Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım teşekkür ederim nasılda oturup hesaplamışsın, maalesef iş yerindeyim yatamam şuan, bende hep koştur koştur çıkarım merdivenleri artık bugünden itibaren dikkat etmeye başladım daha ağır hareket ediyorum

dikkat et dikkat..merdiven çıkmak felan yok..bende öyle tembellikler yapamam ama sen yap..biriktir merdiven çıkmalarını hepsini birden yap..oturup kalkmak yok..unutma bak..benim bi arkadaşımda bu şekilde çok dikkat ederek hamile kalmıştı...

az önce doktoru aradım test sonucunu söyler söylemez çok erken yapmışsın dedi şuan hamilelik var gibi görünüyor dedi progestan içmeye devam ediyorsun değilmi dedi bende hayır söylemediniz dedim yok ben söyledim dedi sinirlenir gibi oldu hemen başla testide hemen yapma hafta başını bekle dedi

BENİMDE kayınvalidem kadın resmen yalvarır durumda bir yakı yapıştıralım diye.. bende aslında yarın doktora sormak istiyorum bişey olur mu diye :)) de adamı şok etmek istemiyorum hani bilimsel olmayan şeyler karşısında donup kalır gibi tuhaf bakıyorlar ya :)) sanırım ben yapıcağımda yakıyı kimi normal zamanda yap toplasın rahmi falan diyor da anlayamadım ben bir türlü kimide yumurtlama zamanı diyor bak anneciğinde sanırım gebeyken yapmış.. neyse benim şu adetim gelip geçsin gidip rahim filmi :18: çektireyimde sonrada yakı yapayım..

seni ümitlendirmemek için erken yapmışsın demiştir..progestan rahme tutunmasını sağlıyo.banada aşılamada vermiştiler..iç sakın ihmal etme..ama bana doktor progestan için şöyle bişey dedi.. üç gün sabah akşam içiyorsun sonra vajinadan yerleştiriyorsun..bende şaşırdım..ağzımla içtiğim şey nasıl vajina yoluyla alınabilir diye..dediki ilaç yan etki olarak baş ağrısı yapıyormuş.bu nedenle 3 günden sonra vajinal yolla al dediler..doktor sana böyle bişey demediyse yapma..ama ilerleyen zamanlarda baş eğrın olursa, benim söylediğimi dikkate al..doktora sor..

bedriyecim yakının bi zararı yok canım.yeni nesil krem yakılar çıkmış..tabi yinede doktora sor..ben bi kere yapmıştım..üstünde hamileler için uyarı vardı ama..fakat senin öyle bi durumun yok.. dene derim..kayınvalideninde gönlü olur..ama dayanamıyosun böyle kızdırıp yakıyo, yani sıcaklık veriyo..düşene kadarda beklemen lazım..kokusuda çok keskin..bende tüp bebek yaptırırken düşünebilirim..
rahim filmi içinde korkma..anestezili de yapıyolar o çekimi..anestezili istersen gün içinde anestezi olup yaptırabilirsin..ben öyle yaptırdım..uyandıktan sonra hiç bişey yoktu.. 5-10 dk bekleyip gününe kaldığın yerden devam ediyorsun.. inşallah tüplerinde açıktır..tedavine kaldığın yerden devam edersin..bende senin geçtiğin aşamalardan geçtim.. zorlayan bi süreç biliyorum..sabir gerek sana sabır..

progestanı kullanmıştım doktor hiç böyle bişeyen bahsetmedi ağrı yapmadı galiba bende hatırlamıyorum

soruya bak yaa, yani derk seni doğurtmuş, çocuğunuda büyütmüş bide kadına bak yaa sağol öğretmenim yıldızlı pekiyi verdin demek AlLAH RAZI OLSUN
arkadaşlar az önce kahverengi bir akıntım olduğunu farkettim korkuyorum bu ne olabilir yerleşme falanmıdır, çok tedirginim
öyledir inşallah tatlım buketin yaptığı hesaplama süperdi ben ona katılıyorum
kız buket sana hastayım ben yaa, bu teorin bende de tuttu biliyomusun dur anlatıcam bekle.

bedriyecim bencede yap bi yaa, bende merak edşiyorum bende yapıcam zaten bigün, hem kadının gönlü olur, hem büyüklerin vardır bir bildiği, düşünme öyle kocakarı işi filan diye, inanarak yap belki vesile olur kızzz

kızlaaarrr demin wc ye gittim, sabah adet oldum sanmıştım ya, bir baktım gelen yooook, giden yokk, çişimi ettim afedersiniz sonrasında yine bişey yok tertemiz ve bu arada da buketin özlem için yaptığı tarih açıklamasını okuyunca gözlerim yerinden çıktı, çünkü benimde denemelerimden sonra tam 10-12 gün geçmiş, anammm hayallerim yine hortladı, benimkide yerleşme kanaması ben size diyim ha zaten sabahtan beri rahmimde bi acayiplikler batmalar çıkmalar vs vs, içimden diyorum ki , "Allah ALlah hiçte böyle adet olmazdım ben ya, sesiz sedası ağrısız sancısız efendi gibi olurdum" diyip duruyorum yani hala gerçekten adet değilim şıkıdım şıkıdım. o testte çıkan tek çizgilere inat hamiş olacağım ben bakın

özleemmmmmmmmm kız bide demişsin kırmızı bayrakları gördüm diye...öyle bayrak mı olur..ne bayrağıydı gördüğün kore bayrağımıydı..ortasında bi tane kırmızı nokta....Alalalala..beni delirtmeyin... özlemde kahverengi akıntım var korkuyorum demiş..akıntı makıntı hak getire takmayın öyle şeylere..ben 7 gün şakır şakır adet oldum da üstüne görmüşümdür diye yine gittim test yaptım..adet dediğin benimki gibi olru...oooğğğhhh maşşaalllah...
sen beklede biraz sonra git kan testi yaptır.. özlem sende beklemedesin..aynur sende beklemedesin..ınınınnının ınının çok heyecanlı..durdunuz durdunuz birden kudurdunuz derdi annem..peş peşe dizilin bakiim şimdi... böyle dizilmenin bide peş peşe doğurması var ya..hadi hayırlısı

kız ben hayali hamileliğimi sürdürüyorum da sen nerdesin ??? psikolojik olarak yaımdan ayrılmasana , bikere 3 kişi değiliz 4 kişiyiz bikerem, sende varsın ama sen benden de ileriymişsin yaa, 7 gün adet görüpte test yapan ilk insansın yaa bayılıyorum senin bu hallerine, hakkaten lakabına çok uygun bir insansın. ama bende öyleyim değilmi, hayallerime ara vermiyorum bak, tren gibi bişeyi bişeye ekliyip hayalime devam ediyorum
dün masayı çekerken kızdım ya, "varsa eğer sıkı tutunsun" diye, demekki hayali bebeişim de bana inat yaptı, "varım ulan ben bi yerleşeyimde gör sen bak bidaha masa filan çekebiliyormusun" diye kudurdu heralde

evet çok diliyorum sabır, cesaret ki inanılmaz ihtiyacım var.. bu süreçler gerçekten zor çok zor.. yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen.. ya ben açıkcası yakı denilen olayı yapayımda gebeler kullanamazsa adetten sonra direk yapayım. valla ben gebe olduğum zamanların hiç birini anlamadım.. normalde adet gelirken mide bulantısı, sinir duygusallık, gaz, göğüs hassasiyeti herşey varken düşük yaptığım gebeliklerde sıfır belirti.. ki bir insanda şans da olucak son gebeliğimde o ay sigarayı bırakmak için tedaviye gittim cihaza giriyorsun kulaklarından hormonlarına sinyal gönderiyorlar vs.. nasıl başım dönüyor anlatamam yumurtlama dönemimde yeni geçmiş.. hemşire diyor ki gebe olmayasın bide çok başın dönüyor daha diyorum yumurtlama günlerimdeyim.. neyse tedaviye devam ettim.. sonra midemde bir gaz bir gaz ilaç aldım içiyorum gebeliğin ilk döneminde içilmemesi diyor içtim.. sonra o geçti tatile çıkıyorum ama o zaman biliyordum gebe olduğumu gideyim mi dedim tatile doktora git dedi deniz uçak herşey serbest.. gittim.. iyiydi herşey.. döndümmm dönerken uçakta inanılmaz çok korktum yanlız.. eşim bile korkmuş halimden uçakta.. bi ağlamadığım kaldı.. neyse ertesi gün hoopp düşük.. off amma anlattım haa. sebebi ne anlatmamın yani buradaki psikolojik ve hayali hamile arkadaşlarımız doğru yapıyor.. adet geçti 1 haftada geçti üzerindeenn hamile gibi korunun herşeyden.. bitti

kesin seninki sana çok kızdı..

irem diye bi kız vardı hayalet sevgilim diye bi şarkısı vardı..bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimm, hayalet sevgiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm..hatırladınmı??/ işte o şarkı benden sana ve hayalet bebeğine gelsin..

[bedriyecim bencede yap bi yaa, bende merak edşiyorum bende yapıcam zaten bigün, hem kadının gönlü olur, hem büyüklerin vardır bir bildiği, düşünme öyle kocakarı işi filan diye, inanarak yap belki vesile olur kızzz [/QUOTE]

yapıcamm Allah izin verirse ama adetten sonra.. bu arada testlerin negatif çıksın önemli değil.. kadın hissediyor biliyor musun gebe olduğunu bir tuhaflık geliyor üzerine, bi değişik hissediyorsun inan ki bak.. sende var mı tuhaflık, değişik haller, hisler..

bir musibet bin nasihattan iyidir arkadaşım..artık biz yeni jenerasyonun vücutları eskiler kadar sağlam değil ki tarlada bile çapa sallarken, göbekler sağlam kalabilsin..her yerden, bilgisayarlardan bile negatif enerji alıyoruz...bu nedenle bu devirde dikkat etmek gerek..özellikle biz bekleyenler sabredenler dikkat etmeli, hadisi şerifde buyurduğu gibi çalışmadan dua edenler silahsız savaşanlar gibidir..boşa kürek çekmeyin demek istiyor..ama bu korkularını yenmelisin..tabikide senin yerindeki bi kişi için çok normal..düşük olayı üzücü..fiziksel olarakda yaralayıcı bişey..belkide en korktuğun şey bu..ama korkmamak için kendine telkinde bulunmalısın..mesela kendi kendine konuş..b.en çok yaparım..manyağımya ben bide ondanda olabilir

canım benim sağol ya anlat tabi oh şöyle uzun uzun yazıları çok severim ben zaten. kendimde hatta pek kısa yazamam
insan zaten yok yok bu sefer bende bişey yoktur dediği zamanda da hamle kalma olasılığı yüksek oluyor nedense. bende varya hep adet öncesi sinirli olurum, canım kola çeker, çikolata çeker ama hiç aklıma gelmezki benim adetim yaklaştı ondan heralde diye, hep her ay salak gibi derimki ne oluyor bana yaa bu ne hal filan diye gıcık olurum kendime. sonrasında tabi gelsin kırmızılar.
Ben şu Kurandaki ayetten çok etkilendim onun için adet bile olsam buketin dediği gibi, "kesin üstüne görüyorumdur ben hala hamileyim" diycem ümit fakirin ekmeğidir napalım
bu arada rahim filmini ben birkaç hafta önce çektirdim, tam bir kaostu, senle ozamanlar tanışmamıştım bilmiyorsundur, dr baktı emin olamadı, radyolog baktı tıkanık dedi, ama dr dediki ben bide uzmana sorayım emin olamadım dedi. 2 gün sonra ara beni dedi dr um. tabi ben hemen zır zır ağladım, küstüm çocuk mocuk istemiyorum banane dedim. eşime dedimki çocuğun ç sini dersen bidaha benle konuşma ben yapmıyorum vazgeçtim dedim.
1 hafta dr u aramadım kötü haber verecek nasılsa diye. sonra bi cesaret aradım ki meğer temiz çıkmış, yasemincim hamile olmamak için hiçbir sebebin yok demezmi bu seferde sevinçten ağlamam gelmedimi (bu arada buket diycek ki, bana ağlama diyene bak kendi ağlamış ) ama dr a gittiğim zaman çok psikolojim bozuluyor nedense, hemen duygularım geliyor, onu atlatamadım henüz ama onuda yapıcam ALlahın izniyle
işte böyle, bu arada anestezisiz oldum, resmen doğum yapmak gibiydi çok sancı verdi bana, aklımı oynatacaktım yani, istersen anestezili yaptır canım sen bilirsin tabi, herkesin vucudu bir değil

kız sende nasıl bir zeka varyaa süpersin evet o benim şarkım olsun, aldım kabul ettim

ayy ben geçen hafta aynaya baktım, kendimi anne gibi gördüm bir anda, yüzümde anne ifadesi vardı, hatta eski topiğede yazmıştım gülerek
bide rahmimdeki değişik olaylar filan, ilk defa olan batmalar, hafif sancılar, şişkinlik hissi yumurtalıklarımda, vs vs say say bitmez, ama testler negatif, ya benim gerçekten hayal gücüm çok kuvvetli, yada içerde tutunmaya çalışan bir inatçı melek var

kız özlem.. doktor kötü haber verecek diye aramamak ne demek..ben bile bunu yapmadım..bak o derece psikolojiğim yinede yapmadım..ama doktora gidince dizlerim hala titrer.. hele o koltuk yokmu o nisale dedikleri..beni öldürüyor.. bide benim doktorunki böyle son moda robotlu felan aşağı yukarı indir kaldır aklım gidiyo..
ama geçen söyle düşündüm kızlar.. (bekleyin yazacam)(arkası yarın)

ALlahım psikolojiğim benim , benim adım neydi özlem mi gerçekten. ahh bizim kız iyice tırlattı, beni psikolojikmen özlem sanıyor
yasemin ben hu huuuu
bende diyorum bi önceki cevabında yanlış yazdı karıştırdı heralde diyorum ölme sen emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…