Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

"Kendisinden başka ilah olmayan, hakikî hayatla diri olan Hay, her şeyi ayakta tutan Kayyum olan büyük Allah’dan beni bağışlamasını istiyor ve -bütün benliğimle- ona tövbe edip, yöneliyorum; nefsine / kendine zulmetmiş, üstelik nefsi için ne ölümü, ne hayatı ve ne de öldükten sonra dirilmeyi elinde tutamayan bir kulun tevbesiyle / yönelişiyle (tevbe ediyorum)."

Istigfâra devam eden kimse, her sikintidan kurtulur, ummadigi yerden riziklanir.
Istigfâr olarak ” Estagfirullah el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyel kayyûm ve etûbü ileyh ” okumalidir. canım benim dediğim dua buydu

kizim 1.5 yasinda aynenn dedigin gi i genc anne olmak hayalimdi insallah gerceklestiricemm :) rize de yasiyorum istanbuldan gelin gittim ...
İNŞallah hayırlısı ile 1-2 aya kadar olursun canım. çok iyi düşünmüşsün ne güzel çocuklarınla arkadaş gibi yakın olursun. ben ilk çocuğumu 30 yaşımda yaptım düşün beni :))) kızım bana büyüyünce nine filan demesinde :)))) benim kızımda 14 aylık yakınmış yaşları ne güzel. seni arkadaş listemize ekledim kuşum. istersen yeni bir dua etkinliği başlatacağız sende katılmak istersen eklerim.

Burcuuu oh be en sonunda duamıza kavuştuk bence harika bir dua önerisi, bu cuma başlatalım, şimdi şöyle düşündüm herkesin çoluğu çocuğu tedavisi vs derken milletin gözünü korkutmayalım günde 21 defa okuyalım derim ben. sence nasıl olur, o şekilde cuma başlayacak gbi listeyi hazırlamaya başlıyorum ben. katılmak isteyenler bana bilgi versin. ben müsait olunca watsaptan herkese iletirim.

CANIM YASEMİN ŞİMDİ BU DUAYI BİRAZ GÖZ ATTIM GECE YATARKEN 3 DEFA OKUNMASI LAZIM BU OLMAZSA KALSIN BİRDE SU DUAYA BAK İKİ ARASINDA SEÇİM YAPALIM

Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike*

‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’

Selam arkadaslar
Hosgeldin Nihal cim.
Ben interneti bir süreliğine kapattiricam giremeyeceğim bu yüzden dua listesine katilamayacagim .
Birde kizlar Ayse cok hareketli sürekli bir tirmanma dagitma cabasi icinde sizinkilerde böylemi ?Bana sen simartiyorsun falan diyolar cok canim sıkılıyor.

aynen canım AMİN sağol ALLAH razı olsun İNAN beni yoran 2 çocuk olması değil ama hasta olunca felaket pestilim çıkıyor bak bi koltukta hiranur bi koltukta fatih uyuyo biri uyanıyo ona koşuyorum biri uyanıyo ona fatih normalde yapmazda hastayken haliyle nazlı oluyo iki koltuk arası mekik dokuyorum cumadan beri bugün biraz daha iyi maşallah bakalım akşama kadar nolucak yoksa dra gidicez
dua listemiz hayırlı olsun canım watsaaptan yazıdm ama burdanda yazıyım bende varımmm....:)

Hoş geldin NİHAL...

tümaycım normal canım keşfetme çabasında şimdi meraklı heryerin altını üstüne getirir mutfak odalar vs fatih bile benim iç çamaşırları alıp getirio salona misafir varken getirse vay halime :)

tümayyy ayy kuzum nekadar müddet yoksun, hay ALlah ya üzüldüm şimdi topik sensiz kalacak.
ayrıva ayşe şuanda çok normal betülde öyle akşama kadar onun peşini topluyorum. salonu topluyorum yatak odasını dağıtıyor, orası bitiyor mutfak dolaplarını... ama şimdi herşeye hayır desek bu çocuk evde ne yapacak neyi öğrenecek canı sıkılır ve ot gibi bir çocuk olur. şimdi keşfetme hareket etme zamanları. bence engellemememiz lazım. kim ne derse desin sen takma kafana.

tesekkurler canm insallah hepimiz en kisa surede tekrar anne olabiliriz isterim tabiki dualara benide ekleyin

Gülcüm sag ol ya kim görse benim ki hic böyle yapmiyor diyor .Acaba bir yerde yanlis mi yapiyorum diyorum.
Yasemin canim ben evde Aysenin kendine zaarar verecegi herseyi kaldirdim evde özgürce oynuyor kisitlamiyorum baska yere gidince cok sıkınti yasiyoruz .Ne kadar sure gelemeyecegimi bilmiyorum evimizin kentsel dönüsümü var kiraya cikicaz ne kadar surer bilmiyorum

AYNEN CANIM ZARARLI ŞEYLERİ KALDIR YETERLİ TÜM COCUKLAR ÖYLEDİR..BİLMİŞ BİLMİŞ BİZİMKİ BÖYLE DEĞİL VS GİBİ KONUŞANLARA BAKMA SEN BENDE KALDIRDIM İLAÇ BICAK VS HERYERİ KARIŞTIRIYOR ZATEN KAPILARIDA AÇIYO KENDİSİ ARTIK YAPCAK BİŞİ YOK COCUKLAU EV TABİ ÖYLE OLCAK BOŞVER SEN

desin dursunlar..çok biliyo herkes..bütün çocuklar öyle..evde ne yapacak elbet karıştıracak oynayacak öyle büyüyecek..çocuğun yaptığı en cidd iş oyun oynamaktır..boşver onları...dünde babannesi yağmuru parka götürmüş okadar oynamışki eve geldiğinde halıya ya yayılmışş..yorulmuşya..sonrada uyumuş tam 4 saat..demekki çocuk enerjisini atamıyo evdeç..

kizlar bu aksam test yapicam dua edin bana insallah pozitifi gorurum cok heyecanliyimmmmm

hayırlısı olsun ALLAH gönlüne göre versin bende 11 aylıkken hamile olduğumu öğrendim tabi isteyerek :) 5 aylıkken çalışmalara başladık 10. ayda tutmuş şimdi 8 gün sonra 2. ayını doldurcak kızım ve 23. ayına gircek bi oğlum var azıcık zorlanıyosun sabr istiyor hemde cok ALLAH isteyen herkese versin..seninde tesin pozitif çıkar inşallah

insallah canm mutlaka biraz zorluk olacak benim kizim 17 aylik egerki suan hamileysem kizim 26 aylikken dogum yapicam nasipse tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…