Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tamamdır kuru incire abanıyorum, bi de bu ay 15 gün soğan kürü yaptım kistim falan yok ama biraz akıntım vardı,onu tedavi esin diye ,soğan kürüde yumurtlamaya iyi geliyormuş sanırım

supersin yaaa boynuna asmakta iyi fikirvalla bende asicam bende
Ayyy canim yaaanasil guldurdun beni Allah iyiligini versin sen cok yasa emi dilek agaci tam beni yansitti valla.yazcanim yazvalla, bak bana heryerimden bir dua fışkırıyor
Canim bana numarani yazarsan mesaj atarim ben sana. Yada sondan gelen arkadaskarinkini gelince okursun tatlim nasil istersen ben yardimci olurum
İncir ye bol bol.incir yumurtalara iyi gelir

Doktorumuz buket saraçoğlu konustu, ansiklopedi gibi biseysin sen kuşum

yaseminciğim listeyi yapmışsın eline sağlık, benim içinde sağlıklı hamişlik yazmışsın teşekkür ederim canım, inşallah hepiniz sağlıklı hamilelik geçirirsiniz sonrada o minik yavrularınıza kavuşursunuz hayılısı ile

Ozlemcim coksukur iyiym bende akvaryum vardi bitane onutemizledik esimle yoruldum. Sennapiyosun?

Ohhh tamuykuluk bir durumha, banyoda yapmisin ohh henenuyu burcu

bende boş boooş oturuyorum her zamana olduğu gibi, kocamı bekliyorum gelsin diye, yaa ne güzel hamaratsınız bende bi tembellik bi tembellik bazen diyorum ne olacak benim bu halim yaa öfff yaaaa

yasemincin valla haklısın banyo yaptım mayıştım , sanırım sadece sen ve özlem var buralarda ikinizi de öpüyorum ve iyi geceler diliyorum kendinize çok iyi bakın yarın çok güzel bir gün olsun inşallah ( bu mesajı yazınca birden uykum kaçtı, biraz rahatsızlık var sanırım bende )

Canim arkadasim ne demek ayyy sende sagol varol.
Amin özlemim insallah rabbim kimseyiuzmesin inşallah, sabrimizin sonu selamet olacak

bende boş boooş oturuyorum her zamana olduğu gibi, kocamı bekliyorum gelsin diye, yaa ne güzel hamaratsınız bende bi tembellik bi tembellik bazen diyorum ne olacak benim bu halim yaa öfff yaaaa

ay özlem, o tembellik bende de var, haftasonu misafir gelecek diye işlerin bir kısmını yaptım bak "bir kısmı" diyorum çünkü ben ev işi yapmaktan nefret ederim ama 24 saat yemek pişirebilirim, bana çok misafir gelir, çok şükür onların sayesinde evi temizliyorum yoksa zorla direne direne yapıyorum

Allah rahatlık versin canım, iyi uykular

al bendende o kadar bende misafir geleceği zaman ev temizliyorum Allahtan onlar var, ama son zamanlarda bize gelecek misafirler hep geleceğiz deyip vazgeçiyorlar bizim evde o sayede temizlenmiş oluyor temiz temiz oturuyoruz

Hehehe o hamarat ben mi oluyorum pek ustume alinmiyim ayip olur yoksa ayda yilda bi iste geliyor temizlik perilerim,kendini kotuhissteme yani bende tembelim genelde

Tabibiziburda birakmayagonlun raziolmadi dimi,neler kaynatirizsimdikimbilir sen gidince bak biz 9

Aynenbende yaa wmisafir gelince temizliyorum, demek herkes boyle ohh icim rahatladi,rahat rahat pasakliligimla gurur duyabilirim artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…