Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Özlem tatlım kelimei tevhidlerini okudum, ALlah kabul etsin inşallah, göbüşünde eğer meleğin varsa, iyice sıkı sıkı tutunmasını nasibetsin rabbim diye dua ettim.

amin teşekkür ederim canım, benim değerim seninkinden düşük 12.71 inşallah 2 gün sonra 2 katına çıkar hayırlısı ile.

sanada geçmiş olsun inşallah sebebini öğrenir gerekli tedaviye başlarsın hakkımızda hayırlısı olsun

amiin inşallah, çok teşekkür ederim dualarınız için

o hepimizde var canımm acaba hamilemiyim az leke gelir yerleşme kanaması tamamen gelir acaba üstünemi görüyorum hepimizin yaşadıgı seyler ben artık hiçç üzülmüyorumm regl olunca nötrm tepki mepki yok anlıcan hersey olacagına varır rabbim sağlık huzur mutluluk versindee elbet bizimde olur geçen kuaförüme gittim kız yeni evli kocası çok istiyomuş çocuk bu istemiyo neyse sadece bi defa izin verimiş korunmasız ilişkiye ondada hemen kalkıp tuvalete ıkınmış falan inş. olmaz falan diyodu kız hamileymişş nasipte varsa ne sekil olursa olsun gelir bebişlerimiz benimki mesela hiç hayal etmedigim bi biçimde ögrenicem gibime geliyo nedense

yaseminciğim o umut bende de hep vardı adet olduğum halde yinede test yapardım belki üstüne görmüşümdür diye geçen ay adet olduğum da da senin gibi şükrettim normale döndü diye o bile insanı yıpratıyor normale girince herşey yolunda ne güzel düzene girdi demiştim çünkü bir kaç ay düzzensizleşmişti geç geliyordu şimdi seninki inşallah üzerine görmedir ne bileyim yerleşme kanamasıdır belki

ayyy şu ALlahın işine bak yaa, bizde yok bacakları havaya dikmeler, sallamalar, saatlerce beynim aşağıda bacaklarım yukarda yamuk yumuk yatıp sabaha heryerim tutulmuş vaziyette uyanmalar filan yapıyoruz. boşvericen valla hakkaten ALlah isterse ıkınsanda zıplasanda, mideni yıkatır gibi içini yıkatsanda oluyor
toplamda kaç tevhit okunuyo kızlarr

o gün kimin dua sırası ise onun için 100 adet okunuyor, günde 100 tane yani.

yok toplamda demek istedim gerçi sayının önemi yok öenmli olan okunmasıda merakettim

haklısın canımcım..

Estağfirullah El Azim...öyle bir hikmeti Hüdadır ki biz Ademoğulları bu aleme yalnız Estağfirullah El Azim demek için geldik..

"Adem babamız ile Havva anamız ayrı ayrı beldelerde üç yüz sene pişmanlıklarını, Rabbimize yalvararak af edilmelerini bekleyerek geçirdiler. Gafur ve Rahim olan Rabbimiz, Adem babamıza birkaç kelime ile söyleyeceği duayı öğretti ve dedi ki, “Ya Adem, sana eşin Havva’ yı da vereceğiz.
Birlikte evlatlarınız olacak. Size zaman zaman Peygamberler ve kitaplar göndereceğiz, onlara uyun, tebliğlerini dinleyin.
Rabbinize yaptığınız bir hatadan dolayı hemen af dileyin ki, Rabbiniz çok bağışlayıcıdır”.
Yine dedi ki; “Gizli bir hazine idim bilinmemi istedim, beni bilecek, bana karşı suç işleyip hemen azametim karşısında korkup benden af dileyecek kullar yarattım”.
Yine dedi ki; “Eğer o kullarım hiç günah işlememiş olsalar onları helak eder, günah işleyen ve hemen tövbe eden, benden af dileyen yeni kavimler yaratırdım”.
Şeytana da dedi ki; “Ya melun! Senin hilen, iğvan, vesvesen ve azdırmaların, benim, beni bilen kullarıma cahilanedir. Ben onları zulüm etmek için yaratmadım ve zulüm murat etmedim. Sen onlara dilediğin gibi kendine uydurmak için yaklaş, kan damarlarında mekan kıl, ben de onlara öyle bir silah verdim ki, sana uydukları anın hemen akabinde, benim yüceliğimi ve gazabımı düşünüp Estağfirullah el azim diyen kulumun hiçbirini af etmemiş bırakmayacağım” buyurdu.
Ya Rabbi! Senin lanetlediğin şeytanın, nefsimize yapacağı düşmanlıktan sana sığınırız. Onun hilelerine karşı bize uyanıklık ihsan et.
Estağfirullah el azim diyecek kadar mühlet ver. Amin. "

Estağfirullah el Azim, biz ademoğullarının çıkış kapısıdır..ben öyle yapıyorum..günde 700 kere..sizde yapın..

özlemiiiiiiiiiiimm..
bende bu gün gülün sırası sanıyorum..ama hemen okudum bağışladım senin tevhidi ni de.. Allah yerine ulaştırsın..İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr hamileyim çok mutluyum garip duygular içindeyim ne olur gelin paylaşmam lazım sizinle
tatlıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm,gözümüz aydın,ne güzel bir haber bu,sabahı senin güzl haberinler açmak çok güzel,ama sanırım tedirginmişsin,üzülme bitanem,daha çok yeni olduğun içi deyerin düşük ya,ben eminim.hadi bebeyim arkamdan gel.ben de yaseminime katlıyorum,hadi bir de idrar testi yap ta resmini buraya koy ben de kendiminkilerle mukayasa edeyim,ne de olsa burda kan testi yapmıyorlar ya ben de seninlkile yetinirim.inşallah yarın kan testini tekrarlarsın ve birlikte burda halay çekip göbek atarız meleyimin annesi....

tatlım benim ne kadar iyisin ya,zaten bir az önce onlara veda mesajı yazdım ve çıktım ordan,alttan alamya devam etmeye çalıştım ama dayanamadım bu kadar üzülmeye,çok kırıldım ama...ebrulinin topiyi diyil bitanem,başka bir topik ilk sanal arkadaşlarım onlardı,ama devam edemedik işte,ben de sizinle beni seven ve anlayan arkadaşlarımla devam ederim,canları sağ olsun....

sağol güzel kalpli arkadaşım benim,inşallah sizeler de devamını getirirsiniz.ben ne düşünüyorum biliyormusunuz,keşke ard-arda hamile kalsak ta başka bir topiye gitmeyelim her şeyimizi burda bölüşelim,ben zaten başka bir topiye gitmeyi düşünmüyorum,burda sizlerle bölüşürüm zaten sevincimi yaşadılarımı....
inşallah tatlım benim ya benim de ek bir belirtim yok,o gaz problemi falan da geçti,her aykı gibiyim zaten,ben ce cerviksini anladıysan eyer,hamilesin kuşum benim...inşallah ya,sen bana çok anlayışlı davrandım,diyer topikte beni yalnız bırakmadın,1tek sen yanımda oldun,Allah senden razı olsun...
yaaaaaaaa,benim sana olan sevgim günden-güne artıyor,kalbimde aşıp daşıyor yani,sen nasıl güzel kalpli,umutlu bir insansın ya meleyim benim,adet olamam üzelecektim ama öyle bir anlatmışsın ki eminim diyer kızlarda çok anlayışla karşıladılar...seni ve diyer tüm kardeşlerimi tanıdığım için çok şanslıyım,benim kız kardeşim yok burda ne kadar kardeşim oldu,bence bunda bir iş var,Allah bizi bir-birimize kardeş olmamızçün karşılaşıdrmış,aynı günde hepimizin bir topikde buluştuk.....ya ipek de gelse güzel olucak,onu iyice merak etmeye başladım yani....

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 6 yıl öncede kadınlar kulubüne üyeydim orda sohbet blogu vardı şimdi yok mu ben mi göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

ben yeni üyeyim..sohbet bloğundan haberim yok.. Biz genelde topikler üzerinden yazışıyoruz.. Diğer topiklerdede öyle yapıyolar..sanırım senin söylediğin msn benzeri birşey ise, burada karşılaşadım onunla..

BENİMDE KIZ KARDEŞİM YOK.. hep isterdim..şimdi burada bissürü oldu Allaha şükür..

kuzularım testi tekrarladım,bir az daha belirginleşdi,yarın adet olmazsa diyer günde bir daha belirginleşirse bitti gitti kuzularım...
resim de bir az daha silik çıkımış ama canlı öyle deyil daha belirginler canlarım...

tamam tamam seninkisi netleşiyor.. değerlerin arttığı için çizgide belirginleşiyor.Ama ben hala neden ısrarla kan testi yapmıyolar anlamış değilim..mantığı ne ki bu işin..
neyse Allah bize de oradaki ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…