- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.941
kos koca topikte bi benmi kullanıyorum kızlar yaa tamam savunulacak bi tarafı yok ama tırstım yani üstüme gelmeyin haa aglarım haaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
anam üstüne bide ben yazdımtamam canımcım bukadar laftan sonra içmezsiin bence senin ve gelecek minnoşunun sağlığı için
canımmmm hakkaten sıcak iyi gelecektir inşallah dr a hiç gerek kalmaz üşütmektendir o, bide sigaradan sigaran, anam bak bi sen varsın koca topikte bütünlüğü bozmayalım lütfen, hemen ortadan ikiye kırılıp atılsın o dallamalar1 haftadır kalbimmi desem gögüsümmü desem agrı oluyo nefes alıp verirken batma oluyo zaman zaman geçiyo ama yeniden başlıyo yarın doktora gidicem gögüs hastalıkları doktoruna umarım kötü bişe çıkmaz umarım sadece üşütmüşümdür
canım benim Allah razı olsun, inşallah benimde bütün dualarım o yönde, şimdi bu eve bir bebiş lazım yanikızlar bugünlerde pek takılamıyorum ara sıra girip yazdıklarınızı okuyorum sadece
yaseminciğim aynı evde oturmaya karar vermişsin sanırım hayırlı olsun bak nasip kısmet böyleymiş demek o yüzden herkes beğeniyor ama almaya gelince iş bozuluyordu, rabbim sana bide en kısa zamanda hayırlı bi bebek nasipetsin o evde inşallah
başka kaçırdığım bişey varmı bilemedimbu arada dün doktora kontrole gittim sonuçlar hala çıkmamış düzen laboratuvarından araştıracakmışım ordanda sordum 1 ayı bulur sonuçların çıkması henüz çıkmadı dediler, doktor kontrolündede adam muayene bile etmedi kanaman varmı dedi yok dedim tamam muayeneye gerek yok dedi dün sinirden başıma ağrılar girdi bugün iyiyim çok şükür
kıııııııızzz ne sigarası beeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
çok kızarııııııııııııımmm.
çocuk istiyosunuz bide sigara içiyosunuz..sigara paketlerinin üstündeki resimleri görmüyomusun..kadının bebek arabasının içi boş..adamla kadın yatakta birbirlerine küsmüşler..
bide adamlara kızıyonuz tık yok diye...
bir an önce o sigarayı bırak anacım..
bu nedemek yaaa...
yeşilay yeşilay yeşilay yeşilay.
keserim hepinizideliyim haaa
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tamam ya inş. bırakmaya çalışacagım
:))))))))))))))))))))))
hoşunamı gitti hatunnn
buket ne diyosun bu akşam çalışayımmı bu bir ikincisi kızlar doktor kontrolunden sonra evet gidip boy abdest alamayacagınız durumlarda yani işe gelmek zorunda kaldıysanız namaz işini nasıl yapıyosunuz kazayamı bırakıyosun
bircan sen naaptın doktor işini..kimden devam edecen..son durumun ne?
yoktur umarım..Allah hayırlı etsin..Şifa güzel bi hastane.. orada tüp yaptırıp hamile kalannlar var tabi..yeni bi ünite olmasına karşın..yakup kumtepeye gitmiştim. Eşimle karar verdik yakupla devam edelim diye. bu ay rahim filmi çektirecem bir sorun yoksa ya normal yolla deneyelim birkaç defa ya da aşılama yapalım der diye tahmin ediyorum inşallah bir sorun yoktur
senin ağlaman niye hoşuma gitsin anacım..ama o sigarayı bırak.. o kadar..
bu arada geçmişten okuduğum kadarıyla, yok yumurtam çatladı yok çatlayacak yok kaçırdım demiş durmuşsun..çatladıktan hemen sonra çvpe mi gidiyo sanıyosu..rahim boşluğuna doğru yola çıkıyolar..o arada spermle karşılaşması gerek..bu yolculuk oldukça zor ve uzun bi yolculuk..kaçıracam felan deme..bugün işini hallet..ama adama biraz kadir olur..çünkü yarında örnek verecek..aynı günün geceside doktor ilişki isteyecek..haberin olsun..ona göre artık adama keçiboynuzu mu içirirsin, ballı tahim pekmezli bişey mi yaparsın, macun mu yedirirsin, yoksa kırmızı geceliğini giyer adamın karşısına geçersin ben bilmem..o na göre..ama sık ilişki şansı arttırır..haberin olsun..
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tamam ya inş. bırakmaya çalışacagım
yoktur umarım..Allah hayırlı etsin..Şifa güzel bi hastane.. orada tüp yaptırıp hamile kalannlar var tabi..yeni bi ünite olmasına karşın..
bu arada sen erzurum un neresindensin..??
ben erzurumluyum..yıldızkentte oturuyorum..inşallah artık bir karar verdim orda devam edeceğim inşallah hayrını görürürüm. ben ve eşim adanalıyız. erzurumda görev yapıyoruz. sen neresindensin.
ben erzurumluyum..yıldızkentte oturuyorum..
kırmızı gecelik fikrini tuttumsenin ağlaman niye hoşuma gitsin anacım..ama o sigarayı bırak.. o kadar..
bu arada geçmişten okuduğum kadarıyla, yok yumurtam çatladı yok çatlayacak yok kaçırdım demiş durmuşsun..çatladıktan hemen sonra çvpe mi gidiyo sanıyosu..rahim boşluğuna doğru yola çıkıyolar..o arada spermle karşılaşması gerek..bu yolculuk oldukça zor ve uzun bi yolculuk..kaçıracam felan deme..bugün işini hallet..ama adama biraz kadir olur..çünkü yarında örnek verecek..aynı günün geceside doktor ilişki isteyecek..haberin olsun..ona göre artık adama keçiboynuzu mu içirirsin, ballı tahim pekmezli bişey mi yaparsın, macun mu yedirirsin, yoksa kırmızı geceliğini giyer adamın karşısına geçersin ben bilmem..o na göre..ama sık ilişki şansı arttırır..haberin olsun..
nazar, gusül olayına gelince , ben gerek yoktur diye biliyorum..alıyorum ama..şimdi diyanetin sayfasında aradım bulamadım..sordum cevap gelince yazarım..
kırmızı gecelik fikrini tuttum
ya ben Allah affetsin kazaya bırakıyorum içime sinmiyoriçim rahat olmadan yaptığım şeyinde kabul olacağına inanmayanlardanım
ama buketim kesin çözüm sunmuş süper. gelsin bakalım cevap ne diyecekjler
Kız yasemin naapıyon aşağıda..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?