- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.741
insallah canm mutlaka biraz zorluk olacak benim kizim 17 aylik egerki suan hamileysem kizim 26 aylikken dogum yapicam nasipse tabiki :)
özlemcim gözün aydın canım bir oh çekmişsindir eminim. ayy zor bence yaa, birkaç gün kalmaya bile gelse birisi yani sadece kayınvalideme has değil, başkasıda gelse insan kasılıyor yani, hele ben bide kapalıyım ya, ayy başını kapat uzun etek giy, yok tuvaletini sessizce yap, yok her öğün yemek hazırla, birde sürekli tabi misafirle konuşmak zorundasın bi kafa dinleme olayı da olmuyor cır cır cır kafam bi dünya oluyor.
insallahhhtümayım belki gittiğin evde komşunda filan olur internet ordan şifre verirlerse bağlanırsın inşallah ayrı kalmayız. bende dediğin gibi evdeki zararlıları kaldırdım gerisi Allah kerim.
Nihalcim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.
Buketcim kayınvaliden ile aran nasıl, aynı evde yaşam nasıl gidiyor, kolaylıkları olduğu gibi zorluklarıda vardır mutlaka..
büyük canım yaklaşık 26 senelik sitede 16 bina var 5 er katlı toplam 210 daire çocuk parkı var bide jimlastik aletleri fln geniş baya büyük ihtimal gelirler ozaman..kiraları devlet mi karşılıyor peki..Gül bahceleriniz büyükse kacirmazlar mütahitler.Biz 20kisi kaldi onlarin onayini bekliyoruz hayirlisi olsun hakkimizda .
Yasemin canim internet buldugum an kk ya giricem özlerim sizi.
Kvlideyle yasamak gercekten cok zor gecen hafta orda kaldik bak diyor iki günde kilo aldi cocuk hemen toparladi :)
Devlet 500 lira kira yardimi yapicak bize ama sadece 18 ay insaatin bitmesi 3 yili bulacakmis faizsiz kredi falanda veriyormus bakalim hayirlisi.Bizim site 20 yillik duvarlar dòkùlüyor yenilensinde bi sekilde idare ederiz .Asansörlerimiz kapandi tehlikeli diye cocukla inip cikmak zor oluyorbüyük canım yaklaşık 26 senelik sitede 16 bina var 5 er katlı toplam 210 daire çocuk parkı var bide jimlastik aletleri fln geniş baya büyük ihtimal gelirler ozaman..kiraları devlet mi karşılıyor peki..
çok sevimlilerrrr cok begendimm :)Eki Görüntüle 1451663 süslemeye başladım kızlar nasıl olmuşş..:)
NİHAL ben ikisinide 3-4 gün kala öğrendim ama dr erken döllenme oluyo sende demişti belki seninde gec döllenmedir adetinin geçmesini bekle bakalım hayırlısı..
çok sevimlilerrrr cok begendimm :)
bakalım adetim gecikirse tekrar test yaparım tekçizgi cıkınca uzuldum ama hala bi umut var içimde bilemiyorum
sağol canım :) kurabiyeler pastalar gülümseten tatlar topiğimin adı bak istersen orayada :)
inşallah vardır yada kısa zamanda gelir bebişin..
hemen şimdi bakıcam :)
sağol canım inşallahh
bldum canım hemen çıktı zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?