- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
özlem kelime i tevhidini okudum bu arada hamileliğin hayırlı olsun inş değerlerin yükselir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
müştak benim yardımcım..ama onu yalnızca ben görebiliyorum..sizede selamı var..
kızlar yaaa benim ağrılarım var ve bu hiç iyiye alamet değil birde lekelenmem olmuş haaa birde gelirken test aldım gelir gelmez yaptım sadece tek çizgi çıktı bende hamileyim diye geçiniyorum baksanıza 2.çizgi gölge şeklinde bile çıkmadı
çok kısa bişey bildireyim o testler hormon değerin kimi 50 nin üstünü kimisi 70 in üstünü gösteriyor.. sen aldığın testin reçetesini oku orada yazar.. o yüzden onu takma kafana göre..
buket sen nasıl bi insansın ya gülmekten karnıma ağrılar girdi müştak haaa sende bizden selam söyle ona
kızlar yaaa benim ağrılarım var ve bu hiç iyiye alamet değil birde lekelenmem olmuş haaa birde gelirken test aldım gelir gelmez yaptım sadece tek çizgi çıktı bende hamileyim diye geçiniyorum baksanıza 2.çizgi gölge şeklinde bile çıkmadı
yavaş güüüüüüüüüll.karnının içinde bebek var..rahatsız olmasın..
ya bana yine karıştırıyorsun diyeceksin ama doktor sana test için erken demedi mi.. bak bedriyenin söylediğide doğru.. bi kere gördün o çizgiy..hem sabah idrarı değil..doktorun dediğini yap...çıt çıt çıt böyle şeylerle beni kızdırmayınn..sonra müştak da çok kızıyooo.
buket resimdeki cici kiz senin kizinmI?
bi ara sanki bana biri batimi sormustu o senmiydin??bende isimleri cok karistiririmda söylemesi ayip
benim bat 28agustos gelmezse kendileri cok sevinecegim ama hayirli gelsin geleceksede
çok sağol bebyim,hiç bilmiyodum,Allah razı olsun senden...haklısın canımcım..
Estağfirullah El Azim...öyle bir hikmeti Hüdadır ki biz Ademoğulları bu aleme yalnız Estağfirullah El Azim demek için geldik..
"Adem babamız ile Havva anamız ayrı ayrı beldelerde üç yüz sene pişmanlıklarını, Rabbimize yalvararak af edilmelerini bekleyerek geçirdiler. Gafur ve Rahim olan Rabbimiz, Adem babamıza birkaç kelime ile söyleyeceği duayı öğretti ve dedi ki, Ya Adem, sana eşin Havva yı da vereceğiz.
Birlikte evlatlarınız olacak. Size zaman zaman Peygamberler ve kitaplar göndereceğiz, onlara uyun, tebliğlerini dinleyin.
Rabbinize yaptığınız bir hatadan dolayı hemen af dileyin ki, Rabbiniz çok bağışlayıcıdır.
Yine dedi ki; Gizli bir hazine idim bilinmemi istedim, beni bilecek, bana karşı suç işleyip hemen azametim karşısında korkup benden af dileyecek kullar yarattım.
Yine dedi ki; Eğer o kullarım hiç günah işlememiş olsalar onları helak eder, günah işleyen ve hemen tövbe eden, benden af dileyen yeni kavimler yaratırdım.
Şeytana da dedi ki; Ya melun! Senin hilen, iğvan, vesvesen ve azdırmaların, benim, beni bilen kullarıma cahilanedir. Ben onları zulüm etmek için yaratmadım ve zulüm murat etmedim. Sen onlara dilediğin gibi kendine uydurmak için yaklaş, kan damarlarında mekan kıl, ben de onlara öyle bir silah verdim ki, sana uydukları anın hemen akabinde, benim yüceliğimi ve gazabımı düşünüp Estağfirullah el azim diyen kulumun hiçbirini af etmemiş bırakmayacağım buyurdu.
Ya Rabbi! Senin lanetlediğin şeytanın, nefsimize yapacağı düşmanlıktan sana sığınırız. Onun hilelerine karşı bize uyanıklık ihsan et.
Estağfirullah el azim diyecek kadar mühlet ver. Amin. "
Estağfirullah el Azim, biz ademoğullarının çıkış kapısıdır..ben öyle yapıyorum..günde 700 kere..sizde yapın..
evet kardeşim ya,ben de buraya girmek ve sizlerle yazışmak için sabırsızlanıyorum...BENİMDE KIZ KARDEŞİM YOK.. hep isterdim..şimdi burada bissürü oldu Allaha şükür..
tatlım sanırım burda öyle bir teknoloji yok,çünki kimseye hamileliyini öyrenmek için kan testi yapmıyorlar,ha istersem yapmazlarm ıonu bilmiyorum işte...tamam tamam seninkisi netleşiyor.. değerlerin arttığı için çizgide belirginleşiyor.Ama ben hala neden ısrarla kan testi yapmıyolar anlamış değilim..mantığı ne ki bu işin..
neyse Allah bize de oradaki ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin..
evet kızlar onu ben de duydum,beli sıkılaşdırıyormuş,geçen ay yaptırmak istedim ama bir türlü kismet olmadı...birde eski bir inanıştır bu ama denemekte fayda vardır.. aynurada tavsiyem bu..belinizi sıkı tutun.. çok sıkı olmamak şartıyla ince bir şalla mesala sarabilirsiniz..bel çok önemli..benim annem küçük kardeşime hamileyken düşük tehlikesi var demiş doktor yatacaksın..oda yatmamış ama beline yakı bağlamışş.yakı bele iyi gelen bişey.. o yakının toparladığı söylenir..tabi sizin böyle bir durumunuz yok şuan..sadece belinize ve kendinize vede hareketlerinize dikkat edin...
tatlım onu mutlaka adet olup bitiyorsun,ilişkiya girmeden yapılıyor,çünki hamileysen kesinlikle zarar verir...BENİMDE kayınvalidem kadın resmen yalvarır durumda bir yakı yapıştıralım diye.. bende aslında yarın doktora sormak istiyorum bişey olur mu diye :)) de adamı şok etmek istemiyorum hani bilimsel olmayan şeyler karşısında donup kalır gibi tuhaf bakıyorlar ya :)) sanırım ben yapıcağımda yakıyı kimi normal zamanda yap toplasın rahmi falan diyor da anlayamadım ben bir türlü kimide yumurtlama zamanı diyor bak anneciğinde sanırım gebeyken yapmış.. neyse benim şu adetim gelip geçsin gidip rahim filmi :18: çektireyimde sonrada yakı yapayım..
ya ben sana hermesajında bir az daha hayran oluyorum,ben senin hamiş olduğuna inanıyorum ya,benim bir arkadaşım 34vü gün çok-çok silik çizgi görmüş,tam 10gün geçtikten sonra çizgisi belirginleşmiş,bence dün senin çerviksin de bu üzden sertti kuzuz,çünki ben yumşaklığını hiss ettiyim gün testte silik çizgiyi gördüm...inşallllllah ya inşalllah hamişsindir meleyim...kızlaaarrr demin wc ye gittim, sabah adet oldum sanmıştım ya, bir baktım gelen yooook, giden yokk, çişimi ettim afedersinizsonrasında yine bişey yok tertemiz ve bu arada da buketin özlem için yaptığı tarih açıklamasını okuyunca gözlerim yerinden çıktı, çünkü benimde denemelerimden sonra tam 10-12 gün geçmiş, anammm hayallerim yine hortladı, benimkide yerleşme kanaması ben size diyim ha zaten sabahtan beri rahmimde bi acayiplikler batmalar çıkmalar vs vs, içimden diyorum ki , "Allah ALlah hiçte böyle adet olmazdım ben ya, sesiz sedası ağrısız sancısız efendi gibi olurdum" diyip duruyorum yani hala gerçekten adet değilim şıkıdım şıkıdım. o testte çıkan tek çizgilere inat hamiş olacağım ben bakın
kız yani Allah seni güldürsün bu gün o kadar güldümi kociş sesime uyanmadı iyiki,ya insan allıntıdakı ismi görmezmi a şaşkın kardeşim benim,hele bi de o müştak yokmu yıkılım ona zaten,sen iyice sıyırmışın ha,meleyimin deli teyzesi olucaksın sonunda....özleemmmmmmmmm kız bide demişsin kırmızı bayrakları gördüm diye...öyle bayrak mı olur..ne bayrağıydı gördüğün kore bayrağımıydı..ortasında bi tane kırmızı nokta....Alalalala..beni delirtmeyin...özlemde kahverengi akıntım var korkuyorum demiş..akıntı makıntı hak getire takmayın öyle şeylere..ben 7 gün şakır şakır adet oldum da üstüne görmüşümdür diye yine gittim test yaptım..adet dediğin benimki gibi olru...oooğğğhhh maşşaalllah...
sen beklede biraz sonra git kan testi yaptır.. özlem sende beklemedesin..aynur sende beklemedesin..ınınınnının ınının çok heyecanlı..durdunuz durdunuz birden kudurdunuz derdi annem..peş peşe dizilin bakiim şimdi... böyle dizilmenin bide peş peşe doğurması var ya..hadi hayırlısı
kızlar siz bu gün benim moralimi baya bir düzelttiniz haaaakız ben hayali hamileliğimi sürdürüyorum da sen nerdesin ??? psikolojik olarak yaımdan ayrılmasana , bikere 3 kişi değiliz 4 kişiyiz bikerem, sende varsınama sen benden de ileriymişsin yaa, 7 gün adet görüpte test yapan ilk insansın yaa bayılıyorum senin bu hallerine, hakkaten lakabına çok uygun bir insansın. ama bende öyleyim değilmi, hayallerime ara vermiyorum bak, tren gibi bişeyi bişeye ekliyip hayalime devam ediyorum
dün masayı çekerken kızdım ya, "varsa eğer sıkı tutunsun" diye, demekki hayali bebeişim de bana inat yaptı, "varım ulan ben bi yerleşeyimde gör sen bak bidaha masa filan çekebiliyormusun" diye kudurdu heralde
ALlahım psikolojiğim benim , benim adım neydi özlem mi gerçekten. ahh bizim kız iyice tırlattı, beni psikolojikmen özlem sanıyor
yasemin ben hu huuuu
bende diyorum bi önceki cevabında yanlış yazdı karıştırdı heralde diyorum ölme sen emi
öffff karıştırıyorum işte..demek ki sende hamilesin..ne yapiyim yani... ha özlem ha yasein..ikinizde hamişsiniz..
BURADAN ARKADAŞLARIMA DUYRULUR..ARKADAŞLAR; BENİM ALINTILARIM DOĞRU AMA İSİMLERİ KARIŞTIRABİLİRİM..ALINTILARDAKİ İSİM KİMİNSE LÜTFEN ÜSTÜNE ALINSIN...ÖZLEM DEDİĞİM YASEMİN YASEMİN DEDİĞİM MÜŞTAK OLABİLİR...
müştak benim yardımcım..ama onu yalnızca ben görebiliyorum..sizede selamı var..
seni hınzır seni neden hoşalanacağını da biliyorsun ha,ben daha çok havalara giremedim nedense,afferim sana ya,sen hamişliye hazırsın ya yaseminim...3 gün evvel eşimle kayınpederim emlakçıya gitmiş, işte bzim evi satıp, başka ev almaya niyet ediyoruz biz. muhabbet ederken kayınpederim demişki, bizde bebek bekliyoruz o yüzden biran evvel hallolsun şu iş demiş. eşimde içinden demişki, "aa babam bile biliyor ben bilmiyorum karımın hamile olduğunu yahu" demiş gülmüş
sonra ertesi gün biz kayınpederlerime iftara gittik, benim canım incir çekti, onu söylüyordum, bir anda kayınpederşm kalktı giyindi "aa nereye gidiyosun baba dedim, sana incir almaya gidiyorum " dedi. ben tabi ısrar kıyamet yok istemem filan dedim ama yinede gitti. ardından kayınvalidem diyorki " belki bir bıdık vardır" alsın alsın diyor
yahu bu insanların hepsi birden coştu ben anlamadım, müşteriler, kayınvalidem, kayınpederim, siz... herkes bana hamileymişim gibi şeyler söylüyor ve yapıyor, ama zevkli bişey haa hoşumada gitmiyor değil
ya bana yine karıştırıyorsun diyeceksin ama doktor sana test için erken demedi mi.. bak bedriyenin söylediğide doğru.. bi kere gördün o çizgiy..hem sabah idrarı değil..doktorun dediğini yap...çıt çıt çıt böyle şeylerle beni kızdırmayınn..sonra müştak da çok kızıyooo.
özlemcigim cok fazla takma lekelenmeyi kafana. rahat ol, stres yok tamammi güzelim arkadaslarinda söyledigi gibi ayaklarini uzat yat dinlen belini ayaklarini sicak tut üsütme kendini.
bu arada kelime-i tevhidini okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah degerin bugünden itibaren kat kat artar
çok sağol bebyim,hiç bilmiyodum,Allah razı olsun senden...
evet kardeşim ya,ben de buraya girmek ve sizlerle yazışmak için sabırsızlanıyorum...
tatlım sanırım burda öyle bir teknoloji yok,çünki kimseye hamileliyini öyrenmek için kan testi yapmıyorlar,ha istersem yapmazlarm ıonu bilmiyorum işte...
evet kızlar onu ben de duydum,beli sıkılaşdırıyormuş,geçen ay yaptırmak istedim ama bir türlü kismet olmadı...
tatlım onu mutlaka adet olup bitiyorsun,ilişkiya girmeden yapılıyor,çünki hamileysen kesinlikle zarar verir...
ya ben sana hermesajında bir az daha hayran oluyorum,ben senin hamiş olduğuna inanıyorum ya,benim bir arkadaşım 34vü gün çok-çok silik çizgi görmüş,tam 10gün geçtikten sonra çizgisi belirginleşmiş,bence dün senin çerviksin de bu üzden sertti kuzuz,çünki ben yumşaklığını hiss ettiyim gün testte silik çizgiyi gördüm...inşallllllah ya inşalllah hamişsindir meleyim...
kız yani Allah seni güldürsün bu gün o kadar güldümi kociş sesime uyanmadı iyiki,ya insan allıntıdakı ismi görmezmi a şaşkın kardeşim benim,hele bi de o müştak yokmu yıkılım ona zaten,sen iyice sıyırmışın ha,meleyimin deli teyzesi olucaksın sonunda....
kızlar siz bu gün benim moralimi baya bir düzelttiniz haaaa
seni hınzır seni neden hoşalanacağını da biliyorsun ha,ben daha çok havalara giremedim nedense,afferim sana ya,sen hamişliye hazırsın ya yaseminim...
kızlar bu gün hakikaten beni çok güldürdünüz,biliyorsunuz annemlerdeyim,kendisi bilgisayara girmeme izin vermiyor,leptopu elime aldığımda isyan ediyor resemen.onun için gün içinde yazamadım,şimdi her kes uyudu,ben de kardeşlerime bir bakayım dedim.aslında çok mesajı alıntı yapmıştım ama silindi,yeniden yapmaya üşendim...sanırım arada ZEBEBYİN mesajı kaynadı,Allahtan ümit kesilmez bebeyim,iyi anlamamış ola bilrsin de....cevap yazamadığım arkadaşlar varsa üzür dilerim ama olmamalı bence,heoinize yetişmeye çalıştım.
bu arada özlemim,güzelim senin duanı ve zikrini ettim,Allah kabul eder inşallah.her kese iyi geceler.öpüyorum hepinizi,benim uğurlu topiyimin,uğurlu ve komik kardeşeleri...
Arkadaşlar günaydın
Bugün moralim çok bozuk, dün gece annanemi hastaneye kaldırmış annemler, bilincini kaybetmiş, kimseyi tanımıyormuş vs vs..
ben annanemi çok severim, küçüküğümden beri hep çok yakınımdır ona, o yüzden dün gece yarıma kadar ağladım ağladım durduramadım kendimi, sonra başım ağrıdı bi aspirin içtim, o beni yumuşattı heralde uyumuşum sonra. sabah kalktım gözler şişmiş renk kaçmış bende...
şimdi korkuyorum her an kötü haber gelebilir diye, Allahım akşam olsada bi yanına gitsem bikere daha görsem diyip duruyorum
Yaşlılık çok zor kızlar, yalnızlık ondan da zor, ALlah yardımcısı olsun inşallah, bugün yani kafam bulanık canlarım
Bu arada tuba tefriciyeye başlamış bir tablo hazırlayacağım, sonrasında çekmek isteyenler topiğe yazsın ben tabloya eklerim, tuba da ona göre geri kalanı çeker inşallah.
Ayrıca bu annanemin hastalığını duyduğum anda herşey bana nekadar boş geldi, şunu istiyoruz bunu istiyoruz vs vs. önce sağlık isteyelim bence. al şimdi annanemin 5 tane çocuğu var ama ne faydası var, çünkü bu hayat sen iyi isen güzel ve anlamlı, ama sen hasta olduktan sonra, 10 tane çocuğun olsa, evlerin arabaların paran tatillerin ne bilim her neyin olursa olsun hiçbişeyi gözün görmezki. onun için ben artık sadece sağlık istiyorum ALlahımdan. bebek memek artık nezaman Allah yazdıysa ozaman olacak, kendimizi yıpratıp şu değerli gençliğimizi ziyan etmeyelim kızlar. bakın yaşlılık nekadar zor ve çaresiz birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?