Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlı cumalar kızlar..

canım bugün biraz daha iyim havalardan heralde yahu dışarıya adım atmadan hasta olma rekoru kırıyorum resmen
tatlım annem hafta sonu gelecek ama oda yeni topladı kendini babamda hastaydı yeni iyileştiler sayılır kayın valideme gelince kadın şeker hastası ve annesine bakıyo felçli anlıycan ben onlardan daha sağlamım diyebilirim dayan gülüm dayan diyip kendime destek veriyorum :)) fazla malzeme vermek istemiyorum çünkü 2. çocuğu hemen yapma die cok baskı yaptılar güçsüz görünmemem lazım..sonra biz sana dedik vs vs söylenip dururlar

hadi bakalım inşallah kolay geçer cnm..

kızlar canım sıkkın bu aralar
hayırlı cumalar canım.
yazdıklarında haklısın, annelerinde kendilerine göre dertleri hastalıkları sorumlulukları var, dediğin gibi yine en sağlam en dinç sensin. Allahım sana ve tüm annelere güç kuvvet sağlık huzur versin. birde tabiki herkese malzeme vermemek lazım diye düşünüyorsun ama herkes ne der diye yaşamakta çok zor be gül, ben çok yaptım onu, halada bu huydan kurtulmaya çalışıyorum, ayy kimse üzülmesin, ayy kimse yorulmasın, ayy onların işi var betülü bırakmiyim, ayy bana ne tembel derler, ayy şöyle derle böyşle derler derkeeeeeennn, biliyrsun betül daha ufakken nasıl bir patlama olayı yaşamıştım, kimseden yardım istemediğim için.... önce herkesi değil, önce kendini düşün bence, belki bu halk arasında egoistlik olarak yorumlanır ama bence böyle düşünmeliyiz, önce biz.

:) :) ya tabii olabilir neden olmasın
Senin neyin var bakim?
Bu arada huni ne için ki ? Gerekli Bişey mi ? :) :) :)
Buket?

Hayirli cumalar...
Yasemin canim hayirdir neden canin sıkkın.
Buket takvimin hayirli olsun :) ne guzel ya bende ikinci olsa nasil olur diye dusunmeye basladim :)
Gül gecmis olsun.
Asli ben senin minnaklari yerim yerim masallah onlara ne tatli poz vermisler oyle

Gel ye teyzesi :) daha ne pozları var artistlerin de nazar değer die koymuyorum :)

canım hayırdır senin neyin var..anlat cnm
tatlımm herkes ne der umrumda bile değil bende geçtim onları ama diyceklerini biliyorum ve şu ara okadar sinirliyimki dilim durmaz kötü bişi söylerim die malzeme vermek istemiyorumyoksa umrumda değil..

sağol tatlım geçecek inşallah..

yaa bişey kafama takılıyor mesela. atıyorum birinin bişeyine kızıyorum. onu düşünüp kafamda büyüte büyüte kartopu gibi kocaman yapıyorum. moralim bozuluyor. hatta dün gece 3te uyandım tam 2.5 saat uyuyamadım şeytan benle uğraşıyor bu sıra galiba. birsürü olumlu şey arasında esamesi bile olmayacak birşey takılıyor kafama. ama kendimle ve şeytanla mücadele halindeyim. yeneceğim kurtulacağım bu hastalıklı düşünce yapısından Allahın izniyle

arada bana da oluyo canım normal sadece senlik bişi değil korkma ama rahatsız edici bişi tabi haliyle inşallah geçer...

ben senelerdir böyleyim..herşeyi takıyorum kafama büyütüyorum sonra işi iççinden çıkamıyorum..hiç iyi bi hu değil..

Canim yasemincin bende oyleydim gecen ay hatirliyorsan psikiyatriye gittim buna taki nti hastaligi diyorlarmis bana dedi kimi sürekli elini yikar kimi elini bir yere dokunur kimi de şeytanin vesvesesini kafada büyütür ilaç verdi kullanmadim rabbimin yardimiyla dualarla geçirdim arada oluyor bir düşünce öyle büyüyor ki beynimde kendimin öldürüp kurtulmak istiyorum sonra allaha siginiyorum geciyor

Burcu tup bebek merkezi ile gorustunmu?Ne dediler?
canım tüp bebek merkezi aklımı daha cok karıştırdı bana dediğine göre bizim tüp bebeklik birşeyimiz yok muş ankara daki doktor para için yapıyor peki bebeklerim neden olüyor dedim onu bilemeyiz hamile kal gel patoloji yapalım bakalım dedi sanki deneme tahtasıyız hamile kal gel eşimde artık düşük kaldıramaz burcu dedi ruhsal olarak çok çöktü dedi benim 8 tane düşüğü olan hastam var 9 unca bebeğini kuçağına aldı üzülecek ne var ki diyor eşimi eğitim için istanbula çağıracaklar bizde o zaman acı bademle görüşmeye gidecez bakalım o ne diyecek bize

birde korunmak için doğum kontrol hapı kullanıyorum dedim sakın senin kan pıhtılaşman var direkt git intihar et daha iyi diyor bana kan pıhtılaşması olup doğum kontrol hapı kullanıp ölenlerin listesini çıkardı eee tabi benim panik atak tavan yaptı bu kutunun bitmesine 3 tane kaldı onu da bitireyim eşim korunacak korktum ölmekten daha doğrusu ölmek değil de felç kalmaktan

Canlarım hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim, ayyy neydi o kafa bee, çok şükür 2-3 gün sürdü, sonra sorunun kaynağı ile görüştüm konuştum rahatladım :)
ama kızlar şimdide bişeyden korkuyorum ama biryandan da yok değildir diyorum....
sol göğsüm acıyordu 2-3 gün sürdü, bugün yok gibi. ben şimdi zayıflamak için diyete girdim ve akşamları spor yapıyorum ya. mekik çekiyordum her akşam, ama 3 gün önce başka bir yer hareketi yaptım zorlandım biraz o harekette. acaba diyorum onun hamlığı mı, ama onun hamlığı olsa sadece niye sol göğsüm olsun?
Birde şu var, ben d.kontol hapımı 1 hafta boyunca içmeyi unutmuştum ya hani, onu içmeye başladım 1 hafta gecikmeli olarak, acaba diyorum onun hormonal bir etkisi olabilirmi?
Göğsümü kontrol ediyorum şöyle elime çok farklı birşey gelmiyo gibi. ama kafamada takıldı, bunu bi internette araştıracağım ama sizlerdende bilgi rica ediyorum, özlem ve nazan sizde mi vardı böyle birşey nasıl bişeydi?

canım gerçekten benimde kafama takılıyordu, doğum kontrol hapı içmemen lazım zaten, bak ben 3 yıl içtim sonra 1,5 sene bebek bekledik, d.kontol hapı yumurtalıklar için faydalı birşey değilki, tembelleştiriyor onu sana öneren doktora şaşırdım yani. içme içme şu kutuyu bitir bırak.

zaten artık içmem dün internette araştırdım felç olma kalp krizi geçirme ve ayaklardaki damarlarda tıkanıklık riski çok yüksek birde benim beynimde damar tıkanıklığı var zaten ilacı kullanınca risk daha artıyor

Burcu Rabbim sana güc kuvvet versin bu doktorlar insani deli eder kendi yasadiklarim geldi aklima hamile kal gel ne kadar kolay bir cümle onlar icin .
Yasemin canim probleminin cozulmesine cok sevindim gogsunde sertlik nohut tanesi gibi bisey var mi yoksa korkma.

canım benimde aklıma şey geldi betül emmeyi bıraktı mı acaba süt falan mı toplandı korkma rabbimin izniyle birşey yoktur .

amin çok şağol canım bir doktor birşey söylüyor tam umutlanıyoruz diğer biri yok olmaz diyor böyle kalıyoruz çocuk sevgim bu kadar çok olmasa inan umrumda olmayacak ama çoook seviyorum

amin çok şağol canım bir doktor birşey söylüyor tam umutlanıyoruz diğer biri yok olmaz diyor böyle kalıyoruz çocuk sevgim bu kadar çok olmasa inan umrumda olmayacak ama çoook seviyorum

Burcuuu canım benim hakikaten okudukça deliresim geliyor...Ne dicem sana hani İstanbul a gelecekmişsin ya Acıbadem e ...Tüm dr larını tanıyorum hiçbiri 5 para etmez...Sadece ve sadece benim dr muhteşem ...Yeşilköy İnternational da (Bu da Acıbadem in bir hastanesi) Prof. Dr. Moşe Benhabib...Olağanüstü bir adam...Senelerdir dr dr geziyorum ben hiç kimseye böylesine güvenmedim...Şiddetle öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…