma varmış çok sık giremiyorum bende varım inş hayırlısı

Günaydın Arkadaşlaaaar, dün geç çıktım bugün erken geldim, işe gelip gitme sistemim bozuldu
Şimdi dün ile ilgili flash bir gelişme aktarıyorum; hani diyordum ya dua edin ev satılsın diye, hatta tesbih ile çekilip o tesbihin kıbleye asılıp beklendiği bir dua vardı onuda yapmştım 40 tesbih dağıtıcam diye adamıştım. işte sonradan da bizim bir akraba hoca var, annem ona danışmış ne okuyalım ne yapalım kız strese giriyor satılmadı belirsizlik içinde kaldı diye sormuş. sağolsun hocamızda bir dua yazdı bunu evinizin kapısının eşiğine takın ev satılana kadar, sonrasında ise başka bir hacetiniz için niyetlenin taşıyın yanınızda demiş. Bu arada hocanın yazdığı kağıdı okudum, hep Kurandan ayetler,bazı bildiğimiz dualar filan var, safranla yazmış sağolsun. Yoksa güvenemem yani Allah korusun içinde ne yazdığını görmeden içim rahat etmezdi.
Bizim oturduğumuz ev kayınpederimin üstüne tapuluydu, Velhasıl sadede geleyim bizim bir miktar birikmişimiz vardı,bir miktarda borç bulduk parayı kayınpederime verdik tapuyu üstümüze aldık ve oturuyoruz oturduğumuz yerde. ilerde diğer kardeşler ile sürtüşme çıkmasın diye üstümüze olsun istedik. çok şükür Allah nasibetti tapulu damgalı mühürlü bir evimiz oldu
o yüzden şimdi 40 tane tesbih alıcam dağıtıcam, bugün işim var yani

heee tabi sonrası da var, hocanın yazdığı o dua kağıdını dün eşime çıkarttırdım kapının üstünden, "hadi şimdi bana takıyoruz dedim" bebiş olsun diye, bizi bi göreceksiniz abdest aldık, kıbleye döndük, törenlerle onu sardım sarmaladım ipe geçirdim boynuma astırdım eşime dualarla bakalım herşey Allahtan, umutluyum yine...

haftasonu safranbolu bartın abant vs gibi bir tur yapmayı planlıyoruz Allah nasibederse, orda da bir deneme yaparız belki tepdili mekanda ferahlık olur dedim

canım senin adına sevindim güle güle hep huzur içinde oturasın evinde inşallah ardından da bebiş haberin gelir mutluluğun katlanır

gözün aydın canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. içindede bıcırı bıcır evlatların koştursun

herkeslere günaydın bildiginiz gibi bu ay klomen kullandım sabah namaza kalktıgımda sol kasıgıma öyle bi agrı saplandıki anlatamam çok fenaydı bu yumurta çatlaması olamaz öyle deilmi yada eger öyleyse bagıra bagıra yumurtam çatladı :)))

canım yumurtanın çatlamasından olabilir klomen biteli ne kadar oldu iğne vurulmadın mı

30 eylül de bitti klomen igne olmadım eger çatladıysa yarın doktora boşa gidicem ((( ve boşuna para bayılcam demektir.

hıımmm tam zamanı canım çatlamasının ama doktora gitmeyince de öğrenemessin ki çatlamışmı çatlamadıysa eğer bu günlerde iğne olman gerekiyor inşallah herşey yolunda gider bebişin gelir

hıımmm tam zamanı canım çatlamasının ama doktora gitmeyince de öğrenemessin ki çatlamışmı çatlamadıysa eğer bu günlerde iğne olman gerekiyor inşallah herşey yolunda gider bebişin gelir

inş. inş.. acaba ben bu akşamı degerlendirsemmi yarın doktor kızarmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…