- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.001
İncir ye bol bol.incir yumurtalara iyi gelir
inciri direk kuru ya da taze olarak mı yemeli yoksa hani şu suda kaynatıp kür gibimi içmeli acep??
kızlaaaaar nasılsınız
zaten ben kan testi yaptırsamda o sidik çubuğundan yapacam.. o çubukta çift çizgiyi görecem arkadaş..önce görecem sonra alnıma yapıştıracam sonrada ip takıp boynumdan asacam..gecede ona sarılır yatarım artık, sidikli sidikli:)))
Ayyy canim yaaanasil guldurdun beni Allah iyiligini versin sen cok yasa emiyasemin müsait olduğunda o tesbih duası yada dileği mi demeliyim nasıl oluyor anlatabilir misin? Bebekle ilgili bizde asalım kuzum evlerimize.. ne deyipte asıcağız acaba.. evin hayırlı uğurlu olsun inşAllah.. evinle ilgili arkadaşlar tebrikler deyince geçmişe baktım okudum.. orada yazmışsınya hoca dua verdi boynuma takıyordum diye Allah ım günah yazmasın inşAllah direk dedim ki hatun dilek ağacı gibi oldu..canım benimsin yaa hani besmeleyi de taktın ya o yüzden.. bende Allah ın izniyle bu akşam abdestimi alıyorum.. besmelemi yazıyorum kısmetse bu akşam takıyorumm.. Allah ın izniyle doğurana kadarda taşıyorum
Canim bana numarani yazarsan mesaj atarim ben sana. Yada sondan gelen arkadaskarinkini gelince okursun tatlim nasil istersen ben yardimci olurumYaseminim ellerine saglik Rabbim senden razi olsun bizim icin hazirlamis oldugun dua listesini sayende takip edebiliyoruz. tabiki diger arkadaslarinda hakkini yemeyelim sana fikir veren yardimci olan arkadaslarada tesekkür ederim . Allahim emeginizin karsiligini verir Insaallah. cok Sagolun kizlar.
Ben simdiden duyurmak istiyorum..15 ekimden itibaren 2 hafta buralarda olamayacagim cünkü türkiyeye gidiyorum Allah nasip ederse Insaallah.
Dua listesini yanimda götürecegim Insaallah ama 14 ekime kadarki degisiklikleri takip edebilirim sadece ve listeme eklerim yeni gelen arkadaslari. 14 ekimden sonra nete girme imkanim hic olmayacak. yani listeye sonradan giren arkadaslar icin okuyamayacagim.
Ne yapabilirim bu durumda?
Yasemin bi fikrin varmi? veya fikri olan arkadaslar bana yardimci olabilirlermi? kimsenin hakki kimseye gecmesin. sonradan gelen arkadaslari göremeyecegim ve onlar icin okuyamayacagim ama onlar beni listede görüp benim icin okuyacaklar. bunun icin bir cözüm ariyorum arkadaslar
iyiyim canım uyumak istemiyorum işimi yaptım banyomu yaptım ,sizi merak ettim sen nasılsın özlemcim?
Ozlemcim coksukur iyiym bende akvaryum vardi bitane onutemizledik esimle yoruldum. Sennapiyosun?kızlaaaaar nasılsınız
iyiyim canım uyumak istemiyorum işimi yaptım banyomu yaptım ,sizi merak ettim sen nasılsın özlemcim?
yasemincim nasılsın ? dağıttın mı tespihlerini?
Ozlemcim coksukur iyiym bende akvaryum vardi bitane onutemizledik esimle yoruldum. Sennapiyosun?
Ohhh tamuykuluk bir durumha, banyoda yapmisin ohh henenuyu burcu
yaseminciğim listeyi yapmışsın eline sağlık, benim içinde sağlıklı hamişlik yazmışsın teşekkür ederim canım, inşallah hepiniz sağlıklı hamilelik geçirirsiniz sonrada o minik yavrularınıza kavuşursunuz hayılısı ile
bende boş boooş oturuyorum her zamana olduğu gibi, kocamı bekliyorum gelsin diye, yaa ne güzel hamaratsınız bende bi tembellik bi tembellik bazen diyorum ne olacak benim bu halim yaa öfff yaaaa
yasemincin valla haklısın banyo yaptım mayıştım , sanırım sadece sen ve özlem var buralarda ikinizi de öpüyorum ve iyi geceler diliyorum kendinize çok iyi bakın yarın çok güzel bir gün olsun inşallah ( bu mesajı yazınca birden uykum kaçtı, biraz rahatsızlık var sanırım bende)
ay özlem, o tembellik bende de var, haftasonu misafir gelecek diye işlerin bir kısmını yaptım bak "bir kısmı" diyorum çünkü ben ev işi yapmaktan nefret ederim ama 24 saat yemek pişirebilirim, bana çok misafir gelir, çok şükür onların sayesinde evi temizliyorum yoksa zorla direne direneyapıyorum
Canim iyiyim coksukur sagol bitanem, 13 tane dagittim bugun, haftasonu bitiririm insallah.
Sonrada bebek icin yapicam insallah.
O yaptigim dua isyerimdeki pc de kayitli yarin yazarim sizede
Hehehe o hamarat ben mi oluyorum pek ustume alinmiyim ayip olur yoksabende boş boooş oturuyorum her zamana olduğu gibi, kocamı bekliyorum gelsin diye, yaa ne güzel hamaratsınız bende bi tembellik bi tembellik bazen diyorum ne olacak benim bu halim yaa öfff yaaaa
yasemincin valla haklısın banyo yaptım mayıştım , sanırım sadece sen ve özlem var buralarda ikinizi de öpüyorum ve iyi geceler diliyorum kendinize çok iyi bakın yarın çok güzel bir gün olsun inşallah ( bu mesajı yazınca birden uykum kaçtı, biraz rahatsızlık var sanırım bende)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?