Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin, yukarda bahsettiğin tefriciye olayını bes es geçmişim canım benim..hikmeti nedir bi ara bahsetsene???

öZLEM tevhidini okudum canım.. Allah inşAllah güzel güzel değer artışları, sağlıklı hayırlı bir gebelik, güzeeell, sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip edicek.. inşAllah.

yok toplamda demek istedim gerçi sayının önemi yok öenmli olan okunmasıda merakettim
DUA LİSTESİNDE ŞUAN 17 KİŞİYİZ YANİ 1 KİŞİ İÇİN GÜNDE 1700 TANE tesbih çekiliyor, dua listemiz kabardıkça adette fazlalaşıyor canım, belirli bir sayı yok yani toplamda

Ben 6 yıl öncede kadınlar kulubüne üyeydim orda sohbet blogu vardı şimdi yok mu ben mi göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım benim öyle bir blog ile ilgili bir bilgim yok ne yazıkki
canım benim kendini iyi hissettiğin yerde ol boşver, normal hayatta olduğu gibi sanaldaki bazı arkadaşlıklarda insanı yarı yolda bırakıveriyor bazen, olsun sen şimdi minişinle birlikte kocaman bir aile oldun bikere, bu arada testlerine baktım adım adım netleşmiş resmen yaa maşallah, benimkide seninkinin aksine bi hayali çizgim vardı, ikincide o da silindi tam hayal oldu hayırlısı olsun aman sen önemlisin senin ayağın uğurlu sen hamiş olursan hepimiz oluruz bundan şüphem yok, ayağını sürtersin sen ben biliyorum
hakkaten ipek nerde yaa???? hayırdır inşallah???
BENİMDE KIZ KARDEŞİM YOK.. hep isterdim..şimdi burada bissürü oldu Allaha şükür..
ayy bende isterdim hep olsun diye, bakın burda tahminen 20 tane filan kardeşimiz oldu
süper yaa maaşallah, ayy ölüyorum meraktan , seni türkiyeye ithal etmemiz lazım bizim sonucu netleştirmek için galiba
yasemin, yukarda bahsettiğin tefriciye olayını bes es geçmişim canım benim..hikmeti nedir bi ara bahsetsene???

canım 4444 tane okuyanın ALlah ne muradı varsa veriyor inşallah. ben şimdiye kadar hep olumlu sonuçlarını gördüm, gerçi kendim içinde çekmiştim ama 15 gün oldu daha bebek yok sadece göbek var ama mutlaka ALlah kabul etmiştir, bebişi vereceği zamana kadarda bana sabır vermiştir belki çektiğim tesbihler hürmetine.

Canim bosver moralini bozma herkesi oldugu gibi kabul etmek gerek bence sende kirilma onlara bence bosver
Canim bugunde bikontrol ediyim dedim sertti sanirim neyse hAyirlisi Artik

amiin inşallah, çok teşekkür ederim dualarınız için

Tatlim bende ettim dua ni allah kabul etsin

""""""canım 4444 tane okuyanın ALlah ne muradı varsa veriyor inşallah. ben şimdiye kadar hep olumlu sonuçlarını gördüm, gerçi kendim içinde çekmiştim ama 15 gün oldu daha bebek yok sadece göbek var ama mutlaka ALlah kabul etmiştir, bebişi vereceği zamana kadarda bana sabır vermiştir belki çektiğim tesbihler hürmetine."""""""""

çok güzel..böyle düşünmen çok güzel..düşüncenden ötürü seni tebrik ederim..

çok güzel..böyle düşünmen çok güzel..düşüncenden ötürü seni tebrik ederim..

SAĞOL TATLIM, BU ARADA ilk sayfadaki duayı değiştirdim, bütün arkadaşlar baksın, hepimiz faydalanalım inşallah bu güzel bilgiden. böyle geniş zamanım olduğu günlerde ordaki duayı hep güncel tutacağım inşallah.
Buketcim bide sendin galiba yaa geçen günlerde hadisler yazmıştın, sabırsızlıkla ilgili, ayy çok güzeldi ama geçmişe gidersem işim gücüm yarım kalacak, ben hem iş yapıp hem size yazıyorum, senmiydin o hadisleri yazan acaba, şöyle bişeydi özet olarak "siz çok aceleci davranıyorsuuz, dua ediyorsunuz kabul olmadı diyorsunuz, halbuki zamanı vardır olur " gibi bişeydi çok güzeldi, onu bulsam, onuda ekliycem ilk sayfaya. ya sen yazmıştın yada ipek yada özlem galiba

İPEKDİ ONLARI YAZAN CANIM BENİM..AMA AL BUNLARDA BENDEN SANA

""""""""Duanın kabul olması için
Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası,
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!

Dualarım niçin kabul olmuyor dememelidir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allahü teâlâdan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.) [Buhari]

İstenilen şeyin olmaması, duanın kabul olmadığını göstermez. Onun için duaya devam etmeli! Duanın kabulünün gecikmesinin başka sebepleri de vardır. Bir hadis-i şerif meali:
(Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebrail’e, “Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!” Facir [günahkâr] dua edince de, “Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir” buyurur.)

Şu halde, duanın kabulünün gecikmesi zararlı değildir.

Bela gelmeden önce çok dua etmelidir.

Duaya hamd ve salevatla başlamalıdır.

Yalvararak dua etmelidir.

Sebeplere yapışmadan istemek kuru bir temennidir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Çalışmadan dua eden, silahsız harbe giden gibidir.) [Deylemi]

Günah işlemeyen dille dua etmelidir. Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dille dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. (Tergib-üs-salât)
"""""""""

bizimde bu topikde yaptığımız bu dğil mi..dille dua etmek..

canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın.allah razı olsun.
inşallah rabbim seni en yakın zamanda psikolojik hamilelikten gerçek hamileliğe terfi ettirir.

kız yasemin seni hamile kal emii...
bide psikolojik hamileden alıntıdır yazmış..

AMİNN, İNŞALLAH CANIM sen psikolojiklikten , bende hayaliden gerçeğe terfi ederiz inşallah.
Allah razı olsun dua ile ilgili yazınıda ekledim ilk sayfaya, ayy bu topiğin ilk sayfasının yedek anahtarını sana vericem sende ne cevherler var maşallah ya
bu arada 2 haftadan beri müşteriler ısrarla bana bebek yokmu diye sormaya başladılar, hiç öyle bir konu yokken damdan düşer gibi bi anda soruyorlar, bi an kalıyorum öylece acaba diyorum ben mi yanlış anladım diyip duraksıyorum, sonra yok henüz diyebiliyorum, ardından da bir yutkunma ayy tuhaf oluyor insan yaa niye sorup duruyorlarki , anlamadım. yani bu sıra zayıfladım bile göbekten filan desem göbekte yok ben yok diyince, olur inşallah artık vakti geldi diyorlar, neyse sorunun ardından dua etmiş oluyorlar onunla avunuyorum

canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın.allah razı olsun.
inşallah rabbim seni en yakın zamanda psikolojik hamilelikten gerçek hamileliğe terfi ettirir.

Amiiiiiiiiiiinn inşallah..hep beraber..:13:

soruluncada tuhaf oluyo demi..dünde bi tanıdımkbana senin çocuğunada annenmi bakıyo dedi..bende benim çocuğum yokki baksın dedim..ama dediğin gibi sonunda dua ediyolar ya orası güzel..yine bardağın dolu tarafından bakmışsın aferim 100 verdim sana oturabilirsin

yok canım ben yazmadım

arkadaşlar az önce kahverengi bir akıntım olduğunu farkettim korkuyorum bu ne olabilir yerleşme falanmıdır, çok tedirginim

arkadaşlar az önce kahverengi bir akıntım olduğunu farkettim korkuyorum bu ne olabilir yerleşme falanmıdır, çok tedirginim

korkma canım benim..kuvvetli ihtimal öyledir..senin bat 8 ağustos.. demekki 13 temmuz felan öncekiydi.. 12-14. gün arası hamile kalmış olsan 23 ü felan eder..embriyo da 10-12 günde felan olgunlaşıp rahim duvarına tutunmaya başlar..bu da 7 ağustosa denk geliyo..takvimden baktım..kuvvetli ihtimal yerleşme kanamasıdır..ama kendini sürekli kontrol et..ve boşsan şuan çalışmıyorsan sırtüstü yat.. bi iş yapma.. onun dışında sen yinede hareketlerine dikkat et..misal ben çok atlar zıplarım..biyerden biyere koştura koştura giderim..hareketlerim hep serttir..yatağa yatışım kanepeye oturuşum felan.manyağımya ben.. sen öyle olma..korkacakda bişey yok..içini ferah tut..demesi kolay tabide sen en azından dene..

birde eski bir inanıştır bu ama denemekte fayda vardır.. aynurada tavsiyem bu..belinizi sıkı tutun.. çok sıkı olmamak şartıyla ince bir şalla mesala sarabilirsiniz..bel çok önemli..benim annem küçük kardeşime hamileyken düşük tehlikesi var demiş doktor yatacaksın..oda yatmamış ama beline yakı bağlamışş.yakı bele iyi gelen bişey.. o yakının toparladığı söylenir..tabi sizin böyle bir durumunuz yok şuan..sadece belinize ve kendinize vede hareketlerinize dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…