- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
özlemcim tevhidin tamam allah kabul etsin inş.
canımmm benimm..
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. kan değer sonucunu yazmamışsın.. benim mesela son değerim 22 ydi.. (bundan düşük mü) 2 gün sonra 65 oldu.. sonra tatile gittim ölçmeyelim dedi doktor rahim kalınlaşmış herşey iyi dedi fakat sonrasında düşük oldu ama benim işte sebebi araştırılıyor.. demem o ki değerin düşük olması değil 2 günde bir 2 katına çıkması önemli olan.. değer düşük olunca geç döllenme diyor doktorlar.. İnşAllah sen 2 günde bir artışı görüceksin Allah ın izniyle.. Allah ım hayırlısını nasip etsin mevlam..
Bana gelince bu gün kalbim pat pat çarpıyor bacaklarım titriyor.. yarına hastaneye gidiyorum.. kan testlerimin sonuçlarını alıcağım.. bide smear testini alıcağım ama o kadar gergin korkak heyecanlı bir durumdayım ki sanırsınız ki doğuma giriyorumAllah ım hayırlı haberler duyurmayı nasip etsin.. inşAllah Yarabbim.. yarın muhtemelen yaşadıklarım en azından kan pıhtılaşması mı, onunla ilgili sıkıntı mı belli olucak.. benim ailem çevrem araştırma için çok hızlı hareket ettiğimi düşünüyor oysa ben hızlı hareket etmiyorum aksine elimden gelse 1000 yıl ertelerdim doktora gitmeyi ama Allah bana bu kapıyı açtı bi baktım fakültenin kapısındayım.. Annemlere de dedim Allah beni oraya gönderdiyse ya duyucak haberim var olumsuz, yada herşeyin yolunda olduğunu öğrenip şu korkak halime cesaret gelicek.. Allah hayırlısını nasip etsin.. birazdan bugun dua sırası olan arkadaşımın duasını okuyup haberdar edeceğim..
aa özlemm sıra sendeymiş.. bugun tevhid sırası.. Hadi bakalım hayırlısı inşAllah bugun burada okunan dualar hürmetine Allah hayır değer artışları ile sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin sana..
Günaydın, hayırlı sabahlar ve mutlu günler diliyorum tüm hamiş adaylarımıza
Bugün sahur saati itibari ile kırmızıları gördüm, yani ben uyurken biraz işaretler gelmiş, sonra wc ye gittiğimde filan bişey yoktu, hala umutlarım devam ediyor yani utanmadan, belkide yerleşme kanamasıdır eğer devam etmezse. Allahım bu ne umut dolu bir insan herşeyden bişey çıkartıyor diyeceksiniz dimi bananapim ama Kuran'dan ümitsizliğe kapılmayın diye uyarı alınca bende herşeye bir bahane bulup umut ediyorum olsun ama adet bile olduysam bunada şükür, çünkü bende düzensizlik vardı yani 17 senedir regl oluyorum, şu son 6 aydır daha düzene girdi, dr bu çok iyi bir gelişme demişti, o yüzden adet olunca herkes gibi üzülmğyorum bir yandan da çok seviniyorum düzene girdim herşey yoluna girecek artık diye
Yapmamız gereken şey; bardağa olumlu yanından bakmak arkadaşlar, yani "vah vay ben neden yine adet oldum" demek yerine, "Allahım çok şükür, adet oldum ki bu da benim yumurtlama sistemimin veya rahmimin yenilenip temizlendiği anlamına gelir, hiç olmayan insanlar var, halime bin şükür" demek lazım. düşünsenize erken yaşta menopoza giren arkadaşlar da var, ALlahım hepsine şifa versin, annelik hayalleri kökten bitmiş gibi bişey yani. Onun için her halimize şükredip olumlu düşünelim ki olumlu şeyler bizi bulsun
melekcim canım benim nasılsın, ben bugün kırmızı bayrakları sallayarak başladım günesenin hastalığın bittimi?
özlemcim tevhidin tamam allah kabul etsin inş.
Günaydın, hayırlı sabahlar ve mutlu günler diliyorum tüm hamiş adaylarımıza
Bugün sahur saati itibari ile kırmızıları gördüm, yani ben uyurken biraz işaretler gelmiş, sonra wc ye gittiğimde filan bişey yoktu, hala umutlarım devam ediyor yani utanmadan, belkide yerleşme kanamasıdır eğer devam etmezse. Allahım bu ne umut dolu bir insan herşeyden bişey çıkartıyor diyeceksiniz dimi bananapim ama Kuran'dan ümitsizliğe kapılmayın diye uyarı alınca bende herşeye bir bahane bulup umut ediyorum olsun ama adet bile olduysam bunada şükür, çünkü bende düzensizlik vardı yani 17 senedir regl oluyorum, şu son 6 aydır daha düzene girdi, dr bu çok iyi bir gelişme demişti, o yüzden adet olunca herkes gibi üzülmğyorum bir yandan da çok seviniyorum düzene girdim herşey yoluna girecek artık diye
Yapmamız gereken şey; bardağa olumlu yanından bakmak arkadaşlar, yani "vah vay ben neden yine adet oldum" demek yerine, "Allahım çok şükür, adet oldum ki bu da benim yumurtlama sistemimin veya rahmimin yenilenip temizlendiği anlamına gelir, hiç olmayan insanlar var, halime bin şükür" demek lazım. düşünsenize erken yaşta menopoza giren arkadaşlar da var, ALlahım hepsine şifa versin, annelik hayalleri kökten bitmiş gibi bişey yani. Onun için her halimize şükredip olumlu düşünelim ki olumlu şeyler bizi bulsun
ayyy şu ALlahın işine bak yaa, bizde yok bacakları havaya dikmeler, sallamalar, saatlerce beynim aşağıda bacaklarım yukarda yamuk yumuk yatıp sabaha heryerim tutulmuş vaziyette uyanmalar filan yapıyoruz. boşvericen valla hakkaten ALlah isterse ıkınsanda zıplasanda, mideni yıkatır gibi içini yıkatsanda oluyoro hepimizde var canımm acaba hamilemiyim az leke gelir yerleşme kanaması tamamen gelir acaba üstünemi görüyorum hepimizin yaşadıgı seyler ben artık hiçç üzülmüyorumm regl olunca nötrm tepki mepki yok anlıcan hersey olacagına varır rabbim sağlık huzur mutluluk versindee elbet bizimde olur geçen kuaförüme gittim kız yeni evli kocası çok istiyomuş çocuk bu istemiyo neyse sadece bi defa izin verimiş korunmasız ilişkiye ondada hemen kalkıp tuvalete ıkınmış falan inş. olmaz falan diyodu kız hamileymişş nasipte varsa ne sekil olursa olsun gelir bebişlerimiz benimki mesela hiç hayal etmedigim bi biçimde ögrenicem gibime geliyo nedense
toplamda kaç tevhit okunuyo kızlarr
Özlem tatlım kelimei tevhidlerini okudum, ALlah kabul etsin inşallah, göbüşünde eğer meleğin varsa, iyice sıkı sıkı tutunmasını nasibetsin rabbim diye dua ettim.
ayyy şu ALlahın işine bak yaa, bizde yok bacakları havaya dikmeler, sallamalar, saatlerce beynim aşağıda bacaklarım yukarda yamuk yumuk yatıp sabaha heryerim tutulmuş vaziyette uyanmalar filan yapıyoruz. boşvericen valla hakkaten ALlah isterse ıkınsanda zıplasanda, mideni yıkatır gibi içini yıkatsanda oluyor
o gün kimin dua sırası ise onun için 100 adet okunuyor, günde 100 tane yani.
iyiyim psikolojik hamişim benimhayalet hamileliğim tam hayali oldu bugün itibari ile
artık bunuda yerleşme kanaması olarak yorumluyorum, yani hamileliğimden bişey kabetmedim baksana bendeki şu inada hala pes etmedim
tatlım tüp bebişin için tam gün verdimi dr, ayy sen tüp bebeğe başlayınca sana tefriciye okuyalım burda topluca, önceden haber ver bize, cuma vakti başlamak lazım unutturma sakın
eşine dediğin laf çok hoş yaa, bende diyim bu akşam da gülsün bari, hakkaten onda sorun yok o doğursun madem öyle
canım kafamda bişeyleri hallettim ama halledene kadar mide hastası oldum, o hastalık bende yapıştı kaldı, onun için sizler hastalık sahibi olmadan bu kötü huydan vazgeçin diyorum. herzamanki düşüncen şu olsun " amaaaannn herşey olacağına varıyor, boşver" diyeceksin birşeye üzüldüğün andaben öyle yapıyorum o benim kurtarıcı cümlem
ayrıca günahlarıma ağlıyorum demişsin, bu aslında çok güzel birşey, halis duygularla ALlah tan özür diliyorsun, inşallah kabul etmiştir ALlah senin bu üzgün halinle görünce. ama artık üzülmek yerine tövbe istiğfar ederek yönel ona, hem üzülmezsin hemde hakkaten günahların için iyi birşey yapmış olursun affı için. bak sakın ağlamak yok, dün içim burkuldu yaa, bak söz ver ebnim yukarda yazdığım cümleyi kafana iyice kazı, hep onu söyle rahatla.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim çok mutluyum garip duygular içindeyim ne olur gelin paylaşmam lazım sizinle
aynurcum tatlım hayalet hamileliğimde hayal oldu galibabugün eve gelince test yaptım net olarak tek çizgi çıktı, hayaletimde hayal oldu, olsun hayırlısı elbetteki tek çizgi sinirimi bozdu o anda ama attım kendimi mutfağa elime ne geliorsa yemeğe dönüştürdüm, çorbalar, tatlılar, böekler, kafamı ona verdim valla, öylece tek çizgi stresini atlatıverdim ama hala karnımda değişik şeyler olmuyor değil yani,henüz adet te olmadım dur bakalım Allahtan ümit kesilmez tabiki
kuşum tabiki insanın kalbi nereye ısınırsa orda kendini daha iyi hisseder, diğer topikteki ebebruli arkadaş seni yanlış anlamış heralde, onunla aranızda kötü bir dialogta geçmedi bildiğim kadarıyla, neden öyle kötü anladı ve kızdı acaba ? neyse senin kalbin rahat kimseye kötü bişey demedin ki üzülme tatlım, hem sen zaten o arkadaşın topiğine değil başka bir topikteki arkadaşlarından bahsettin anladığım kadarıyla. yanlış anlaşılma olmuş, hatlar karışmış bence, kimse küsmesin benim %75.1 hamiş arkadaşıma yaa, o bizim topişimizn uğuru bikere yaaa, edirmem ben seni kimseciklere, sen gel buraya, biz seni pamukalara sarar sarmalarız bebişinle inşallah hayatım
sağol güzel kalpli arkadaşım benim,inşallah sizeler de devamını getirirsiniz.ben ne düşünüyorum biliyormusunuz,keşke ard-arda hamile kalsak ta başka bir topiye gitmeyelim her şeyimizi burda bölüşelim,ben zaten başka bir topiye gitmeyi düşünmüyorum,burda sizlerle bölüşürüm zaten sevincimi yaşadılarımı....Özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm. Bağırıyorum sa
Na duyuyormuuuuuuuusunnnnnn.ayyyyyyy cok sevindimm.allah hayırlı etsin inşallah.saglikla sihhatle geçir 9 ayını inşallah.9 ay boyunca görmezsin ins demiştik ins gormeyecen.ayy Aynur nasıl bı ayağını surttuysen artık.hamilelik ayakkabılarının altına bizimde adımızı yaaaaaaaaz:))yasemincim bekle amacım bekle de bı kan testi yap.ay hadi hayirlisi... Kizlaaaar bagirmak istiyorum suan gecenin b i vakti. Size böyle sevindim kendimde olsa ne yaparım acaba..:) bı laf var bizim buralarda"elini basına tut ki aklın çıkmasın" derler.bende heralde aklım basımdan çıkmasın diye kafama bisey bağlar öyle gezerim..:) cok öptüm hepinizi gecenin bu vaktinde.durmak yok dualara devam.birbirimize pozitif enerji yüklemeye devam...
inşallah tatlım benim ya benim de ek bir belirtim yok,o gaz problemi falan da geçti,her aykı gibiyim zaten,ben ce cerviksini anladıysan eyer,hamilesin kuşum benim...inşallah ya,sen bana çok anlayışlı davrandım,diyer topikte beni yalnız bırakmadın,1tek sen yanımda oldun,Allah senden razı olsun...benim bat 12 ağustos tatlım ama test yapmaya hiç niyetim yok çünkü her ay ki gibiyim belirti sıfır yani
belkide serviksi anlayamadım beklemeyi tercih ederim
seninde test çizgin kıpkırmızıııı çıkar umarım
yaaaaaaaa,benim sana olan sevgim günden-güne artıyor,kalbimde aşıp daşıyor yani,sen nasıl güzel kalpli,umutlu bir insansın ya meleyim benim,adet olamam üzelecektim ama öyle bir anlatmışsın ki eminim diyer kızlarda çok anlayışla karşıladılar...seni ve diyer tüm kardeşlerimi tanıdığım için çok şanslıyım,benim kız kardeşim yok burda ne kadar kardeşim oldu,bence bunda bir iş var,Allah bizi bir-birimize kardeş olmamızçün karşılaşıdrmış,aynı günde hepimizin bir topikde buluştuk.....ya ipek de gelse güzel olucak,onu iyice merak etmeye başladım yani....Günaydın, hayırlı sabahlar ve mutlu günler diliyorum tüm hamiş adaylarımıza
ben 6 yıl öncede kadınlar kulubüne üyeydim orda sohbet blogu vardı şimdi yok mu ben mi göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
yaaaaaaaa,benim sana olan sevgim günden-güne artıyor,kalbimde aşıp daşıyor yani,sen nasıl güzel kalpli,umutlu bir insansın ya meleyim benim,adet olamam üzelecektim ama öyle bir anlatmışsın ki eminim diyer kızlarda çok anlayışla karşıladılar...seni ve diyer tüm kardeşlerimi tanıdığım için çok şanslıyım,benim kız kardeşim yok burda ne kadar kardeşim oldu,bence bunda bir iş var,Allah bizi bir-birimize kardeş olmamızçün karşılaşıdrmış,aynı günde hepimizin bir topikde buluştuk.....ya ipek de gelse güzel olucak,onu iyice merak etmeye başladım yani....
kuzularım testi tekrarladım,bir az daha belirginleşdi,yarın adet olmazsa diyer günde bir daha belirginleşirse bitti gitti kuzularım...
Eki Görüntüle 482338 resim de bir az daha silik çıkımış ama canlı öyle deyil daha belirginler canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?