- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.021
al bendende o kadar bende misafir geleceği zaman ev temizliyorum Allahtan onlar var, ama son zamanlarda bize gelecek misafirler hep geleceğiz deyip vazgeçiyorlar bizim evde o sayede temizlenmiş oluyor temiz temiz oturuyoruz
arkadaşlar bizim bebeğin kalbi durunca eşime demişimki eve ultrason cihazı alacam kalbi atıyormu atmıyormu habire dinleyecembi mail gelmiş onu açtık bebek ürünleri satan bi site açar açmaz yazanı okudum "bebek kalp sesi dinleme cihazı" ben espri yapmıştım ama varmış bunların ev tipi olanları
Hehehe o hamarat ben mi oluyorum pek ustume alinmiyim ayip olur yoksaayda yilda bi iste geliyor temizlik perilerim,kendini kotuhissteme yani bende tembelim genelde
Tabibiziburda birakmayagonlun raziolmadi dimi,neler kaynatirizsimdikimbilir sen gidince bak biz9
arkadaşlar bizim bebeğin kalbi durunca eşime demişimki eve ultrason cihazı alacam kalbi atıyormu atmıyormu habire dinleyecembi mail gelmiş onu açtık bebek ürünleri satan bi site açar açmaz yazanı okudum "bebek kalp sesi dinleme cihazı" ben espri yapmıştım ama varmış bunların ev tipi olanları
valla çok hoşsun çok güldüm,benimde en büyük korkum "süpriz misafir" , her an evi ışıl ışıl deterjan kokan bir insan olamadım zaten 16.30 da evde oluyorum sadec yemek yapıp mutfağı temizleyim varsa çamaşır yıkar toplarım, böyle süpürme toz yer silme falan ancak hafat sonları ya da misafir alarmında :)
Aaabaska sey desenolacakmis yani hayret bee. Oneguzelcihazmis,topikce para toplayip birlikte alalim nobetlese kullaniriz devremulk gibi
valla ne yalan söyleyeyim benimde böyle birşey aklımdan geçti ama kimseye itiraf edememiştim ama bu cihaz süpermiş tam ikimize göre :) bu arada yasemin nerdesin???
Hehehe o hamarat ben mi oluyorum pek ustume alinmiyim ayip olur yoksaayda yilda bi iste geliyor temizlik perilerim,kendini kotuhissteme yani bende tembelim genelde
Tabibiziburda birakmayagonlun raziolmadi dimi,neler kaynatirizsimdikimbilir sen gidince bak biz9
ohh gece gece ne güzel kaynatıyorsunuz güzeller kocişleriniz maç mı izliyor yoksaben izletmediim benimkine itlik yaptım bileydim kaynatıyorsunuz yapmazdım
ben steteskop alanları duymuştum ama o ileriki aylarda falan kullanılır heralde? çok minicikken duyulur mu ki?
ayyy Allah senin iyiliğini versin yaa varya bugün mesaideyim işlerim nekadar yoğundu anlatamam kafayı yedim, ama senin şu yazın beni resmen koparttı, ayy şüphe haa
canım benim çok tatlısın yaa
canım arkadaşlarım, herkesin çok hoşuna gitmiş bu koyduğum resimler, okudukça iyikide yapmışım diyorum valla bende çok sevindim böyle bi ekşın yaptığımatopikçe güldük ne güzel oldu.
valla 1 günde bütün yazdığım isimler nerdeyse onay verdi maşallah diyorum başka bişey demiyorum, süper aktifiz kızlar, kk bize ödül verecek bu gidişle
Cuma günü ALlahın izni ile başlıyacağız, ismini onaylatmayanları en sona yazacağım birkaç gün daha bekletip sonra sileceğim mecburen bilginiz olsun
hepinizi öpüyorum akşam yine nete girersem kaynatırız yaa dün gece süperdi varya tadı ağzımda kaldı, yine bi ekşın bulmam lazım ki sizi toplayabileyim
ben steteskop alanları duymuştum ama o ileriki aylarda falan kullanılır heralde? çok minicikken duyulur mu ki?
bırak adamı rahat rahat izlesin ne uğraşıyon gel bize takıl boşver kocayı, benimki işte gelsin diye bekliyorum
Evet benimki macizliyorohh gece gece ne güzel kaynatıyorsunuz güzeller kocişleriniz maç mı izliyor yoksaben izletmediim benimkine itlik yaptım bileydim kaynatıyorsunuz yapmazdım
yasemin çok güldüm sana devremülk gibi kullanırız yasemiiiiin şu dinleme cihazı sendemiydi yollayıver benimkini dinleyeceğim, bucu ordan bağırır banada yollayın hep sizde duruyor, hele buket aldımı geri vermez benimkiler iki tane anca dinliyorum der
anaa bak ben gidiyorum diye sohbet koyulaştı, steteskop evde var olurd ahamşle kalırsam dener yazarım ama ancak 8.9. ayda duyulu gibi ??????
Evet benimki macizliyoramabenim uykum geldi birazdan yatmak zorunda kalacak
Hehehehhehakkaten yaa buketten bizekalmaz,ozaman o 2 kisilikparaversin,sonucta2 tane hamile napalim dimi ama
Kizlar uyukluyorum ben galiba yatim bari ayy hic gitmak istemiyorum ama gozumu acik tutamuyorum ki, burcunun ahi tuttu onun ardindan dedikoduedemiycem gordunuzmu
Allahrahatlik versin canlarim ballarim...
listeye benim ismimide yazabilirmisiniz? ben bu topikte yeniyim ama duaya katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?