Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

küstü yattı zaten amaann ben fenayım ya bu günlerde böyle boğasım falan geliyor ama kocişi diil sadece herkesleri ortalığı dağıtasım geliyor ara ara içim daralıyor

aynen bende o şekildeyim canımm.. sinirler tavan durumda bana kim yaklaşsa bağırrıyorum ama en çok oğluşuma kızdığım için üzülüyorum sonradan etraf anlasın yada anlamasın önemli değil hamieliğin etkisinden ama oğlum daha 3 yaşında ve o bunu haketmiyorr....

biran önce geçsinn bu sinir stresss bide bebeğimi düşürmüştüm bundan çnce doğum korkusu çok fazla sardı şuan 7 aylık hamileyim..

offf herkesler gelmiş şenlendi bu gece topik ama yatmam lazım benimde kocişi küstürdüm gönlünü alayım bari iyi geceler tatlı rüyalar fıstıklar...

Allah rahatlık versin canım, benimde çenem bu saatlerde açılıyor sanırım, amma geyik yapıyorum içimdeki cevher bu saatlerde ortaya çıkıyor sanırsam

maşallah Allah hayırlı,sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin inşallah

Herkese iyi geceler kızlar, yine kaynatmışsınız geç kalmışım

İnşallah kolay bir doğum geçirirsiniz ve kucağınıza sağlıcakla alırsınız yavrunuzu. Topiğimize Hoşgeldiin :)

Herkese iyi geceler kızlar, yine kaynatmışsınız geç kalmışım

İnşallah kolay bir doğum geçirirsiniz ve kucağınıza sağlıcakla alırsınız yavrunuzu. Topiğimize Hoşgeldiin :)

hoşbulduk canımm....

daha önce mol gebelik sayfasındaydımmm çok şükür onu atlattık sonraaa oğlum kreşe başladı buna geldik ve şimdide en keyifli sayfadayızzzz... bebişim hakkında rahatlıkla yaşadıkalrımı anlatabileceğim... biliyorsunuz aRTIK BU DEVİRDİ İNSAN YANINDAkine bile güvenip dertleşicek insanlar bulamıyorr fakat burda tanımasakta orta noktası olan bir çok kişiyle derdimizi konuşuyoruzzz...

Tatlim hosgeldin sefa geldin. Ben simdi cikiyirum yarin sabah eklerim Alah nasibederse ama bilgileri yazcanim, ilk sayfada listemiz var bak,adin yasin, bat, evlikik yili şehir vs

zeynep yaş:29 evlilik yılı 2006 bebek isteği:4yıl şehir:istanbul bat :03/11/2012 dua tabiki hamişlik için :) şimdiden teşekkürler.yarın okumaya başlıyorum o zaman ben.

amiiin, kaybettiğin bebeğin ne kadarlıktı?

8 haftalıkdı canımmm ikiz olabilcekken bozulmuşş 2 hafta karnımda taşımışımmm ağrılara dayanamayıp oğlumuda alıp hastaneye gittimde öldüğünü öğrenmiştim.. zaten bunu çok hissetmiştim sanki giderken bunu duyucağımı biliyordum...

kan seviyem çok yüksekti doktorlar kanser hücresi olduğunu söyledi... en aaz 6 ay 1 yıl bebek yok dediler ben dinlemedim hamile kaldım çok şükür bebeğim benle ama çok zor bir hamiellikdii....

günaydınlar nihayet 5 ekim geldi ama inşallah kırmızılar gelmez.. dün akşam yatmak üzereyken kasıklarıma bi ağrı girdi ki kesin kırmızılar geldi dedim akşamdan tedbirimi alıp yattım kesin gelecek diye ama sabah tertemizcik uyandım biraz mutlu oldum ama inşallah gelip hüsrana uğratmaz

canım benim duaumı değiştirebilirmisin hamişlik ve sağlıklı hamişlik diye benim hamile kaldıktan sonra ya problemler o yüzden canım

günaydın herkese..gece gece kaynatmışsınız bissürü

ay özlem ben o aleti biliyom..bizim bi arkadaşın doğumuna katılmıştım.. o tutuyodu karnına dinliyodu..bide nerede olduğunu biliyom diyodu..ama öyle hızlı hızlı atıyoki onların kalpleri..böyle ultrason gibi başı var küçük bir kutusu var oradan ses çıkıyo ay çok hoş..ben alırım inşyallah..ama akkımda birtakıp spekülasyonlar ileri atmışsınız nasılsa iki kere hamile o iki kere para versin diye.. olsun canınız sağolsun..gerçi benimkilerin kalp atışları birbirine mi karışır ne olur anlamadım.

melek iki gün daha bekle sonra sidik çubuguna başvur:))

Son düzenleme:
kızlar ben hala hastalanmadım yaa korunuyoruzda dün olmam gerekiyordu bugün hala gelen giden yok offf kistte yokmuş doktor öyle söyledi bugünde beklicem yarında olmazsam test almam gerekli kan pıhtılaşması var yaa önceden öğrenmek gerekli çünkü kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz

melek iki gün daha bekle sonra sidik çubuguna başvur:))

bende beklemeyi düşünüyorum allah sabır verirse tabiii inşallah kırmızılar da gelmezse yapacağım o testi artık 2. çizgiyi görmek istiyorum yaaaa inat ettim aninde sonunda çift çizgiyi göreceğim

canım korunuyorsanız nasıl olacak doğal yoldan mı korunuyorsun şüphen varmı istiyorsan inşallah gelmiştir bebiş

yaseminimm çok zahmet oluyor ama bana da sağlıklı hamilelik der misiniz?
Demet canım benim sana ayetel kürsi okuyacaktım ama sırada adetliydim dün gece akça pakça okudum dualarını Allah sağlıklı hayırlı mumkunse bir erkek bir kız ayrı yumurta ikizi versin inşAllah.. aynı yumurta ikizi de olur aslında..Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşAllah 13.10 daa.. az kalddıı günler su gibi akıyor..
dün akşam amma da çok çene çalmışsınız.. kızlar günlerden beri bir mide bulantısı,gaz, hiçbirşey yiyemedim.. göğüslerimde de ağrı bile oldu.. hatta adet olup normal gebe olanlar var mı diye bile araştırdım ki varmışbu arada.. ama bugun geçti dmeek ki üşütmüşüm.. ayy onları araştırırken önceki yıllarda kadınlar yine bebek sahibi olmak için uğraşırken demişler ki göğüslerim sızlıyor geçicek diye korkuyorum.. ayy bende gebe olduğumda göğüslerim acıyordu geçincede düşük oluyordu.. içim bi tuhaf oldu.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.

kızlar bende yeni katıldım buraya adetim 10 gün geçti sonra kahverengi leke geldi 2 gün sonra kırmızıya göndü ama çok az oldum sadece 1 gün geri kesildi sizce hamiş olabilirmiyim ama hiçbir belirti yok 7 yıldır bekliyorum

canım allah razı olsun..takma bu belirtileri kafana..bak bende takmamaya çalışıyorum(yalaaaaaaaaaaaaann)):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…