Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

1 haftadır kalbimmi desem gögüsümmü desem agrı oluyo nefes alıp verirken batma oluyo zaman zaman geçiyo ama yeniden başlıyo yarın doktora gidicem gögüs hastalıkları doktoruna umarım kötü bişe çıkmaz umarım sadece üşütmüşümdür

üşütmüşsündür canım ya çok müsait mevsim ben de dün sırt ağrısıyla uyandım nefes alıp verirken batıyordu benim de bi havlu ısıtıp iyice onu koy bi belki işe yarar ben dün yaptım bugün iyi hiç bişi kalmadı resmen.

canım aylinin dediği gibi sıcak tut..bal şerbeti yap iç

canım aylinin dediği gibi sıcak tut..bal şerbeti yap iç

saolun kızlar eve gidince iyice sıcak suyla duş allıyorum uzun uzun havluyu deneyeyim bal serbetinide deneyeyim inş. iyi gelir kas gevşetici filan verirse kullanamam çünki bebek düşünüyoruz ya sağlık çok önemli allah düşmanıma bile vermesin

kızlar bugünlerde pek takılamıyorum ara sıra girip yazdıklarınızı okuyorum sadece
yaseminciğim aynı evde oturmaya karar vermişsin sanırım hayırlı olsun bak nasip kısmet böyleymiş demek o yüzden herkes beğeniyor ama almaya gelince iş bozuluyordu, rabbim sana bide en kısa zamanda hayırlı bi bebek nasipetsin o evde inşallah

buketciğim sende işe başlamışsın canım çok yorma kendini ayın 13 ünde birlikte sevineceğiz inşallah

aylin hadi bakalım inşallah bu ay senin hamilelik haberinle seviniriz

nazancığım doktora gitmekte fayda var ama sıkma canını üşütmüşsün ondandır kendini sıcak tut canım

başka kaçırdığım bişey varmı bilemedim bu arada dün doktora kontrole gittim sonuçlar hala çıkmamış düzen laboratuvarından araştıracakmışım ordanda sordum 1 ayı bulur sonuçların çıkması henüz çıkmadı dediler, doktor kontrolündede adam muayene bile etmedi kanaman varmı dedi yok dedim tamam muayeneye gerek yok dedi dün sinirden başıma ağrılar girdi bugün iyiyim çok şükür

valla korkmuyoda deilim hani sigarada kullanıyorum yarın gidicem agrı başladıgından beri çok mutsuzum allah kimseyi hastalık ile terbiye etmesin

kıııııııızzz ne sigarası beeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
çok kızarııııııııııııımmm.

çocuk istiyosunuz bide sigara içiyosunuz..sigara paketlerinin üstündeki resimleri görmüyomusun..kadının bebek arabasının içi boş..adamla kadın yatakta birbirlerine küsmüşler..

bide adamlara kızıyonuz tık yok diye...
bir an önce o sigarayı bırak anacım..
bu nedemek yaaa...
yeşilay yeşilay yeşilay yeşilay.

keserim hepinizi deliyim haaa

haklısın bacımm

ben geçen gün bu tesbihlerin bi değişiğini gördüm..bozuk para çantaları olurya..hani tepesinde iki top olur kilit yer iki tane top şeklinde..eski çüzdanların ağzı öğleydi hani..bunlarda kafesten bi kese yapmışlar ağzı aynı öyle iki topla kilitlenmiş, içine de tesbih koymuşlar..çok cici gözüküyordu...

kız öyle tiryaki deilim günde maxum 7 dir yani ama hiç olmaması daha iyi

kos koca topikte bi benmi kullanıyorum kızlar yaa tamam savunulacak bi tarafı yok ama tırstım yani üstüme gelmeyin haa aglarım haaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kos koca topikte bi benmi kullanıyorum kızlar yaa tamam savunulacak bi tarafı yok ama tırstım yani üstüme gelmeyin haa aglarım haaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

zaten ağlamayı deme..belliki ağlamaya bahane arar durumdasın..:))
ağlayacaksan ağla anacım..bahane arama..bak beni biliyorsun..her ortamda ve durumda hiç çekinmeden utanıp sıkılmadan ağlayabilirim..

içmeyin kızlar buket doğru söylüyor, resmen zehir çekiyor içenler. Rabbimin emaneten verdiği can'a iyi bakalım. benim eşimde günde 2-3 tane içiyor deli oluyorum. yok az içiyormuş bilmem ne azı çoğu mu var zehir zehirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…