Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Özlemcim
hakkaten Allah razı olsun annelerimizden yaa. bak sen hamileliği çok sevdim diyorsun, işte benim taaa hamilelikte başlıyor, bozulan psikolojim, biliyorsunuz yok düştü düşüyor, öldün ölüyorsun, sancıların geliyor erken doğuracaksın, erken doğurusan bebek küvez girer, yok sende protein kaçağı var bebek ölür, yok sende tansiyon var (halbuki yoktu) sen doğumda beyin kanaması geçirirsin ölürsün, git büyük hastanelere, vs vs 8 ay yattım ben, ayakta olduğum günlerde de hastane hastane gezdim ben... o yüzden benim psikolojimi tahmin edin yani, ben ne hamileliği sevebildim, nede betül doğduğunda ilk 1 yıl hiç susmayan, ağlayan, benim sütümün azlığı, ve uyumayan bir bebekti, nede onun bebekliğinin keyfini çıkartabildim...
onun için ben kendi ruh ve beden sağlığım açısından Allah kalbimi biliyor ya hiç öyle birşey düşünmüyorum. Allah tabiki herşeyin en iyisini bilir, ben büyük konuşmak kesinlikle istemiyorum, sadece kalbimden geçenleri paylaşıyorum sizinle. Elbetteki rabbim verirse boynum kıldan ince, ben kendimce tedbirimi alıyorum, takdir herzaman Allahın.
Ama herkesin hamileliği ve bebeği benimkisinin aynısı değil onun için sizler yapın , bol bol yapın neslimiz çoğalsın :)

KIZLAR İİNCİ BEBEK MUHABBETİNDE BENDE KARDEŞSİZ OLMAZ DİYORUM..AMA HERKESİN HİKAYESİ AŞKA..MESELA YASO ÇOK DOLANDI..AMA BİRAZDA DOKTOR KURBANI OLDU..O DEVLET HASTANELERİNDE ÜSTLERİNDEN RİSKİ ATMAK İÇİN OLMADIK İŞLER SÖYLÜYOLAR..TABİ HAKLI OLARAKDA KİŞİ İSTEMEZ..AMA ARAYIDA ÇOK AÇINCA KARAR VERMEKTE ZORLANIRSINIZ DİYOLAR..Bİ<İM BURDA VAR MESELA KIZI 4 YAŞINDA E ŞİMDİ RAHAT..RAHATIMI BOZMAK İSTEMİYOM DİYO..OUNDA HAMİLELİĞİ KÖTÜ GEÇMİŞ..
E BENDE NE OLDUĞUMU ANLAMADAN İKİNCİ GELİVERDİ..ALLAHIN BİLDİĞİ VAR..ELBET ZOR OLACAK..BABALARA İŞ DÜŞÜYO ÇOK..
GEÇEN Bİ ARKADAŞ GELDİ..İKİNCİYİ DÜŞÜNMEYEN RAHATIMI BOZAMAM DİYENE DİYOİ..SEN KAÇ SENE YAŞAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOSUN..ANA BABA ÖLDÜKTEN SONRA KİMSE ONLARIN YERİNİ TUTAMAZ..AMA KARDEŞLE BİR ORTAK YANINIZ VAR..SENİN ÖLDÜYSE ONUNKİDE ÖLDÜ..ACIYIDA PAYLAŞIRSIN SEVİNCİDE..YAR OLUR YARDIMC OLUR..DESTEK OLUR..ABLA OLUR BACI OLUR ABİ OLUR KARDEŞ OLUR..

BUNLARDA VAR..ARAYI AÇARSAK KARAR VERMESİ ZOR OLUR...BENİMDE İKİ KARDEŞİM VAR..KARDEŞ İYİ BİŞEY..

canım buketim sana kesinlikle katılıyorum, kardeş iyi birşey.
ben şuanda işte anlattığım gibi olayların negatif yanlarını üstümden atamıyorum, elbetteki herkesin tahammül gücü, sabrı, kaldıracağı yük farklıdır. Ben biraz dayanıksızım belkide, yada kendimi çok fazla önemsiyorum, üzerime yük artacak diye korkuyorum. O yüzden kimse benim arkamdan gelmesin, herkes normal olanı yapsın, kardeş candır elbette. tabiki 5 kardeş olupta birbirlei ile görüşmeyen anlaşamayan insanlarda var. Yani onu biz bilemeyiz, kardeş candır ama bazı kişiler içinde tam tersidir.
Siz doğru yoldasınız kızlar tam gaz devam

sen kendini böyle eleştirmemelisin..yok beyin kanaması geçirirsin..yok protein kaçağı böyle olur..bunlar kolay şeyler değil tabiki..daha 1,5 yıl oldu bunları yaşayalı..kendine haksızlıkda etme..üstesinden geldin..bu sıkıntılı süreç elbetteki bebeğine de yansıdı ve sonrasında ağlağan bi bebek oldu(tabi başka faktörlerde vardır karakteride olabiir bilemeyiz.)

bu nedenle şuan senin bunu istememene kimse bencillik yada güçsüzlük diyemez..sen daha bekle zaen..bekle

canımsın

selam kızlar nasılsınız bugün kalça ultrasonumuz vardı çok şükür bişi yok turp gibiyiz MAŞALLAH....15inde kısmetse mevlüt yapıcaz RABBİM kabul etsin..bu hafta akika kesicez bakalım annem gelicek hafta için gülüm kolları sıvar kurabiye yapıcam yetiştirebilirsem doping fln mı alsam napsam
kesinlkle senin gibi düşünüyorum buket ana baba gidince tek kalmasın istedim BENDE he iyi olurlar kötü olurlar bilinmez ama bi kardeşi olucak en azından dedim..birde benim tek çocuk çok arkadaşım vardı okul hayatım boyunca onlar çok şımarıklardı belki muhitten belki tek çocuk olmasından bilemiyorum ama onun etkisi olduğunu düşünüyorum o yüzdende hep derdim evlenirsem 2 çocuğum olsun die RABBİM verdi çok şükür isteyen herkese versin herşeyden önce hayırlısını versin..BAK BENİM ANNEMLER 11 KARDEŞ 7 dayım 3 teyzem kopuklar heps ayrı telden çalıo..aman aman öyle olmasınlarda İNŞALLAH..nerde çokluk orda b.. die boşa demiolar işte..az olsun öz olsun..

canım tabiki yaşadıkların kolay şeyler değil millette zaten bişi çıksada laf diyelim die sırada herkes çok bilmiş olmuş..sen hele kendini toparla biraz zamanla düşüncelerinde değişir hayırlısı olsunda..

Son düzenleme:
Yaseminciğim canim tabiki hic kolay seyler yasamadin hicbirimiz kolay sahip olmadik bak ben iki düşük yaptım 3.de hamileligim boyunca igne kullandım hastanede yattım ama cok şükür rabbim nasip etti Kavuştuk benimde sutum az cok zamanlar agladim halada anneligi beceremedigimi düşünüyorum sıkıntıya hic gelemiyorum ama iste insanın hic olmazsa bi kardesi olmali diye düşünüyorum bu cesaret falan değil istiyorum sonrasını suan icin pek düşünmüyorum. takılıyorum sana bana kızma lütfen

oyyy kuzularım teşekkürler candan yorumlarınız için hepinizi çok seviyorum. beni en iyi anlayan kişiler sizsiniz çünkü hiçkimseyle paylaşamadığım herşeyi burda paylaştım.
bugün konuyu ciddileştirdik ama tabiki hepiniz çok haklısınız kesinlikle şaka yapanlara kızmıyorum aksine gülüyorum.
5'iz yapıcam ben sizin hepinizi geçicem :)))))

coşma mürtezaa..

günaydın kızlar biz bu gece sabahladık fatih akşam rahatsızlandı öksürüyodu ateşi cıktı şurup verdim biraz iyi gibiydi gece ateşi yükseldi 39.5 oldu fitil verdim su ile sildim istifar etti ateşi düştü sabaha doğru yine yükseldi 39.5la acile gittik bademcikleri şişmiş aft olmuş bademciklerinde antibiyotik iğne verdi yine kuzum sayıkladı durdu ateşi iğnelere rağmen düşmesse düzelmesse serum takıcaz dedi dr şuan şükür iyi düştü gibi uyuyo inşallah yükselmez bende sabaha kadar ağladım durdum gözümün içine bakıp bakıp sayıklıyor bişiyler dio dayanamadım (

çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle şifa versin atlatsın kuzun çabucak

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

AMİN kızlar sağolun ölen yine yükseldi ateşi 39.4 e eşim geldi işten yine götürdük iğne vuruldu yine hala ateşi var ateş düşürücü şurup öksürük şurubu da verdim bakalım akut faranjit demişler tanıya bakalım bu gece nasıl geçecek....

Gülcüm yaa Allah şifa versin canım benim Kıyamam inşallah şıp diye düzelir. Çok üzüldüm ya şafi ya kafi ya muafi okuyalım.

Burcum şuanda hastayım. Perşembe günü bitecek. Ogün yine konuşalım bitmemiş olursa okurum mutlaka seve seve

sağol canım ALLAH razı olsun bende ya şafi okuyup üflüyorum doğru dürüst bişi yemedi akşam şurup içiremedim fitil verdim gece ishal gibi yapmış kakasını bide kustu yine ondan sonra biraz düzelir gibi oldu şimdi biraz iyi iki bacağındanda iğne oldu yürüyemio tutuyo ağlıyo kuzum 1.5ta yine iğnesi var ayy çocukların hasta olması çok kötü ya mahvoluyorum üzüntüden ALLAHIM korusun bebeklerimizi çok zor...

Selam arkadaslar dualariniza ihtiyacim var.Ananneme kanser teshisi kondu dua edin cok yayilmis olmasin.
Gül cok gecmis olsun hicbir kuzu hasta olmasin.
Yasemin seni cok iyi anliyorum bende ikinci cocugu düsünmüyorum kizimin kardesi olsun istiyorum ama hamilelik o strres hergün igne olma fikri korkutuyor.Cicek topigine baktim insana heves geliyyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…