- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
ALlahım psikolojiğim benim , benim adım neydi özlem mi gerçekten. ahh bizim kız iyice tırlattı, beni psikolojikmen özlem sanıyor
yasemin ben hu huuuu
bende diyorum bi önceki cevabında yanlış yazdı karıştırdı heralde diyorum ölme sen emi
[/QUOTE]yaa sen beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün inşAllah.. nasıl yani aynaya bakınca kendini anne gibi gördüm.. ay bi de işyerindeyim şu an çok güldüm ya.. çok hoşsun.. inşAllah hamilesindir. Testlere pek güvenmemek gerek.. pozitifse inan ama negatifse adet gelmediyse umut çokca var demektir..
Ben de bu arada kendimden şüpheleniyorum acaba gebe olabilir miyim? diye.. belime arada bıçak gibi sancılar geçiyor düşüğün üzerinden 24 gün geçti.. önceki düşüğümde 25.gün adet gelmişti.. eşimde bayram sonrasına yine rezerv.yaptırdı tatil için.. ikimizin aileside hayır gidemezsiniz diyor.. uçağa bindim diye düşürdüğüme inanıyor aileler.. şimdi yine uçağa biniceğim diye herkes ay sonuna hamile olacağımı düşünüyor.. eşimde tavuk değilsen hamile değilsindir diyor.. :)) acaba 2 ay üst üste hamile kalabilir miyim?
ayy ben geçen hafta aynaya baktım, kendimi anne gibi gördüm bir anda, yüzümde anne ifadesi vardı, hatta eski topiğede yazmıştım gülerek
bide rahmimdeki değişik olaylar filan, ilk defa olan batmalar, hafif sancılar, şişkinlik hissi yumurtalıklarımda, vs vs say say bitmez, ama testler negatif, ya benim gerçekten hayal gücüm çok kuvvetli, yada içerde tutunmaya çalışan bir inatçı melek var
BUKETÇİM ÇOK GÜZEL BİR TESPİT, KENDİMİZE ACIYORUZ AMA ASLINDA nekadar şükredilecek bir durumdayız kimbilir bazı insanlara göre. aferim eşinde psikolojikmiş düşünce tarzı bakış açısı çok güzel, sen daralınca o sna biraz psikoloji göndersin tatlım
evet ya hakkaten bana özlem ediğine göre bende hamileyim, süpersinzaten karnımdaki değişik kılcal damar hareketleri tüm hızıyla devam ediyor bakalım ne olacak :18: müştak kim bu arada kız merak ettim
3 gün evvel eşimle kayınpederim emlakçıya gitmiş, işte bzim evi satıp, başka ev almaya niyet ediyoruz biz. muhabbet ederken kayınpederim demişki, bizde bebek bekliyoruz o yüzden biran evvel hallolsun şu iş demiş. eşimde içinden demişki, "aa babam bile biliyor ben bilmiyorum karımın hamile olduğunu yahu" demiş gülmüş
sonra ertesi gün biz kayınpederlerime iftara gittik, benim canım incir çekti, onu söylüyordum, bir anda kayınpederşm kalktı giyindi "aa nereye gidiyosun baba dedim, sana incir almaya gidiyorum " dedi. ben tabi ısrar kıyamet yok istemem filan dedim ama yinede gitti. ardından kayınvalidem diyorki " belki bir bıdık vardır" alsın alsın diyor
yahu bu insanların hepsi birden coştu ben anlamadım, müşteriler, kayınvalidem, kayınpederim, siz... herkes bana hamileymişim gibi şeyler söylüyor ve yapıyor, ama zevkli bişey haa hoşumada gitmiyor değil
önceki sayflarda tefriciye okucam demiştim isterseniz sizde 50 tane olsa bile olsa alın kimn okuduğunun kabul olacağı belli olmaz topiktekilerin niyetine başladım Allah izin verirse kadir gecesine kadar bitireceğim
bide herkes aynı şeyi söylüyor ama bu topik bana çok umut oldu hiç umudum kalmamıştı ama dua etmeyi unutmuşuz yasemin in ve diğer arkadaşların sayesinde tekrar dualara başladım adetim bitince meryem suresine başlayacağım 40 gün boyunca hergün 1 tane sanki bi dahaki ay hamile olacakmışım gibi geliyor Allah ım hepimize gönlümüzdeki muratları versin
özleemmmmmmmmm kız bide demişsin kırmızı bayrakları gördüm diye...öyle bayrak mı olur..ne bayrağıydı gördüğün kore bayrağımıydı..ortasında bi tane kırmızı nokta....Alalalala..beni delirtmeyin...özlemde kahverengi akıntım var korkuyorum demiş..akıntı makıntı hak getire takmayın öyle şeylere..ben 7 gün şakır şakır adet oldum da üstüne görmüşümdür diye yine gittim test yaptım..adet dediğin benimki gibi olru...oooğğğhhh maşşaalllah...
sen beklede biraz sonra git kan testi yaptır.. özlem sende beklemedesin..aynur sende beklemedesin..ınınınnının ınının çok heyecanlı..durdunuz durdunuz birden kudurdunuz derdi annem..peş peşe dizilin bakiim şimdi... böyle dizilmenin bide peş peşe doğurması var ya..hadi hayırlısı
Bedriyecim anam bi otur oturduğun yerde kız, bu sefer nereye gidiyorsun, ne gezgincisin senbenide geçtin, benim sülalede adım çıkmış gezginci diye ama senin türkiyede adın çıkacak benden üstünsün sanırım bu konuda yolculuk ne tarafa??
Buket beni güldürdün Allahta seni güldürdün o kırmızıları görüp bayrağı diken ben değilim anacığım yasemindi o
kız özlem.. doktor kötü haber verecek diye aramamak ne demek..ben bile bunu yapmadım..bak o derece psikolojiğim yinede yapmadım..ama doktora gidince dizlerim hala titrer.. hele o koltuk yokmu o nisale dedikleri..beni öldürüyor.. bide benim doktorunki böyle son moda robotlu felan aşağı yukarı indir kaldır aklım gidiyo..
ama geçen söyle düşündüm kızlar.. (bekleyin yazacam)(arkası yarın)
buket sen iyi değilsin canım senin pilin bitmiş bugün anlaşılan yasemin yazıyo sen özlem diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?