Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümayım belki gittiğin evde komşunda filan olur internet ordan şifre verirlerse bağlanırsın inşallah ayrı kalmayız. bende dediğin gibi evdeki zararlıları kaldırdım gerisi Allah kerim.

Nihalcim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

Buketcim kayınvaliden ile aran nasıl, aynı evde yaşam nasıl gidiyor, kolaylıkları olduğu gibi zorluklarıda vardır mutlaka..

tümaycım ozaman bizede yaklaştı kentsel dönüşüm yakında bizim sitede gider anammm nere gideriz yaw...bi yönde eski binaların gitmesi iyide bi yönde kötü eski oturduğundan daha küçük veriyolarmış birde senin oturduğundan sağlammı bakalım endişesi oluyo ister istemez hayırlısı olsun canım..

yasemin senin saate taktı fatih pil takmamıştım yeni taktım alıyo eline kollarını çıkarıyo sallıyo onla oynuyo iki gündür

özlemcim gözün aydın canım bir oh çekmişsindir eminim. ayy zor bence yaa, birkaç gün kalmaya bile gelse birisi yani sadece kayınvalideme has değil, başkasıda gelse insan kasılıyor yani, hele ben bide kapalıyım ya, ayy başını kapat uzun etek giy, yok tuvaletini sessizce yap, yok her öğün yemek hazırla, birde sürekli tabi misafirle konuşmak zorundasın bi kafa dinleme olayı da olmuyor cır cır cır kafam bi dünya oluyor.

aaah aaah benim bide kaynım var evde allahtan 1 haftalığına gittide kafa dinledim,yaa evde insan istediği gibi hareket edemiyor kocasıyla rahat olamıyor,ee bide k.validemin herşeye bi yorumu var beni çileden çıkardı,allahtan yemek olayını çoğunlukla annemlerde olduğumuz için geçiştirdik.

güül bende inatçıyım zaman zaman annemle bile anlaşamıyorum

insallahhh

Gül bahceleriniz büyükse kacirmazlar mütahitler.Biz 20kisi kaldi onlarin onayini bekliyoruz hayirlisi olsun hakkimizda .
Yasemin canim internet buldugum an kk ya giricem özlerim sizi.
Kvlideyle yasamak gercekten cok zor gecen hafta orda kaldik bak diyor iki günde kilo aldi cocuk hemen toparladi :)

büyük canım yaklaşık 26 senelik sitede 16 bina var 5 er katlı toplam 210 daire çocuk parkı var bide jimlastik aletleri fln geniş baya büyük ihtimal gelirler ozaman..kiraları devlet mi karşılıyor peki..

büyük canım yaklaşık 26 senelik sitede 16 bina var 5 er katlı toplam 210 daire çocuk parkı var bide jimlastik aletleri fln geniş baya büyük ihtimal gelirler ozaman..kiraları devlet mi karşılıyor peki..
Devlet 500 lira kira yardimi yapicak bize ama sadece 18 ay insaatin bitmesi 3 yili bulacakmis faizsiz kredi falanda veriyormus bakalim hayirlisi.Bizim site 20 yillik duvarlar dòkùlüyor yenilensinde bi sekilde idare ederiz .Asansörlerimiz kapandi tehlikeli diye cocukla inip cikmak zor oluyor

süslemeye başladım kızlar nasıl olmuşş..:)

NİHAL ben ikisinide 3-4 gün kala öğrendim ama dr erken döllenme oluyo sende demişti belki seninde gec döllenmedir adetinin geçmesini bekle bakalım hayırlısı..

çok sevimlilerrrr cok begendimm :)

bakalım adetim gecikirse tekrar test yaparım tekçizgi cıkınca uzuldum ama hala bi umut var içimde bilemiyorum

çok sevimlilerrrr cok begendimm :)

bakalım adetim gecikirse tekrar test yaparım tekçizgi cıkınca uzuldum ama hala bi umut var içimde bilemiyorum

sağol canım :) kurabiyeler pastalar gülümseten tatlar topiğimin adı bak istersen orayada :)

inşallah vardır yada kısa zamanda gelir bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…