- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.701
Geçmiş olsun canım benim allah şifa versin inşallah allahın izniyle atlatır annenen deSelam arkadaslar dualariniza ihtiyacim var.Ananneme kanser teshisi kondu dua edin cok yayilmis olmasin.
Gül cok gecmis olsun hicbir kuzu hasta olmasin.
Yasemin seni cok iyi anliyorum bende ikinci cocugu düsünmüyorum kizimin kardesi olsun istiyorum ama hamilelik o strres hergün igne olma fikri korkutuyor.Cicek topigine baktim insana heves geliyyor.
Çok sağol canim allah razi olsunBurcu canim 100 tefriciye okurum
canım ananene rabbim şifa versin inşallah kolaylıkla atlatırSelam arkadaslar dualariniza ihtiyacim var.Ananneme kanser teshisi kondu dua edin cok yayilmis olmasin
.
canım benim ALlah şifa versin tabiki ederim, inşallah kolayca atlatır.Selam arkadaslar dualariniza ihtiyacim var.Ananneme kanser teshisi kondu dua edin cok yayilmis olmasin.
Yasemin seni cok iyi anliyorum bende ikinci cocugu düsünmüyorum kizimin kardesi olsun istiyorum ama hamilelik o strres hergün igne olma fikri korkutuyor.Cicek topigine baktim insana heves geliyyor.
ayy gamzecim çok sevindim canım benim ayyy ne güzel bir haber bu haftanın ilk günü maşallahGeçmiş olsun canım benim allah şifa versin inşallah allahın izniyle atlatır annenen de
Arkadaşlar annemé de doktor %60 gelişme var demiş şimdilik kemoterapi bitti radyoterapi alacak 25 gün sonra duruma göre 3 seans daha alacak kemoterapi allah razı olsun hepinizden dualarınızdan
Gülcüm geçmiş olsun cnm düzelmiştir inşallah kuzu
Kızlar bide tuğranın aşı tarihini unuttuk 10 gün geçti Yrn inşallah yaptıracaz bişe olmaz dimi sıkıntı olmaz inşallah
Öpüyorum sizi
AHH KUZUM YA GEÇMİŞ OLSUN..AY ÇOCUKLAR HASTA OLMASI YAA..SENDE PERİŞAN OLDUN ŞİMDİ..günaydın kızlar biz bu gece sabahladık fatih akşam rahatsızlandı öksürüyodu ateşi cıktı şurup verdim biraz iyi gibiydi gece ateşi yükseldi 39.5 oldu fitil verdim su ile sildim istifar etti ateşi düştü sabaha doğru yine yükseldi 39.5la acile gittik bademcikleri şişmiş aft olmuş bademciklerinde antibiyotik iğne verdi yine kuzum sayıkladı durdu ateşi iğnelere rağmen düşmesse düzelmesse serum takıcaz dedi dr şuan şükür iyi düştü gibi uyuyo inşallah yükselmez bende sabaha kadar ağladım durdum gözümün içine bakıp bakıp sayıklıyor bişiyler dio dayanamadım(
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..İNŞALLAH ERKEN TANIDIR..BAK GAMZEYE ANNESİDE MÜCADELE VERİYO..İNŞALLAH DÜZELECEK GEÇECEK..Selam arkadaslar dualariniza ihtiyacim var.Ananneme kanser teshisi kondu dua edin cok yayilmis olmasin.
Geçmiş olsun canım benim allah şifa versin inşallah allahın izniyle atlatır annenen de
Arkadaşlar annemé de doktor %60 gelişme var demiş şimdilik kemoterapi bitti radyoterapi alacak 25 gün sonra duruma göre 3 seans daha alacak kemoterapi allah razı olsun hepinizden dualarınızdan
Gülcüm geçmiş olsun cnm düzelmiştir inşallah kuzu
Kızlar bide tuğranın aşı tarihini unuttuk 10 gün geçti Yrn inşallah yaptıracaz bişe olmaz dimi sıkıntı olmaz inşallah
Öpüyorum sizi
canım ayın 15 i dediysen illaki 15inde yapman şart değil ya, kanun mu bu yani hem fatih hasta hemde sen. bence ertele herkese meaj at sende kurtul. ben senin yerinde olsam yazın yaparım ztane bu kış mevsiminde gelenler gripli mikroplu, minik kızınada bulaştırmazlar inşallah. ben biraz o konularda hassasım, kimseyi dinlemem yani mikrobik durumlardan kaçman gerekselam kızlar hayırlı haftalar TÜMAYCIM COK GECMİŞ OLSUN İNŞALLAH YAYILMAMIŞTIR RABBİM ŞİFA VERSİN..
fatihin bugün son iğnesi öksürüyor sesi kısık ateşi iyi şuanda iğne bitince antibiyotik suruba devam edicez öksürük surubu ve ağrı kesici ateş düşürücü şurupta veriyorum akşamları fitil veriyorum hastalanınca çok huysuz oluyolar bendede faranjit var akşam yine başladım öksürmeye bitkin yorgunum hafta sonu mevlüdümüzde var kurabiye yapmak istiyordum bakalım inşallah yaparım ya..
gülcüm canım ytaa, herşey br yana yemek yemiyince insan kahroluyor, inşallah düzelir artık minik kuş, ALlah sana sabır ve güç versin, hem küçük bebeğin var hem diğer miniğin hasta çok zor günler geçiriyorsun Allah feraha çıkartsın canım.selam kızlarr
erteledim özlemcim haftaya yapıcaz kısmetse fatihin ateşi yok ama bir düzelmede yok çünkü yemek yemio şuruplarını içmio öksürük antibiyotik ve ateş düşürücü şurupları var..yarında böyle olursa dra gidicez düzelme olmassa serum takarız dediler en azından vitamin takviyesi fln verirler belkide iştahı açılır bakalım..ALLAHIM korusun bebeklerimizi onlar hasta olmasın ya..
hoşgeldin canım aramıza. eğer paylaşmak istersen ismini sorabilirmiyim, biz hep isimlerle hitap ederiz aramızda. hamilelik düşünüyorsun heralde bir sorun filan varmı? yoksa daha yeni mi başladın çalışmalara?benide ekleyin listeye bat 14 mart yas 21
hosbulduk :) yoo bi sakincasi yok ismim nihal herhangi bi sorunum yok 5 aydir deniyoruz ikinci bebegim olcak insallahhoşgeldin canım aramıza. eğer paylaşmak istersen ismini sorabilirmiyim, biz hep isimlerle hitap ederiz aramızda. hamilelik düşünüyorsun heralde bir sorun filan varmı? yoksa daha yeni mi başladın çalışmalara?
ayy ne güzel maşallah canım hayırlısı olsun inşallah, eğer birinciyi yapalı çok uzun süre geçmediyse kısa zamanda tutar bence çünkü bütün yollar açıktır henüz, ne güzel yaşın çok ilerlemeden çocuk işini yapim genç anne olmanın gururunu yaşayayım diyorsunhosbulduk :) yoo bi sakincasi yok ismim nihal herhangi bi sorunum yok 5 aydir deniyoruz ikinci bebegim olcak insallah
kizim 1.5 yasinda aynenn dedigin gi i genc anne olmak hayalimdi insallah gerceklestiricemm :) rize de yasiyorum istanbuldan gelin gittim ...ayy ne güzel maşallah canım hayırlısı olsun inşallah, eğer birinciyi yapalı çok uzun süre geçmediyse kısa zamanda tutar bence çünkü bütün yollar açıktır henüz, ne güzel yaşın çok ilerlemeden çocuk işini yapim genç anne olmanın gururunu yaşayayım diyorsunçok memnun oldum nihalcim, arkadaşlar daha uyanmadı bizim topikteki, onlarda gelince iyice kaynaşırız inşallah.
sen nerde oturuyorsun izmir ankara istanbul vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?