- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.601
canim benim koltuk altimda sislik oluyordu agri yapiyordu sivilce cikar gibi oluyordu gogsumde bi agri yoktu sanirim elle muayene cok berceremedigim icin yapamadim zaten dr da elle baktiginda bişey demedi ultrasonla baktilarCanlarım hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim, ayyy neydi o kafa bee, çok şükür 2-3 gün sürdü, sonra sorunun kaynağı ile görüştüm konuştum rahatladım :)
ama kızlar şimdide bişeyden korkuyorum ama biryandan da yok değildir diyorum....
sol göğsüm acıyordu 2-3 gün sürdü, bugün yok gibi. ben şimdi zayıflamak için diyete girdim ve akşamları spor yapıyorum ya. mekik çekiyordum her akşam, ama 3 gün önce başka bir yer hareketi yaptım zorlandım biraz o harekette. acaba diyorum onun hamlığı mı, ama onun hamlığı olsa sadece niye sol göğsüm olsun?
Birde şu var, ben d.kontol hapımı 1 hafta boyunca içmeyi unutmuştum ya hani, onu içmeye başladım 1 hafta gecikmeli olarak, acaba diyorum onun hormonal bir etkisi olabilirmi?
Göğsümü kontrol ediyorum şöyle elime çok farklı birşey gelmiyo gibi. ama kafamada takıldı, bunu bi internette araştıracağım ama sizlerdende bilgi rica ediyorum, özlem ve nazan sizde mi vardı böyle birşey nasıl bişeydi?
tümay kız okadar küçük birşeymi oluyor, ozaman eve gidince ben iyice kontrol edeyim, ben büyük bişeydir sanmıştım, dur bakalım akşam kontrol edip yazarım.Burcu Rabbim sana güc kuvvet versin bu doktorlar insani deli eder kendi yasadiklarim geldi aklima hamile kal gel ne kadar kolay bir cümle onlar icin .
Yasemin canim probleminin cozulmesine cok sevindim gogsunde sertlik nohut tanesi gibi bisey var mi yoksa korkma.
betül emmeyi 6 aylıkken bıraktı, yani nerdeyse 1 sene olacak, zaten çok fazlada sütüm yoktu ama içerde acaba azda olsa kalmış olabilirmi diye benimden aklımdan geçiyor. ama öyle olsa ateş filan yapar diye biliyorum sanki...canım benimde aklıma şey geldi betül emmeyi bıraktı mı acaba süt falan mı toplandı korkma rabbimin izniyle birşey yoktur .
peki özlemcim ne doktoruna gidiliyor bu durumda, kadın doğumcuya mı yoksa başka doktoramı?canim benim koltuk altimda sislik oluyordu agri yapiyordu sivilce cikar gibi oluyordu gogsumde bi agri yoktu sanirim elle muayene cok berceremedigim icin yapamadim zaten dr da elle baktiginda bişey demedi ultrasonla baktilar
Yok canim kadin dogum değil genel cerrahi bakiyortümay kız okadar küçük birşeymi oluyor, ozaman eve gidince ben iyice kontrol edeyim, ben büyük bişeydir sanmıştım, dur bakalım akşam kontrol edip yazarım.
betül emmeyi 6 aylıkken bıraktı, yani nerdeyse 1 sene olacak, zaten çok fazlada sütüm yoktu ama içerde acaba azda olsa kalmış olabilirmi diye benimden aklımdan geçiyor. ama öyle olsa ateş filan yapar diye biliyorum sanki...
peki özlemcim ne doktoruna gidiliyor bu durumda, kadın doğumcuya mı yoksa başka doktoramı?
canım yok geldiğim zaman mutlaka arayacam seni bilinmedik yere gitmektense bilinen yer daha iyiBurcuuu canım benim hakikaten okudukça deliresim geliyor...Ne dicem sana hani İstanbul a gelecekmişsin ya Acıbadem e ...Tüm dr larını tanıyorum hiçbiri 5 para etmez...Sadece ve sadece benim dr muhteşem ...Yeşilköy İnternational da (Bu da Acıbadem in bir hastanesi) Prof. Dr. Moşe Benhabib...Olağanüstü bir adam...Senelerdir dr dr geziyorum ben hiç kimseye böylesine güvenmedim...Şiddetle öneririm...
ay kusura bakma tümay la merali karıştırmışım tümay da özelden doktor söylemiş bir an isime bakmadan direkt yazdım.aslında moralim çok bozuk sabahtan ağlıyorum dedem kalp krizi geçirdi diyarbakır a getirdiler ameliyat oldu yoğun bakımda şuan kızlar dua edin sağ salim çıksın 24 saat önemli yarın iki önemli ihale var iş yeri izinde vermedi boş boş bilgisayara bakıyorum bir an önce çıkış olsun gideyimcanım yok geldiğim zaman mutlaka arayacam seni bilinmedik yere gitmektense bilinen yer daha iyi
anam kız oneymiş..bendede var pıhtılaşma hiç böyle bişey duymamıştım..iyiki ölmemişim:))senelerce içtim..birde korunmak için doğum kontrol hapı kullanıyorum dedim sakın senin kan pıhtılaşman var direkt git intihar et daha iyi diyor bana kan pıhtılaşması olup doğum kontrol hapı kullanıp ölenlerin listesini çıkardı eee tabi benim panik atak tavan yaptı bu kutunun bitmesine 3 tane kaldı onu da bitireyim eşim korunacak korktum ölmekten daha doğrusu ölmek değil de felç kalmaktan
inşallah şifa bulur...ne güzel çok olumlu ve hoş konuşuyosun karamsar değilsin..bu huyunu çok seviyorum senin..Arkadaşlar annem bugün 3. Kemoterapiyi aldı dualarınızı bekliyorum bunuda güzelce atlatsın inşallah bittiği günleri de eski sağlığına kavuştuğu günleri de göreceğiz dualarınız ve allahın izniyle.
gül yazı harika..bahsedilen çelişkilerin hepsini yaşadım ..kendi adıma söyliyimki ben çalışmayı sevmiyorum..her şekilde ev hanımlığını tercih ederim..ama eğer benim işim biraz mesai saati olarak ve tempo olarak biraz daha az yorucu bir iş olsaydıücretsiz iznimi kullanır sonrada seve seve işe giderdim..benim işimse bir sömürü sistemi..insanın iliğini kemiğini sömürür ..verdiği para asla karşılığı değilher şekilde haksızlığa uğradığını düşünürsün..bu nedenle lane tokuya okuya işe giderimm..
pasta börek işinden para kazanabiliyonmu bilmem ama kazandıklarınla, asgariden kendin öde bari..ne yatırsan kardır öyle düşün..ALLAH kolaylık versin canım..valla ben sigortamın yürümesi için çok isterim şu saatten sonra çalışmayı hem okadar çalışmışlığım boşa gitmez hem o günleri görürsek emekli olursak kendi kendimize yetelim diye yoksa meşguliyet desen 2 afacanım la pasta kurabiye işleri fazlasıyla yeter bana...açıkçası eşimde pek çalışmamı istemiyor sigorta işinide bi türlü halledicek bakalım hayırlısı...
pasta börek işinden para kazanabiliyonmu bilmem ama kazandıklarınla, asgariden kendin öde bari..ne yatırsan kardır öyle düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?