Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kizlar ...
Asli gecmis olsun canim .
Zakkum sanada gecmis olsun .
Ayse de cuma gùnü ateslendi geceyi hastanede gecirdik bi doktor bagazi sismis dedi nòbet degisince diyeri midesini üsütmùs dedi kuzumun hala atesi var surup icmiyor fitille düsürmeye calisiyoruz.

ya bende anlamadım..uzun zamandır benimde aklımda ne oldu niye oldu..ne olduysa elbette tamiri geri dönüşü vardır..küsmleere gerek yok kuzular..

Kızlar ya Ada rota virüsü kapmış ishal ateşi çıkıyo hiç bişe yemiyor bol sıvı almaliymis ama Kuzucum nasıl zayifladi nasıl halsiz küçük kızıma da dua edin nolur
Herkesi öpüyorum
ah geçmiş olsun yaa

GEÇMİŞ OLSUN AY NELER OLUYO YAA.. IHLAMUR İÇİREBİLİRSİN EN FAZLA YAA AKLIMA BAŞKADA BİŞEY GELMİYO

AH AH ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

Klomen kullaniyorum cnm bu 3. Bakalim persembe kontrool olcak yum var mi diye
Benim adetlerim duzenli cok sukurr 28 gunde bir olurr ama son 2 aydir 30 gunde oluyor bakalimm

Arkadaşlar selam betülünde dün akşam ateşi çıktı 38.4 hemen şurup verdim calpol. Birde üstünü soydum sadece iç bady si ile kaldı bi yarım saat kadar. Şurup veya fitikden inanın daha etkili üstünü soymak aklınızda bulunsun. Babam hep der üşümesinden korkma ateşten kork diye. Ateş çünkü beyine filan zarar vermesin Allah korusun. Kalıcı bişey o. zaten sürekli kontrol ediyorum öyle elleri ayakları bumbuz olana kadar beklemiyorum. Sabaha karşı yine baktım yükselmiş yine şurup verdim üstünü örtmedim açık uyuttum. Bugünde hali ile işe gitmedim. Gidince biliyorsunuz ağlayarak dönüyorum:)))
allah herkesin evlatlarına ailesine kendine şifa versin inşallah. Aslı zeynep tümay hepinize geçmiş olsun canlarım.

Nazan ile görüştümmmmm
vaktim yok diyor sizlere kırılıp küsermiyim hiç dedi o konunun sizle alakası yok dedi. Hastaneye gidgidiyormuş kendi rahatsıxlığı için e tabi bi yandan eslem ile ilgileniyor filan yani fırsat bulamıyorum dedi. Ohh içim rahatladı yani

burcu ve buket dularınızı okudum rabbim kabul etsin İNŞALLAH..

CANIM çok geçmiş olsun salgın var sanırım ya kimi duysam ateşli boğazları şiş..bak fatihin ateşi çıkınca ayak tabanları yanıyo bende ordan anlıyorum..inşallah düzelir tez zamanda..

aslıcım cok geçmiş olsun minikler inşallah düzelirler...
inşallah efeninde önemli bişeyi yoktur..

duamnur/ burcu 13,03,2015 cuma Yuvasına huzur mutluluk ve iman, ailesine sağlık ve birlik. Hayırlısı ile sağlıklı bir bebek
buketdemet/ Buket 16,03,2015 pazartesi Evine huzur, sağlık ve bereket, kızının sağlıkla huzurla büyüyüp hayırlı bir evlat olması ve yeni bebeğinin sağlıkla ve tam zamanında dünyaya gelmesi için
gul_1982/ Gül 17,03,2015 salı Ailesine sağlık, huzur, bir ömür boyunca beraberlik içinde olmaları. Çocuklarının sağlıklı ve hayırlı birer evlat olmaları için
hayatsultan/ kübra 18,03,2015 çarşamba Kendisine ve ablasına en kısa zamanda hayırlı birer eş ve mutlu birer yuva.
_marie_/ Damla 19,03,2015 perşembe Evine huzur, sağlık ve bereket, eşi ile arasının ömür boyu sevgi dolu olması, kızının sağlıkla büyüyüp hayırlı bir evlat olması ve mışıl mışıl uyuması için
dejavu_one/ seda 20,03,2015 cuma Evine bereket ve huzur, tüp bebek tedavisinin olumlu olması, sağlıklı ve hayırlı bir evlat

dualrınızı okudum kızlar RABBİM kabul etsin İNŞALLAH.. YARIN HİRANURUN AŞISI VAR BAKALIM verem aşısınıda olcak inş ateşi çıkmaz fatihin çıkmıştı..

Ah kuzularım beniiimm..Çok geçmiş olsun Aslı'm...

Zeyneeepp...Canım benim ne zamandır aklım sende...Keşke bir fikrim olsa da hemen akıl versem...Kimbilir ne zordur...ALLAH sana sabır evlatlarına şifa versin İNŞALLAH...

meralim hoşgeldin canım, topikçe hastamıyız neyiz, ALlah hamileleri ve minik çocukları korusun özellikle inşallah. bende çok fena grip olucamda ilaçlarla durdurmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. daha hastalık başlamadan ilaç içmeye başladım ki başlamadan bitsin diye ama kuvvetli bir mikrop heralde, yinede oldum hapşuruk boğaz ağrısı halsizlik burun akıntısı vs vs ALlah şifa versin hepimize inşallah. İnşallah betüşüme geçmez yaa ALlahım inşallah geçmez...

selam kızlar aşımızı olsuk geldik şimdilik ateşimiz yok çıkmaz inşallah...

YASEMİNCİM ben hamileykende şuan emzirdiğim içinde yaklaşık 2 yıldır grip ilacı kullanamadım hep ıhlamur ama doğal ağaçtan toplanma içip duruyorum sanada tavsiye ederim bulabilirsen onunla atlatıyorum inşallah sende kolay atlatırsın..ben hala kurabiyeleri yapıyorum toplam 87 tane yapmışım 49unu süsledim çocuklar uyudukça yapıyorum 10 ar 10ar mevlüde kadar biter inşallah perşembe annem gelicek temizlik toparla vs onlaıda hallederim

geçmiş olsun..bende soyarım hemen koltuk altını eklemlerini ıslak mendille ovalarım.Allaha emanet miniklerimiz.,

bende yani oh dedim..onada zor yaa.insanın kendi canı sağ değilse çocuğunada bakamıyo napacan..lalah onad akolaylık versin..sağlıktan ayırmasın..hani bi arkadaşım vardı oğlu iki yaşında kendi benim yaşımda göğüs kanseriydi.. ona anlattım geçen hamile olduüğumu..bana dediki ümitsizliğe kapılıyom sonra sen aklıma geliyosun doktor doktor dolandın sonra Allah verdi sonradan dedi.. bende dedimki bak ikincisini de verdi.. gözleri doldu.. umut oldun dedi..ben sanıyodum başlangıçtır.meğer 3. evreymiş. inşallah düzelir.Allah sağlıkran ayırmasın.

sana da geçmiş olsun süper anne..

sağol canım..

Kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemiyorum ama çok yoğundum denetçi vardı filan sayımlar şunlar bunlar. Hocalara kitap dağıtımı. Yasemin'in watsaptan dua gönderisine beni de yaz dedim. Bakamadım regl oldum pazar günü bitsin okuyacağım inşallah.

Kızlar pazar günü regl oldum rekorumu kırdım bu sefer 30 günde oldum çok sevinçliydim kaç aydır düzenli oluyorum diye ancak kısa sürdü sevincim. İstanbul'daki dr. hormon ve tam kan sayımı istemişti tedaviden önce yaptırın fakslayın diye bende dün gittim yaptırdım bugün sabah sonucu aldım dr gösterdik ki zaten bende anladım. Tiroidim yüksek çıktı ilk defa kızlar. 4.8. Çok moralim bozuldu. Doktor kendi isteyen tüp doktorunda değerlendirir ama bu tiroidlerde sorun başladığını gösterir dedi 4 ay öncekilerde hiç sorun yoktu birden başlayabiliyormuş. Doktorun duruma göre endokrine yinlendirebilir ayrıntı için dedi ya da ilaç verir belki 1 ay sonra tekrarlatır dedi hamileyken bu durumda ilaç kullanmam ve her ay dozu arttırmam gerekirmiş daha da yükselirmiş o zaman. Diğerlerinde ve kan sayımındaki değerlerde sorun yok şükür. Eşimden de istenen testler var yaptırsın fakslıcam ve arayıp konuşucam. Biri bitse biri başlıyor. 3 ayım kaldı onca zaman geçti kızlar inşallah düşer inşallah anlık birşeydir.

Buketim yaa Allah şifa versin inşallah arkadaşına yarabbim ne zor. Aslında bende bi kontrol ettirmek istiyorum ama unutuyorum hep....

Sedacım büyük ve Çetin bir imtihan seninki gerçekten inşallah AaAllah sana mükafatı nı kat ve kat verip seni sevinçe boğar en kısa zamanda. Moral moral moral... biliyorsun herşeuin başı. Baktınki kafana takıyorsun üzülüyorsun melisa çayına başla o iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…