Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bu konuda eşim kafamı açtı biraz.. bana dediki sen kendine acıyosun...acıyacak üzülecek bişey yok..
düşündüm taşındım evet kendime acıyorum.. o koltuğu oturunca başıma gelenlerden, her ay doktora gidip o işkenceyi çekmekten, bissürü ilaç içmekten, tahlil yapmaktan kan vermekten, iğrenç iğrenç dediğimiz şeylerin başımıza gelmesinden, bütün bu çabaya rağmen bi türlü olmamasından dolayı üzülüp kendime acıyorum..bunları normal bir süreç olarak göremiyorum..işte önce tahlil sonra röntgen sonra histeroskopi, sonra kist aspirasyonu sonra aşılama sonra bi daha aşılama felan filan bir iş akışının parçaları gibi gelmiyor. oysaki süreç bu..bunun bütün aşamalarını ezbere bilmeme veya araştırmama rağmen, temelde bunları bir aşama olarak göremedim..üzülmemin sebebinin kendime acımak olduğunu farkettim..sonrada öyle hikayeler duydum ki gözlerim doldu tüylerim ürperdi ve halime şükrettim..hiç bi sıkıntısı olmadığı halde hamile kalıp doğuramayanlar var bu dünyada..doğurmamak zorunda olanlar var.. bebek hasta yada kendini hasta edecek diye değil..Allah herşeyin hayırlısı versin diyorum sonra ve şükrediyorum..Hamd O na olsun ki o bütün hamd-ü senalara layık olandır. sonra bi daha düşündüm ve dedimki bu kadar ilaç tahlil araştırma, ya hiç biri olmadan hamile kalsaydın ne olacaktı..ha herşey olacağına varır o aşkada, şuan ben birsürü ilaç vetamin mineral içiyorum..bunların hepsi gebeliğe hazırlayan şeyler..( en azından folik asit içmekte zarar yok bence sizde başlayın) bunların hiç birini yapmadan doğuracağın bebek belkide bu yolla doğuracağın bebekten sağlıklı olmayacaktı..belki de vücudunun buna ihtiyacı vardı..bu yüzden hayırlısını istemek gerek ümidini kesenlerden olmamak gerek, Allah'ın kudretine sığınıp beklemek gerek, beklerken elenden ne geliyorsa yapmak gerek.. dua gerek..
Allah'ın duaları hepimizin üstüne olsun..

(bu arada bi arkadaşım mesaj attı dün gece dua edin diye.. ablası erken doğuma alınmış, bebek küvezdeymiş, sanıyorumki 7 aylık olmasından dolayı solunum cihazıa bağlamışlar..onun içinde dua edelim..bebeğini kuçağına sağlıkla alabilsin diye)

bu konuda eşim kafamı açtı biraz.. bana dediki sen kendine acıyosun...acıyacak üzülecek bişey yok..
düşündüm taşındım evet kendime acıyorum.. o koltuğu oturunca başıma gelenlerden, her ay doktora gidip o işkenceyi çekmekten, bissürü ilaç içmekten, tahlil yapmaktan kan vermekten, iğrenç iğrenç dediğimiz şeylerin başımıza gelmesinden, bütün bu çabaya rağmen bi türlü olmamasından dolayı üzülüp kendime acıyorum..bunları normal bir süreç olarak göremiyorum..işte önce tahlil sonra röntgen sonra histeroskopi, sonra kist aspirasyonu sonra aşılama sonra bi daha aşılama felan filan bir iş akışının parçaları gibi gelmiyor. oysaki süreç bu..bunun bütün aşamalarını ezbere bilmeme veya araştırmama rağmen, temelde bunları bir aşama olarak göremedim..üzülmemin sebebinin kendime acımak olduğunu farkettim..sonrada öyle hikayeler duydum ki gözlerim doldu tüylerim ürperdi ve halime şükrettim..hiç bi sıkıntısı olmadığı halde hamile kalıp doğuramayanlar var bu dünyada..doğurmamak zorunda olanlar var.. bebek hasta yada kendini hasta edecek diye değil..Allah herşeyin hayırlısı versin diyorum sonra ve şükrediyorum..Hamd O na olsun ki o bütün hamd-ü senalara layık olandır. sonra bi daha düşündüm ve dedimki bu kadar ilaç tahlil araştırma, ya hiç biri olmadan hamile kalsaydın ne olacaktı..ha herşey olacağına varır o aşkada, şuan ben birsürü ilaç vetamin mineral içiyorum..bunların hepsi gebeliğe hazırlayan şeyler..( en azından folik asit içmekte zarar yok bence sizde başlayın) bunların hiç birini yapmadan doğuracağın bebek belkide bu yolla doğuracağın bebekten sağlıklı olmayacaktı..belki de vücudunun buna ihtiyacı vardı..bu yüzden hayırlısını istemek gerek ümidini kesenlerden olmamak gerek, Allah'ın kudretine sığınıp beklemek gerek, beklerken elenden ne geliyorsa yapmak gerek.. dua gerek..
Allah'ın duaları hepimizin üstüne olsun..

(bu arada bi arkadaşım mesaj attı dün gece dua edin diye.. ablası erken doğuma alınmış, bebek küvezdeymiş, sanıyorumki 7 aylık olmasından dolayı solunum cihazıa bağlamışlar..onun içinde dua edelim..bebeğini kuçağına sağlıkla alabilsin diye)

öffff karıştırıyorum işte..demek ki sende hamilesin..ne yapiyim yani... ha özlem ha yasein..ikinizde hamişsiniz..

BURADAN ARKADAŞLARIMA DUYRULUR..ARKADAŞLAR; BENİM ALINTILARIM DOĞRU AMA İSİMLERİ KARIŞTIRABİLİRİM..ALINTILARDAKİ İSİM KİMİNSE LÜTFEN ÜSTÜNE ALINSIN...ÖZLEM DEDİĞİM YASEMİN YASEMİN DEDİĞİM MÜŞTAK OLABİLİR...

yaa sen beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün inşAllah.. nasıl yani aynaya bakınca kendini anne gibi gördüm.. ay bi de işyerindeyim şu an çok güldüm ya.. çok hoşsun.. inşAllah hamilesindir. Testlere pek güvenmemek gerek.. pozitifse inan ama negatifse adet gelmediyse umut çokca var demektir..
Ben de bu arada kendimden şüpheleniyorum acaba gebe olabilir miyim? diye.. belime arada bıçak gibi sancılar geçiyor düşüğün üzerinden 24 gün geçti.. önceki düşüğümde 25.gün adet gelmişti.. eşimde bayram sonrasına yine rezerv.yaptırdı tatil için.. ikimizin aileside hayır gidemezsiniz diyor.. uçağa bindim diye düşürdüğüme inanıyor aileler.. şimdi yine uçağa biniceğim diye herkes ay sonuna hamile olacağımı düşünüyor.. eşimde tavuk değilsen hamile değilsindir diyor.. :)) acaba 2 ay üst üste hamile kalabilir miyim?

ayy ben geçen hafta aynaya baktım, kendimi anne gibi gördüm bir anda, yüzümde anne ifadesi vardı, hatta eski topiğede yazmıştım gülerek
bide rahmimdeki değişik olaylar filan, ilk defa olan batmalar, hafif sancılar, şişkinlik hissi yumurtalıklarımda, vs vs say say bitmez, ama testler negatif, ya benim gerçekten hayal gücüm çok kuvvetli, yada içerde tutunmaya çalışan bir inatçı melek var [/QUOTE]

BUKETÇİM ÇOK GÜZEL BİR TESPİT, KENDİMİZE ACIYORUZ AMA ASLINDA nekadar şükredilecek bir durumdayız kimbilir bazı insanlara göre. aferim eşinde psikolojikmiş düşünce tarzı bakış açısı çok güzel, sen daralınca o sna biraz psikoloji göndersin tatlım

evet ya hakkaten bana özlem ediğine göre bende hamileyim, süpersin zaten karnımdaki değişik kılcal damar hareketleri tüm hızıyla devam ediyor bakalım ne olacak :18: müştak kim bu arada kız merak ettim

Bedriyecim anam bi otur oturduğun yerde kız, bu sefer nereye gidiyorsun, ne gezgincisin sen benide geçtin, benim sülalede adım çıkmış gezginci diye ama senin türkiyede adın çıkacak benden üstünsün sanırım bu konuda yolculuk ne tarafa??

[/QUOTE]

bedriyecim tıbben her şey mümkün..bi ay hamile kalıp iki gün sonra tekrar hamile kalan var..bir yumurtalığında çift yumurta ikizine hamile tkalan bir kaç gün sonra da tek döllenme olup tek yumurtasına hamile kalan var, tıbben böyle hikayeler var..Çünkü yukarda Allah var..hatta bi ara bi haberde okumuştum, kadının biri bi yasak ilişkisinden bi de kendi kocasıdan hamile kalıyo..aslında yukarıdaki örnekle aynı ama babalar farklı.yani bi karında iki farklı babanın çocuğu..tıbben mümkün..benim doktorumdan bahsetmiştim daha önce çok insancıl dır diye..bana derki ben hiç inanmam yumurtaların işine..her şey olabilir..

müştak benim yardımcım..ama onu yalnızca ben görebiliyorum..sizede selamı var..

3 gün evvel eşimle kayınpederim emlakçıya gitmiş, işte bzim evi satıp, başka ev almaya niyet ediyoruz biz. muhabbet ederken kayınpederim demişki, bizde bebek bekliyoruz o yüzden biran evvel hallolsun şu iş demiş. eşimde içinden demişki, "aa babam bile biliyor ben bilmiyorum karımın hamile olduğunu yahu" demiş gülmüş
sonra ertesi gün biz kayınpederlerime iftara gittik, benim canım incir çekti, onu söylüyordum, bir anda kayınpederşm kalktı giyindi "aa nereye gidiyosun baba dedim, sana incir almaya gidiyorum " dedi. ben tabi ısrar kıyamet yok istemem filan dedim ama yinede gitti. ardından kayınvalidem diyorki " belki bir bıdık vardır" alsın alsın diyor
yahu bu insanların hepsi birden coştu ben anlamadım, müşteriler, kayınvalidem, kayınpederim, siz... herkes bana hamileymişim gibi şeyler söylüyor ve yapıyor, ama zevkli bişey haa hoşumada gitmiyor değil

arkadaşlar ben hazırlanıyorum çıkmak için son işlerimi halledip çıkacağım. akşam misafirim var gelemeyebilirim topişe, beni merak etmeyin
öpüyorum

çok hoşşş

özlem kelime i tevhidini okudum bu arada hamileliğin hayırlı olsun inş değerlerin yükselir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

önceki sayflarda tefriciye okucam demiştim isterseniz sizde 50 tane olsa bile olsa alın kimn okuduğunun kabul olacağı belli olmaz topiktekilerin niyetine başladım Allah izin verirse kadir gecesine kadar bitireceğim
bide herkes aynı şeyi söylüyor ama bu topik bana çok umut oldu hiç umudum kalmamıştı ama dua etmeyi unutmuşuz yasemin in ve diğer arkadaşların sayesinde tekrar dualara başladım adetim bitince meryem suresine başlayacağım 40 gün boyunca hergün 1 tane sanki bi dahaki ay hamile olacakmışım gibi geliyor Allah ım hepimize gönlümüzdeki muratları versin

Son düzenleme:

inşallah sana mış gibi gelenler gerçek olur arkadaşım..dualara devam..dualarda buluşalım..bende başlıyacam tefriciye ye ama. ezbere bilmiyorum..ne kadar okursam herkese bağışlayacam.. Allah kabul etsin..senin dualarını da kabul etsin..

Buket beni güldürdün Allahta seni güldürdün o kırmızıları görüp bayrağı diken ben değilim anacığım yasemindi o

Antalya ya gidiceğiz kısmetse.. amaann bizim gezmemizden ne olucak.. maksat bir haftalık hava değişimi olsun benim türkiyede adımın çıkabilmesi için benim mardin e gitmem lazım.. çok merak ediyorum ama kısmet olmadı bi türlü..

Buket beni güldürdün Allahta seni güldürdün o kırmızıları görüp bayrağı diken ben değilim anacığım yasemindi o

biliyorum canımcım.. yasemin yerine özlem yazmışım..zaten sendende bahsediyorum mesajda.. güldüğün şey karıştırmam sa alışsanız iyi olacak..keza durmadan karıştırıyorum..yok kore bayrağına güldüysen eğer ona ben de çok güldüm.:))

buket sen iyi değilsin canım senin pilin bitmiş bugün anlaşılan yasemin yazıyo sen özlem diyorsun

bedriyecim tıbben her şey mümkün..bi ay hamile kalıp iki gün sonra tekrar hamile kalan var..bir yumurtalığında çift yumurta ikizine hamile tkalan bir kaç gün sonra da tek döllenme olup tek yumurtasına hamile kalan var, tıbben böyle hikayeler var..Çünkü yukarda Allah var..hatta bi ara bi haberde okumuştum, kadının biri bi yasak ilişkisinden bi de kendi kocasıdan hamile kalıyo..aslında yukarıdaki örnekle aynı ama babalar farklı.yani bi karında iki farklı babanın çocuğu..tıbben mümkün..benim doktorumdan bahsetmiştim daha önce çok insancıl dır diye..bana derki ben hiç inanmam yumurtaların işine..her şey olabilir..
[/QUOTE]

aslında netde bende araştırdım hatta kk da bile düşükten sonra gebe kalanlar çok hiç adet görmeden.. amaaann hiç bilmiyorum ki.. dediğin gibi herşey vesile.. Allah ol desin olucak.. tek konu bu.. yoksa çevremde duyduklarım var, gebe olamayan vazgeçen düşüklerden yılan tamam artık ammaaann bıraktım dedikleri anda bebekleri gelen.. Allah kimseye taşımayacağı yük vermezmiş.. inşAllah bizleri sınamaz.. Allah ım yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…