- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #48.821
canım ayy çok sevindim meralin doktoru vardı, o versin sana bilgileri. benim bildiğim pek yok tüp bebek üzerine. inşallah işinin ehline düşersinkızlar nasılsınız grip illetini bende aldım çok kötü birşey o küçük minnaklara yazık ya nasıl dayanıyorlar kuzular iş yerindeyim ama inlemelerimden artık tüm millet rahatsız oldu.bizde rabbim nasip ederse bir zorluk çıkmazsa 1 nisanda istanbul a gidiyoruz eşimin eğitimi var bende o arada doktorları gezecem bana önereceğiniz doktor varsa hemen ismini alabilirim iş yerinden de ücretsiz izine ayrılacam minnetsiz gidip gelirim en azından dili kısa olur patronun.
meralim hoşgeldin canım, topikçe hastamıyız neyiz, ALlah hamileleri ve minik çocukları korusun özellikle inşallah. bende çok fena grip olucamda ilaçlarla durdurmak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. daha hastalık başlamadan ilaç içmeye başladım ki başlamadan bitsin diye ama kuvvetli bir mikrop heralde, yinede oldum hapşuruk boğaz ağrısı halsizlik burun akıntısı vs vs ALlah şifa versin hepimize inşallah. İnşallah betüşüme geçmez yaa ALlahım inşallah geçmez...
Kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemiyorum ama çok yoğundum denetçi vardı filan sayımlar şunlar bunlar. Hocalara kitap dağıtımı. Yasemin'in watsaptan dua gönderisine beni de yaz dedim. Bakamadım regl oldum pazar günü bitsin okuyacağım inşallah.
Kızlar pazar günü regl oldum rekorumu kırdım bu sefer 30 günde oldum çok sevinçliydim kaç aydır düzenli oluyorum diye ancak kısa sürdü sevincim. İstanbul'daki dr. hormon ve tam kan sayımı istemişti tedaviden önce yaptırın fakslayın diye bende dün gittim yaptırdım bugün sabah sonucu aldım dr gösterdik ki zaten bende anladım. Tiroidim yüksek çıktı ilk defa kızlar. 4.8. Çok moralim bozuldu. Doktor kendi isteyen tüp doktorunda değerlendirir ama bu tiroidlerde sorun başladığını gösterir dedi 4 ay öncekilerde hiç sorun yoktu birden başlayabiliyormuş. Doktorun duruma göre endokrine yinlendirebilir ayrıntı için dedi ya da ilaç verir belki 1 ay sonra tekrarlatır dedi hamileyken bu durumda ilaç kullanmam ve her ay dozu arttırmam gerekirmiş daha da yükselirmiş o zaman. Diğerlerinde ve kan sayımındaki değerlerde sorun yok şükür. Eşimden de istenen testler var yaptırsın fakslıcam ve arayıp konuşucam. Biri bitse biri başlıyor. 3 ayım kaldı onca zaman geçti kızlar inşallah düşer inşallah anlık birşeydir.
kızlar nasılsınız grip illetini bende aldım çok kötü birşey o küçük minnaklara yazık ya nasıl dayanıyorlar kuzular iş yerindeyim ama inlemelerimden artık tüm millet rahatsız oldu.bizde rabbim nasip ederse bir zorluk çıkmazsa 1 nisanda istanbul a gidiyoruz eşimin eğitimi var bende o arada doktorları gezecem bana önereceğiniz doktor varsa hemen ismini alabilirim iş yerinden de ücretsiz izine ayrılacam minnetsiz gidip gelirim en azından dili kısa olur patronun.
Buketim yaa Allah şifa versin inşallah arkadaşına yarabbim ne zor. Aslında bende bi kontrol ettirmek istiyorum ama unutuyorum hep....
Sedacım büyük ve Çetin bir imtihan seninki gerçekten inşallah AaAllah sana mükafatı nı kat ve kat verip seni sevinçe boğar en kısa zamanda. Moral moral moral... biliyorsun herşeuin başı. Baktınki kafana takıyorsun üzülüyorsun melisa çayına başla o iyi gelir
kızlar nasılsınız grip illetini bende aldım çok kötü birşey o küçük minnaklara yazık ya nasıl dayanıyorlar kuzular iş yerindeyim ama inlemelerimden artık tüm millet rahatsız oldu.bizde rabbim nasip ederse bir zorluk çıkmazsa 1 nisanda istanbul a gidiyoruz eşimin eğitimi var bende o arada doktorları gezecem bana önereceğiniz doktor varsa hemen ismini alabilirim iş yerinden de ücretsiz izine ayrılacam minnetsiz gidip gelirim en azından dili kısa olur patronun.
Canııımm hoşbulmadım ama iyi ki gelmişim..Herkesler hasta...Çok üzülüyorum inan...Kocam da evde ateşler içinde yanıyor..Birbirimizi dünden beri hiç görmedik nerdeyse...Kendimi korumaya çalışıyorum ama sonuçta bankacıyım günde bi dünya insanla konuşmak zorunda kalıyorum...İNŞALLAH RABBİM hasta olan tüm yavrucuklarımıza ve onlara bakmak zorunda olan tüm annelerimize şifalar verir...Çarçabuk atlatırsınız...
Sedacıım üzülme nolur benim de troid değerim yüksek çıkmıştı..Sonra endokrine yönlendirmişlerdi..Gittim hocaya dedim ki "Hocam bir insan evladına yapılabilecek tüm testleri yapmanızı istiyorum:)" saolsuın yaptı da...Çok şükür hiçbir sorun çıkmamıştı...Sen endoktrin dr nun dediğine bak en son....Kan tahlilleri psikolojiyle bile alakalı...Ben hiçbişey çıkmayacağına çok eminim..Bu sefer olacak Sedacım göreceksin...
Burcuuu...Kesinlikle ama kesinlikle Yeşilköy İnternational Hastanesi Prof. Dr. Moşe Benhabip diyorum başka da bişey demiyorum...ama sadece salı, perşembe ve cumartesi günleri hastanede oluyor..kesinlikle yoğun da değil...kolayca randevu saati bulabilirsin...senin için yapmamı istediğin bişey olursa lütfen haberdar et beni...
oyy masallah bi oglumuz daha oluyor demek saglikla gelsin minik yaramaz oda ablasi gibi cok hareketli deseneselam millet..dün kontrolum vardı..cuma ikili test sonuçlarım gelecek..bakalım hayırlısı..sağlıklı olsunlarda..hareketli bi olluşum varmış:))%90 teyit edildi..
Oyyy kuzuya sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Ohh bi kız bi erkek :)selam millet..dün kontrolum vardı..cuma ikili test sonuçlarım gelecek..bakalım hayırlısı..sağlıklı olsunlarda..hareketli bi olluşum varmış:))%90 teyit edildi..
Canım çok geçmiş olsun dikkat et ıhlamur falan iç bide evde maske kullan Bora ya bulaşmasınKizlar yaaaa ben hastayiiiim burnum akiyoooo (ne kadar igrencim dimi) silmekten kipkirmizi oldu
Sagol canım bora benden once hasta oldu zaten onunda burnu akiyordu yavrum sildirmiyordu aciyordu bide uykuda oksuruyodu ama gecti simdi iyi cok şükürCanım çok geçmiş olsun dikkat et ıhlamur falan iç bide evde maske kullan Bora ya bulaşmasın
ben o ilaci sevmiyorum uyku yapıyo gündüz içince en iyisi icip yatip uyumak evde benical var dün yatarken onu ictim gecen sefer hasta oldugumda iyi gelmisti bu gecede icerimözlemcim canım çok geçmiş olsun ben thyloth içtim o çok iyi geldi resmen 1-2 gün içinde geçti gitti sümüklerim hapşuruğum boğaz ağrım filan.
oyy aslıcığıma bak sen fırsat bulmuşta gelmiş canım benim yerim seni. minik kuşlar nasıl oldu?
Benical de onla aynı içerikteymiş evet onu iç ozamanben o ilaci sevmiyorum uyku yapıyo gündüz içince en iyisi icip yatip uyumak evde benical var dün yatarken onu ictim gecen sefer hasta oldugumda iyi gelmisti bu gecede icerim
Yasom çok şükür daha iyiler Ada toparladı da Efe de azda olsa devam ediyo hele geceleri Efe hiç uyutmuyo 5 gecedir uykusuz um mak. 1 saat uyudum :) Bugüne de şükürler olsun ama kuzular ım bugün biraz çorba ictiler benden mutlusu yok :)özlemcim canım çok geçmiş olsun ben thyloth içtim o çok iyi geldi resmen 1-2 gün içinde geçti gitti sümüklerim hapşuruğum boğaz ağrım filan.
oyy aslıcığıma bak sen fırsat bulmuşta gelmiş canım benim yerim seni. minik kuşlar nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?