Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar meraba çok sık gelemiyorum önceden en azından okurdum artık onada fırsatım olmuyo
Biz bu aralar fenayiz Ada bir haftayı geçti mız mız hiç bişey yemiyo çok zayifladi diş çıkarıyor galiba bide kızım geçen yataktan düştü uyuyo du nasıl yaptıysa bizim karyoladan düşmüş ağlamasina Koştum bi baktım yatakta yok aklım çıktı şükürler olsun bişey olmadı
Biz adayı diş çıkaracak die beklerken 2 gün önce teyzemiz oluşumun ilk dişini gördü üstten çıkmış :)
Bizde durumlar böyle çok yoğun ve yorgun geçiyo :)

Allah yardımcın olsun okurken bile fena oluyorum senin işin nekadar zor aslım benim. Allah sana süpermen gücü versin.
yataktan düşmesi konusunda çokkkk fena içim sızladı Allahım birdaha yaşatmasın

allah kolaylık versin..yataktan düşmeyi bi çok kez yaşadım bilirim..alalh yaşatmasın beterinden saklasın..insanın aklı şaşıyo ..

selam millet doktordan geldim..kesin değil ama benimkisi pipiliymiş..
bukeet cok sevindim insallah erkektir bir kiz bir oglun olsun ben 16. Hafta ogrenmistim

hayirli olsun disiniz efe kolay çıkardı demek disini ada mizmizlanirken efe çaktırmadan çıkardı disini

bukeet cok sevindim insallah erkektir bir kiz bir oglun olsun ben 16. Hafta ogrenmistim

hayirli olsun disiniz efe kolay çıkardı demek disini ada mizmizlanirken efe çaktırmadan çıkardı disini

sağol canikom..erkek erken oluşyo felan diyolar..12 de belli oluyomuş.tabi gösterirse..ama benim doktor usg de usta...

kız buket bir çiçek sevenler topiği var, bakıyorum burda kimse yok, oraya takılıyorum, ALlahım ne tür çiçekler var yaa iyice bu işe merak sardım . pipili annesi sen ne ediyon anlat bakalım :))
KIZ BU SEFERKİ ERKEKSE EĞER SÖYLENENLER DOĞRU..KARNIMDA YÜZÜP DURUYO Bİ BAŞTZN Bİ BAŞA..UYKULU OLUON BAZEN ANLAMIOM..AKLIMA GELİYOKİ LAN HAMİLEYİM YA BEN DİYEE..SONRA DÜŞÜNÜYOM LŞA BU OYNUYO..

anammmm yerim ben seni yaaa unutuyorsun demek hamile olduğunu, hey Allahım yeniden o hisleri yaşamak nasıldır kimbilir. ALlahım hiç sorunsuzca kolaylıkla hamilelik geçirmeni nasibetsin.
peki ikinci çocuktan sonra çalışmaya devam edecekmisin , tabi kesin bişey diyemezsin şimdiden ama kafanda ne var yani?

sağol canikom..erkek erken oluşyo felan diyolar..12 de belli oluyomuş.tabi gösterirse..ama benim doktor usg de usta...
bilmemki bizim doktor hic soylemedi 16.haftaya kadar bizde sormadik 16. Haftada kontrole gittik gorursem söyleyeyimmi diye sordu ama ogrendikten sonra her gidisimizde bize pipisini gösterdi acar bacaklarini yatardi
buket ne kadar erken hissettin hareketini maşallah

Ya kızlar siz tekrar hamile kalinca benimde canim cektibora azcık buyusun hemen calismalara basliyim yanliz ikinciden sonra 3.yu canim cekerse ne yapıcam
özlemmmm ayy maşallah sana yaa, helal olsun valla erkek kadınsınız cesaretlisiniz tahammüllsünüz helal olsun size. yapın beee kim tutar sizi, nasıl olsa o yollar daha yeni açıldı, yine tıkanmadan gönderin gelsin birer tane daha :)))

TECRÜBELİ ANNEYİM YA ANLARIM:))

Ya kızlar siz tekrar hamile kalinca benimde canim cektibora azcık buyusun hemen calismalara basliyim yanliz ikinciden sonra 3.yu canim cekerse ne yapıcam

HADİ BAKALIM HADİ ASLANIM..KOÇUM BENİM HADİ SENİ GÖRELİM..

SUS SEN ÇOK ONUMA BÖYLE DİYENDEN KORKACAN ZATEN..YARIN ÖBÜRGÜN SENDE PIRTLATMAZSAN BENDE NEYİM:)

buket kız sus ozaman konuşturma beni sende anam, ayy benimde aklıma geliyor büyük konişmiyim diye, ALlahım yarabbim sen önce isteyenlere nasibet, önce hiç olmayanlara sonra ikinciyi isteyenlere nasibet yarabbim. sen benim kızımı sağlıkla hayırlısı ile iyi bir şekilde yetiştirmemi nasibet aminnnnn...

ne erkekligi ne tahammülü annem olmasa ben bi hicim anam hu çocuğun pesine dolanmak sabir istiyo yerinde duracağı yok aksama kadar elimden tutsunlar gezeyim istiyor herseyi ellemek istiyor ama allah nasip ederse bi cocuk daha isterim fazla yaslanmadan yapmak lazim yaa ben hamileligi cok Sevdim bide belki ikincide tecrubeden dolayi daha kolay olur diyorum ne bileyim iste yanliz mi kalsın oğlum kardesi olsun

TECRÜBELİ ANNEYİM YA ANLARIM:))

HADİ BAKALIM HADİ ASLANIM..KOÇUM BENİM HADİ SENİ GÖRELİM..

SUS SEN ÇOK ONUMA BÖYLE DİYENDEN KORKACAN ZATEN..YARIN ÖBÜRGÜN SENDE PIRTLATMAZSAN BENDE NEYİM:)
buket bu gazla kalkip simdi çalışmalara baslarim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…