- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.981
Allah nasip ederse 29 ekim yine sizinleyim Insaallah
2hafta yani 14gün sonra geldigimde Insaallah 14 kisiden hamile haberi duymak istiyorumrekor kirilsin topikte
hakkinizi helal edin simdiden ben vedalasayim bidaha firsatim olmayabilir vedalasmak icin.
nereye gidiyorsun.. güle güle git gel inşAllah.. hakkım varsa helal olsun da vedalaşmayalım.. memlekete mi kısmetse
2hafta yani 14gün sonra geldigimde Insaallah 14 kisiden hamile haberi duymak istiyorumrekor kirilsin topikte
hakkinizi helal edin simdiden ben vedalasayim bidaha firsatim olmayabilir vedalasmak icin.
zaten ben kan testi yaptırsamda o sidik çubuğundan yapacam.. o çubukta çift çizgiyi görecem arkadaş..önce görecem sonra alnıma yapıştıracam sonrada ip takıp boynumdan asacam..gecede ona sarılır yatarım artık, sidikli sidikli:)))
cnm arkdasım gule gule gt gule gel emı hayırlı yolculuklar hakkımız varsa helal olsun ne vedalasması cnm sadece bı kac gun yoksun gerı donecen bu ALLAHIMA emanet ol
zaten ben kan testi yaptırsamda o sidik çubuğundan yapacam.. o çubukta çift çizgiyi görecem arkadaş..önce görecem sonra alnıma yapıştıracam sonrada ip takıp boynumdan asacam..gecede ona sarılır yatarım artık, sidikli sidikli:)))
canım bunun için hiç bir çözüme gerek yok cann sağolsun kalbinden geçmesi yeter çok çok istersen 29 ekimde girip listeye bakar geçmiş için tespih çekersin, ama hiç kafana takma bu topikte herkes anlayışlı :)Yaseminim ellerine saglik Rabbim senden razi olsun bizim icin hazirlamis oldugun dua listesini sayende takip edebiliyoruz. tabiki diger arkadaslarinda hakkini yemeyelim sana fikir veren yardimci olan arkadaslarada tesekkür ederim . Allahim emeginizin karsiligini verir Insaallah. cok Sagolun kizlar.
Ben simdiden duyurmak istiyorum..15 ekimden itibaren 2 hafta buralarda olamayacagim cünkü türkiyeye gidiyorum Allah nasip ederse Insaallah.
Dua listesini yanimda götürecegim Insaallah ama 14 ekime kadarki degisiklikleri takip edebilirim sadece ve listeme eklerim yeni gelen arkadaslari. 14 ekimden sonra nete girme imkanim hic olmayacak. yani listeye sonradan giren arkadaslar icin okuyamayacagim.
Ne yapabilirim bu durumda?
Yasemin bi fikrin varmi? veya fikri olan arkadaslar bana yardimci olabilirlermi? kimsenin hakki kimseye gecmesin. sonradan gelen arkadaslari göremeyecegim ve onlar icin okuyamayacagim ama onlar beni listede görüp benim icin okuyacaklar. bunun icin bir cözüm ariyorum arkadaslar
hakkinizi helal edin canlariiiimmm.
kızlar bugün adetin 31. günü ve daha gelmedi inşallah gelemez olurlar da bebişim gelir.. son 3 ay 28 günde bir oldum ama daha önceleri bazen gecikme oluyordu onun için batı yarın olarak hesapladım inşallah gelmez kırmızılar ve bende hiç bi değişiklik yok hiç bişey hissetmiyorum bu güne kadar akıntım vardı hep bu gün sadece ıslaklık var oofffff yaa beklemek ne kadar çok zorrr
yalnız değilsin canım bende :) ama eskisi gibi üzülmüyorum çünkü biliyorum ki gelemyi bekliyor ve doğru zamnda gelecek benim kuzum Rabbim nasip edecek bu inanca sarıldıkça kendimi daha iyi hissediyorumben adet oldumyeni batım 4 kasım olsun bari
canım sen kuzuların için tutarsın kendiniKadercim üzülme hiç sagol düşündüğün icin ben icinden geçirdiklerini biliyorum zaten:))
Burcum fotomu koyarım.Nişanda da cok oynamamaya çalışırım.ben normalde kapı gicirtusiba bile oynarım kendimi tutmam biraz zor olacak
dua listemiz hayırlı olsun inş dualarımız kabul olur
İnşallah olsunda bütün fotoları koyarim
canım sen de poli kistik over mi vardı? yanlış hatırlıyor olabilirim de
hayır canım yumurtlama tembelliği var o yüzden yumurtalarım geç oluşuyor bazen istenilen büyüklüğe gelemiyor3 kez klomen kullandım.. bence bu ayda olmadı az önce kasıklarımda o adet ağrısı belirdi sanırım adet gelecek
pardon canım karıştırdım, inşallah güzel bir mücize olur bu ay
hayır canım yumurtlama tembelliği var o yüzden yumurtalarım geç oluşuyor bazen istenilen büyüklüğe gelemiyor3 kez klomen kullandım.. bence bu ayda olmadı az önce kasıklarımda o adet ağrısı belirdi sanırım adet gelecek
ahhhh ahhhhh inşallah ne de güzel olur sevinçten uçarım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?