- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.681
sen kendini böyle eleştirmemelisin..yok beyin kanaması geçirirsin..yok protein kaçağı böyle olur..bunlar kolay şeyler değil tabiki..daha 1,5 yıl oldu bunları yaşayalı..kendine haksızlıkda etme..üstesinden geldin..bu sıkıntılı süreç elbetteki bebeğine de yansıdı ve sonrasında ağlağan bi bebek oldu(tabi başka faktörlerde vardır karakteride olabiir bilemeyiz.)canım buketim sana kesinlikle katılıyorum, kardeş iyi birşey.
ben şuanda işte anlattığım gibi olayların negatif yanlarını üstümden atamıyorum, elbetteki herkesin tahammül gücü, sabrı, kaldıracağı yük farklıdır. Ben biraz dayanıksızım belkide, yada kendimi çok fazla önemsiyorum, üzerime yük artacak diye korkuyorum. O yüzden kimse benim arkamdan gelmesin, herkes normal olanı yapsın, kardeş candır elbette. tabiki 5 kardeş olupta birbirlei ile görüşmeyen anlaşamayan insanlarda var. Yani onu biz bilemeyiz, kardeş candır ama bazı kişiler içinde tam tersidir.
Siz doğru yoldasınız kızlar tam gaz devam
canımsınsen kendini böyle eleştirmemelisin..yok beyin kanaması geçirirsin..yok protein kaçağı böyle olur..bunlar kolay şeyler değil tabiki..daha 1,5 yıl oldu bunları yaşayalı..kendine haksızlıkda etme..üstesinden geldin..bu sıkıntılı süreç elbetteki bebeğine de yansıdı ve sonrasında ağlağan bi bebek oldu(tabi başka faktörlerde vardır karakteride olabiir bilemeyiz.)
bu nedenle şuan senin bunu istememene kimse bencillik yada güçsüzlük diyemez..sen daha bekle zaen..bekle
KIZLAR İİNCİ BEBEK MUHABBETİNDE BENDE KARDEŞSİZ OLMAZ DİYORUM..AMA HERKESİN HİKAYESİ AŞKA..MESELA YASO ÇOK DOLANDI..AMA BİRAZDA DOKTOR KURBANI OLDU..O DEVLET HASTANELERİNDE ÜSTLERİNDEN RİSKİ ATMAK İÇİN OLMADIK İŞLER SÖYLÜYOLAR..TABİ HAKLI OLARAKDA KİŞİ İSTEMEZ..AMA ARAYIDA ÇOK AÇINCA KARAR VERMEKTE ZORLANIRSINIZ DİYOLAR..Bİ<İM BURDA VAR MESELA KIZI 4 YAŞINDA E ŞİMDİ RAHAT..RAHATIMI BOZMAK İSTEMİYOM DİYO..OUNDA HAMİLELİĞİ KÖTÜ GEÇMİŞ..
E BENDE NE OLDUĞUMU ANLAMADAN İKİNCİ GELİVERDİ..ALLAHIN BİLDİĞİ VAR..ELBET ZOR OLACAK..BABALARA İŞ DÜŞÜYO ÇOK..
GEÇEN Bİ ARKADAŞ GELDİ..İKİNCİYİ DÜŞÜNMEYEN RAHATIMI BOZAMAM DİYENE DİYOİ..SEN KAÇ SENE YAŞAYACAĞINI DÜŞÜNÜYOSUN..ANA BABA ÖLDÜKTEN SONRA KİMSE ONLARIN YERİNİ TUTAMAZ..AMA KARDEŞLE BİR ORTAK YANINIZ VAR..SENİN ÖLDÜYSE ONUNKİDE ÖLDÜ..ACIYIDA PAYLAŞIRSIN SEVİNCİDE..YAR OLUR YARDIMC OLUR..DESTEK OLUR..ABLA OLUR BACI OLUR ABİ OLUR KARDEŞ OLUR..
BUNLARDA VAR..ARAYI AÇARSAK KARAR VERMESİ ZOR OLUR...BENİMDE İKİ KARDEŞİM VAR..KARDEŞ İYİ BİŞEY..
canım buketim sana kesinlikle katılıyorum, kardeş iyi birşey.
ben şuanda işte anlattığım gibi olayların negatif yanlarını üstümden atamıyorum, elbetteki herkesin tahammül gücü, sabrı, kaldıracağı yük farklıdır. Ben biraz dayanıksızım belkide, yada kendimi çok fazla önemsiyorum, üzerime yük artacak diye korkuyorum. O yüzden kimse benim arkamdan gelmesin, herkes normal olanı yapsın, kardeş candır elbette. tabiki 5 kardeş olupta birbirlei ile görüşmeyen anlaşamayan insanlarda var. Yani onu biz bilemeyiz, kardeş candır ama bazı kişiler içinde tam tersidir.
Siz doğru yoldasınız kızlar tam gaz devam
coşma mürtezaa..oyyy kuzularım teşekkürler candan yorumlarınız için hepinizi çok seviyorum. beni en iyi anlayan kişiler sizsiniz çünkü hiçkimseyle paylaşamadığım herşeyi burda paylaştım.
bugün konuyu ciddileştirdik ama tabiki hepiniz çok haklısınız kesinlikle şaka yapanlara kızmıyorum aksine gülüyorum.
5'iz yapıcam ben sizin hepinizi geçicem :)))))
çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle şifa versin atlatsın kuzun çabucakgünaydın kızlar biz bu gece sabahladık fatih akşam rahatsızlandı öksürüyodu ateşi cıktı şurup verdim biraz iyi gibiydi gece ateşi yükseldi 39.5 oldu fitil verdim su ile sildim istifar etti ateşi düştü sabaha doğru yine yükseldi 39.5la acile gittik bademcikleri şişmiş aft olmuş bademciklerinde antibiyotik iğne verdi yine kuzum sayıkladı durdu ateşi iğnelere rağmen düşmesse düzelmesse serum takıcaz dedi dr şuan şükür iyi düştü gibi uyuyo inşallah yükselmez bende sabaha kadar ağladım durdum gözümün içine bakıp bakıp sayıklıyor bişiyler dio dayanamadım(
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versingünaydın kızlar biz bu gece sabahladık fatih akşam rahatsızlandı öksürüyodu ateşi cıktı şurup verdim biraz iyi gibiydi gece ateşi yükseldi 39.5 oldu fitil verdim su ile sildim istifar etti ateşi düştü sabaha doğru yine yükseldi 39.5la acile gittik bademcikleri şişmiş aft olmuş bademciklerinde antibiyotik iğne verdi yine kuzum sayıkladı durdu ateşi iğnelere rağmen düşmesse düzelmesse serum takıcaz dedi dr şuan şükür iyi düştü gibi uyuyo inşallah yükselmez bende sabaha kadar ağladım durdum gözümün içine bakıp bakıp sayıklıyor bişiyler dio dayanamadım(
Gülcüm yaa Allah şifa versin canım benim Kıyamam inşallah şıp diye düzelir. Çok üzüldüm ya şafi ya kafi ya muafi okuyalım.
Burcum şuanda hastayım. Perşembe günü bitecek. Ogün yine konuşalım bitmemiş olursa okurum mutlaka seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?