Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese günaydın.. kv ie hayatı sormuşsunuz evet zor..sabır gerekiyo..bide biraz normal olsalar daha kolay olur belki..ama değil..neyse boşverin
canım benim ya kalender sabırlı arkadaşım, olsun hiç olmazsa çocuğuna tam anlamıyla güvenilir şekilde bakıyor, bu dünyalara bedel. biraz sağır biraz kör olup yuvarlanıp gidiceksiniz napıcaksınız başka. ALlah aranızdaki sevgi yi ve muhabbeti anlayışı artırsın inşallah.

kızlar yaa nazanın cep numarası yada face adresi kimde var? bana verinde bir sorim bakim ne oldu bu kızcağıza neden gelmiyor, kime küstü, neye alındı, hay ALlah yaa üzülüyorum ne olduki acaba? bende hiçbir bilgisi yok olan varsa lütfen bana versin.

kızlar tüp bebek için istanbulda olan kaç gündür televizyonlara çıkan bülent tıraş varya ona mail attım hemen dönüş yaptı genetik testlerimi istedi yolladım incelemiş ve +cgh kapsamlı kromozom taraması yapılması gerektiğini söyledi bende araştırdım gayet mantıklı bir test duyan yada bilen var mı bu testi

canım gecen benim resme yorum yapmış facede ben sorym

Kızlar ya Ada rota virüsü kapmış ishal ateşi çıkıyo hiç bişe yemiyor bol sıvı almaliymis ama Kuzucum nasıl zayifladi nasıl halsiz küçük kızıma da dua edin nolur
Herkesi öpüyorum

çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin aşısını yaptırmışmıydın ben yaptırmadım arkadaşım yaptırmış arkasından rota virüsü olmuş oğlu bana yaptırma demişti ondan yaptırmamıştım İNŞALLAH çabucak iyileşir..

E="ecrinnn07, post: 39940595, member: 427222"]Kızlar ya Ada rota virüsü kapmış ishal ateşi çıkıyo hiç bişe yemiyor bol sıvı almaliymis ama Kuzucum nasıl zayifladi nasıl halsiz küçük kızıma da dua edin nolur
Herkesi öpüyorum[/QUOTE]
Canim Cok gecmis olsun rabbim yardimciniz olsun

tecrubeli anneler acil yardiminiza ihtiyacim var.kuzularimin ikiside hasta.burun akintisi ates oksuruk vardi.dr ust solunum yollari enfeksiyonu dedi.ates dusurucu surup burun spreyi birde grip /soguk alginligi surubu verdi.gecmezse antibiyotik baslariz dedi.atesleri dustu cok sukur ama bugun ikisininde sesi kisildi.aglayip duruyolar sesleride cikmiyor pzt yada sali tekrar goturmem lazim.antibiyotik kullanmadan uygulayabilecegim biseyler yok mu? buarada 5ay 1haftalik oldular.mama ve sut emiyolar.bu hafta meyve suyu verdim azar azar elma,armut,havuc(ona gore bisey yazin diye soyluyorum)
gecmisi okuyamadim bi tek son sayfaya baktim.aslicim senin kuzuyada gecmis lsun.gecer insallah en kisa zamanda.aman efe yi kolla.bende yaptirmadim asi.simdi sen deyince korktum.hemen atlatir insallah kuzucuk
herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…