Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlışım bal yedır bışeyler yedır sureklı tatlı bışeyler yap ben bıde caksır suyu ıcırmeye basladım kocıse bakalım hayırlısı:)
oyy tatlım relax olasım çok var ama işte 13 aylık evliyim keşke diyorum en baştan korunmasaydım da olursa da ok olmazsa da erkendi nasıl olsa deyip takmasaydım da.... kader utansın napalım

cnm benım aynı hata bızdede oldu esım ılk sene korunacak dedı ben kabul ettım keske hemen baslasaydık calışmaları evlılıgımın ıkıncı senesınde dusuk yaptım gelısemedı.4.senesınde ıkızlerım dustu suan 5.senemdeyım rabbım hayırlısını nasıp etsın herseyın.senı cok ıyı anlıyabılıyorum .hele o adet donemlerı acabaları yok mu leke gelınce acaba yerlestımı, test cucugunu evırıp cevrırp bakıp acaba bellı belırsız bışey varmıkı merakı offf rabbım duy sesımızı sendne gelen herseye razıyız ne eylersen gusel eylersın sen bzızım duaarımızı kabul eğle en yakın zmanada hayırlı evlatlar nasıp eyle tum ısteyenlere

doğru söylüyorsun yaseminimm.. şimdi zaten şöyle de düşünüyorum biz budurumu aklımızdan atamıyoruz ama bizim kaderimizde zaten ne zaman bebek sahibi olucaz, olucak mıyız? kaç tane hepsi yazılı.. biz stres sahibi olsakdaa yazılanı yaşıyacağız olmasak da.. Allah hayırlısını versin..

iyiyim nazom..çok bi sıkıntım yok..dikkat ediyorum..hayırlısı Allah tan..bakalım nolcak..
ayın 13. dede kardeşimin nişanı var..benim test tarihim kardeşimin nişanına denk geldi..

bizimde kardeşimizin nişanı var 13 ekim de.. evde olmayacağım senden nasıl haberim olur dedim. tesadüfe bak sizinde nişan varmış

YASEMİİNNN yawrum ben bilmem mi hiç senin adını o gülmek fiilinin gülüydü zaten ben kendimi accık daha gaza getirirsem yarından itibaren test yapmaya başlarım heralde bat 12 düşün....
ayy bendeki zekaya bak yaa bide sana takılıyorum idarağım durmuş resmen
selam herkese ben geldim kuzucuklarımla..

kuşummmm hoşgeldinnnn, ayy Allaha emanetsiniz yaa, Allahım sizi pamuklar içinde korusun inşallah

iyi günler arkadaşlar... yasemin çok sevindim hayırlı olsun sırada bebiş olsun inş.

yasemin evin hayırlı olsun..
nazan boşuna telaş yapıyosun kaçırdığın bişey yok..
yumurta takibi yapıp hesap kitap içinde kalan arkadaşlara zihin açıklığı dilerim..üç yanlış bir doğruyu götürüyor haberiniz olsun...:))

sorma tatlım ya benimkide dün uyudu erkenden. sabah sinirliydim hayırdır ne oldu diye sordu. dedim ayda sadece 2-3 şansımız var onuda sayende kaçırıyoruz bizler daha çok mu kafamıza takıyoruz nedir

iyi günler arkadaşlar... yasemin çok sevindim hayırlı olsun sırada bebiş olsun inş.
ayy canım benim inşallah yaa, bu akşam eve gideyimde birde bebek için tesbih duamı yapayım, asim kıbleye bakim

canım Allah razı olsun, 3 yanlış 1 doğruyu götütür hakkaten ya süpersin

kızlaaaar tesbihlerim geldi 40 tane ayy nasıl güzeller yaa nasıl kıyıpta dağıtayım şimdi şu renklere bakın bide mis gibi de kokuyorlar, kapaklarını bi açtım ayy cennet bahçesinde gibi oldum bir anda

kızlar ben inanıyorum dularımızı YÜCE RABBİM bir gün kabul edip evlatlarımıza kavuşucaz.. inancımızı hiç bir zaman yitirmeyelim vaz geçmiyelim elbet bir gün olucak..

ayy arkadaşlar hala adet olmadım bugün olmam lazım korunuyoruzda ama olmadım düzensizleştimi acaba diyorum offf..yaa ne güzel kaç aydır 30 günde bir oluyordum bugün 31. günüm
önümüzdeki aylarda bebek çalışmalırna başlıcaz gününde gelmediği zaman hevesleniyorum sonra hüsrana uğruyorum şimdi teklemesi canımı sıktı ..

tatlım ben ıspartadayım ya burası onların vatanı buralara uzak arkadaşlara tavsiye ederim kokuları bitmiyor.

canım korunuyoruz dedin bebiş ihtimali düşük ama olacaksa da korunmaya bakmıyor gerçi... bi de bu aylarda teklemesi normal tatlım mevsim değişimi ya sıkma canını sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…