Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah yardımcın olsun bende mi öyle olacağım acaba... uykusu düzene girsin diye dua ediyorum hep çalışmaya başlayınca zor olacak işimi hakkıyla yapamayıp çocukların vebaline girmekten korkuyorum...

Canım uyku düzenı diye bırsey yok bana göre cünkü var olan düzen bozuluyor benim prensesin 4 ile 6 ay arasında harika bir düzeni, vardı akşam 1 de uyurdu sabah 9a kadar ve sadece gece 1 kez emmek için uyanır emip geri yatardı öğlenleri 3 saat kesintisiz uykumuz vardı ama hanım kızımız diş çıkarmaya başladı ve düzen yok 15 aylık olduk hala düzen yok :

tatlımm tek değilsin benim kızımda maşallah erkek olsa bu kadar yaramaz olmazdı diyorum fırlamanın önde gidenı beni parmagında oynatıyor resmen hiç söz dinlemiyo tvye gidip gözümün içine baka baka kanalları değiştiriyor yada kapatıyor ve bittiii gitti diyo

yasemin canım benim betül nasıl oldu kuzucum ya benim kızımda balgamlı öksürük kusma ve bundan kaynaklı tıkanıp nefessiz kalıyordu ve hastaneye gittiğimizde bronşit deniyordu ve ventolin antibiyotik falan veriliyordu ve 2-3 ay boyunca 15 20 güne br hastaneye gidiyorduk en son 11 aylıkkken bu olayı yasadık ve akciğer filmi sonucu yüksek zatüreden kaynaklı yatıs verildi ama bana göre öyle bir hastalığı yoktu derken bir asistanın dikkatli incelemesi sonucu filimde bi farklılık görmüş ve komisyok toplayarak inceletm,ş ve iznim ile asya ya anastezi verildi ve 10 dk uyutuldu bt ye girdi ve sonuç asyanın doğuştan gelen bir rahatsızlığı varmış asyanın sağ ve sol diyaframları eşit olması gerekirken sağ taraf sol tarafa göre yukarıdaymış ve ciğere baskı yaptıgı için öksürük krizine balgamlı kusmaya neden oluyormus ve nezle dahi olmaması gerekiyormuş çok şükür suana kadar iyyiz ama ilerleyen yaşlarda operasyon gecirerek düzeltilecek ve erken teşhis konması çok iyi oldu bizim için seninde aklında bulunsun diye yazdım cnm

Bu arada gelelim bana 1 aydır girmiyormuşum buraya cunku çok kötü günler geçiriyorum eşimle aram çok bozuk yaklasık 5-6 aydır sürekli kavgalıyız sürekli didişiyoruz ve eşim ayrılmak istiyordu benden kavga sebepleri evi temizleyememem ilgisiz olmam sözümü tutmamam ve karsısında konuşmammıs sonra konustuk anlaştık bakalım inş. düzelir bunlar dışında babaannem yoğun bakımda 3 haftadır ve sehir dışında yasıyorlar ölmek üzere drlar beyin ölümü gerçekleşebilir herşeye hazırlıklı olun diyorlar ve ben gidip göremiyorum ölse cenazesine bile gidemicem vicdan azabı çekiyorum ama bu karda kışta gidemem asyayı bırakamam çünkü hala emziriyorum ve aşırı düşkün bana onuda götüremem çünkü hasta olmaması gerekiyor o soğuktada kesin hasta olur napacam bilmiyorum bunlara üzülürken ananaem yoğun bakımda yattı çıktı allahtan o toparladı kendini

Ve asyam miniğim bişe yemiyor ve nasıl alıştıracam bilmiyorum çok uykusuzum yorgunum ama kimsenin beni anladığı yok

ben aşırı kilo verdim ve asyam sağolsun kendimle ilgilenemiyorum kuaförün yolunu unuttum resman üzerime ne bulsam giyiyorum özen gösteremiyorumbunlar yetmezmiş gibi bana destek olması gereken insanlar ne biçim giyiniyosun saça bak başa bak kılığa kıyafete bak iskeletora dönmüşsün çirkinleşmişsin sen böyle olmaya devam edersen kocan seni bırakır falan diyorlar ben yapamadığımı asyanın beni bırakmadığını söylüyorum bahane çok isteyen yapar diyip sinirlerimi altüst ediyorlar

Gülhanım günaydın, canım yaaa keşke annen filan yakında olsa, tek başına tabiki yapamazsın hiçbirşey, şahsen ben yapamıyorum yani, yapanlara helal olsun maşallah ve tebriklerimi gönderiyorum. ben eğer bir iş yapacaksam akşam eşim işten gelince ancak birazcık yapabiliyorum, betüle azıcık bakta şunu bunu yapim diyorum. ama tabi betül benim yanıma gelmek için kendini yırtıyor, ne yapıp ne edip yine gelip bana yapışıyor :) yani iş yapmak , kendine bakım yapmak için eşinin sana yardımcı olması lazım, yoksa çok zor bence, ne desen ne yapsan haklısın. birde bunların üstüne eşinle anlaşmazlıklar yaşamışsın, e tabi bu psikoloji ile nasıl kendini toparlamanı bekliyorlar senden anlamadım...
Asyanın durumunuda valla anlayan doktora helal olsun, şansınız varmış kuşum öyle bir dr a denk gelmişsiniz. ama çok şükürki kalıcı bir durum değil galiba, o dediğin operasyonu geçirince düzelecektir inşallah ömür boyu. ama tabi çocukluk döneminde sana iş düşüyor yine onu koruyup kollamak, Allah yardımcın olsun inşallah o daha bir melek, Allah korur kuzucuğunu merak etme, çok stres yapıpta daraltma kendini.
sen asyayı meşgul etmenin yollarını ara hep kuzum, ne bileyim yani atıyorum çubuk kraker ile oyalanıyorsa ver eline oyalansın, sen en azından kaşını bıyığını al o arada, veya 1 tane çizgi filme alıştır hergün belirli saatte o çizgi filmi aç ona dalsın, herzaman açarsan bakmıyorlar, ama belli saatte ve kısıtlı bir zamanda açarsan dikkatini çekebilir. yada bir çekmeceyi aç, al bak burda neler var de o karıştıtıken sende saçlarını tara makyaj yap filan.
zaten yerleri süpürürken büyük ihtimalle sorun çıkartmıyordur, o elektrik süpürgesinin seni ne hikmetse onlara iyi geliyor :)
yani temizlikten önce bence kendi bakımına kendi temizliğine odaklan kuzu, çünkü bu erkekler için öncelik bu. dolabını aç, o bütün paspal kıyafetlerini doldur bir poşete ver gitsin. daha geçen hafta yaptım ben onu, annem dediki kızım ne biçim şeyler giyiyorsun böyle dolap kıyafet dolu at şunları dedi, hakkaten bi baktım yeşilin üstüne pembe giymişim altıma gri eşofman vs.. dolabı bi karıştırdım giymediğim birsürü güzel şey çıktı, hani dışarda giyerim , misafir gelince giyerim vs dediğim birsürü kıyafet. yahuuu dedim misafir sanki herzamanmı geliyor, ama eşim beni hergün görüyor o görsün bu kıyafetleri bari dedim şimdi onları çıkarttım giyiniyorum. yani gerçekten toparlanmamız lazım kızlar, sabah işe giderken görüyorum millet sabahın 6'sında full makyaj, kuaförden çıkmış gibi bakımlı taranmış saçlar, en son moda kıyafetler, mis gibi kokular sürünüp çıkıyorlar evden, tabiki çoğunun çocuğu yoktur ama, sonuçta eşlerimiz bize söylemese bile bizleri o sokakta gördükleri bakımlı kızlar ile karşılaştırıyorlardır.
kendine öncelik sırası belirle, öncelikle hayata tutunmaya kendine bakım yaparak başla, saçlarını tara, hergün parfümünü sık, paspal kıyafetlerini sakın ve sakın giyme, kaşını bıyığını mutlaka almayı ihmal etme. cımbızın tuvalette dursun, her girişte 1 tane tüyünü alsan kardır yani. ebni biliyorsun cuma günleri herkes cuma namazına gidince işyerinde alıyorum kaşlarımı :))))
sabah sabah çenemmi düştü yoksa seni mi özlemişim nedir :) irtibatı kopartmayalım kuzum benim. eğer eşinle olan durumların için bir dua okuyalım filan dersen ben varım, Allahı aranıza muhabbet sevgi bağlılık versin inşallah. ama bunların olması senin hayata tutunmana bağlı, sen önce kendine değer verip kendine önem gösterki, karşındaki de sana değer verip önem göstersin

canım ALLAH kolaylık versin İNŞALLAH herşey yoluna girer..asyaya çok geçmiş olsun...öncelikle karşında seni anlayacak insanların olması çok önemli..yaseminin dediklerine bende katılıyrum eşinin sana destek olması lazım asya yanındada olsa kuaföre gideceksen onuda al git yada evde kendin yapacaksan fönünü makyajını asya varken de yap ama ilk önce moralini yüksek tut silkelen bi kendine gel herşey yoluna girecek olumlu düşün olumlu olur canım..

günaydın kızlar hayırlı günler bol bol güzel haberli saatler günler olsun. GÜLHANCIM rabbbim yardımcın olsun insanın eşiyle sorunlu olması çok kötü bende doğumdan sonra uzun süre yaşadım artık boşanalım huzura kavuşalım diyorduk hatta eşim bir gün dedi bu böyle olmayacak gel intihar edelim kurtulalım bu azap yeter sana da bana da. neyse atlattık çok şükür sende atlatmışsın bu günler için tek tavsiyem GÜLLÜ YASİN DEKİ nikah duası elinden geldiği kadar oku iyi geliyor rabbime dua etmek her zaman iyidir.erkekler çocuk gibi hep ilgi onların üstünde olsun istiyorlar çocuktan sonrada kadınlar hayattaki en önemli şeylerine kavuşuyorlar eee erkeklerde dışlanıyor bunu hazmedemiyorlar.

Gülhan canim Rabbim kalbinizi tekrar askla doldursun.Bende hic bir is yapamiyorum hep esofmanlayim ama sag olsun esim hic problem cikarmadi iyi kotu idare ediyoruz .Bol bol dua et canim hatta bizdr senin icin bir dua etkinligi baslatalim .

Yaseminim balim annemle ayni sehirde oturuyoruz ve bana cok uzak degil tek otobüsle benim evimde oluyo ben bunlari anlattigimda malesef asya durur kendinyap demektrn naska birsey yapmıyor gelip kiza bakmiyoo hep bahanesi var gelmememek için esim onsallah aramiz düzelir cok sıkıldım bunlardan
Gulcum asya ile malesef bise yapilmiyo çok dikkat ediesi gereken bir durumdayiz be benim kizim asiri haylaz ve yaramaz ne gorse aynisini yapıyor gec en dolabimi acip rujlarimi hem yemis hem sürmüş uanagina allik surmeye çalışmış odaya bi girdim bi elinde ayna diğer elinde allik fircasi ve bana bakip anneemm baaa ciccii diyor inanirmisin ben bile okadar guzel ruj suremem alt dudagini büyütmüş ust dudak minicik kalmis cok komik hir hali vardi ve ben asyanin yaninda sadece 1 kez makyaj yaptim olan durum bu

Burcum aynen esinle sorun yasak cok zor insallah gececek bu gunlet o dua aklimda bi kere daHa soylemistin ama hastalığı m daha bitmedo bitse hemen okuyacam

Bana hastaykrnde dilimden dusurmeuevegim evimde huzur berekeolacal bit duaonerir misiniz kızlar

Gülhan canim Rabbim kalbinizi tekrar askla doldursun.Bende hic bir is yapamiyorum hep esofmanlayim ama sag olsun esim hic problem cikarmadi iyi kotu idare ediyoruz .Bol bol dua et canim hatta bizdr senin icin bir dua etkinligi baslatalim .
tumayim adam artik skildi ilk zamanlar asla sorun cilarmazdi ama aimdi hic birseyi kaldıramıyor ins düzelecek hersey yoluna girecek buna inanıyorum

Gülhan düzelicek insallah rabbim cok büyük.Esin sinirli oldugu zaman 21besmele cek üfle bi dua daha vardi ama suan hastayim kitaba bakamiyorum bakip yazarim birde gullu yasinde cevirgel duasi var dayim icin okumustuk esiyle baristilar ki arada baska kadin vardi .Rabbim korusun.Asya yi anlatinca sanki Ayse yi dinliyorum gibi oldu gecen dudak nemlendiricimi yemis.Cok korktum .

Gülhancım annenin yaptığına çok şaşırdım niye öyle yapıyor acaba, aranızda bir kırgınlık filanmı olmuştu acaba??
1 kere evde iple bazı kıl tüy işleri yaparken betül gördü, bir baktım çekmeceden ipi almış, ipi ağzına sokmuş, o da beni taklit ediyor:)))) gülmekten öldüm, tuvalete girince hemen ordan tuvalet kağıdını koparıp, benim bacaklarımı siliyor, yani herşeyden anlıyor bu küçük insanlar gerçekten :) artık birçok şeyimin yerini değiştirmeye başladım, çünkü heryerde parmağı var, sende rujunu sür yüksek yerlere koy, ama o alıyor görüyor diye kendini ihmal etme kuzu. Gülhancım deminde soracaktım unuttum sen çalışıyormusun yoksa evdemisin?

Tümayım ALlah korusun öyle kötü şeyleri aklına geldikçe at aklından, sonra takıntı oluyor, adam bişey dese bişey yapsa hemen ona yoruyorsun, bunda eşini olumsuz etkiler, Allahın izniyle sen dualarını oku ALlaha emanet et sonra.

kızlar yaa nazan pek gelmiyor galiba yada ben rastlamıyorum. o en son gördüğümde bazı kişilere kırgınım gibisinden birşeyler söylemişti, bilginiz varmı o konu ile ilgili kime kırgındı acaba, ve neden topiğe gelmiyor??

Yaseminim calismiyorum cnm cunku kizima bakacak biri yok kresler cok pahali calissam paranin tamami krese gidecek esimde calisma diuor kizimizla ilgilen diyor calismak onemli degil kizimizn hayatı daha onemli diuor 1 yil daha dayan sonra bakariz diyor bilmiyorum annem ilk zamanlar cok yardimciydi ama son zamanlarda o yardimdan eser yok kuzucum

Canlar ya benim cok buyuk korkum aldatilmak aile icinde yasananlar psikolojimi cok etkilemis cok korkuyorum Rabbim korusun.
aman tumay Yaseminin dediği gibi bu düşünceden hemen uzaklas sonra takıntı haline gelir adam ne yapsa altında bisey ararsın bu durum esinede yansır tabiri caizse essegin aklina karpuz kabuğu sokmak gibi bisey olur bide hep aklima gelen seyleri yaşamaktan korkmusumdur zaman zaman aklima gelen basima gelir

Gülhancığım canim asya nin rahatsızlığı şükür ki erken teşhis edilmiş ilerleyen zamandada müdahale edildiğinde biseycik kalmaz inşallah
esinle olan durumda insallah bir an önce düzelir ev temizliği icin sanayardım edebilir temizlige yardım etmiyorsa bile asya'ya baksa sen is yapsan olur kendi bakımına gelincede o çocuğa bakarken sen git kuaförde saçını başını yaptir kas bıyık ağda bişeyler yaptir madem eve ve kendine bakmadigini düşünüyor kendiside sana biraz yardımcı olmalı bende bora ile is güç yapamıyorum gündüz öyle uzun uyumuyorda uyanikken de surekli ilgi istiyor benim evimde hic temiz değil ama çok şükür annem bakiyor bende o sırada temizlik yapıyorum annem olmasa mümkün değil bisey yapamam. Sende öyle detayli temizlik yapamasanda evi biraz derle topla toz falan al ev temiz görünecektir erkekler öyle detaylı temizlikten anlamazlar

Bu arada gülün paylastigi yazi ile ilgili olarak; bende calismaya bayilmiyorum evde durup cocugumla ilgilenmek isterim ama bora beni evde cok yoruyor bende biraz çabuk sıkılıyorum aslında işe gitmek bi bakima benim için kaçış oluyor ama coğu zaman evimde olup cocugum la ilgilenemedigim icin üzülüyorum ayrica yıllardır çalışıyorum tazminatimi yakmak istemiyorum zaten borçlar var tek maasla sıkıntı cekeriz ayrıca işten ciksam bir daha çalışmam sanırım bu durumda emekliligimde yanar hic olmazsa is gunu olarak emekliliği hak edeyim diyorum yoksa yaşı doldurmak ne mümkün suda varki 15 senedir aralıksız çalıştım evde durmaktan sikilabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…