Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadaşlar bizim bebeğin kalbi durunca eşime demiştimki eve ultrason cihazı alacam kalbi atıyormu atmıyormu habire dinleyecem bi mail gelmiş onu açtım bebek ürünleri satan bi site açar açmaz yazanı okudum "bebek kalp sesi dinleme cihazı" ben espri yapmıştım ama varmış bunların ev tipi olanları

Son düzenleme:
al bendende o kadar bende misafir geleceği zaman ev temizliyorum Allahtan onlar var, ama son zamanlarda bize gelecek misafirler hep geleceğiz deyip vazgeçiyorlar bizim evde o sayede temizlenmiş oluyor temiz temiz oturuyoruz

valla çok hoşsun çok güldüm,benimde en büyük korkum "süpriz misafir" , her an evi ışıl ışıl deterjan kokan bir insan olamadım zaten 16.30 da evde oluyorum sadec yemek yapıp mutfağı temizleyim varsa çamaşır yıkar toplarım, böyle süpürme toz yer silme falan ancak hafat sonları ya da misafir alarmında :)

Aaabaska sey desenolacakmis yani hayret bee. Oneguzelcihazmis,topikce para toplayip birlikte alalim nobetlese kullaniriz devremulk gibi

anamm yanlız değilmişim sevindim valla ama tembellik konusunda beni geçemezsiniz eminim, yaa aslında ben işyerinde böyle değilim evde böyleyim iş yerinde arı gibiyimdir. he heeee

valla ne yalan söyleyeyim benimde böyle birşey aklımdan geçti ama kimseye itiraf edememiştim ama bu cihaz süpermiş tam ikimize göre :) bu arada yasemin nerdesin???

yaa bende hiç olamadım öyle önceden her hafta sonu şaşmaz temizlik yapardım şimdi ooo her hafta bir sonraki haftaya atıyorum ne kadar pasaklıyım dimii

ohh gece gece ne güzel kaynatıyorsunuz güzeller kocişleriniz maç mı izliyor yoksa ben izletmediim benimkine itlik yaptım bileydim kaynatıyorsunuz yapmazdım

Aaabaska sey desenolacakmis yani hayret bee. Oneguzelcihazmis,topikce para toplayip birlikte alalim nobetlese kullaniriz devremulk gibi

yasemin çok güldüm sana devremülk gibi kullanırız yasemiiiiin şu dinleme cihazı sendemiydi yollayıver benimkini dinleyeceğim, bucu ordan bağırır banada yollayın hep sizde duruyor, hele buket aldımı geri vermez benimkiler iki tane anca dinliyorum der

valla ne yalan söyleyeyim benimde böyle birşey aklımdan geçti ama kimseye itiraf edememiştim ama bu cihaz süpermiş tam ikimize göre :) bu arada yasemin nerdesin???

ben steteskop alanları duymuştum ama o ileriki aylarda falan kullanılır heralde? çok minicikken duyulur mu ki?

valla bırakamıyorum yasemin çok haklısın yarın iş olmasa otururum , şimdi ben gidince kesin diğer kızlarda gelir ohhh miss bir sürü kaynatırsınız, valla kıskandım bak şimdi özlemide seni de öpüyorum ve iyi geceler diliyorum ( bu mesajın aynısı az öncede yazmıştım hatta özlem iyi geceler dilemişti , sanırım bu kesin gidiyorum Allah'a emanet olun )

ohh gece gece ne güzel kaynatıyorsunuz güzeller kocişleriniz maç mı izliyor yoksa ben izletmediim benimkine itlik yaptım bileydim kaynatıyorsunuz yapmazdım

bırak adamı rahat rahat izlesin ne uğraşıyon gel bize takıl boşver kocayı, benimki işte gelsin diye bekliyorum

ben steteskop alanları duymuştum ama o ileriki aylarda falan kullanılır heralde? çok minicikken duyulur mu ki?

anaa bak ben gidiyorum diye sohbet koyulaştı, steteskop evde var olurd ahamşle kalırsam dener yazarım ama ancak 8.9. ayda duyulu gibi ??????

listeye benim ismimide yazabilirmisiniz? ben bu topikte yeniyim ama duaya katılmak isterim

bırak adamı rahat rahat izlesin ne uğraşıyon gel bize takıl boşver kocayı, benimki işte gelsin diye bekliyorum

küstü yattı zaten amaann ben fenayım ya bu günlerde böyle boğasım falan geliyor ama kocişi diil sadece herkesleri ortalığı dağıtasım geliyor ara ara içim daralıyor

Evet benimki macizliyor amabenim uykum geldi birazdan yatmak zorunda kalacak

Hehehehhehakkaten yaa buketten bizekalmaz,ozaman o 2 kisilikparaversin,sonucta2 tane hamile napalim dimi ama

Kizlar uyukluyorum ben galiba yatim bari ayy hic gitmak istemiyorum ama gozumu acik tutamuyorum ki, burcunun ahi tuttu onun ardindan dedikoduedemiycem gordunuzmu

Allahrahatlik versin canlarim ballarim...

anaa bak ben gidiyorum diye sohbet koyulaştı, steteskop evde var olurd ahamşle kalırsam dener yazarım ama ancak 8.9. ayda duyulu gibi ??????

yok tatlım 8-9 aydan önce 4. aydan sonra en azından hareketleri dinlenebilir diye düşünüyorum ben bi belgeselde mi ne görmüştüm sanırım

yaseminn akşam akşam beni güldürdün Allahta seni güldürsün ama uyandığında bencede buket 2 kişilik para ödesin o 2 tane hamilee (ayyy ne fenayız yaaa bizden arkadaş falan olmaz baksana ne hainiz)

Son düzenleme:
offf herkesler gelmiş şenlendi bu gece topik ama yatmam lazım benimde kocişi küstürdüm gönlünü alayım bari iyi geceler tatlı rüyalar fıstıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…