Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar yaaa benim ağrılarım var ve bu hiç iyiye alamet değil birde lekelenmem olmuş haaa birde gelirken test aldım gelir gelmez yaptım sadece tek çizgi çıktı bende hamileyim diye geçiniyorum baksanıza 2.çizgi gölge şeklinde bile çıkmadı

çok kısa bişey bildireyim o testler hormon değerin kimi 50 nin üstünü kimisi 70 in üstünü gösteriyor.. sen aldığın testin reçetesini oku orada yazar.. o yüzden onu takma kafana göre..

çok kısa bişey bildireyim o testler hormon değerin kimi 50 nin üstünü kimisi 70 in üstünü gösteriyor.. sen aldığın testin reçetesini oku orada yazar.. o yüzden onu takma kafana göre..

teste çok takılmam ama lekelenme hiç hoşuma gitmedi, testi buraya resim koyabilmek için yapmıştım

özlemcigim cok fazla takma lekelenmeyi kafana. rahat ol, stres yok tamammi güzelim arkadaslarinda söyledigi gibi ayaklarini uzat yat dinlen belini ayaklarini sicak tut üsütme kendini.

bu arada kelime-i tevhidini okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah degerin bugünden itibaren kat kat artar

buket sen nasıl bi insansın ya gülmekten karnıma ağrılar girdi müştak haaa sende bizden selam söyle ona

yavaş güüüüüüüüüll.karnının içinde bebek var..rahatsız olmasın..

ya bana yine karıştırıyorsun diyeceksin ama doktor sana test için erken demedi mi.. bak bedriyenin söylediğide doğru.. bi kere gördün o çizgiy..hem sabah idrarı değil..doktorun dediğini yap...çıt çıt çıt böyle şeylerle beni kızdırmayınn..sonra müştak da çok kızıyooo.

buket resimdeki cici kiz senin kizinmI?

bi ara sanki bana biri batimi sormustu o senmiydin?? bende isimleri cok karistiririmda söylemesi ayip
benim bat 28agustos gelmezse kendileri cok sevinecegim ama hayirli gelsin geleceksede

buket resimdeki cici kiz senin kizinmI?

bi ara sanki bana biri batimi sormustu o senmiydin?? bende isimleri cok karistiririmda söylemesi ayip
benim bat 28agustos gelmezse kendileri cok sevinecegim ama hayirli gelsin geleceksede

ahhh keşke benim olsa..benim çocuğum yok...hepimize hayırlısını versin Allah..umarım gelmez kırmızılar gelirsede hayırlısıyla gelsin..

çok sağol bebyim,hiç bilmiyodum,Allah razı olsun senden...
BENİMDE KIZ KARDEŞİM YOK.. hep isterdim..şimdi burada bissürü oldu Allaha şükür..
evet kardeşim ya,ben de buraya girmek ve sizlerle yazışmak için sabırsızlanıyorum...
tatlım sanırım burda öyle bir teknoloji yok,çünki kimseye hamileliyini öyrenmek için kan testi yapmıyorlar,ha istersem yapmazlarm ıonu bilmiyorum işte...

evet kızlar onu ben de duydum,beli sıkılaşdırıyormuş,geçen ay yaptırmak istedim ama bir türlü kismet olmadı...
tatlım onu mutlaka adet olup bitiyorsun,ilişkiya girmeden yapılıyor,çünki hamileysen kesinlikle zarar verir...
ya ben sana hermesajında bir az daha hayran oluyorum,ben senin hamiş olduğuna inanıyorum ya,benim bir arkadaşım 34vü gün çok-çok silik çizgi görmüş,tam 10gün geçtikten sonra çizgisi belirginleşmiş,bence dün senin çerviksin de bu üzden sertti kuzuz,çünki ben yumşaklığını hiss ettiyim gün testte silik çizgiyi gördüm...inşallllllah ya inşalllah hamişsindir meleyim...
kız yani Allah seni güldürsün bu gün o kadar güldümi kociş sesime uyanmadı iyiki,ya insan allıntıdakı ismi görmezmi a şaşkın kardeşim benim,hele bi de o müştak yokmu yıkılım ona zaten,sen iyice sıyırmışın ha,meleyimin deli teyzesi olucaksın sonunda....
kızlar siz bu gün benim moralimi baya bir düzelttiniz haaaa

müştak benim yardımcım..ama onu yalnızca ben görebiliyorum..sizede selamı var..

seni hınzır seni neden hoşalanacağını da biliyorsun ha,ben daha çok havalara giremedim nedense,afferim sana ya,sen hamişliye hazırsın ya yaseminim...

kızlar bu gün hakikaten beni çok güldürdünüz,biliyorsunuz annemlerdeyim,kendisi bilgisayara girmeme izin vermiyor,leptopu elime aldığımda isyan ediyor resemen.onun için gün içinde yazamadım,şimdi her kes uyudu,ben de kardeşlerime bir bakayım dedim.aslında çok mesajı alıntı yapmıştım ama silindi,yeniden yapmaya üşendim...sanırım arada ZEBEBYİN mesajı kaynadı,Allahtan ümit kesilmez bebeyim,iyi anlamamış ola bilrsin de....cevap yazamadığım arkadaşlar varsa üzür dilerim ama olmamalı bence,heoinize yetişmeye çalıştım.

bu arada özlemim,güzelim senin duanı ve zikrini ettim,Allah kabul eder inşallah.her kese iyi geceler.öpüyorum hepinizi,benim uğurlu topiyimin,uğurlu ve komik kardeşeleri...

inşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razı olsun

canım benim testi öylesine yaptım yaseminle aynura söz vermiştim, yoksa ben doktoru dinlemezmiyim canııım tabiki hafta başına kadar bekleyeceğim

aynurcum teşekkür ederim canım çok sağol Allah hepinizden razı olsun

canlarım benim, benim için ettiğiniz dualar ve kelime-i tevhidler için çok çok teşekkür ederim Allah'ım inşallah kabul eder dualarımızı, hepinizden Allah razı olsun songünlerde beni acayip güldürüyorsunuz iyiki burdayım ve sizlerleyim diye düşünüyorum hepiniz çok sağolun benim için ettiğiniz duaların karşılığını Allahım inşallah kat kat fazlasını sizlere nasip eder.

bugün sırası olan gül arkadaşımız için kelme-i tevhidini okudum Allah inşallah hayırlı güzel bi hamilelik geçirmesini ve sonrasında hayırlısı ile sağlıklı olarak kızını kucağına almasını ve büyüdüğünü görmeyi nasip eder.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

Arkadaşlar günaydın
Bugün moralim çok bozuk, dün gece annanemi hastaneye kaldırmış annemler, bilincini kaybetmiş, kimseyi tanımıyormuş vs vs..
ben annanemi çok severim, küçüküğümden beri hep çok yakınımdır ona, o yüzden dün gece yarıma kadar ağladım ağladım durduramadım kendimi, sonra başım ağrıdı bi aspirin içtim, o beni yumuşattı heralde uyumuşum sonra. sabah kalktım gözler şişmiş renk kaçmış bende...
şimdi korkuyorum her an kötü haber gelebilir diye, Allahım akşam olsada bi yanına gitsem bikere daha görsem diyip duruyorum
Yaşlılık çok zor kızlar, yalnızlık ondan da zor, ALlah yardımcısı olsun inşallah, bugün yani kafam bulanık canlarım

Bu arada tuba tefriciyeye başlamış bir tablo hazırlayacağım, sonrasında çekmek isteyenler topiğe yazsın ben tabloya eklerim, tuba da ona göre geri kalanı çeker inşallah.

Ayrıca bu annanemin hastalığını duyduğum anda herşey bana nekadar boş geldi, şunu istiyoruz bunu istiyoruz vs vs. önce sağlık isteyelim bence. al şimdi annanemin 5 tane çocuğu var ama ne faydası var, çünkü bu hayat sen iyi isen güzel ve anlamlı, ama sen hasta olduktan sonra, 10 tane çocuğun olsa, evlerin arabaların paran tatillerin ne bilim her neyin olursa olsun hiçbişeyi gözün görmezki. onun için ben artık sadece sağlık istiyorum ALlahımdan. bebek memek artık nezaman Allah yazdıysa ozaman olacak, kendimizi yıpratıp şu değerli gençliğimizi ziyan etmeyelim kızlar. bakın yaşlılık nekadar zor ve çaresiz birşey.

Allah şifasını versin canım benim..Ölüm de kalım da Allah'ın emri. Allah iman kuran versin..
Tabi ki herşeyin başı sağlık..Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…