- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.921
tereciye tere satma diyorsun yani
bizim sitede imalathanesi var ordan aldım, burasıda yeri yani, hiç senden aşşağı kalırmıyım ben
1 haftadır kalbimmi desem gögüsümmü desem agrı oluyo nefes alıp verirken batma oluyo zaman zaman geçiyo ama yeniden başlıyo yarın doktora gidicem gögüs hastalıkları doktoruna umarım kötü bişe çıkmaz umarım sadece üşütmüşümdür
1 haftadır kalbimmi desem gögüsümmü desem agrı oluyo nefes alıp verirken batma oluyo zaman zaman geçiyo ama yeniden başlıyo yarın doktora gidicem gögüs hastalıkları doktoruna umarım kötü bişe çıkmaz umarım sadece üşütmüşümdür
canım aylinin dediği gibi sıcak tut..bal şerbeti yap iç
üşütmüşsündür canım ya çok müsait mevsim ben de dün sırt ağrısıyla uyandım nefes alıp verirken batıyordu benim de bi havlu ısıtıp iyice onu koy bi belki işe yarar ben dün yaptım bugün iyi hiç bişi kalmadı resmen.
nazancığım doktora gitmekte fayda var ama sıkma canını üşütmüşsün ondandır kendini sıcak tut canım
valla korkmuyoda deilim hani sigarada kullanıyorum yarın gidicem agrı başladıgından beri çok mutsuzum allah kimseyi hastalık ile terbiye etmesin
kıııııııızzz ne sigarası beeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
çok kızarııııııııııııımmm.
çocuk istiyosunuz bide sigara içiyosunuz..sigara paketlerinin üstündeki resimleri görmüyomusun..kadının bebek arabasının içi boş..adamla kadın yatakta birbirlerine küsmüşler..
bide adamlara kızıyonuz tık yok diye...
bir an önce o sigarayı bırak anacım..
bu nedemek yaaa...
yeşilay yeşilay yeşilay yeşilay.
keserim hepinizideliyim haaa
haklısın bacımm
kızlaaaar tesbihlerim geldi 40 tane ayy nasıl güzeller yaa nasıl kıyıpta dağıtayım şimdi şu renklere bakın bide mis gibi de kokuyorlar, kapaklarını bi açtım ayy cennet bahçesinde gibi oldum bir anda
Eki Görüntüle 523953
kızlaaaar tesbihlerim geldi 40 tane ayy nasıl güzeller yaa nasıl kıyıpta dağıtayım şimdi şu renklere bakın bide mis gibi de kokuyorlar, kapaklarını bi açtım ayy cennet bahçesinde gibi oldum bir anda
Eki Görüntüle 523953
haklıyım tabi...adamların yaşları ilerledikçe performansları düşüyomuş sigaradan dolayı...
aynı şey kadınlara da oluyodur haliyle..
gelecekteki bebeğini düşün ve bir an önce azaltmaya sonrada bırakmaya çallış bence.
kız öyle tiryaki deilim günde maxum 7 dir yani ama hiç olmaması daha iyi
ıyı bari..onu bırakması kolay olur o zaman..:))
inş. korkudan zaten içemiyorum bi kaç gündür
iyi işte bu sebepten bırakırsın..
gördüğün gibi bütün yazdıklarım bırakmak üzerine ..hiç başka bişey yazmıyorum:))
kos koca topikte bi benmi kullanıyorum kızlar yaa tamam savunulacak bi tarafı yok ama tırstım yani üstüme gelmeyin haa aglarım haaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?