- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.621
olurya önğnde uzun yıllar var halledersin..hele bi çocukların büyüsün okula gitsin..sende evde daha da arttırırsın bu işi o zaman tamamlarsın..
Allah yardımcın olsun bende mi öyle olacağım acaba... uykusu düzene girsin diye dua ediyorum hep çalışmaya başlayınca zor olacak işimi hakkıyla yapamayıp çocukların vebaline girmekten korkuyorum...
yağmurda ne yapsın yaramazlığa devam..seninkide öylemi bilmiyom ççevde hafta sonu oturduğum yerden şöyle bi gözlemliyim dedim.iki saniye oturduğunu görmedim..o tarafa gdiyo bu tarafa gidiyo.oyuncakları elinden saçıyo ortalığa..bişey keşfediyo limden tutup götürüyo koşa koşa gidiyo..hiç normal yürümüyo..hp koşuyo..şimdi yeni evde büyük 4 metre koridor var obaş bu baş koşuyo...salona bayılıyo salonda sehpada iki tane süs eşyası var..onlara cıs dedim uzaklaştırdım..salona girince benim gözümün içine bakıyo..bi boş anımı bulsa hemen kapacak..kv de yağmuru öyle terbiye ediyo bak annen elini sıkar diyo..:))bak yağmur cıs mış o diyorum kendi elini sıkıyo ııı diyo parmağını sallıyo:))
anlayacağın bir tek pepe izlerken oturuyo ondada pek uzun değil hemen ayağa kalkıp tv nin dibine giriyo..allahısen seninkide böylemi..nolur böyle de..:))
Gülhanım günaydın, canım yaaa keşke annen filan yakında olsa, tek başına tabiki yapamazsın hiçbirşey, şahsen ben yapamıyorum yani, yapanlara helal olsun maşallah ve tebriklerimi gönderiyorum. ben eğer bir iş yapacaksam akşam eşim işten gelince ancak birazcık yapabiliyorum, betüle azıcık bakta şunu bunu yapim diyorum. ama tabi betül benim yanıma gelmek için kendini yırtıyor, ne yapıp ne edip yine gelip bana yapışıyor :) yani iş yapmak , kendine bakım yapmak için eşinin sana yardımcı olması lazım, yoksa çok zor bence, ne desen ne yapsan haklısın. birde bunların üstüne eşinle anlaşmazlıklar yaşamışsın, e tabi bu psikoloji ile nasıl kendini toparlamanı bekliyorlar senden anlamadım...
Asyanın durumunuda valla anlayan doktora helal olsun, şansınız varmış kuşum öyle bir dr a denk gelmişsiniz. ama çok şükürki kalıcı bir durum değil galiba, o dediğin operasyonu geçirince düzelecektir inşallah ömür boyu. ama tabi çocukluk döneminde sana iş düşüyor yine onu koruyup kollamak, Allah yardımcın olsun inşallah o daha bir melek, Allah korur kuzucuğunu merak etme, çok stres yapıpta daraltma kendini.
sen asyayı meşgul etmenin yollarını ara hep kuzum, ne bileyim yani atıyorum çubuk kraker ile oyalanıyorsa ver eline oyalansın, sen en azından kaşını bıyığını al o arada, veya 1 tane çizgi filme alıştır hergün belirli saatte o çizgi filmi aç ona dalsın, herzaman açarsan bakmıyorlar, ama belli saatte ve kısıtlı bir zamanda açarsan dikkatini çekebilir. yada bir çekmeceyi aç, al bak burda neler var de o karıştıtıken sende saçlarını tara makyaj yap filan.
zaten yerleri süpürürken büyük ihtimalle sorun çıkartmıyordur, o elektrik süpürgesinin seni ne hikmetse onlara iyi geliyor :)
yani temizlikten önce bence kendi bakımına kendi temizliğine odaklan kuzu, çünkü bu erkekler için öncelik bu. dolabını aç, o bütün paspal kıyafetlerini doldur bir poşete ver gitsin. daha geçen hafta yaptım ben onu, annem dediki kızım ne biçim şeyler giyiyorsun böyle dolap kıyafet dolu at şunları dedi, hakkaten bi baktım yeşilin üstüne pembe giymişim altıma gri eşofman vs.. dolabı bi karıştırdım giymediğim birsürü güzel şey çıktı, hani dışarda giyerim , misafir gelince giyerim vs dediğim birsürü kıyafet. yahuuu dedim misafir sanki herzamanmı geliyor, ama eşim beni hergün görüyor o görsün bu kıyafetleri bari dedim şimdi onları çıkarttım giyiniyorum. yani gerçekten toparlanmamız lazım kızlar, sabah işe giderken görüyorum millet sabahın 6'sında full makyaj, kuaförden çıkmış gibi bakımlı taranmış saçlar, en son moda kıyafetler, mis gibi kokular sürünüp çıkıyorlar evden, tabiki çoğunun çocuğu yoktur ama, sonuçta eşlerimiz bize söylemese bile bizleri o sokakta gördükleri bakımlı kızlar ile karşılaştırıyorlardır.
kendine öncelik sırası belirle, öncelikle hayata tutunmaya kendine bakım yaparak başla, saçlarını tara, hergün parfümünü sık, paspal kıyafetlerini sakın ve sakın giyme, kaşını bıyığını mutlaka almayı ihmal etme. cımbızın tuvalette dursun, her girişte 1 tane tüyünü alsan kardır yani. ebni biliyorsun cuma günleri herkes cuma namazına gidince işyerinde alıyorum kaşlarımı :))))
sabah sabah çenemmi düştü yoksa seni mi özlemişim nedir :) irtibatı kopartmayalım kuzum benim. eğer eşinle olan durumların için bir dua okuyalım filan dersen ben varım, Allahı aranıza muhabbet sevgi bağlılık versin inşallah. ama bunların olması senin hayata tutunmana bağlı, sen önce kendine değer verip kendine önem gösterki, karşındaki de sana değer verip önem göstersin
tumayim adam artik skildi ilk zamanlar asla sorun cilarmazdi ama aimdi hic birseyi kaldıramıyor ins düzelecek hersey yoluna girecek buna inanıyorumGülhan canim Rabbim kalbinizi tekrar askla doldursun.Bende hic bir is yapamiyorum hep esofmanlayim ama sag olsun esim hic problem cikarmadi iyi kotu idare ediyoruz .Bol bol dua et canim hatta bizdr senin icin bir dua etkinligi baslatalim .
aman tumay Yaseminin dediği gibi bu düşünceden hemen uzaklas sonra takıntı haline gelir adam ne yapsa altında bisey ararsın bu durum esinede yansır tabiri caizse essegin aklina karpuz kabuğu sokmak gibi bisey olur bide hep aklima gelen seyleri yaşamaktan korkmusumdur zaman zaman aklima gelen basima gelirCanlar ya benim cok buyuk korkum aldatilmak aile icinde yasananlar psikolojimi cok etkilemis cok korkuyorum Rabbim korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?