- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.901
hoşgeldin canım nasılsınnnnn dikkat ediyosun kendine dimii
tatlışım bal yedır bışeyler yedır sureklı tatlı bışeyler yap ben bıde caksır suyu ıcırmeye basladım kocıse bakalım hayırlısı:)kuşum fena dalmışsın bu işlere sen, benim profil resmime bakıp adımı da gül takmışsın, 29 senelik yasemin oldu sana gül
hertürlü fikirlerimizi bebşe doğru çeviriyoruz olmaz hakkaten böyle şey yaa, bende kendimden biliyorum, adet olmadan önce hertürlü belirti hamişliğe yoruyorum, sonra leke gelince, heh diyorum yerleşme kanaması bu, sonra gerçek adetim başlayıncada, yok yok ben üstüne gördüm heralde diyorum hala test yapmaya devam ediyorum düşünyemişiz biz kafayı yaaa
günaydın tatlım hoşgeldin, ohhhhh gelsin yumoşlar gelsin bebişler, bende temizlendim ama adamda tık yok
oyy tatlım relax olasım çok var ama işte 13 aylık evliyim keşke diyorum en baştan korunmasaydım da olursa da ok olmazsa da erkendi nasıl olsa deyip takmasaydım da.... kader utansın napalım
iyiyim nazom..çok bi sıkıntım yok..dikkat ediyorum..hayırlısı Allah tan..bakalım nolcak..
ayın 13. dede kardeşimin nişanı var..benim test tarihim kardeşimin nişanına denk geldi..
telaştan test yapmayı unutma haa okadar bekledik bizi meraktan çatlatma :)))))))
Bedriyecim haklısın canım, ben şimdi kendimi düşünüyorumda, bana muhabbet oluyor bu konu yani takıntı yapmıyorum çok şükür, gır gır şamata filan yapmaya sebep oluyor, hayatta bir meşguliyet işte, stres yok çok şükür şimdilik, inşallah olmazda
sizlerde öyle düşünün, hiç olmazsa muhabbet ediyoruz şurda, ha geldi ha geliyor, ay geciktim, ay kaşındım, ay lekelendim filan
iyiyim nazom..çok bi sıkıntım yok..dikkat ediyorum..hayırlısı Allah tan..bakalım nolcak..
ayın 13. dede kardeşimin nişanı var..benim test tarihim kardeşimin nişanına denk geldi..
ayy bendeki zekaya bak yaa bide sana takılıyorum idarağım durmuş resmenYASEMİİNNN yawrum ben bilmem mi hiç senin adını o gülmek fiilinin gülüydü zatenben kendimi accık daha gaza getirirsem yarından itibaren test yapmaya başlarım heralde bat 12 düşün....
selam herkese ben geldim kuzucuklarımla..
ayy bendeki zekaya bak yaa bide sana takılıyorum idarağım durmuş resmen
kuşummmm hoşgeldinnnn, ayy Allaha emanetsiniz yaa, Allahım sizi pamuklar içinde korusun inşallah
kuşummmm hoşgeldinnnn, ayy Allaha emanetsiniz yaa, Allahım sizi pamuklar içinde korusun inşallah
kuşum fena dalmışsın bu işlere sen, benim profil resmime bakıp adımı da gül takmışsın, 29 senelik yasemin oldu sana gül
hertürlü fikirlerimizi bebşe doğru çeviriyoruz olmaz hakkaten böyle şey yaa, bende kendimden biliyorum, adet olmadan önce hertürlü belirti hamişliğe yoruyorum, sonra leke gelince, heh diyorum yerleşme kanaması bu, sonra gerçek adetim başlayıncada, yok yok ben üstüne gördüm heralde diyorum hala test yapmaya devam ediyorum düşünyemişiz biz kafayı yaaa
günaydın tatlım hoşgeldin, ohhhhh gelsin yumoşlar gelsin bebişler, bende temizlendim ama adamda tık yok
ayy canım benim inşallah yaa, bu akşam eve gideyimde birde bebek için tesbih duamı yapayım, asim kıbleye bakimiyi günler arkadaşlar... yasemin çok sevindim hayırlı olsun sırada bebiş olsun inş.
yasemin evin hayırlı olsun..
nazan boşuna telaş yapıyosun kaçırdığın bişey yok..
yumurta takibi yapıp hesap kitap içinde kalan arkadaşlara zihin açıklığı dilerim..üç yanlış bir doğruyu götürüyor haberiniz olsun...:))
kızlaaaar tesbihlerim geldi 40 tane ayy nasıl güzeller yaa nasıl kıyıpta dağıtayım şimdi şu renklere bakın bide mis gibi de kokuyorlar, kapaklarını bi açtım ayy cennet bahçesinde gibi oldum bir anda
Eki Görüntüle 523953
kızlar ben inanıyorum dularımızı YÜCE RABBİM bir gün kabul edip evlatlarımıza kavuşucaz.. inancımızı hiç bir zaman yitirmeyelim vaz geçmiyelim elbet bir gün olucak..
ayy arkadaşlar hala adet olmadım bugün olmam lazım korunuyoruzda ama olmadım düzensizleştimi acaba diyorum offf..yaa ne güzel kaç aydır 30 günde bir oluyordum bugün 31. günüm
önümüzdeki aylarda bebek çalışmalırna başlıcaz gününde gelmediği zaman hevesleniyorum sonra hüsrana uğruyorum şimdi teklemesi canımı sıktı ..
tatlım ben ıspartadayım ya burası onların vatanıburalara uzak arkadaşlara tavsiye ederim kokuları bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?