Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kos koca topikte bi benmi kullanıyorum kızlar yaa tamam savunulacak bi tarafı yok ama tırstım yani üstüme gelmeyin haa aglarım haaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

anam üstüne bide ben yazdım tamam canımcım bukadar laftan sonra içmezsiin bence senin ve gelecek minnoşunun sağlığı için

anam anam anam muhabbetlerw bak 2 dk çıktık tesbih dağıtmaya, kaynatmışsınız vallahi
herkes dua ediyor şaşırıyor, burası sanayi sitesi hep erkekler var yani, makinacılar, yaycılar, tornacılar filan, adamlar şaşırıyor önce sonra diyorum böle böle ev aldım tesbih dağıtıcam diye sö vermiştim onu dağıtıyorum diyorum, hemen dua ediyorlar hayırlı uğurlu olsun falan filan, azıcık sosyalleştim komşularımla geldim

canımmmm hakkaten sıcak iyi gelecektir inşallah dr a hiç gerek kalmaz üşütmektendir o, bide sigaradan sigaran, anam bak bi sen varsın koca topikte bütünlüğü bozmayalım lütfen, hemen ortadan ikiye kırılıp atılsın o dallamalar

canım benim Allah razı olsun, inşallah benimde bütün dualarım o yönde, şimdi bu eve bir bebiş lazım yani
ayyy doktordan çıkışını gözümün önüne getirebildim hakkaten sinir harbi yani, 1 ay ne demek ya çok uzunmuş Allah sana sabır versin özlemim.

anammmmmm keser valla delidir ne yapsa yeridir
katılıyorum, bak üşenmemiş ne güzel sigara kutularını da size tarif etmiş yerim ben seni yaa, ayy ne çok merak ediyorum seni, kesin seni görsem gördüğüm yerde gülerim direk, öyle bir his uyandırırsın bende

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

tamam ya inş. bırakmaya çalışacagım

senin ağlaman niye hoşuma gitsin anacım..ama o sigarayı bırak.. o kadar..

bu arada geçmişten okuduğum kadarıyla, yok yumurtam çatladı yok çatlayacak yok kaçırdım demiş durmuşsun..çatladıktan hemen sonra çvpe mi gidiyo sanıyosu..rahim boşluğuna doğru yola çıkıyolar..o arada spermle karşılaşması gerek..bu yolculuk oldukça zor ve uzun bi yolculuk..kaçıracam felan deme..bugün işini hallet..ama adama biraz kadir olur..çünkü yarında örnek verecek..aynı günün geceside doktor ilişki isteyecek..haberin olsun..ona göre artık adama keçiboynuzu mu içirirsin, ballı tahim pekmezli bişey mi yaparsın, macun mu yedirirsin, yoksa kırmızı geceliğini giyer adamın karşısına geçersin ben bilmem..o na göre..ama sık ilişki şansı arttırır..haberin olsun..

bircan sen naaptın doktor işini..kimden devam edecen..son durumun ne?

yakup kumtepeye gitmiştim. Eşimle karar verdik yakupla devam edelim diye. bu ay rahim filmi çektirecem bir sorun yoksa ya normal yolla deneyelim birkaç defa ya da aşılama yapalım der diye tahmin ediyorum inşallah bir sorun yoktur

yoktur umarım..Allah hayırlı etsin..Şifa güzel bi hastane.. orada tüp yaptırıp hamile kalannlar var tabi..yeni bi ünite olmasına karşın..
bu arada sen erzurum un neresindensin..??

kızlar ceviz, kuru incir ve fındık yedirin özellikle ceviz süper kaliteli yapıyormuş

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

tamam ya inş. bırakmaya çalışacagım

ben de içiyorum tatlım başıma bela benim de sorma... 1 ay önceye kadar günde 1 paket içiyordum şimdi 4-5 e düştü bebiş düşündüğümden beri zaten tiksiniyormuşsun falan bırakırsın sıkma canını

yoktur umarım..Allah hayırlı etsin..Şifa güzel bi hastane.. orada tüp yaptırıp hamile kalannlar var tabi..yeni bi ünite olmasına karşın..
bu arada sen erzurum un neresindensin..??

inşallah artık bir karar verdim orda devam edeceğim inşallah hayrını görürürüm. ben ve eşim adanalıyız. erzurumda görev yapıyoruz. sen neresindensin.

nazan, gusül olayına gelince , ben gerek yoktur diye biliyorum..alıyorum ama..şimdi diyanetin sayfasında aradım bulamadım..sordum cevap gelince yazarım..

Son düzenleme:
kırmızı gecelik fikrini tuttum
nazar, gusül olayına gelince , ben gerek yoktur diye biliyorum..alıyorum ama..şimdi diyanetin sayfasında aradım bulamadım..sordum cevap gelince yazarım..

ya ben Allah affetsin kazaya bırakıyorum içime sinmiyor içim rahat olmadan yaptığım şeyinde kabul olacağına inanmayanlardanım
ama buketim kesin çözüm sunmuş süper. gelsin bakalım cevap ne diyecekjler

ben de öyleyim benim de içime sinmiyor o yüzden öğlenden sonraya ayarlamaya çalışıyorum dr işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…