Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar kızlar kızlar....

Günde 100 tane okunacak olan "Ya-Mucib" dua listemizi yaptım herkese hayırlı uğurlu gelsin inşallah.
Allah nasibederse yarın başlıyoruz, sonradan girmek isteyenler olursa bildiğiniz gibi geçmişteki arkadaşlarada okuyacağını kabul ederse alıyorum, yoksa öyle damdan düşer gibi gelmek haksızlık olur bunuda ben yapamam.
İnşallah bu du listemizi de okurken, en az grubumuzdan 5-10 kişi daha hamişler listesine eklenir hayırlısı ile

Kuşum ilk sayfadaki dua listemizi yeniliyorum
sen napıyosun kuzulardan ses varmı, yoksa kuzuların sessizliğimi var vizyonda

yaa ne bilem..çişim geliyo sık sık..hatta tutamıyorum...kasıklarım batıyo..bugünde bel ağrısı başladı..ama inan kendimi dinlemiyorum..bunlar olacak bekliyordum zaten..o kadar ilaç operasyon..ee haliyle bi değişiklik olacak..şimdilik beklemedeyim..sen sordun diye cevap veriyorum..yoksa işe güce daldım..unuttum kuzularımı..arada bi iş yerimi tanıtıyorum onlara..bakalıp ayak uydurabileceklermi:))

Yasemincim eve çok sevindim hayırlı olsun, tespihlerin çok şeker Allah kabul etsin. ayrıca abant'ın bol oksijenli havasını iyi değerlendirin

yasemin dua listesi güzel olmuş..ama sanırım uğurlu listemizin başınada bir 4 koymuşsun.. o ne iş..gözüme batıyoda...??

hayırlı uğurlu olsun canım rabbim listedeki herkese sağlıklı hayırlı bebeişler ve rahat hamilelikler naasip etsin, du bakalım belki bu listede hamiş kalırız :) herkese hayırlı olsun ellerine sağlık yasemincim

ayyyy tamamen hamilelik belirtileri yaa maşallah maşallah oh gerçekten hamiş olduğuna şimdi inanıyorum hee
Yasemincim eve çok sevindim hayırlı olsun, tespihlerin çok şeker Allah kabul etsin. ayrıca abant'ın bol oksijenli havasını iyi değerlendirin
canım haklısın evet kırmızı geceliklerimide götüreyim, ayy olsada götürsem yokki, ne romantiksizim ben ya, pembe var beyaz var siyah var, kırmızı yokki
yasemin dua listesi güzel olmuş..ama sanırım uğurlu listemizin başınada bir 4 koymuşsun.. o ne iş..gözüme batıyoda...??

vallahi helal olsun sana şahin gibi gözlerin var, o ne hakkaten , acaba senin 4'üz doğuracağına mı işaret ediyor

benim nazik arkadaşım, rica ederim ne demek, inşallah pıtır pıtır yukardaki listeden aşşağıdaki hamişlerin listesine düşüveririz

ilahi yasemin.. şimdilik iki tane koyuldu..ben iki tane biliyorum..ama benim kocam çok korkuyo üçüzden dördüzden..one diyo adamda kafa kalmaz..artık korkuyo ya allah bilir ne olacak..
valla yasemin belirti melirti aramışyom ben..zaten psikolojiğim ben biliyorsun..her an belirtilerim var...ben o testte çift çizgiyi yada b-hcg 2000 i görmeden inanmam..yoksa belirti arasam ben çoktan hamileydim..ben adet olurkende aynı belirtiler oluyor...hayırlısı Allahtan..

ayy ama korktuğu kadarda var yani düşünsene 4 tane
sen şimdi evde yapılan testlerden yaptığında çift çizgi çıkıyormu böyle güzel güzel?? ve çıktıysa resmini buraya neden koymadın ben kabul etmiyorum delilsiz hamileliği

benim için daha çok erken..ilk tranferi yaptırdığımnda doktor demiştiki şimdi sana test yapsak hamile çıkarsın:))
ama eylül topiğinde bi arkadaş 9. gününde bi test yapmış, pozitif çıkmış., sonra kandada pozitif çıkmış, kişiden kişiye değişir tabiki.. hele bi şu haftayı bi atlatayımda bakalım nolur..

zaten ben kan testi yaptırsamda o sidik çubuğundan yapacam.. o çubukta çift çizgiyi görecem arkadaş..önce görecem sonra alnıma yapıştıracam sonrada ip takıp boynumdan asacam..gecede ona sarılır yatarım artık, sidikli sidikli:)))

zaten ben kan testide yaptırsam o sidik çubuklarından yapacam kesinlikle.. o çift çizgiyi görecem arkadaş.. önce görecem sonra alnıma yapıştıracam, sonra ip takıp boynuma asacam, sonrada gece koynuma alır yatarım heralde sidikli sidikli..

yaa bizim topikte benjamin ipek vardı..ne oldu hiç girmiyo..nuradamla girmiyo çok uzun zamandır..ne oldu uzun zamandır girmiyorlar..

melek geçmişolsun canımcımm.. stresden de olabilir..

maşaAllah sizee.. çok umutlanıyorum çok mutlu oluyorum senden umutlu bişeyler çıkınca.. inşAllah Allah güldürecek yüzünü..

Yasemin canım benim yeni dua listemiz hayırlı olsun, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Fakat benim ismimin karşısına hamişlik yazmışsın, o duamız kabul oldu çok şükür Onu Sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebek ve kolay bir doğum olarak değiştirirsen çok sevinirim

yasemin müsait olduğunda o tesbih duası yada dileği mi demeliyim nasıl oluyor anlatabilir misin? Bebekle ilgili bizde asalım kuzum evlerimize.. ne deyipte asıcağız acaba.. evin hayırlı uğurlu olsun inşAllah.. evinle ilgili arkadaşlar tebrikler deyince geçmişe baktım okudum.. orada yazmışsınya hoca dua verdi boynuma takıyordum diye Allah ım günah yazmasın inşAllah direk dedim ki hatun dilek ağacı gibi oldu.. canım benimsin yaa hani besmeleyi de taktın ya o yüzden.. bende Allah ın izniyle bu akşam abdestimi alıyorum.. besmelemi yazıyorum kısmetse bu akşam takıyorumm.. Allah ın izniyle doğurana kadarda taşıyorum

yaa bizim topikte benjamin ipek vardı..ne oldu hiç girmiyo..nuradamla girmiyo çok uzun zamandır..ne oldu uzun zamandır girmiyorlar..

Nuradamla hakkında hiçbir bilgim yok fakat benjamin_ipek bugün siteye giriş yapmış. Oda en son ağustos ayında yazmış bizim topiğe bir dahada hiçbir topiğe mesaj atmamış :26:
İnşallah herşey yolundadır...

Yaseminim ellerine saglik Rabbim senden razi olsun bizim icin hazirlamis oldugun dua listesini sayende takip edebiliyoruz. tabiki diger arkadaslarinda hakkini yemeyelim sana fikir veren yardimci olan arkadaslarada tesekkür ederim . Allahim emeginizin karsiligini verir Insaallah. cok Sagolun kizlar.

Ben simdiden duyurmak istiyorum..15 ekimden itibaren 2 hafta buralarda olamayacagim cünkü türkiyeye gidiyorum Allah nasip ederse Insaallah.
Dua listesini yanimda götürecegim Insaallah ama 14 ekime kadarki degisiklikleri takip edebilirim sadece ve listeme eklerim yeni gelen arkadaslari. 14 ekimden sonra nete girme imkanim hic olmayacak. yani listeye sonradan giren arkadaslar icin okuyamayacagim.

Ne yapabilirim bu durumda?

Yasemin bi fikrin varmi? veya fikri olan arkadaslar bana yardimci olabilirlermi? kimsenin hakki kimseye gecmesin. sonradan gelen arkadaslari göremeyecegim ve onlar icin okuyamayacagim ama onlar beni listede görüp benim icin okuyacaklar. bunun icin bir cözüm ariyorum arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…