Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah nasip ederse 29 ekim yine sizinleyim Insaallah

2hafta yani 14gün sonra geldigimde Insaallah 14 kisiden hamile haberi duymak istiyorum rekor kirilsin topikte

hakkinizi helal edin canlariiiimmm.

Son düzenleme:

nereye gidiyorsun.. güle güle git gel inşAllah.. hakkım varsa helal olsun da vedalaşmayalım.. memlekete mi kısmetse

cnm arkdasım gule gule gt gule gel emı hayırlı yolculuklar hakkımız varsa helal olsun ne vedalasması cnm sadece bı kac gun yoksun gerı donecen bu ALLAHIMA emanet ol

buket cnm pazar gunu senın ıcın dua okunacaktı ben okuymadım hakkını helal et cok uzuldum cuma gunu annemle kızım geldı sonra teyzemın kızının dugunu vardı cumartesı gttık pazar gece ıkıde donduk RABBIM İNSALLAH YUZUNU GULDURUR BYLE NASIP EDER VEDE INSALLAH IKIZIN OLUR ben cok severım ıkız oyoy ne tatlı oluyorlar

cnm arkdasım gule gule gt gule gel emı hayırlı yolculuklar hakkımız varsa helal olsun ne vedalasması cnm sadece bı kac gun yoksun gerı donecen bu ALLAHIMA emanet ol

Sagol canim. evet ya sanki vedalasma kelimesi olmadi gibi:26:
ben hemen vedalasma kelimesini sileyim

kader sen antepliydin degilmi???
G.antepede ugramayi düsünüyoruz
sanirim oranin alisveris merkezi güzelmis oraya gitmeyi düsünüyoruz biraz gezelim dedik

canım öyle alnında yapışıkken bir de fotonu çek yayınla beraber göbek atalım kaç gündür aklımdasın , inşallah rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin, 13 ekimde nişanda çok göbek atma önce bizi haberdar et sonra koş nişana, kendine de çok dikkat et

canım bunun için hiç bir çözüme gerek yok cann sağolsun kalbinden geçmesi yeter çok çok istersen 29 ekimde girip listeye bakar geçmiş için tespih çekersin, ama hiç kafana takma bu topikte herkes anlayışlı :)

Allah nasip ederse 29 ekim yine sizinleyim Insaallah

2hafta yani 14gün sonra geldigimde Insaallah 14 kisiden hamile haberi duymak istiyorum rekor kirilsin topikte

hakkinizi helal edin canlariiiimmm.

canım hakkım varsa helal olsun :) gezmenin tadını çıkar

kızlar bugün adetin 31. günü ve daha gelmedi inşallah gelemez olurlar da bebişim gelir.. son 3 ay 28 günde bir oldum ama daha önceleri bazen gecikme oluyordu onun için batı yarın olarak hesapladım inşallah gelmez kırmızılar ve bende hiç bi değişiklik yok hiç bişey hissetmiyorum bu güne kadar akıntım vardı hep bu gün sadece ıslaklık var oofffff yaa beklemek ne kadar çok zorrr

Kadercim üzülme hiç sagol düşündüğün icin ben icinden geçirdiklerini biliyorum zaten:))
Burcum fotomu koyarım.Nişanda da cok oynamamaya çalışırım.ben normalde kapı gicirtusiba bile oynarım kendimi tutmam biraz zor olacak

canım sen de poli kistik over mi vardı? yanlış hatırlıyor olabilirim de

ben adet oldum yeni batım 4 kasım olsun bari
yalnız değilsin canım bende :) ama eskisi gibi üzülmüyorum çünkü biliyorum ki gelemyi bekliyor ve doğru zamnda gelecek benim kuzum Rabbim nasip edecek bu inanca sarıldıkça kendimi daha iyi hissediyorum

canım sen kuzuların için tutarsın kendini kendi fotonu koymasan bile kan ve idrar testinin fotosunu çek getir :)

dua listemiz hayırlı olsun inş dualarımız kabul olur

inşallah sündüzcüm ama sen yine en sondasın , inşallah ilk hamiş kalan sen olursun

canım sen de poli kistik over mi vardı? yanlış hatırlıyor olabilirim de

hayır canım yumurtlama tembelliği var o yüzden yumurtalarım geç oluşuyor bazen istenilen büyüklüğe gelemiyor 3 kez klomen kullandım.. bence bu ayda olmadı az önce kasıklarımda o adet ağrısı belirdi sanırım adet gelecek

pardon canım karıştırdım, inşallah güzel bir mücize olur bu ay

İncir ye bol bol.incir yumurtalara iyi gelir

ahhhh ahhhhh inşallah ne de güzel olur sevinçten uçarım herhalde

ben geçen sene bir hamilelik yaşadım adet sancısı çektim bir hafta ha geldi gelecek diye bekledim ama bildiğin hey ay çektiğim klasik adet sancısı 5 gün sonra test yaptırdım hamileydim, bebişimi kaybettim ama olsun hayırlı ve sağlıklı değildi o yüzden gelmedi kuzu. sende içini ferah tut bu ay güzel bir gelişme olur belki olmazsa bile hayırlısı böyle, zamanla bunu kabul etmek dah kolay oluyor, ben karnımda kalbi durmuş bir bebekle kürtaja gittiğimde doktor bana şunu dedi " büyük bir ihtimalle sakat bir bebek olacaktı ve vücut bunu anladı ve bebeğini yaşatmadı sakat bir bebek istemisin dedi" şimdi sen diyeceksin ki bunu anlarım ama ya hiç olmaması??? işte bende kendimce derim ki Rabbim sana sağlıklı bebişler versin, sağlıklı bebişler gelecek zamnı bilirler, bizim zamanımızla aynı olmayabilir, sabır...ayy ne çok konuştum umarım canını sıkmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…