Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende varım canlarımmmmmm canı gönülden....

canım senin adına sevindim güle güle hep huzur içinde oturasın evinde inşallah ardından da bebiş haberin gelir mutluluğun katlanır

gözün aydın canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. içindede bıcırı bıcır evlatların koştursun
canlarım sağolun Allah razı olsun, darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah.
ayy bende öyle ümit ediyorum ardından da bebiş gelecek inşallah, önce yerini hazır etti, şöyle bir sağlama aldı mekanını, şimdide gelecek inşallaaaaahhhhh...
canım bence çatladı bağıra bağıra herkesin vucudu aynı tepkiyi vermez onun için fazlada kıyas etme kimseninkiyle, sen değerlendir bence, dr sana ilişki yasak filan demediyse eğer.
bende varım canlarımmmmmm canı gönülden....

kuşum eklisin hiç merak etme ....

Buketim nerelerdesin ayy işe başlayacaktı benim kuşum, ALlah yardımcısı olsun işlerde birikmiştir, ama bak kendini yormak yok heee, zabıta gibi başındayım seni takibe aldım

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar... aklım fikrim kukuşumda yahu bebiş var mı diye biri beni durdursuunnn :S

gül tatlım ne mutlu bana güldürebilirsem sizi ben iyi değilim yalnız ayın 26 gibi yumurtladığımı düşünüyorum sürekli bi hesap kitap yapıyorum işte diyorum 6-7 günde yerleşse 1-2 ekimde yerleşecek şimdi b-hcg salgılanmaya başlamış olmalı ama yerleşme kanaması olmadı yok annemde de olmamış zaten hala umut var diyorum sonra neden belirti yok... yok ne bileyim hala bi akıntı kontrolü bende çişim olmasa bile aklıma gelince hooop helaya atıyorum kendimi İYİ DEĞİLİM ilk ayda tozuttum resmen... çocuk korkup bu kadın deli diye gelmiyecek walla

gunaydın kısceler bugun ıtıbarıyle temızlenmış bulunuyorum:) hayırlısı bakalım gelsın artık calışmalar:)

tatlım stresd yapma olusuna bırak varsa bebegın sıkı sıkı tutunur ınsallah,eger yoksa da stresle olucaksada ılerı atma .: relax guleryuzlu kıscem relax:)

kuşum fena dalmışsın bu işlere sen, benim profil resmime bakıp adımı da gül takmışsın, 29 senelik yasemin oldu sana gül
hertürlü fikirlerimizi bebşe doğru çeviriyoruz olmaz hakkaten böyle şey yaa, bende kendimden biliyorum, adet olmadan önce hertürlü belirti hamişliğe yoruyorum, sonra leke gelince, heh diyorum yerleşme kanaması bu, sonra gerçek adetim başlayıncada, yok yok ben üstüne gördüm heralde diyorum hala test yapmaya devam ediyorum düşün yemişiz biz kafayı yaaa
gunaydın kısceler bugun ıtıbarıyle temızlenmış bulunuyorum:) hayırlısı bakalım gelsın artık calışmalar:)

günaydın tatlım hoşgeldin, ohhhhh gelsin yumoşlar gelsin bebişler, bende temizlendim ama adamda tık yok

kızlar biliyorsunuz duam hayırlısı ile kabul oldu, tesbih dağıtmam gerekiyor. önce sizlere sorayım isteyen varsa 40 tane kokulu tesbih dağıtacağım, isteyene dağıtacağı adet kadar kargo ile karşı ödemeli gönderebilirim tesbihler benden kargo sizden
İsteyenler bana özelden adresini telefonunu yazsın

Son düzenleme:

canım benim hakkaten komık ve açık sözlüsün.. hepimizin adet dönemlerindeki düşüncemizi tek cümleyle anlatmışsın, önceki msjında..eğer ki ayın 26 sında yumurtladınsa muhtemelen 9 ekimde adetin gelmez ve sen gebe olduğunu öğrenirsin kısmetse.. yumurtlama gününün üzerine 14 gün ekledin adet gelmedi çok yuksek ihtimal psıkolojik falan bişey yoksa gebelik var. geçen ay benimde ööle oldu yumurtlamayı gördüm 14 gün saydım 14.gün adetim geldi.. ama biz kafamızı bööle kurarsak herşey zor diye düşünüyorum.. ben nerdeyse bebeğin gidiş yolunu hesaplarduruma geldim.. ama bak netice negatif.. ne kadar kafa başka yerde o kadar umut.. ama bunu da işte yapabilene.. nerde okudum hatırlamıyorum ama bebekle ilgili bişeyler okuyordum yine "ilk şart takıntı yapmayın" diyor..

Bedriyecim haklısın canım, ben şimdi kendimi düşünüyorumda, bana muhabbet oluyor bu konu yani takıntı yapmıyorum çok şükür, gır gır şamata filan yapmaya sebep oluyor, hayatta bir meşguliyet işte, stres yok çok şükür şimdilik, inşallah olmazda
sizlerde öyle düşünün, hiç olmazsa muhabbet ediyoruz şurda, ha geldi ha geliyor, ay geciktim, ay kaşındım, ay lekelendim filan

tatlım stresd yapma olusuna bırak varsa bebegın sıkı sıkı tutunur ınsallah,eger yoksa da stresle olucaksada ılerı atma .: relax guleryuzlu kıscem relax:)

oyy tatlım relax olasım çok var ama işte 13 aylık evliyim keşke diyorum en baştan korunmasaydım da olursa da ok olmazsa da erkendi nasıl olsa deyip takmasaydım da.... kader utansın napalım

YASEMİİNNN yawrum ben bilmem mi hiç senin adını o gülmek fiilinin gülüydü zaten ben kendimi accık daha gaza getirirsem yarından itibaren test yapmaya başlarım heralde bat 12 düşün....

işe başledım..çok iş yok..zaten masabaşındayım sürekli..yavaş hareket etmeye çalışıyorum...

tatlım benim bat 12 diyorum ama sen 9 diyorsun haklısın 14 ekleyince öyle oluyor bak öleise ben şimdiden test yapmaya başlarım o takıntı yapmayın diyen de kesin amca doktordur ne bilsin o bizim halimizi ayda 50 hormon kokteylini o yaşamıyor

hımm tam tarzım bi yöntem canım bu bayıldım wallaha çok pis geyik yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…