- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.881
Kızlar oturdum hepimizin isimlerini tek tek yazdım, haksızlık olmasın diye çekiliş yaptım evde tek başıma.
Eşim gülmekten öldü banabide kanıt olsun kimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye her anımı resimledim
işte resimler , işte çekiliş sürecimiz
Günde 100 tane Ya_Mucib Çekiliş Resimleri ve Sıralaması
...Cuma Günü Başlıyoruz...
Eki Görüntüle 522654 Eki Görüntüle 522655 Eki Görüntüle 522656 Eki Görüntüle 522657 Eki Görüntüle 522658
mavihayal
dejavu_one
tmyomr
mervsh
7verengul
binbirgece
delyam
mavera49
kevok08
melek2828
nartanesii
burju82
kelam
graphicdesigner
littlebirdie
çileksurat
kader1982
sekerkiz67
tb_fb
gul1982
dernan
bdroner
barisozlem
buketdemet
sibelsibel38
btskn
sunbal
maonyaa
Kızlar eşim sordu sen kaçıncısın diye, bi saydım tam ortadayım yaaa bukadar olur, yani Allahın adaleti gerçekten, ben haksızlık olasın diye vakit harcadım, Allahta beni tam ortaya koymuş
Şimdi bu listede ismi geçen arkadaşlar cumaya kadar topiğe "bende varım" gibi bir onay mesajı yazsınlar ki listeden isimleri silinmesin. çünkü gördüğünüz gibi listemizde çok aktif olmayan arkadaşlarında isimleri var, onay vermeyenleri listeden sileceğim, tamamen canıgönülden okuyacak olan arkadaşlar ile başlayacağız inşallah.
canım senin adına sevindim güle güle hep huzur içinde oturasın evindeinşallah ardından da bebiş haberin gelir mutluluğun katlanır
canlarım sağolun Allah razı olsun, darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.gözün aydın canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. içindede bıcırı bıcır evlatların koştursun
canım bence çatladı bağıra bağıra herkesin vucudu aynı tepkiyi vermez onun için fazlada kıyas etme kimseninkiyle, sen değerlendir bence, dr sana ilişki yasak filan demediyse eğer.herkeslere günaydın bildiginiz gibi bu ay klomen kullandım sabah namaza kalktıgımda sol kasıgıma öyle bi agrı saplandıki anlatamam çok fenaydı bu yumurta çatlaması olamaz öyle deilmi yada eger öyleyse bagıra bagıra yumurtam çatladı :)))
bende varım canlarımmmmmm canı gönülden....
günaydın fıstıklar... aklım fikrim kukuşumda yahu bebiş var mı diye biri beni durdursuunnn :S
gül tatlım ne mutlu bana güldürebilirsem siziben iyi değilim yalnız ayın 26 gibi yumurtladığımı düşünüyorum sürekli bi hesap kitap yapıyorum işte diyorum 6-7 günde yerleşse 1-2 ekimde yerleşecek şimdi b-hcg salgılanmaya başlamış olmalı ama yerleşme kanaması olmadı yok annemde de olmamış zaten hala umut var diyorum sonra neden belirti yok... yok ne bileyim hala bi akıntı kontrolü bende çişim olmasa bile aklıma gelince hooop helaya atıyorum kendimi İYİ DEĞİLİM ilk ayda tozuttum resmen... çocuk korkup bu kadın deli diye gelmiyecek walla
gül tatlım ne mutlu bana güldürebilirsem siziben iyi değilim yalnız ayın 26 gibi yumurtladığımı düşünüyorum sürekli bi hesap kitap yapıyorum işte diyorum 6-7 günde yerleşse 1-2 ekimde yerleşecek şimdi b-hcg salgılanmaya başlamış olmalı ama yerleşme kanaması olmadı yok annemde de olmamış zaten hala umut var diyorum sonra neden belirti yok... yok ne bileyim hala bi akıntı kontrolü bende çişim olmasa bile aklıma gelince hooop helaya atıyorum kendimi İYİ DEĞİLİM ilk ayda tozuttum resmen... çocuk korkup bu kadın deli diye gelmiyecek walla
gunaydın kısceler bugun ıtıbarıyle temızlenmış bulunuyorum:) hayırlısı bakalım gelsın artık calışmalar:)
tatlım stresd yapma olusuna bırak varsa bebegın sıkı sıkı tutunur ınsallah,eger yoksa da stresle olucaksada ılerı atma .: relax guleryuzlu kıscem relax:)
kuşum fena dalmışsın bu işlere sen, benim profil resmime bakıp adımı da gül takmışsın, 29 senelik yasemin oldu sana gül
hertürlü fikirlerimizi bebşe doğru çeviriyoruz olmaz hakkaten böyle şey yaa, bende kendimden biliyorum, adet olmadan önce hertürlü belirti hamişliğe yoruyorum, sonra leke gelince, heh diyorum yerleşme kanaması bu, sonra gerçek adetim başlayıncada, yok yok ben üstüne gördüm heralde diyorum hala test yapmaya devam ediyorum düşünyemişiz biz kafayı yaaa
günaydın tatlım hoşgeldin, ohhhhh gelsin yumoşlar gelsin bebişler, bende temizlendim ama adamda tık yok
canım benim hakkaten komık ve açık sözlüsün.. hepimizin adet dönemlerindeki düşüncemizitek cümleyle anlatmışsın, önceki msjında..eğer ki ayın 26 sında yumurtladınsa muhtemelen 9 ekimde adetin gelmez ve sen gebe olduğunu öğrenirsin kısmetse.. yumurtlama gününün üzerine 14 gün ekledin adet gelmedi çok yuksek ihtimal psıkolojik falan bişey yoksa gebelik var. geçen ay benimde ööle oldu yumurtlamayı gördüm 14 gün saydım 14.gün adetim geldi.. ama biz kafamızı bööle kurarsak herşey zor diye düşünüyorum.. ben nerdeyse bebeğin gidiş yolunu hesaplarduruma geldim.. ama bak netice negatif.. ne kadar kafa başka yerde o kadar umut.. ama bunu da işte yapabilene.. nerde okudum hatırlamıyorum ama bebekle ilgili bişeyler okuyordum yine "ilk şart takıntı yapmayın" diyor..
selam herkese ben geldim kuzucuklarımla..
Bedriyecim haklısın canım, ben şimdi kendimi düşünüyorumda, bana muhabbet oluyor bu konu yani takıntı yapmıyorum çok şükür, gır gır şamata filan yapmaya sebep oluyor, hayatta bir meşguliyet işte, stres yok çok şükür şimdilik, inşallah olmazda
sizlerde öyle düşünün, hiç olmazsa muhabbet ediyoruz şurda, ha geldi ha geliyor, ay geciktim, ay kaşındım, ay lekelendim filan
selam herkese ben geldim kuzucuklarımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?