Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarim hepinizi cok özledim, arasira giriyorum sadece okuyup çıkıyorum herkes iyidir insallag,memeye düş+ün ve cok aglayan bir oglum var,Rabbim ömrünü uzun ve saglikli kılsın, ama evi pok götürüyo ve ben inanilmaz bakimsizim, eşimde bana yardim etmekten benim bu cirkinligimi gorecek diurumda degil. Hepinizi opuyorum Allah yureginizi ferah kilsin

Benimkinee soyluyorum ama anlamiyor annemi çağırıyorum ya gelmiyor arada gelincede 2 kisisiniz bu ev nasil boule dağılıyor falan diyo o soylemi daha xok sinirimi boZuyo
Esime diyorum bi saat bk isi bitireyim diyorun tanam diyi tatil gunu gelince bak diyorum kavga esiyoruz ya son zamanlarda kucucuk olaylarda bile tartistigimiz icin arrik onada soylemiyorum kendi basima tepinip duruyorum kv desen auda 1 geliyorlar ona diyorum 2 gün onceden gwl temiLik yapacam diyorum gelmiyor geldigindede esime sutasi cok pis soyle gulhana temizlensin yok 1 yildir perdem yikanmiyormus cok pismis hix temizlik yapmiyormusum soylicekmis eaim bana temizlicekmisim ya bana degil esime soyluyo uyardigim halde ve yanlis konusyor benim ne yaptigimi bilmeden soyleniyo

Arkadaşlar annem bu kemoterapiden çok etkilendi afedersiniz kusuyo sürekli ağrıları çok dualarınızda olsun lütfen..
Gülhancım varsın batsın ev sağlık olsun kimseyi kafana takma yapabildiğin kadar yap fazlasını isteyen olursa da ben bu kadar yetebiliyorum kusura bakma dersin. Çok biliyolarsa gelsin yapsınlar ey allahım ya niye böyle insanlar ben anlamıyorumki ne geçiyo yani eline allah akıl fikir versin hepimize hiç sıkma canını tatlım dua et geçici bi dönem güleryüz en önemlisi sen onu yapmaya çalış eşin eve geldimi güleryüz göster sen düzeltmeye çalış inşallah eşinde karşılığını verecek sabır sabır sabır..
Öpüyorum sizi

canım kemoterapinin etki etmesi iyi geliyor anlamına geliyor benim bildiğim benim kayınvalidem de aldı doktor ne kadar etkilenirsen zehir okadar çabuk yok olur demişti onun için inşallah annene de şifa olacak ve kurtulacak.

selam kızlarrr...

canım kemoterapiden etkilenmesiçok normal halsizleşmesi kusmasıda çok normal benim yengemde gördü kemoterapi bitti ışın tedavisi gördü şimdi çok şükür iyi kurtuldu sadece 3 ayda bir kntrole gidiyor ve diyeti var onu uyguluyor herşeyi yiyemiyor yasak..inşallah annende şifasına kavuşacak tez zamanda az kaldı canım ALLAH ŞİFASINI VERSİN SABIR VE DAYANMA GÜCÜ VERSİN CANIM..

Gamzecim inşallah arkadaşlarında dediği gibi kemoterapinin etkisi inşallah güçlü olarak o zararlı şeyleri yok etmiştir. Dualarımdasınız yine bugünde dualarımda olacaksınız.

Gülhancım yaa seninde çevrende bir tane merhametli iyiliksever vicdanlı bir insan yokmuş be arkadaşım. yani bukadar olur, hadi yardım etmiyorsunuz bari birde kınamayın şöyle pis böyle dağınık gibi. yazıklar olsun valla. ALlah sana sabır güç kuvvet versinde inşallah onların hiçbirine muhtaç etmesin Allahım seni. Gamzenin dediğine katılıyorum, güleryüz en önemlisi, ama işte insanın da içinden gelmiyor böyle hiçbirşeyin ucundan tutmayan kişilere güleryüz göstermek. Allah sana güç versin herşeyi yapacak güç versin inşallah. birtek onu diyebiliyorum. Kimseden sana hayır yok anlaşılan...

Burcu canımmm ben senin zamanlarındaki günlerimi hatırlamak bile istemiyorum çok zor zamanlar çoookk.... inan küçük bebek görünce yüzümü buruşturuyorum, ALlah affetsin küçük bebek görmek istemiyorum. bana hiç tatlı gelmiyor, moralim bozuluyor aksine :) ama zaman herşeyin ilacı olacak inşallah canım benim. sen bitki çaylarını iç sakinliğini koru ve etrafındakilerden mutlaka yardım al. herşeyi kendin yapmaya çalışma

Allah allah yardım etmez bide söylenir sana söylesin eşine söyleyeceğine sende yeri gelince ver cevabını.

Kızlar biliyorsunuz bana bir çiçek tutkusu geldi, başka bir çiçek topiğinde paylaştım, sizlerde göründe belki sizede bulaşır diye burda da paylaşayım dedim
Bunlar dün istanbul ağaç a.ş. den aldığım güzellikler
saksılarını henüz güncellemedim aldığım gibi duruyorlar. son hallerini çekip ayrıca sizlerle paylaşacağım.
birçoğunun adı ve fiyatı etiketlerde görünüyor, çok uygun fiyatlar 3-5 tl arası, birtek bonzainin fiyatı değişik.

* 1. resimdeki atatürk çiçeği o pembe yapraklı olan, o zaten hiç çiçek açmasa bile benim yaprak güzeli çiçeğim gibi kendiliğinden güzel olan bir çiçek.
* 2. resimdeki kaya sarmaşığını ya yüksek biyere asıp yada koyup aşağı doğru uzatıcam, yada saksıya bir kaç tane çubuk dikip yukarı doğru sardırmayı düşünüyorum. büyük ihtimalle sardırırım onu biyerlere.
* 3. resimdeki kırmızı yeşil yapraklı küçük bir çiçek vari ismi "fittonia" onu yengem istedi ona aldım, benim değil yani.
* 4. resimdeki o küçük küçük mor çiçek açan varya ismi "erica funda çalısı" birde hoş kokuyor bayıldım ona.
* ah birde aşağı doğru yaprakları sarkmış olan "mor telgraf" isimli çiçek var sandalyenin üzerinde duruyor resimde. görünce ayy dedim renge bak, bendaha çok çiçekleri olan değil, yapraklarının rengi güzel olan çiçekleri seviyorum. Bununda yaprak rengi mürdüm ve yeşil karışımı harika. Onun fiyatı da 6,90 tl.
* en sonda çılgınca uzamış sadece dallardan oluşan bir çalı var, onu görünce dedimki" ayy bu resmen benim ruh halimi yansıtan çılgın birşey" dedim :) ismi hasır otu çok özgrce uzamış dağınık bir bitki :)

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiz şükür..Yasemin çiçeklerin çok güzel canım ben bayılıyorum çiçeklere ama bakmayı beceremiyorum :) nedense fazla yaşamıyolar soluyolar..bende almıyorum o yüzden..dua listesine bende katılmak isterim İNŞALLAH..
bu arada kızlar biz 1.5 aylık olduk bişi sorucam kızlar doğum kntrol hapı bu zamanlarda başlayan varmı yada dra soran varmı kullanılabilirmi çocuğa bir etkisi olur mu.. fatihte 6 aylıkken carezette kullandım ama çok kanama yapmıştı dr bıraktırdı... ya eşim korunsun desem prz. sevmiyorum hem mantar yapıo tahriş ediyo hap en iyi çözüm geliyor bana bilgisi olan varsa yardımmm cuma kalça ultrasonu için gidicez çocuk drunada sorucam..

selam millet..ben geldim..öğleden sonra doktor muayenem var.kendi doktoruma gidecem ilk defa..bakalım ne diyecek

yaso 4. deki dalları aşağı sarkanısevdim bende.

gül bana doktor bi hapvermişti ama içimedim..doğum konrol hapı değil bu bi hormon demişti..sende zaten var..süt verdiğin için bunu salgılıyosun...ilacıda içince korunmuş oluyosun dedi..bi araştırç..yan etkisi yokmuş..

araştırıyım cnm süt koruyo diyolar ama ne biliym korumassa bi 3.de artık yerlerde sürünürüm süper annelik biter yani
doğum kntrol hapı süte geçiyor bliyorum herşey süte geçiyor zaten ama herhangi bir etkisi yoksa bebeğe kullanırım bakalım sorıym bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…