Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Zeynepcim gecmis olsun canim bizim oğlan da kacgundur hasta burnu akiyo oksuruyo kusma yok çok sukur ben ihlamur içermeye calistim ama bizimki icmiyo çiçek ıhlamur içir istersen

Bizimkinin atesi çok yükselmedi ama vücut sıcaklığı normalden biraz fazla oluyo zaman zaman, sanki ishal basliyo gibi takip ediyorum

Ben yeni hamisimmmm benide ekleyinnnn tek Duan isteyen tüm arkadaşlarıma saglikli hayrli evlat nasip etsin.. Rabbim evladimi alllahima hayırlı kul peygamberime hayırlı ümmet ana babasına da hayırlı evlat olabilcek evlat nasip etsin..sağlıkla kucagima almayı sağlıklı bi gebelik geçirmeyi tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah..

Evett pkoluyumm klomen kullaniyorumm ama olmuyorr
BOL BOL DUA ET
ALLAH HAYIRLISIYSA VERİR
O İÇTEN YAPILAN DUALARI GERİ ÇEVİRMEZ
BEN GEÇEN SENE ŞUBATTA BEBEĞİMİ KAYBETTİM KARNIMDA. 2 AYLIKTI...
DOKTORLAR Bİ DAHA HAMİLE KALAMAZSIN DEDİLER
AMA BAK ŞUAN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM
ÜSTELİK NE Bİ DOKTORA GİTTİM NE İLAÇ ALDIM
SADECE DUA ETTİM

Allah bagislasin cnm saglikla kucagina alirsin insallahh bende dua ediyorum surekli baska yapicak biseyim yok

canımm ayy süper bir haber bu işin ehli bir doktor demekki, benim bilgim yok ama doktor benim bile aklıma yattı baksana dire süper teşhis koymuş ayy inan heyecanlandım.

Kızlar ya Ada rota virüsü kapmış ishal ateşi çıkıyo hiç bişe yemiyor bol sıvı almaliymis ama Kuzucum nasıl zayifladi nasıl halsiz küçük kızıma da dua edin nolur
Herkesi öpüyorum
canımmm bak sırf sana demiyorum aslım şu face de resmler paylaşıyorsunu ya nan ondan sonra nazar değiyor , elinizden geldiğinizce paylaşmayın kızlar ben öyle hissediyorum yani. onun için face de resim paylaşmaktan çok korkarım. Allahım şifa versin inallah, bl bol ya şafi ya kafi ya muafi oku
BİZ DE 8. AYIMIZA GİRDİK...
1 2 AY SONRA OĞLUM DOĞACAK
TECRÜBESİZ ANNE OLARAK KORKUYORUM Bİ DE YALNIZIM... BABA VAR DA NE ANLAR :))
AMA SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM MELEĞİMİ
maşallah caım allah tamamına erdirsn inşallah. yalnızlık hakkaten zor heleki hamilelikte ve doğumdan sonra.
aminnn canım ne güzel dua etmişsin amin. tabiki eklerim.
adını yaşını evlilik tarihini ve nerde yaşadığını yazarsan eklerim hemen senin için bir sakıncası yoksa tabi.

Evett pkoluyumm klomen kullaniyorumm ama olmuyorr
canım çok üzüle bende pco luydum 6 ayda bir regl olurdum düşün yani pco nun zirvesindeydm. yumurtlama takibi yaptır ve 1-2 sefer takip ettirip bırakma, ben galiba üçüncü yumurtlama takibimde hamile kaldım, dr çatlatma iğnesi verdi Allahta nasibetti oldu çok şükür. pco yani sadece hamileliği geciktiren birşey, ama olmasına engel değil, Allahın izni ile eninde sonunda olur yani sen yeterki düzenli dr takibi yaptır.

İYİ PAZARLAR TATLIMMMMMMM

Kızlar fenayiz Efeye de bulaştı kusuyolar ishal ateş ikisi birden her tuvalette sirtlarina kadar çıkıyo
Ayrıca dün gece de hastane de geçirdik gece Efenin altını açtığımda yumurtaliginda şişlik farkettim hemen gittik ultrasonla baktılar sıvı var dediler acil değil hafta içi çocuk cerrahiye gidin dedi bakalım kötü bişe değildir inşallah
Dualarinizi eksik etmeyin

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…