- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.801
ya bende anlamadım..uzun zamandır benimde aklımda ne oldu niye oldu..ne olduysa elbette tamiri geri dönüşü vardır..küsmleere gerek yok kuzular..kızlar yaa nazanın cep numarası yada face adresi kimde var? bana verinde bir sorim bakim ne oldu bu kızcağıza neden gelmiyor, kime küstü, neye alındı, hay ALlah yaa üzülüyorum ne olduki acaba? bende hiçbir bilgisi yok olan varsa lütfen bana versin.
ah geçmiş olsun yaaKızlar ya Ada rota virüsü kapmış ishal ateşi çıkıyo hiç bişe yemiyorbol sıvı almaliymis ama Kuzucum nasıl zayifladi nasıl halsiz küçük kızıma da dua edin nolur
Herkesi öpüyorum
GEÇMİŞ OLSUN AY NELER OLUYO YAA.. IHLAMUR İÇİREBİLİRSİN EN FAZLA YAA AKLIMA BAŞKADA BİŞEY GELMİYOtecrubeli anneler acil yardiminiza ihtiyacim var.kuzularimin ikiside hasta.burun akintisi ates oksuruk vardi.dr ust solunum yollari enfeksiyonu dedi.ates dusurucu surup burun spreyi birde grip /soguk alginligi surubu verdi.gecmezse antibiyotik baslariz dedi.atesleri dustu cok sukur ama bugun ikisininde sesi kisildi.aglayip duruyolar sesleride cikmiyorpzt yada sali tekrar goturmem lazim.antibiyotik kullanmadan uygulayabilecegim biseyler yok mu? buarada 5ay 1haftalik oldular.mama ve sut emiyolar.bu hafta meyve suyu verdim azar azar elma,armut,havuc(ona gore bisey yazin diye soyluyorum)
gecmisi okuyamadim bi tek son sayfaya baktim.aslicim senin kuzuyada gecmis lsun.gecer insallah en kisa zamanda.aman efe yi kolla.bende yaptirmadim asi.simdi sen deyince korktum.hemen atlatir insallah kuzucuk
herkese iyi geceler
AH AH ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİNKızlar fenayiz Efeye de bulaştıkusuyolar ishal ateş ikisi birden her tuvalette sirtlarina kadar çıkıyo
Ayrıca dün gece de hastane de geçirdik gece Efenin altını açtığımda yumurtaliginda şişlik farkettim hemen gittik ultrasonla baktılar sıvı var dediler acil değil hafta içi çocuk cerrahiye gidin dedi bakalım kötü bişe değildir inşallah
Dualarinizi eksik etmeyin
Klomen kullaniyorum cnm bu 3. Bakalim persembe kontrool olcak yum var mi diyecanımm ayy süper bir haber bu işin ehli bir doktor demekki, benim bilgim yok ama doktor benim bile aklıma yattı baksana dire süper teşhis koymuş ayy inan heyecanlandım.
canımmm bak sırf sana demiyorum aslım şu face de resmler paylaşıyorsunu ya nan ondan sonra nazar değiyor , elinizden geldiğinizce paylaşmayın kızlar ben öyle hissediyorum yani. onun için face de resim paylaşmaktan çok korkarım. Allahım şifa versin inallah, bl bol ya şafi ya kafi ya muafi oku
maşallah caım allah tamamına erdirsn inşallah. yalnızlık hakkaten zor heleki hamilelikte ve doğumdan sonra.
aminnn canım ne güzel dua etmişsin amin. tabiki eklerim.
adını yaşını evlilik tarihini ve nerde yaşadığını yazarsan eklerim hemen senin için bir sakıncası yoksa tabi.
canım çok üzüle bende pco luydum 6 ayda bir regl olurdum düşün yani pco nun zirvesindeydm. yumurtlama takibi yaptır ve 1-2 sefer takip ettirip bırakma, ben galiba üçüncü yumurtlama takibimde hamile kaldım, dr çatlatma iğnesi verdi Allahta nasibetti oldu çok şükür. pco yani sadece hamileliği geciktiren birşey, ama olmasına engel değil, Allahın izni ile eninde sonunda olur yani sen yeterki düzenli dr takibi yaptır.
Arkadaşlar selam betülünde dün akşam ateşi çıktı 38.4 hemen şurup verdim calpol. Birde üstünü soydum sadece iç bady si ile kaldı bi yarım saat kadar. Şurup veya fitikden inanın daha etkili üstünü soymak aklınızda bulunsun. Babam hep der üşümesinden korkma ateşten kork diye. Ateş çünkü beyine filan zarar vermesin Allah korusun. Kalıcı bişey o. zaten sürekli kontrol ediyorum öyle elleri ayakları bumbuz olana kadar beklemiyorum. Sabaha karşı yine baktım yükselmiş yine şurup verdim üstünü örtmedim açık uyuttum. Bugünde hali ile işe gitmedim. Gidince biliyorsunuz ağlayarak dönüyorum:)))
allah herkesin evlatlarına ailesine kendine şifa versin inşallah. Aslı zeynep tümay hepinize geçmiş olsun canlarım.
Kızlar fenayiz Efeye de bulaştıkusuyolar ishal ateş ikisi birden her tuvalette sirtlarina kadar çıkıyo
Ayrıca dün gece de hastane de geçirdik gece Efenin altını açtığımda yumurtaliginda şişlik farkettim hemen gittik ultrasonla baktılar sıvı var dediler acil değil hafta içi çocuk cerrahiye gidin dedi bakalım kötü bişe değildir inşallah
Kızlar fenayiz Efeye de bulaştıkusuyolar ishal ateş ikisi birden her tuvalette sirtlarina kadar çıkıyo
tecrubeli anneler acil yardiminiza ihtiyacim var.kuzularimin ikiside hasta.burun akintisi ates oksuruk vardi.dr ust solunum yollari enfeksiyonu dedi.ates dusurucu surup burun spreyi birde grip /soguk alginligi surubu verdi.gecmezse antibiyotik baslariz dedi.atesleri dustu cok sukur ama bugun ikisininde sesi kisildi.aglayip duruyolar sesleride cikmiyorpzt yada sali tekrar goturmem lazim.antibiyotik kullanmadan uygulayabilecegim biseyler yok mu? buarada 5ay 1haftalik oldular.mama ve sut emiyolar.bu hafta meyve suyu verdim azar azar elma,armut,havuc(ona gore bisey yazin diye soyluyorum)
gecmisi okuyamadim bi tek son sayfaya baktim.aslicim senin kuzuyada gecmis lsun.gecer insallah en kisa zamanda.aman efe yi kolla.bende yaptirmadim asi.simdi sen deyince korktum.hemen atlatir insallah kuzucuk
herkese iyi geceler
geçmiş olsun..bende soyarım hemen koltuk altını eklemlerini ıslak mendille ovalarım.Allaha emanet miniklerimiz.,Arkadaşlar selam betülünde dün akşam ateşi çıktı 38.4 hemen şurup verdim calpol. Birde üstünü soydum sadece iç bady si ile kaldı bi yarım saat kadar. Şurup veya fitikden inanın daha etkili üstünü soymak aklınızda bulunsun. Babam hep der üşümesinden korkma ateşten kork diye. Ateş çünkü beyine filan zarar vermesin Allah korusun. Kalıcı bişey o. zaten sürekli kontrol ediyorum öyle elleri ayakları bumbuz olana kadar beklemiyorum. Sabaha karşı yine baktım yükselmiş yine şurup verdim üstünü örtmedim açık uyuttum. Bugünde hali ile işe gitmedim. Gidince biliyorsunuz ağlayarak dönüyorum:)))
allah herkesin evlatlarına ailesine kendine şifa versin inşallah. Aslı zeynep tümay hepinize geçmiş olsun canlarım.
Nazan ile görüştümmmmm
vaktim yok diyor sizlere kırılıp küsermiyim hiç dedi o konunun sizle alakası yok dedi. Hastaneye gidgidiyormuş kendi rahatsıxlığı için e tabi bi yandan eslem ile ilgileniyor filan yani fırsat bulamıyorum dedi. Ohh içim rahatladı yani
sana da geçmiş olsun süper anne..selam kızlar aşımızı olsuk geldik şimdilik ateşimiz yok çıkmaz inşallah...
YASEMİNCİM ben hamileykende şuan emzirdiğim içinde yaklaşık 2 yıldır grip ilacı kullanamadım hep ıhlamur ama doğal ağaçtan toplanma içip duruyorum sanada tavsiye ederim bulabilirsen onunla atlatıyorum inşallah sende kolay atlatırsın..ben hala kurabiyeleri yapıyorum toplam 87 tane yapmışım 49unu süsledim çocuklar uyudukça yapıyorum 10 ar 10ar mevlüde kadar biter inşallah perşembe annem gelicek temizlik toparla vs onlaıda hallederim
geçmiş olsun..bende soyarım hemen koltuk altını eklemlerini ıslak mendille ovalarım.Allaha emanet miniklerimiz.,
bende yani oh dedim..onada zor yaa.insanın kendi canı sağ değilse çocuğunada bakamıyo napacan..lalah onad akolaylık versin..sağlıktan ayırmasın..hani bi arkadaşım vardı oğlu iki yaşında kendi benim yaşımda göğüs kanseriydi.. ona anlattım geçen hamile olduüğumu..bana dediki ümitsizliğe kapılıyom sonra sen aklıma geliyosun doktor doktor dolandın sonra Allah verdi sonradan dedi.. bende dedimki bak ikincisini de verdi.. gözleri doldu.. umut oldun dedi..ben sanıyodum başlangıçtır.meğer 3. evreymiş. inşallah düzelir.Allah sağlıkran ayırmasın.
sana da geçmiş olsun süper anne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?