- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.041
küstü yattı zatenamaann ben fenayım ya bu günlerde böyle boğasım falan geliyor ama kocişi diil sadece herkesleri ortalığı dağıtasım geliyor ara ara içim daralıyor
offf herkesler gelmiş şenlendi bu gece topik ama yatmam lazım benimde kocişi küstürdüm gönlünü alayım bariiyi geceler tatlı rüyalar fıstıklar...
aynen bende o şekildeyim canımm.. sinirler tavan durumda bana kim yaklaşsa bağırrıyorum ama en çok oğluşuma kızdığım için üzülüyorum sonradan etraf anlasın yada anlamasın önemli değil hamieliğin etkisinden ama oğlum daha 3 yaşında ve o bunu haketmiyorr....
biran önce geçsinn bu sinir stresss bide bebeğimi düşürmüştüm bundan çnce doğum korkusu çok fazla sardı şuan 7 aylık hamileyim..
aynen bende o şekildeyim canımm.. sinirler tavan durumda bana kim yaklaşsa bağırrıyorum ama en çok oğluşuma kızdığım için üzülüyorum sonradan etraf anlasın yada anlamasın önemli değil hamieliğin etkisinden ama oğlum daha 3 yaşında ve o bunu haketmiyorr....
biran önce geçsinn bu sinir stresss bide bebeğimi düşürmüştüm bundan çnce doğum korkusu çok fazla sardı şuan 7 aylık hamileyim..
maşallah Allah hayırlı,sağlıklı hamilelik kolay doğum nasip etsin inşallah
amin canım isteyen herkese rabbim versinnn... çok güzel bir duygu ama işte acısıyla tatlıysaa
Herkese iyi geceler kızlar, yine kaynatmışsınız geç kalmışım
İnşallah kolay bir doğum geçirirsiniz ve kucağınıza sağlıcakla alırsınız yavrunuzu. Topiğimize Hoşgeldiin :)
Tatlim hosgeldin sefa geldin. Ben simdi cikiyirum yarin sabah eklerim Alah nasibederse ama bilgileri yazcanim, ilk sayfada listemiz var bak,adin yasin, bat, evlikik yili şehir vs
amiiin, kaybettiğin bebeğin ne kadarlıktı?
arkadaşlar bizim bebeğin kalbi durunca eşime demiştimki eve ultrason cihazı alacam kalbi atıyormu atmıyormu habire dinleyecembi mail gelmiş onu açtım bebek ürünleri satan bi site açar açmaz yazanı okudum "bebek kalp sesi dinleme cihazı" ben espri yapmıştım ama varmış bunların ev tipi olanları
günaydınlar nihayet 5 ekim geldi ama inşallah kırmızılar gelmez.. dün akşam yatmak üzereyken kasıklarıma bi ağrı girdi ki kesin kırmızılar geldi dedim akşamdan tedbirimi alıp yattım kesin gelecek diye ama sabah tertemizcik uyandım biraz mutlu oldum ama inşallah gelip hüsrana uğratmaz
melek iki gün daha bekle sonra sidik çubuguna başvur:))
kızlar ben hala hastalanmadım yaa korunuyoruzda dün olmam gerekiyordu bugün hala gelen giden yok offf kistte yokmuş doktor öyle söyledi bugünde beklicem yarında olmazsam test almam gerekli kan pıhtılaşması var yaa önceden öğrenmek gerekli çünkü kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz
yaseminimm çok zahmet oluyor ama bana da sağlıklı hamilelik der misiniz?
Demet canım benim sana ayetel kürsi okuyacaktım ama sırada adetliydim dün gece akça pakça okudum dualarını Allah sağlıklı hayırlı mumkunse bir erkek bir kız ayrı yumurta ikizi versin inşAllah.. aynı yumurta ikizi de olur aslında..Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşAllah 13.10 daa.. az kalddıı günler su gibi akıyor..
dün akşam amma da çok çene çalmışsınız.. kızlar günlerden beri bir mide bulantısı,gaz, hiçbirşey yiyemedim.. göğüslerimde de ağrı bile oldu.. hatta adet olup normal gebe olanlar var mı diye bile araştırdım ki varmışbu arada.. ama bugun geçti dmeek ki üşütmüşüm.. ayy onları araştırırken önceki yıllarda kadınlar yine bebek sahibi olmak için uğraşırken demişler ki göğüslerim sızlıyor geçicek diye korkuyorum.. ayy bende gebe olduğumda göğüslerim acıyordu geçincede düşük oluyordu.. içim bi tuhaf oldu.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?