- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.781
Aynen bende öyle canm.. Gurbet ellerdeyim.. Gurbetin gözü kör olsunn;((BİZ DE 8. AYIMIZA GİRDİK...
1 2 AY SONRA OĞLUM DOĞACAK
TECRÜBESİZ ANNE OLARAK KORKUYORUM Bİ DE YALNIZIM... BABA VAR DA NE ANLAR :))
AMA SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM MELEĞİMİ
ONLAR SAĞSALİM DOĞSUN DAAAynen bende öyle canm.. Gurbet ellerdeyim.. Gurbetin gözü kör olsunn;((
BEBEK Mİ OLMUYOHer yere yazdim da yokk olmuyoo
Evet cnmmBEBEK Mİ OLMUYO
Evett pkoluyumm klomen kullaniyorumm ama olmuyorrALLAH NASİP EDER İNŞ
DOKTORA GİTTİN Mİ
BOL BOL DUA ETEvett pkoluyumm klomen kullaniyorumm ama olmuyorr
Allah bagislasin cnm saglikla kucagina alirsin insallahh bende dua ediyorum surekli baska yapicak biseyim yokBOL BOL DUA ET
ALLAH HAYIRLISIYSA VERİR
O İÇTEN YAPILAN DUALARI GERİ ÇEVİRMEZ
BEN GEÇEN SENE ŞUBATTA BEBEĞİMİ KAYBETTİM KARNIMDA. 2 AYLIKTI...
DOKTORLAR Bİ DAHA HAMİLE KALAMAZSIN DEDİLER
AMA BAK ŞUAN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM
ÜSTELİK NE Bİ DOKTORA GİTTİM NE İLAÇ ALDIM
SADECE DUA ETTİM
AAMİNAllah bagislasin cnm saglikla kucagina alirsin insallahh bende dua ediyorum surekli baska yapicak biseyim yok
canımm ayy süper bir haber bu işin ehli bir doktor demekki, benim bilgim yok ama doktor benim bile aklıma yattı baksana dire süper teşhis koymuş ayy inan heyecanlandım.kızlar tüp bebek için istanbulda olan kaç gündür televizyonlara çıkan bülent tıraş varya ona mail attım hemen dönüş yaptı genetik testlerimi istedi yolladım incelemiş ve +cgh kapsamlı kromozom taraması yapılması gerektiğini söyledi bende araştırdım gayet mantıklı bir test duyan yada bilen var mı bu testi
canımmm bak sırf sana demiyorum aslım şu face de resmler paylaşıyorsunu ya nan ondan sonra nazar değiyor , elinizden geldiğinizce paylaşmayın kızlar ben öyle hissediyorum yani. onun için face de resim paylaşmaktan çok korkarım. Allahım şifa versin inallah, bl bol ya şafi ya kafi ya muafi okuKızlar ya Ada rota virüsü kapmış ishal ateşi çıkıyo hiç bişe yemiyorbol sıvı almaliymis ama Kuzucum nasıl zayifladi nasıl halsiz küçük kızıma da dua edin nolur
Herkesi öpüyorum
maşallah caım allah tamamına erdirsn inşallah. yalnızlık hakkaten zor heleki hamilelikte ve doğumdan sonra.BİZ DE 8. AYIMIZA GİRDİK...
1 2 AY SONRA OĞLUM DOĞACAK
TECRÜBESİZ ANNE OLARAK KORKUYORUM Bİ DE YALNIZIM... BABA VAR DA NE ANLAR :))
AMA SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM MELEĞİMİ
aminnn canım ne güzel dua etmişsin amin. tabiki eklerim.Ben yeni hamisimmmmbenide ekleyinnnn tek Duan isteyen tüm arkadaşlarıma saglikli hayrli evlat nasip etsin.. Rabbim evladimi alllahima hayırlı kul peygamberime hayırlı ümmet ana babasına da hayırlı evlat olabilcek evlat nasip etsin..sağlıkla kucagima almayı sağlıklı bi gebelik geçirmeyi tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah..
canım çok üzüle bende pco luydum 6 ayda bir regl olurdum düşün yani pco nun zirvesindeydm. yumurtlama takibi yaptır ve 1-2 sefer takip ettirip bırakma, ben galiba üçüncü yumurtlama takibimde hamile kaldım, dr çatlatma iğnesi verdi Allahta nasibetti oldu çok şükür. pco yani sadece hamileliği geciktiren birşey, ama olmasına engel değil, Allahın izni ile eninde sonunda olur yani sen yeterki düzenli dr takibi yaptır.Evett pkoluyumm klomen kullaniyorumm ama olmuyorr
İYİ PAZARLAR TATLIMMMMMMMcanımm ayy süper bir haber bu işin ehli bir doktor demekki, benim bilgim yok ama doktor benim bile aklıma yattı baksana dire süper teşhis koymuş ayy inan heyecanlandım.
canımmm bak sırf sana demiyorum aslım şu face de resmler paylaşıyorsunu ya nan ondan sonra nazar değiyor , elinizden geldiğinizce paylaşmayın kızlar ben öyle hissediyorum yani. onun için face de resim paylaşmaktan çok korkarım. Allahım şifa versin inallah, bl bol ya şafi ya kafi ya muafi oku
maşallah caım allah tamamına erdirsn inşallah. yalnızlık hakkaten zor heleki hamilelikte ve doğumdan sonra.
aminnn canım ne güzel dua etmişsin amin. tabiki eklerim.
adını yaşını evlilik tarihini ve nerde yaşadığını yazarsan eklerim hemen senin için bir sakıncası yoksa tabi.
canım çok üzüle bende pco luydum 6 ayda bir regl olurdum düşün yani pco nun zirvesindeydm. yumurtlama takibi yaptır ve 1-2 sefer takip ettirip bırakma, ben galiba üçüncü yumurtlama takibimde hamile kaldım, dr çatlatma iğnesi verdi Allahta nasibetti oldu çok şükür. pco yani sadece hamileliği geciktiren birşey, ama olmasına engel değil, Allahın izni ile eninde sonunda olur yani sen yeterki düzenli dr takibi yaptır.
geçmiş olsun canımtecrubeli anneler acil yardiminiza ihtiyacim var.kuzularimin ikiside hasta.burun akintisi ates oksuruk vardi.dr ust solunum yollari enfeksiyonu dedi.ates dusurucu surup burun spreyi birde grip /soguk alginligi surubu verdi.gecmezse antibiyotik baslariz dedi.atesleri dustu cok sukur ama bugun ikisininde sesi kisildi.aglayip duruyolar sesleride cikmiyorpzt yada sali tekrar goturmem lazim.antibiyotik kullanmadan uygulayabilecegim biseyler yok mu? buarada 5ay 1haftalik oldular.mama ve sut emiyolar.bu hafta meyve suyu verdim azar azar elma,armut,havuc(ona gore bisey yazin diye soyluyorum)
gecmisi okuyamadim bi tek son sayfaya baktim.aslicim senin kuzuyada gecmis lsun.gecer insallah en kisa zamanda.aman efe yi kolla.bende yaptirmadim asi.simdi sen deyince korktum.hemen atlatir insallah kuzucuk
herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?