Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar nasılsınız grip illetini bende aldım çok kötü birşey o küçük minnaklara yazık ya nasıl dayanıyorlar kuzular iş yerindeyim ama inlemelerimden artık tüm millet rahatsız oldu.bizde rabbim nasip ederse bir zorluk çıkmazsa 1 nisanda istanbul a gidiyoruz eşimin eğitimi var bende o arada doktorları gezecem bana önereceğiniz doktor varsa hemen ismini alabilirim iş yerinden de ücretsiz izine ayrılacam minnetsiz gidip gelirim en azından dili kısa olur patronun.

canım ayy çok sevindim meralin doktoru vardı, o versin sana bilgileri. benim bildiğim pek yok tüp bebek üzerine. inşallah işinin ehline düşersin

Canııımm hoşbulmadım ama iyi ki gelmişim..Herkesler hasta...Çok üzülüyorum inan...Kocam da evde ateşler içinde yanıyor..Birbirimizi dünden beri hiç görmedik nerdeyse...Kendimi korumaya çalışıyorum ama sonuçta bankacıyım günde bi dünya insanla konuşmak zorunda kalıyorum...İNŞALLAH RABBİM hasta olan tüm yavrucuklarımıza ve onlara bakmak zorunda olan tüm annelerimize şifalar verir...Çarçabuk atlatırsınız...

Sedacıım üzülme nolur benim de troid değerim yüksek çıkmıştı..Sonra endokrine yönlendirmişlerdi..Gittim hocaya dedim ki "Hocam bir insan evladına yapılabilecek tüm testleri yapmanızı istiyorum:)" saolsuın yaptı da...Çok şükür hiçbir sorun çıkmamıştı...Sen endoktrin dr nun dediğine bak en son....Kan tahlilleri psikolojiyle bile alakalı...Ben hiçbişey çıkmayacağına çok eminim..Bu sefer olacak Sedacım göreceksin...

Burcuuu...Kesinlikle ama kesinlikle Yeşilköy İnternational Hastanesi Prof. Dr. Moşe Benhabip diyorum başka da bişey demiyorum...ama sadece salı, perşembe ve cumartesi günleri hastanede oluyor..kesinlikle yoğun da değil...kolayca randevu saati bulabilirsin...senin için yapmamı istediğin bişey olursa lütfen haberdar et beni...

Canım Yaseminim evet sınavım başlıyor zamanım az kaldı ve bunun böyle çıkması moral bozucu. Anlıktır, geçicidir, hiç olmazsa testleri erken yaptırıp gördüm tedaviye kadar ilaç kullanır düşürürüm diye avutuyorum kendimi benim değerimde olup 2 ay ilaç kullanıp normal değere düşenler olmuş. Moral olarak iyiyim çok şükür sadece zaman yaklaştıkça korkuyor ve heyecanlanıyorum.

Canım benim demek tedaviye başlıyorsun. Canım eğer senin için Avrupa Anadolu yakası farketmiyorsa birkaç dr ismi vereyim. Maralın doktoruna da gidebilirsin. Bir de Aret Kamar var Avrupa yakasında çok iyi diyorlar ona git, sonra Anadolu yakasında biraz ters Gebze tarafında ama dışarıdan gelenler içn konaklaması var zamanın olursa benim gideceğim doktora da bir git Aydın Arıcı. Hiç olumsuz birşey duymadım hakkında ben ona başlıcam Allah'ın izniyle yazın ama karşıya gitmem de zor olacağı için seçtim ben birazda anneme yakın bu hastane. Karşıya gitsem 2 saat git 2 saat gel 4 saatim yollarda geçecekti o yüzden. Sen dolaş bak kararını ver canım. Hayırlısı olsun inşallahh olacak canım..

Maralımmm canımm nasılsın ikiz annesi bebişlerin nasıl. Kocana çok geçmiş olsun acayip salgın var bizim arkadaşlardan biri hasta oluyor iyileşiyor, diğeri oluyor aman iyi koru kendini bankada. Antibaktariyel jeller var ondan bulundur yanında her dk ellerini yıkayamazsın onu kullan ellerine insanlarla hep diyolog halindesin.

Bana da dr öyle dedi endokrine yönlendirebilir dedi eşimde testlerini yaptırsın onlarla fakslıcam ona göre dr bana birşey söyler. Yani olmadı zaten daha 3 ay var tedaviye kadar ilaç kullanrıım düşeceğini sanıyorum. Canım o doktordan memnun kalmıştın sen dimi hani seni dış gebelik nedeniyle ameliyat etmek isteyen doktordan kurtaran doktor değil mi bu. Bende gitmek isterdim bu kadar ısrarına ama bana çok uzak annene çok uzak saatlerimi yollarda geçirmem lazım her gün. Bern kararımı verdim Gebze Anadolu hastanesi Aydın Arıcı'da başlayacağım. İnşallah iyi olur hakkımızda. Burcu da ben de güzel haberler veririz artık.

herkese merhaba. denildiği gibi allah isteyen herkese nasip etsin bir melek. 2010 yılından beri giriyorum bu siteye. bir dönem vaktimin yüzde 70 ni burda geçiriyordum diyebilirim. sürekli olarak bebek sahibi olmayı düşünüyordum. şimdi yine bir göz atayım dedim. benim o dönemlerdeki heyecanımı ve telaşımı şimdi yaşayan bir sürü arkadaş gördüm.
2009 yılında evlendim. 2010 yılında kasım ayında ilk gebeliğimi yaşadım. erken düşük ile malesef bebeğimizi kaybettik. 2010 aralık ayından 2012 temmuz ayına kadar sürekli bir arayış ve sabırsızlık içinde hamile kalmayı bekledim. ama bir türlü olmuyordu. doktor doktor gezdik. sadece ben değil eşimde bir sürü tahlil yaptırdı. ama en sonunda beni anladığını düşündğüm ve güvendiğim bir doktorla yola devam etmeye başladık. önce rahim içinde var olan bir problemin tespiti ve 3 ay süren bir tedavi gerçekleşti. sonrasında yumurtlama takibi ile hamilelik beklentisi tekarar başladı. doktorum 3 ay vermişti doğal yolla hamileliği denemek için. eğer olmazsa tedaviye aşlanacaktı. ben ikinci ayda doğal yolla hamile kaldım. ilk zamanlarda çok zor bir hamilelik geçirdik. kanama ile başlayan risk hamileliğimin 3 ayını yatakta geçirmemi sağladı. neyseki kızım sağ salim 15 mart 2013 tarihinde doğdu. şimdi ikinci hamileliğimi yaşıyorum. çok mutluyum. huzurluyum.
bunları benimle aynı şeyleri yaşayan bir çok kişinin varolduğunu bilerek, onlara bir umut olsun diye yazıyorum. neler yaşadığınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi biliyorum. lütfen sakin olun ve işin ehli tecrübeli doktorlara itimat edin. allah hepinizin yardımcısı olsun.

buket, gül, kübra, damla ve seda dualarınızı okudum Allah kabul etsin inşallah.

topiğimizde bir sessizlik paylaşımsızlık hakim birkaç gündür kızlar ne oldu?
ben bu sıra çiçeklere daldım, alıyorum ekiyorum suluyorum vs vs.. birde çiçek topiğinden bir arkadaşım sağolsun dün kargo ile bana çiçek , çiçek tohumu ve soğanı yollamış çok mutluydum dün, ayy ne güzel oluyor kargo beklemek gelmesi açmak filan.

selam millet..dün kontrolum vardı..cuma ikili test sonuçlarım gelecek..bakalım hayırlısı..sağlıklı olsunlarda..hareketli bi olluşum varmış:))%90 teyit edildi..
oyy masallah bi oglumuz daha oluyor demek saglikla gelsin minik yaramaz oda ablasi gibi cok hareketli desene

özlemcim canım çok geçmiş olsun ben thyloth içtim o çok iyi geldi resmen 1-2 gün içinde geçti gitti sümüklerim hapşuruğum boğaz ağrım filan.
oyy aslıcığıma bak sen fırsat bulmuşta gelmiş canım benim yerim seni. minik kuşlar nasıl oldu?

ben o ilaci sevmiyorum uyku yapıyo gündüz içince en iyisi icip yatip uyumak evde benical var dün yatarken onu ictim gecen sefer hasta oldugumda iyi gelmisti bu gecede icerim

Yasom çok şükür daha iyiler Ada toparladı da Efe de azda olsa devam ediyo hele geceleri Efe hiç uyutmuyo 5 gecedir uykusuz um mak. 1 saat uyudum :) Bugüne de şükürler olsun ama kuzular ım bugün biraz çorba ictiler benden mutlusu yok :)
Bu arada bu sabah Efeyi çocuk Cerrahi ye götürdük sıvı var dedi ama fıtığa cevirebilir dedi 2 ay sonra kontrol ama kasiklarinda şişlik olursa getirin dedi bide 1 buçuk yaşına kadar beklicez kendiliğinden geçmesini gecmezse ameliyat dedi.
Bizde durumlar böyle bak bi sordun anlattım da anlattım ya Yaso ben hiç dualara başlamadım bile ya nolur hakkınızı helal edin

Aslı sakın duaları dert etme. Ben kendi namıma sonuna kadar helal ediyorum ve eminimki tüm kızlarda benle aynı düşüncedeler. Biz artık iyice dost kıvamına geldik bu topikte. Kimse kimseye karşılık beklemeden dua ediyor ben eminim buna canım benim. Allah öncelikle sağlık sonrada acil şekilde uyku versin inşallah minik kuşlarına

meralcim ve sedacım çok sağolun doktorların ismini yazdım kesin geliş tarihimizde belli oldu 18 nisan da oradayız allahın izniyle
bir de dün o kadar güzel bir rüya gördüm yarabbim rüyası bu kadar güzelse gerçeği nasıldır acaba bir evladım olmuştu pamuk gibiydi kokusu falan tarif edilemez mükemmel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…