- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
korkma canım benim..kuvvetli ihtimal öyledir..senin bat 8 ağustos.. demekki 13 temmuz felan öncekiydi.. 12-14. gün arası hamile kalmış olsan 23 ü felan eder..embriyo da 10-12 günde felan olgunlaşıp rahim duvarına tutunmaya başlar..bu da 7 ağustosa denk geliyo..takvimden baktım..kuvvetli ihtimal yerleşme kanamasıdır..ama kendini sürekli kontrol et..ve boşsan şuan çalışmıyorsan sırtüstü yat.. bi iş yapma.. onun dışında sen yinede hareketlerine dikkat et..misal ben çok atlar zıplarım..biyerden biyere koştura koştura giderim..hareketlerim hep serttir..yatağa yatışım kanepeye oturuşum felan.manyağımya ben..sen öyle olma..korkacakda bişey yok..içini ferah tut..demesi kolay tabide sen en azından dene..
özlemcim duamı okudum canım.inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşmana vesile olur canım.
canım teşekkür ederim nasılda oturup hesaplamışsın, maalesef iş yerindeyim yatamam şuan, bende hep koştur koştur çıkarım merdivenleri artık bugünden itibaren dikkat etmeye başladım daha ağır hareket ediyorum
birde eski bir inanıştır bu ama denemekte fayda vardır.. aynurada tavsiyem bu..belinizi sıkı tutun.. çok sıkı olmamak şartıyla ince bir şalla mesala sarabilirsiniz..bel çok önemli..benim annem küçük kardeşime hamileyken düşük tehlikesi var demiş doktor yatacaksın..oda yatmamış ama beline yakı bağlamışş.yakı bele iyi gelen bişey.. o yakının toparladığı söylenir..tabi sizin böyle bir durumunuz yok şuan..sadece belinize ve kendinize vede hareketlerinize dikkat edin...
az önce doktoru aradım test sonucunu söyler söylemez çok erken yapmışsın dedi şuan hamilelik var gibi görünüyor dedi progestan içmeye devam ediyorsun değilmi dedi bende hayır söylemediniz dedim yok ben söyledim dedi sinirlenir gibi olduhemen başla testide hemen yapma hafta başını bekle dedi
BENİMDE kayınvalidem kadın resmen yalvarır durumda bir yakı yapıştıralım diye.. bende aslında yarın doktora sormak istiyorum bişey olur mu diye :)) de adamı şok etmek istemiyorum hani bilimsel olmayan şeyler karşısında donup kalır gibi tuhaf bakıyorlar ya :)) sanırım ben yapıcağımda yakıyı kimi normal zamanda yap toplasın rahmi falan diyor da anlayamadım ben bir türlü kimide yumurtlama zamanı diyor bak anneciğinde sanırım gebeyken yapmış.. neyse benim şu adetim gelip geçsin gidip rahim filmi :18: çektireyimde sonrada yakı yapayım..
seni ümitlendirmemek için erken yapmışsın demiştir..progestan rahme tutunmasını sağlıyo.banada aşılamada vermiştiler..iç sakın ihmal etme..ama bana doktor progestan için şöyle bişey dedi.. üç gün sabah akşam içiyorsun sonra vajinadan yerleştiriyorsun..bende şaşırdım..ağzımla içtiğim şey nasıl vajina yoluyla alınabilir diye..dediki ilaç yan etki olarak baş ağrısı yapıyormuş.bu nedenle 3 günden sonra vajinal yolla al dediler..doktor sana böyle bişey demediyse yapma..ama ilerleyen zamanlarda baş eğrın olursa, benim söylediğimi dikkate al..doktora sor..
soruya bak yaa, yani derk seni doğurtmuş, çocuğunuda büyütmüş bide kadına bak yaaAmiiiiiiiiiiinn inşallah..hep beraber..:13:
soruluncada tuhaf oluyo demi..dünde bi tanıdımkbana senin çocuğunada annenmi bakıyo dedi..bende benim çocuğum yokki baksın dedim..ama dediğin gibi sonunda dua ediyolar ya orası güzel..yine bardağın dolu tarafından bakmışsın aferim 100 verdim sana oturabilirsin
öyledir inşallah tatlım buketin yaptığı hesaplama süperdi ben ona katılıyorumarkadaşlar az önce kahverengi bir akıntım olduğunu farkettim korkuyorum bu ne olabilir yerleşme falanmıdır, çok tedirginim
kız buket sana hastayım ben yaa, bu teorin bende de tuttu biliyomusun dur anlatıcam bekle.korkma canım benim..kuvvetli ihtimal öyledir..senin bat 8 ağustos.. demekki 13 temmuz felan öncekiydi.. 12-14. gün arası hamile kalmış olsan 23 ü felan eder..embriyo da 10-12 günde felan olgunlaşıp rahim duvarına tutunmaya başlar..bu da 7 ağustosa denk geliyo..takvimden baktım..kuvvetli ihtimal yerleşme kanamasıdır..ama kendini sürekli kontrol et..ve boşsan şuan çalışmıyorsan sırtüstü yat.. bi iş yapma.. onun dışında sen yinede hareketlerine dikkat et..misal ben çok atlar zıplarım..biyerden biyere koştura koştura giderim..hareketlerim hep serttir..yatağa yatışım kanepeye oturuşum felan.manyağımya ben..sen öyle olma..korkacakda bişey yok..içini ferah tut..demesi kolay tabide sen en azından dene..
BENİMDE kayınvalidem kadın resmen yalvarır durumda bir yakı yapıştıralım diye.. bende aslında yarın doktora sormak istiyorum bişey olur mu diye :)) de adamı şok etmek istemiyorum hani bilimsel olmayan şeyler karşısında donup kalır gibi tuhaf bakıyorlar ya :)) sanırım ben yapıcağımda yakıyı kimi normal zamanda yap toplasın rahmi falan diyor da anlayamadım ben bir türlü kimide yumurtlama zamanı diyor bak anneciğinde sanırım gebeyken yapmış.. neyse benim şu adetim gelip geçsin gidip rahim filmi :18: çektireyimde sonrada yakı yapayım..
kızlaaarrr demin wc ye gittim, sabah adet oldum sanmıştım ya, bir baktım gelen yooook, giden yokk, çişimi ettim afedersinizsonrasında yine bişey yok tertemiz ve bu arada da buketin özlem için yaptığı tarih açıklamasını okuyunca gözlerim yerinden çıktı, çünkü benimde denemelerimden sonra tam 10-12 gün geçmiş, anammm hayallerim yine hortladı, benimkide yerleşme kanaması ben size diyim ha zaten sabahtan beri rahmimde bi acayiplikler batmalar çıkmalar vs vs, içimden diyorum ki , "Allah ALlah hiçte böyle adet olmazdım ben ya, sesiz sedası ağrısız sancısız efendi gibi olurdum" diyip duruyorum yani hala gerçekten adet değilim şıkıdım şıkıdım. o testte çıkan tek çizgilere inat hamiş olacağım ben bakın
özleemmmmmmmmm kız bide demişsin kırmızı bayrakları gördüm diye...öyle bayrak mı olur..ne bayrağıydı gördüğün kore bayrağımıydı..ortasında bi tane kırmızı nokta....Alalalala..beni delirtmeyin...özlemde kahverengi akıntım var korkuyorum demiş..akıntı makıntı hak getire takmayın öyle şeylere..ben 7 gün şakır şakır adet oldum da üstüne görmüşümdür diye yine gittim test yaptım..adet dediğin benimki gibi olru...oooğğğhhh maşşaalllah...
sen beklede biraz sonra git kan testi yaptır.. özlem sende beklemedesin..aynur sende beklemedesin..ınınınnının ınının çok heyecanlı..durdunuz durdunuz birden kudurdunuz derdi annem..peş peşe dizilin bakiim şimdi... böyle dizilmenin bide peş peşe doğurması var ya..hadi hayırlısı
bedriyecim yakının bi zararı yok canım.yeni nesil krem yakılar çıkmış..tabi yinede doktora sor..ben bi kere yapmıştım..üstünde hamileler için uyarı vardı ama..fakat senin öyle bi durumun yok.. dene derim..kayınvalideninde gönlü olur..ama dayanamıyosun böyle kızdırıp yakıyo, yani sıcaklık veriyo..düşene kadarda beklemen lazım..kokusuda çok keskin..bende tüp bebek yaptırırken düşünebilirim..
rahim filmi içinde korkma..anestezili de yapıyolar o çekimi..anestezili istersen gün içinde anestezi olup yaptırabilirsin..ben öyle yaptırdım..uyandıktan sonra hiç bişey yoktu..5-10 dk bekleyip gününe kaldığın yerden devam ediyorsun.. inşallah tüplerinde açıktır..tedavine kaldığın yerden devam edersin..bende senin geçtiğin aşamalardan geçtim.. zorlayan bi süreç biliyorum..sabir gerek sana sabır..
kız ben hayali hamileliğimi sürdürüyorum da sen nerdesin ??? psikolojik olarak yaımdan ayrılmasana , bikere 3 kişi değiliz 4 kişiyiz bikerem, sende varsınama sen benden de ileriymişsin yaa, 7 gün adet görüpte test yapan ilk insansın yaa bayılıyorum senin bu hallerine, hakkaten lakabına çok uygun bir insansın. ama bende öyleyim değilmi, hayallerime ara vermiyorum bak, tren gibi bişeyi bişeye ekliyip hayalime devam ediyorum
dün masayı çekerken kızdım ya, "varsa eğer sıkı tutunsun" diye, demekki hayali bebeişim de bana inat yaptı, "varım ulan ben bi yerleşeyimde gör sen bak bidaha masa filan çekebiliyormusun" diye kudurdu heralde
evet çok diliyorum sabır, cesaret ki inanılmaz ihtiyacım var.. bu süreçler gerçekten zor çok zor.. yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen.. ya ben açıkcası yakı denilen olayı yapayımda gebeler kullanamazsa adetten sonra direk yapayım. valla ben gebe olduğum zamanların hiç birini anlamadım.. normalde adet gelirken mide bulantısı, sinir duygusallık, gaz, göğüs hassasiyeti herşey varken düşük yaptığım gebeliklerde sıfır belirti.. ki bir insanda şans da olucak son gebeliğimde o ay sigarayı bırakmak için tedaviye gittim cihaza giriyorsun kulaklarından hormonlarına sinyal gönderiyorlar vs.. nasıl başım dönüyor anlatamam yumurtlama dönemimde yeni geçmiş.. hemşire diyor ki gebe olmayasın bide çok başın dönüyor daha diyorum yumurtlama günlerimdeyim.. neyse tedaviye devam ettim.. sonra midemde bir gaz bir gaz ilaç aldım içiyorum gebeliğin ilk döneminde içilmemesi diyor içtim.. sonra o geçti tatile çıkıyorum ama o zaman biliyordum gebe olduğumu gideyim mi dedim tatile doktora git dedi deniz uçak herşey serbest.. gittim.. iyiydi herşey.. döndümmm dönerken uçakta inanılmaz çok korktum yanlız.. eşim bile korkmuş halimden uçakta.. bi ağlamadığım kaldı.. neyse ertesi gün hoopp düşük.. off amma anlattım haa. sebebi ne anlatmamın yani buradaki psikolojik ve hayali hamile arkadaşlarımız doğru yapıyor.. adet geçti 1 haftada geçti üzerindeenn hamile gibi korunun herşeyden.. bitti
evet çok diliyorum sabır, cesaret ki inanılmaz ihtiyacım var.. bu süreçler gerçekten zor çok zor.. yüreğim ağzımda dolaşıyorum resmen.. ya ben açıkcası yakı denilen olayı yapayımda gebeler kullanamazsa adetten sonra direk yapayım. valla ben gebe olduğum zamanların hiç birini anlamadım.. normalde adet gelirken mide bulantısı, sinir duygusallık, gaz, göğüs hassasiyeti herşey varken düşük yaptığım gebeliklerde sıfır belirti.. ki bir insanda şans da olucak son gebeliğimde o ay sigarayı bırakmak için tedaviye gittim cihaza giriyorsun kulaklarından hormonlarına sinyal gönderiyorlar vs.. nasıl başım dönüyor anlatamam yumurtlama dönemimde yeni geçmiş.. hemşire diyor ki gebe olmayasın bide çok başın dönüyor daha diyorum yumurtlama günlerimdeyim.. neyse tedaviye devam ettim.. sonra midemde bir gaz bir gaz ilaç aldım içiyorum gebeliğin ilk döneminde içilmemesi diyor içtim.. sonra o geçti tatile çıkıyorum ama o zaman biliyordum gebe olduğumu gideyim mi dedim tatile doktora git dedi deniz uçak herşey serbest.. gittim.. iyiydi herşey.. döndümmm dönerken uçakta inanılmaz çok korktum yanlız.. eşim bile korkmuş halimden uçakta.. bi ağlamadığım kaldı.. neyse ertesi gün hoopp düşük.. off amma anlattım haa. sebebi ne anlatmamın yani buradaki psikolojik ve hayali hamile arkadaşlarımız doğru yapıyor.. adet geçti 1 haftada geçti üzerindeenn hamile gibi korunun herşeyden.. bitti
kız sende nasıl bir zeka varyaa süpersin evet o benim şarkım olsun, aldım kabul ettimkesin seninki sana çok kızdı..
irem diye bi kız vardı hayalet sevgilim diye bi şarkısı vardı..bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimm, hayalet sevgiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm..hatırladınmı??/ işte o şarkı benden sana ve hayalet bebeğine gelsin..
yapıcamm Allah izin verirse ama adetten sonra.. bu arada testlerin negatif çıksın önemli değil.. kadın hissediyor biliyor musun gebe olduğunu bir tuhaflık geliyor üzerine, bi değişik hissediyorsun inan ki bak.. sende var mı tuhaflık, değişik haller, hisler..
canım benim sağol ya anlat tabi oh şöyle uzun uzun yazıları çok severim ben zaten. kendimde hatta pek kısa yazamam
insan zaten yok yok bu sefer bende bişey yoktur dediği zamanda da hamle kalma olasılığı yüksek oluyor nedense. bende varya hep adet öncesi sinirli olurum, canım kola çeker, çikolata çeker ama hiç aklıma gelmezki benim adetim yaklaştı ondan heralde diye, hep her ay salak gibi derimki ne oluyor bana yaa bu ne hal filan diye gıcık olurum kendime. sonrasında tabi gelsin kırmızılar.
Ben şu Kurandaki ayetten çok etkilendim onun için adet bile olsam buketin dediği gibi, "kesin üstüne görüyorumdur ben hala hamileyim" diycemümit fakirin ekmeğidir napalım
bu arada rahim filmini ben birkaç hafta önce çektirdim, tam bir kaostu, senle ozamanlar tanışmamıştım bilmiyorsundur, dr baktı emin olamadı, radyolog baktı tıkanık dedi, ama dr dediki ben bide uzmana sorayım emin olamadım dedi. 2 gün sonra ara beni dedi dr um. tabi ben hemen zır zır ağladım, küstüm çocuk mocuk istemiyorum banane dedim. eşime dedimki çocuğun ç sini dersen bidaha benle konuşma ben yapmıyorum vazgeçtim dedim.
1 hafta dr u aramadım kötü haber verecek nasılsa diye. sonra bi cesaret aradım ki meğer temiz çıkmış, yasemincim hamile olmamak için hiçbir sebebin yok demezmibu seferde sevinçten ağlamam gelmedimi (bu arada buket diycek ki, bana ağlama diyene bak kendi ağlamış ) ama dr a gittiğim zaman çok psikolojim bozuluyor nedense, hemen duygularım geliyor, onu atlatamadım henüz ama onuda yapıcam ALlahın izniyle
işte böyle, bu arada anestezisiz oldum, resmen doğum yapmak gibiydi çok sancı verdi bana, aklımı oynatacaktım yani, istersen anestezili yaptır canım sen bilirsin tabi, herkesin vucudu bir değil
kız özlem.. doktor kötü haber verecek diye aramamak ne demek..ben bile bunu yapmadım..bak o derece psikolojiğim yinede yapmadım..ama doktora gidince dizlerim hala titrer.. hele o koltuk yokmu o nisale dedikleri..beni öldürüyor.. bide benim doktorunki böyle son moda robotlu felan aşağı yukarı indir kaldır aklım gidiyo..
ama geçen söyle düşündüm kızlar.. (bekleyin yazacam)(arkası yarın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?