Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Geçmiş olsun canım benim allah şifa versin inşallah allahın izniyle atlatır annenen de
Arkadaşlar annemé de doktor %60 gelişme var demiş şimdilik kemoterapi bitti radyoterapi alacak 25 gün sonra duruma göre 3 seans daha alacak kemoterapi allah razı olsun hepinizden dualarınızdan
Gülcüm geçmiş olsun cnm düzelmiştir inşallah kuzu
Kızlar bide tuğranın aşı tarihini unuttuk 10 gün geçti Yrn inşallah yaptıracaz bişe olmaz dimi sıkıntı olmaz inşallah
Öpüyorum sizi

canım benim ALlah şifa versin tabiki ederim, inşallah kolayca atlatır.
çiçek hakkaten çok heves meselesi ya takıldım bu aralar.
ayy gamzecim çok sevindim canım benim ayyy ne güzel bir haber bu haftanın ilk günü maşallah
ayy aşı tarihi dedin aklıma geldii bende bari telefona alarm kurayım inanki insan unutur tabi.

AHH KUZUM YA GEÇMİŞ OLSUN..AY ÇOCUKLAR HASTA OLMASI YAA..SENDE PERİŞAN OLDUN ŞİMDİ..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..İNŞALLAH ERKEN TANIDIR..BAK GAMZEYE ANNESİDE MÜCADELE VERİYO..İNŞALLAH DÜZELECEK GEÇECEK..

HADİ GÖZÜN AYDIN..COCUĞUN AŞISI İÇİNDE AY İÇİNDE OLUYO SANIYORUM..SOR HEMŞİRELER

selam kızlar hayırlı haftalar TÜMAYCIM COK GECMİŞ OLSUN İNŞALLAH YAYILMAMIŞTIR RABBİM ŞİFA VERSİN..
fatihin bugün son iğnesi öksürüyor sesi kısık ateşi iyi şuanda iğne bitince antibiyotik suruba devam edicez öksürük surubu ve ağrı kesici ateş düşürücü şurupta veriyorum akşamları fitil veriyorum hastalanınca çok huysuz oluyolar bendede faranjit var akşam yine başladım öksürmeye bitkin yorgunum hafta sonu mevlüdümüzde var kurabiye yapmak istiyordum bakalım inşallah yaparım ya..

canım ayın 15 i dediysen illaki 15inde yapman şart değil ya, kanun mu bu yani hem fatih hasta hemde sen. bence ertele herkese meaj at sende kurtul. ben senin yerinde olsam yazın yaparım ztane bu kış mevsiminde gelenler gripli mikroplu, minik kızınada bulaştırmazlar inşallah. ben biraz o konularda hassasım, kimseyi dinlemem yani mikrobik durumlardan kaçman gerek

Gittik olduk aşımızı yıktı ortalığı ya bu aşılarda ayrı bi stres oluyorum inşallah ateşlenmez sıkıntısız atlatırız bunu da.
Teşekkür ettim inşallah kurtarır annemde 10 gündür onun da sesi kısık korkutuyor öksürsün korkutuyor başı ağrıyor korkutuyor ömür böyle geçecek galiba bişe olmasında korktuğumuzla kalalım inşallah zor günler ama geçecek hepsi allahın izniyle

ya kızlar öylede yaza cok bırakmakta istemiyorum memlekete giden olucak düğünler başlıcak vs ertele ertele bu mevsimde bile 3 haftadır erteledim yok söz yok düğün neyse çok kalabalık olmıycak zaten yaklaştırmam zaten bebeğe fln kimseyi ben anneme bile öptürmüyorum kendim bile öpmedim daha kızımı yolarım valla neyse..yazada fatihn sünnet mevlüdü olucak akikada kesildi ne biliym hayırlısı öyle böyle yapıcaz artık..ALLAHIM korusun esirgesin

Tumay canim anneannene cok gecmis olsun rabbim sifa versin tedavi sureci cok kolay gecsin insallah

Gamze canim annen icin sevindim tedavinin olumlu olması cok güzel rabbim annenle ilgili herzaman guzel haberler almani nasip etsin

Gül kendini sıkıntıya sokmasan keske hic olmazsa 1-2 hafta ertelesen

selam kızlarr

erteledim özlemcim haftaya yapıcaz kısmetse fatihin ateşi yok ama bir düzelmede yok çünkü yemek yemio şuruplarını içmio öksürük antibiyotik ve ateş düşürücü şurupları var..yarında böyle olursa dra gidicez düzelme olmassa serum takarız dediler en azından vitamin takviyesi fln verirler belkide iştahı açılır bakalım..ALLAHIM korusun bebeklerimizi onlar hasta olmasın ya..

gülcüm canım ytaa, herşey br yana yemek yemiyince insan kahroluyor, inşallah düzelir artık minik kuş, ALlah sana sabır ve güç versin, hem küçük bebeğin var hem diğer miniğin hasta çok zor günler geçiriyorsun Allah feraha çıkartsın canım.

hosbulduk :) yoo bi sakincasi yok ismim nihal herhangi bi sorunum yok 5 aydir deniyoruz ikinci bebegim olcak insallah

hosbulduk :) yoo bi sakincasi yok ismim nihal herhangi bi sorunum yok 5 aydir deniyoruz ikinci bebegim olcak insallah
ayy ne güzel maşallah canım hayırlısı olsun inşallah, eğer birinciyi yapalı çok uzun süre geçmediyse kısa zamanda tutar bence çünkü bütün yollar açıktır henüz, ne güzel yaşın çok ilerlemeden çocuk işini yapim genç anne olmanın gururunu yaşayayım diyorsun çok memnun oldum nihalcim, arkadaşlar daha uyanmadı bizim topikteki, onlarda gelince iyice kaynaşırız inşallah.
sen nerde oturuyorsun izmir ankara istanbul vs...

CANLARIM GÜNAYDINNN, KIZLAR YAHUU DUA LİSTESİNİ BAŞLATALIM ARTIK LÜTFEN .
Burcu kuşum senin önerin vardı galiba yaa hadi bi canlanın bak eski liste öylece kaldı okuduk bitti. yenisi başlasın.

kizim 1.5 yasinda aynenn dedigin gi i genc anne olmak hayalimdi insallah gerceklestiricemm :) rize de yasiyorum istanbuldan gelin gittim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…