- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.761
canım benim ya kalender sabırlı arkadaşım, olsun hiç olmazsa çocuğuna tam anlamıyla güvenilir şekilde bakıyor, bu dünyalara bedel. biraz sağır biraz kör olup yuvarlanıp gidiceksiniz napıcaksınız başka. ALlah aranızdaki sevgi yi ve muhabbeti anlayışı artırsın inşallah.herkese günaydın.. kv ie hayatı sormuşsunuz evet zor..sabır gerekiyo..bide biraz normal olsalar daha kolay olur belki..ama değil..neyse boşverin
allah razı olsun canımduamnur burcu duamı okudum..hadi bakalım hayırlara vesile olsun..
amin canım allah razı olsunburcum bende okudum ALlahım sana nurtopu gibi tombik bir minik bebek nasibetsin hayırlısı ile
kızlar yaa nazanın cep numarası yada face adresi kimde var? bana verinde bir sorim bakim ne oldu bu kızcağıza neden gelmiyor, kime küstü, neye alındı, hay ALlah yaa üzülüyorum ne olduki acaba? bende hiçbir bilgisi yok olan varsa lütfen bana versin.
Kızlar ya Ada rota virüsü kapmış ishal ateşi çıkıyo hiç bişe yemiyorbol sıvı almaliymis ama Kuzucum nasıl zayifladi nasıl halsiz küçük kızıma da dua edin nolur
Herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?