- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.641
Gülhancığım canim asya nin rahatsızlığı şükür ki erken teşhis edilmiş ilerleyen zamandada müdahale edildiğinde biseycik kalmaz inşallah
esinle olan durumda insallah bir an önce düzelir ev temizliği icin sanayardım edebilir temizlige yardım etmiyorsa bile asya'ya baksa sen is yapsan olur kendi bakımına gelincede o çocuğa bakarken sen git kuaförde saçını başını yaptir kas bıyık ağda bişeyler yaptir madem eve ve kendine bakmadigini düşünüyor kendiside sana biraz yardımcı olmalı bende bora ile is güç yapamıyorum gündüz öyle uzun uyumuyorda uyanikken de surekli ilgi istiyor benim evimde hic temiz değil ama çok şükür annem bakiyor bende o sırada temizlik yapıyorum annem olmasa mümkün değil bisey yapamam. Sende öyle detayli temizlik yapamasanda evi biraz derle topla toz falan al ev temiz görünecektir erkekler öyle detaylı temizlikten anlamazlar
canım kemoterapinin etki etmesi iyi geliyor anlamına geliyor benim bildiğim benim kayınvalidem de aldı doktor ne kadar etkilenirsen zehir okadar çabuk yok olur demişti onun için inşallah annene de şifa olacak ve kurtulacak.Arkadaşlar annem bu kemoterapiden çok etkilendi afedersiniz kusuyo sürekli ağrıları çok dualarınızda olsun lütfen..
Gülhancım varsın batsın ev sağlık olsun kimseyi kafana takma yapabildiğin kadar yap fazlasını isteyen olursa da ben bu kadar yetebiliyorum kusura bakma dersin. Çok biliyolarsa gelsin yapsınlar ey allahım ya niye böyle insanlar ben anlamıyorumki ne geçiyo yani eline allah akıl fikir versin hepimize hiç sıkma canını tatlım dua et geçici bi dönem güleryüz en önemlisi sen onu yapmaya çalış eşin eve geldimi güleryüz göster sen düzeltmeye çalış inşallah eşinde karşılığını verecek sabır sabır sabır..
Öpüyorum sizi
Arkadaşlar annem bu kemoterapiden çok etkilendi afedersiniz kusuyo sürekli ağrıları çok dualarınızda olsun lütfen..
Gülhancım varsın batsın ev sağlık olsun kimseyi kafana takma yapabildiğin kadar yap fazlasını isteyen olursa da ben bu kadar yetebiliyorum kusura bakma dersin. Çok biliyolarsa gelsin yapsınlar ey allahım ya niye böyle insanlar ben anlamıyorumki ne geçiyo yani eline allah akıl fikir versin hepimize hiç sıkma canını tatlım dua et geçici bi dönem güleryüz en önemlisi sen onu yapmaya çalış eşin eve geldimi güleryüz göster sen düzeltmeye çalış inşallah eşinde karşılığını verecek sabır sabır sabır..
Öpüyorum sizi
Allah allah yardım etmez bide söylenir sana söylesin eşine söyleyeceğine sende yeri gelince ver cevabını.Benimkinee soyluyorum ama anlamiyor annemi çağırıyorum ya gelmiyor arada gelincede 2 kisisiniz bu ev nasil boule dağılıyor falan diyo o soylemi daha xok sinirimi boZuyo
Esime diyorum bi saat bk isi bitireyim diyorun tanam diyi tatil gunu gelince bak diyorum kavga esiyoruz ya son zamanlarda kucucuk olaylarda bile tartistigimiz icin arrik onada soylemiyorum kendi basima tepinip duruyorum kv desen auda 1 geliyorlar ona diyorum 2 gün onceden gwl temiLik yapacam diyorum gelmiyor geldigindede esime sutasi cok pis soyle gulhana temizlensin yok 1 yildir perdem yikanmiyormus cok pismis hix temizlik yapmiyormusum soylicekmis eaim bana temizlicekmisim ya bana degil esime soyluyo uyardigim halde ve yanlis konusyor benim ne yaptigimi bilmeden soyleniyo
bence depresyona girmekte geç bile kaldın kuşum :) Allah yardımcın olsun, mangal gibi yürek versin Allah sanaoooff kızlar içimi karartınız..ben daha düzene girmeden bu şeyleri bir daha yaşayacam ben napıyim yaff
selam millet doktordan geldim..kesin değil ama benimkisi pipiliymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?